Tele van a f@$zom a freemaillel... Sorban eltűnnek a leveleim. Másik freemailes címről sem jönnek át az üzenetek. A haverok többször is elküldenek valamit, akkor sem érkezik meg. Most se megy az a fostalicska. Azt írja, hogy hiba az adatbázisban. A rohadt origót is kiveszem a kezdőlapból. Meg kapja be az egész mocskos "T" csoport... t-onlájnnal az élen! FAKK
hát igen, kicsit túlspilázták ezt a t-mobil dolgot.
de azért örömmel olvasom itten, hogy nem marad örökre rózsaszín. (a bejelentkezésnél én sem vettem észre... a fene se nézi, hogyan fényezik magukat a kezdőlapon)
En is majdnem elrokaztam magam, aztan meg is kerdeztem, de nem kaptam ra valaszt. Pedig oda van irva, amikor bejelentkezel.
"A legnagyobb levelezőrendszer, a legnagyobb mobilszolgáltató. A Freemail saját színeivel köszönti a T-Mobile-t Magyarországon.
Akciónk június 11-ig tart, utána ismét a megszokott küllemben jelentkezik a [freemail]. A levelezésben semmilyen egyéb változás nem történt."
Ugy latom, hogy megvaltozott a freemail arculata -T-mobilos design valtotta fel a korabbit.
Valtozas az is, hogy most viszont nem lehet belepni, mert akarmilyen gyorsan utod is be a megfelelo nevet es jelszot, belepesi idokorlat tullepest jelez. :-(
Frimi
Nekem eddig különösebb bajom nem volt vele, de a mai Új levele érkezett: 0(0) üzenet kissé megijesztett. Én leginkább egy telefonos helpdesk hiányát érzem...
Nekem ma eltűnt a komplett levelezésem, és írni sem tudok, mert internal server errort ír ki. Ami furcs volt, hogy valaki már regisztrálta magát a nevemben az indexre az e-mail címemről. De a levelemről újra elküldték a jelszavam, így beléphettem. Mondanom se kell, ilyen jelszót én ki nem találtam volna/ értelmes szó volt/! S két nappal az "újraregisztrálás" után eltűnik a komplett levelezésem. Kezdek paranoiás lenni...Persze a levelezés lehet, hogy átmeneti...de az index regelés az nem!
Írtam az ügyeletnek, pozsinak, kekinek, már csak magának a főszerkesztőnek nem. De az az érzésem, hogy ez valami generális falióra, mert már rengetegen panaszkodnak.
Tenyleg, ilynekor, pontosan kinek is kellene irni?
Marmint a freemail-el kapcsolatban, ha valami gond van?
Na ez a masik: FIGYELEM!
A nick még nincs aktiválva.
A francba. :(
Most mar nekem is kezd fogyni a turelmem.
Jojo, tudom, hogy ingyenes, de azert ez egy kicsit tulzas. Raadasul a rendszergazda is irhatot volna valaszt, de semmi. :(
egyik sem működik!!!!
3at is csináltam, mert az eredetinél azt írta ki, hoibás azonosító vagy jelszó....stb.
aztán gondoltam, valamit elb@szarintottam, csináltam egy másikat, aztán egy harmadikat .... és mindig ugyanaz jön: HIBÁS AZONOSÍTÓ VAGY JELSZÓ......................