Úgy nézki, ismét meghalt!
Nem elérhető sem a Matávnetről, sem a Freestartról. Ha a Freestartos dialinről nyomok egy traceroute-ot az egyetemi háló felé, akkor a csomagok kimennek hollandiába, majd "Destination net unreachable".
Bejön itt minden, sőt, életemben először jártam most a http://www.matavnet.hu/ -n:) Bejönnek az egyetemi szerverek is, tökéletes a háló, legalábbis számomra, aki szintén egyetemről vagyok. Hát ennyi, ha segítettem, akkor jó, bár nem hiszem, de azért hozzászóltam, ami nagy eredmény:)
interware megy.
Egyebekben megjegyezném, hogy én hétköznapokon az egyetemi hálózatról próbálok netezni, és igen gyakran áll az emlegetett router,v agy valamelyik hasonló v*.iif.hu alakú. Illetve a traceroute addig megy. Múlt héten kb összesen kb 30 órán át volt ilyen állapot.:(
Persze lehet hogy a kettőnek semmi köze 1máshoz...nem igazán értek hozzá.
Bee
FixY:
Te melyik szolgáltatónál vagy? Mert én a Matávnetnél, és még mindig változatlan a helyzet. Viszont minden más egyéb probléma nélkül bejön, még a külföldi szerverek is.
Mások is küzdenek hasonló prblémákkal, vagy csak én?
Már több mint egy órája próbálok csatlakozni egy BME-s géphez - sikertelenül.
Próbaképpen megnéztem több egyetemi gépet, és egyik sem elérhető, pingre nincs válasz. Traceroute esetén minden iskola esetében az utolsó két host válaszol és utána semmi:
bix.vha.iif.hu és gsr.vh.hbone.hu.
Ezeket próbáltam:
www.bme.hu
www.kando.hu
www.elte.hu
www.bke.hu
www.pte.hu
www.sote.hu
és mind halott...
Szóval úgy néz ki, hogy meghalt a teljes egyetemi hálózat. Ha esetleg valaki tud valami infóval szolgálni az esetről azt szívesen várom.