Keresés

Részletes keresés

NagyGaboca Creative Commons License 2001.01.22 0 0 3
Nemigen látok lehetöséget....
Előzmény: makaii (1)
kallaci Creative Commons License 2001.01.22 0 0 2
Amennyire en tudom, az HBO adasat a felfuzott (nem csillagpontos) rendszerben ugy "kodoljak", hogy a video- es hang- (interkarrier) modulacio melle egy zavaro modulalo jelet is folkevernek a vivore. Ezt a dekoder a nagyfrekvencias oldalon egy keramiaszuro beiktatasaval kiszuri, es a vevokeszulek bemenetere mar nem jut el a keskenysavu zavaras. Az "utangyartott" dekoderek ugyanezt a celt nagy josagu rezgokorrel megvalositott savszurovel erik el. Mivel a jelenlegi PC tevekartyak nem kulonboznek egy hagyomanyos teve vevotol a video es hangjel lekeverese es demodulalasa tekinteteben, s csak az alapsavi jeleket digitalizaljak, igy a fenti megoldasok jonnek szoba.
Szoftveres "dekodolas" (szurozes) csak abban az esetben lenne kivitelezheto, ha a tunerben KF szinten tortenne meg a digitalizalas (kb 5 MS/s[million samples per sec] helyett kb 39 MS/s, ami nem muszaki lehetetlenseg, csak draga, de mas elonyokkel is jarna).
A mai kabeles halozatok csillagpontosak, az elofizetonek a csatornakat egyenkent kapcsoljak a kabelere, minden kulon zavaras nelkul. Ha nem fizetsz az HBO-ert, nem is kapod. A jovo (jobb helyeken a jelen, sot mult is) a SET-TOP, ami egy kis dobozka a teve tetejen, ami a kabelen visszabeszel a szolgaltato fele, es csak azt a csatornat (vagy egy filmet) veszi, amit a nezo kifizet. Ennek a kalozprogramozasarol szolt az Index hire.
Na szoval nem megy...
Előzmény: makaii (-)
makaii Creative Commons License 2000.10.09 0 0 1
engem ez csak erdekel a dolog, nem akarom megcsinalni! Szal ISMERETTERJESZTESI SZINTEN KELL, a tudasvagy hajt!
Előzmény: Bennfentes (0)
Bennfentes Creative Commons License 2000.10.09 0 0 0
Amire Te készülsz az törvénybe ütközik és csúnya dolog...ezért pedig ha rajtakapnak nem 0 Ft-ot kell fizetned az biztos...
Előzmény: makaii (-)
makaii Creative Commons License 2000.10.09 0 0 topiknyitó
Hi!
Az lenne a kerdesem, hogy nincs e megoldas arra, hogy az HBOt szoftverrel dekodolni valahogy? Igen jolenne ha lenne megoldas!
pussz

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!