Keresés

Részletes keresés

Ildi90 Creative Commons License 2011.01.07 0 0 84

Nem szoktam nézni. Nem tetszik nekem ez a műsor.

golaz11 Creative Commons License 2010.12.23 0 0 83

vacsora

Törölt nick Creative Commons License 2003.07.16 0 0 82
ez egy fenomenális ötlet, csak azt nem értem miért nem jött ez be?
Előzmény: DjSzaky (-)
_Skorpio_ Creative Commons License 2003.05.13 0 0 81
Gondoltam ez ide való:

"A miniszterelnök korábban jelezte hogy elégedetlen a paksi tájékoztatással, ezért a vezérigazgató mától minden nap sajtótájékoztatót tart, hogy ne legyenek egy napnál régebbi információk."

Ha nem magam látom az rtl honlapján, nem hiszem el. Bepótolja? :o)

gúd tu bi kúl Creative Commons License 2003.05.13 0 0 80
mikor még Boros&Bochkor megelégedtek a Bumeráng keretein belüli sikerekkel, akkor még szerettem őket..
de minél többet láttam őket a tv-ben, pl anno Kész átverés stb annál jobban ellenszenvet váltottak ki belőlem..
Azóta a Bumerángot sem hallgatom..
hiába.. sóbiznisz
Előzmény: neomind (77)
Jokli Klopter Creative Commons License 2001.02.04 0 0 78
Emberek!
Máma arról volt szó ,hogy a két szellemtelen bálvány csúnyán leégett.
Ezek itt ketten, az intelligens humorban tehetségtelenek.
A Bochkor egy beképzelt ripők,a Boros meg egy népszerű pillanatért a lelkét eladó kofa.Menjenek vissza a 100-as IQ alatti, nyálas,tapló újgazdag vagy újgazdag majmoló huszonéves embereknek szóló förmedvény férc-showjukba.
A mai Heti hetes ismét meggyőzött;a műsor ,jobban mondva a műsor tehetségei kivetik,leleplezik a
közélet méltatlanul bálványozott személyeit.
neomind Creative Commons License 2001.02.03 0 0 77
Láttátok ma a Bochkorékat?
Szerintem az utóbbi idők legnagyobb szívatása volt!
Reggelente szívesen hallgatom a Bumerángot, és jól látszott, hogy a tv és a rádió más show-jellegű elemeket tartalmaz, más hozzáállást követel. Bochkor teljesen taccs volt, a műsor alatt alig szólt, a végén meg kiakadt, hogy milyen átverést terveltek ki ellene, amiről ő nem tudott...... Vélemények?

NM.

Iván Gábor Creative Commons License 2001.01.15 0 0 76
Heti hetest nézők!

Hát én ezt nem értem, hogy Grespik lehülyézése miatt ilyen bírósági perek vannak.

Én egy bírónőt hülyéztem le írásban nagy nyilvánosság előtt és a különböző hivatalos szerveknél is.

A bírónőt leváltották. Talán követhető lenne a példa.

DjSzaky Creative Commons License 2000.10.27 0 0 75
Kösz a segítséget HC!
Sajnos az utóbbi napokban krónikus időhiányban szenvedek; már rég nem jártam erre... Sajnos egy darabig nem is jövök ide, ezért vedd át kérlek a hírolvasó szerepet! :-) Dánke sőn!
Előzmény: hc (74)
hc Creative Commons License 2000.10.27 0 0 74
Topic süllyedés ellen egy friss hír:

Mostantól a román főváros egy színfolttal szegényebb lesz: a bukaresti főpolgármesteri hivatal betiltotta a lovas kocsikkal való közlekedést a városban.
A pénteki román sajtó beszámolója szerint a hivatal azért szánta el magát erre a lépésre, mert az elmúlt időszakban olyan nagy mértékben megszaporodott a fővárosi utcákon poroszkáló szekerek száma, hogy az már komoly fennakadásokat okozott a közúti forgalomban. Péntektől a tilalom megszegőit 200 ezertől 400 ezer lejig terjedő büntetéssel sújthatják.
A városatyák arról is döntöttek, hogy hamarosan kihelyezik az utcák mentén az állati vontatású járművek forgalmát tiltó közlekedési táblákat is, mivel ilyen táblából jelenleg egyetlen darabot sem lehet látni Bukarestben.

hc

hc Creative Commons License 2000.10.25 0 0 73
GroundZero:
Bocs, de ezt a hírt nem birtam magamban tartani!! :-)
És a munkaidőm is végéhez közeledett. A játékszabályokat, pedig ilyen téren a topicgazdának kéne kiadni!
Mondjuk minimum 12 óra, vagy 5, esetleg 10 hozzászólás?

hc

Előzmény: GroundZero (71)
joy Creative Commons License 2000.10.24 0 0 72
Nagyon yóóó egészséget, hosszú boldog életet Rózának!
Ö még ártatlan!
Előzmény: hc (69)
GroundZero Creative Commons License 2000.10.24 0 0 71
Fijjúk, nem ártana esetleg kialakítani egí rendet, hogí mikor ki nyög be új hírt, nem? A szerzeteses hírben még sok lehetőség volt, SZVSZ nem volt a legbravúrosabb lépés kettővel utána rárakni egy másikat...

Amúgy, visszatérve a hírre: A híradások szerint a vendégek vad dühét az váltotta ki, hogy a szerzetes Zámbó Jimmy sz
mokat kezdett el énekelni.

HelpDesk Creative Commons License 2000.10.24 0 0 70
Ni má!!! Ez az Orbán gyerek teljesen ellentmond önmagának... 3 gyerek 4 kerék???
Egyenlőre úgy fest, hogy az Orbán famíliánál -akik azért egy cseppet sem mondhatóak "átlagos" magyar családnak- felcserélődni látszanak az elképzelések. Itt a 4 gyerek mellett a 3 kereket esetleg a frissen érkezett Orbán-újonc leendő triciklije jelentené, ami azért valljuk be, nem meríti ki teljesen a család költségvetését.
Egyébként esküszöm, büszke vagyok arra, hogy ilyen "tökös legény" elnökünk van! Az ország népességproblémáit mártírként magára vállalva példát statuál a magyarországi de-demográfiai robbanás rendezésére vonatkozóan!
De jobban belegondolva...
Azért ez a cselekedete sem feltétlenül hátsó szándék nélküli: Nem lehetetlen, hogy a Torgyi doki példáján felbuzdulva "önerejéből" szeretne saját focicsapatot felállítani, esetleg a potenciális FIDESZ szavazók körét bővítené ilyetén úton...
Csak az a baj, hogy késett egy napot. Ugyammá miből tartott volna a mi drága first ladynknek egy pár órával hamarabb kilőni a porontyot a nagybetűs életbe!!! Szerintem a gyereknek sem lett volna komolyabb kifogása ellene, vagy ha igen, akkor az az érkezés után demokratikusan megvitathatták volna a családdal.
De nem így történt, pedig nem lehetetlen, hogy az október 23-i népünnepély keretében világra jött csecsemőben egy eljövendő forradalmárt tisztelhettünk volna, aki Jeanne D'Arc-ként átvezérelte volna a nemzetet néhány évtized múlva egy teljesen lezüllesztett, eltiport haza helyreállításáért folyó küzdelemben, és ő lett volna a papa munkája során teljesen összeaszott ('izony, 'izony) "magyar narancs" "hidratációjának" kivitelezője!
A valódi okot azonban csak kevesen ismerik: Az apuci ünnepi programjába egyszerűen nem tudta a tanácsadótestülete beilleszteni a baba születését.

Erről eszembe jut egy vicc:
Tűzijáték október 23-án Budapesten, kislány lepukkant panelház ablakában csüngve anyukájával gyönyörködik az "állam ajándékában". (Hát igen, itt két gyerek és két kerék még hiányzik -a kislánynak már van rollerje- de úgy gondolják ilyen "udvari fényűzés"" mellett hamarosan ez megváltozik...) A nagy pukkanásra felébred az alkoholista apuci -aki a mai nap már kétszer csúszott szét a haverokkal a ház alatti garázskocsmában- és borgőzös lehelettel üvölti:
- Mi ez a kib*szott zaj!
- Óh!!! Hát nem tudtad, most született meg a mi imádott miniszterelnökünk vacsiúj gyereke - feleli nyájasan a családszerető -civilben takarítőnő- anyuka.
- És az pukkant ilyen k**va nagyot?!?

Remélem tetszett.
Üdv: HelpDesk

Előzmény: hc (69)
hc Creative Commons License 2000.10.24 0 0 69
Csodálnám, ha ezt a hírt kihagynák a szombati műsorból:

Megszületett Orbán Viktor negyedik gyermeke, Róza kedden hajnalban.
- Orbán Viktor miniszterelnök felesége, Lévai Anikó október 24-én hajnalban egészséges leánygyermeknek adott életet. Róza és édesanyja jól érzik magukat - tájékoztatta az MTI-t közleményben a Miniszterelnöki Hivatal Kommunikációs Államtitkársága.

hc

hc Creative Commons License 2000.10.24 0 0 68
Jenőkém! Még egyszer felolvasnád, hogy hívják azt a szerzetest?...

Értelmezve a hírt:
Ha szerzetesünket kizárták a rendjéből, akkor amikor nem_szerzetesrendi_szerzetesnek álcázva ült a bárban, akkor nem jogtalanul hordta a nem_szerzetesrendi_szerzetesek öltözékét, hanem amikor rendjének öltözékébe bújt vissza, akkor onnan még nem volt kizárva. Tehát, akkor büntethető csak, ha kizárásának kimondása közben nem dobta le magáról a szerzetes rend öltözékét. Akkor viszont valószinűleg illetlen öltözködése - ami nem szerzetesrendi pucérság - miatt fogják elitélni...
Világos voltam? Ha igen, akkor valaki magyarázza el, hogy mit is magyaráztam meg! Ha nem, akkor elkezdem mégegyszer, bővebben, ha csak le nem fogtok.....:-)

hc

SzaLa Creative Commons License 2000.10.24 0 0 67
Thaiföldön rendje felszólított egy szerzetest, akit karaoke-éneklésen kaptak, hogy öt napon belül hagyja el a rendet, különben megbüntetik. Phra Patiwetwisitet azzal vádolják, hogy napszemüvegben, kalapban és parókában beült egy Ang Thong-i bárba, ahol alkoholt fogyasztott és karaokét énekelt. A vendégek által riasztott rendőrök letartóztatták az álruhás férfit. A szerzetes sorsáról a helyi vallási hivatal vezetője dönt majd. A rendjük szabályai ellen vétő szerzeteseket automatikusan kizárják a rendből, így ha Phra Patiwetwisit nem távozik saját akaratából, akár egy évi börtönre is ítélhetik azért, hogy világi személy létére szerzetesnek adja ki magát.
GroundZero Creative Commons License 2000.10.23 0 0 66
Sajnos megvan a magyarázat. A kacsa alapja az, hogy az enyhén rövidlátó postás spánielnek nézte a hosszú, barna fürtös férfit, aki anyjánál lakik. A férfi - Zámbó J. magyar állampolgár - amúgy tagadja, hogy nem tud olvasni.
Előzmény: hc (59)
HelpDesk Creative Commons License 2000.10.23 0 0 65
Üdv mindenkinek!

A hír aktualitása folytán most én is hozzá"ugatnék" a témához:
< Crangle asszony, megjegyezve, hogy ha ember lenne, valószínűleg feleségül menne hozzá. >
Azért erről a kutyát is megkérdezném... Nem hinném, hogy az eb "leányálma" lenne a tolószékhez kötött vénasszony... Ha ember lenne... De nem az. És mi lenne, ha ennek ellenére "feleségül vetetné magát" a kutyával. Mivel nem hiszem, hogy az eb szókincséből adódóan lehetséges lenne az "igen" és a "nem" egyértelmű megkülönböztetése, ezért egy esetleges félreértés folytán szegény állat kénytelen lenne egész hátralévő életében a vele megegyező kromoszómaszámú nőstény egyedek nélkül létezni.
Továbbá a szertartás is elég érdekes lenne...
Az még hagyján, hogy a vénasszonyra rá lehet húzni valami fehér menyasszonyi ruhát és fátylat -ez utóbbinak valószínűleg szegény hősünk örülne a legjobban- de szerencsétlen állat már elég hülyén nézne ki frakkban vagy szmokingban. Az is érdekes látvány lehet, hogy a templom első sorában (hoppá, a kutya meg van keresztelve???) a vőlegény felmenői foglalnak helyet, és a legteljesebb nyugalommal, ám a meghatottságtól könnyekkel csillogó szemekkel mereven bámulják végig a szertartást, majd az illem kedvéért a végén odasétálnak az "ifjú párhoz" és meleg "mancsfogással" gratulálnak nekik...
A nászéjszakáról már írjon valaki más...

Üdv: HelpDesk

Előzmény: hc (59)
joy Creative Commons License 2000.10.21 0 0 64
Az a lelelezö kutya legalább olvasni tud, nem úgy, mint a scriptomániás Föközhivatali levele_zö!
81713 Creative Commons License 2000.10.21 0 0 63
A hír nem rossz.

off-
Hogy a leveleket megkülönbözteti a kutya az még rendben van. De honnan tudja, hogy melyik levél kié?

1.) A szag nem jácc, mert idegen küldte a levelet.
2.) Íráshossz? És ha sűritett, vagy ritkított karakterek vannak a címzésen?

Ez a rész nem nyert hangszórót. A többi elmegy.
-on-

Székely Zoltánnak köllött volna ilyen kutya, mert rögtön felismeri, hogy dokumentum van-e a táskában, vagy pénz. Ha az utóbbi felkapja és elszalad vele. Nincs corpus. :-)))
dP

Előzmény: hc (59)
hc Creative Commons License 2000.10.21 0 0 62
A megszólítása pedig: Képviselő úr?!?
Előzmény: Chino-San (61)
Chino-San Creative Commons License 2000.10.20 0 0 61
Ez semmi! Én láttam már olyan kutyát, amelyik ugatni is tudott!
Előzmény: hc (59)
SzaLa Creative Commons License 2000.10.20 0 0 60
De ha beszélni is tudna, akkor elmehetne hírolvasónak a 7i7Sbe ;)
Előzmény: hc (59)
hc Creative Commons License 2000.10.20 0 0 59
Ébresztő!!!

Olvasni tudó, levélszortírozó kutyával büszkélkedhet egy birt hölgy.
A Denver névre hallgató ötéves cocker spaniel - gazdájának állítása szerint - képes elolvasni,
vagy legalábbis felismerni a társasházba beérkező levelek címzését. Az eb minden reggel várja a postást - akivel egyáltalán nincs haragban -, átveszi tőle a leveleket, szétválogatja és szétosztja a ház három lakója között - jelentette a dpa.
"Soha nem keveri össze a leveleket" - állítja gazdája, a tolókocsihoz kötött, 45 éves Jeannie
Crangle, aki Denverrel együtt Barnoldswickben (Yorkshire grófság) él. "Nem tudjuk, hogy miként csinálja, de valamiképpen meg tudja különböztetni egymástól a borítékokon olvasható neveket" - tette hozzá.
Denvert testi fogyatékosokat segítő kutyának képezték ki. Egyebek közt tud bevásárolni,
"felveszi" a telefont, összegyűjti a szennyest, és pótolja az elfogyott toalettpapírt a vécében.
"Arra azonban, hogy elolvassa a postát, soha nem tanították" - erősítette meg Crangle asszony, megjegyezve, hogy ha ember lenne, valószínűleg feleségül menne hozzá.
Egy kutyakiképző magyarázata szerint a legvalószínűbb az, hogy Denver a borítékokon szereplő nevek eltérő hossza alapján képes köztük különbséget tenni.
A kutya mindazonáltal a leveleket sohasem bontja fel, hogy elolvassa, írni pedig egyáltalán nem tud.

Tessék erre lehet gombot (poént) varrni! :-)

hc

hc Creative Commons License 2000.10.18 0 0 58
Könnyű más farkával verni a csalánt. 500 milliárdot zsebre vágnak most az ezerből, a másik ötszázból, meg próbálják kihozni az akkori kormányok...

hc

Chino-San Creative Commons License 2000.10.18 0 0 57
Nem-e lehetne-e ezeket olimpia nélkül is?!
Előzmény: DjSzaky (56)
DjSzaky Creative Commons License 2000.10.17 0 0 56
Orbán Viktor szerint 2012-re elképzelhető egy magyar olimpia "összehozása". Ehhez legalább négy BS méretű csarnokot kellene építeni, fejleszteni Budapest közlekedését és szállodákkal való ellátottságát. Az előzetes számítások szerint ez kb. 1000 milliárd forintba kerülne a Magyarországnak.
Chino-San Creative Commons License 2000.10.16 0 0 55
Cégünk bármelyik ámcsi tanácsadója elvinné a pálmát. Náluk jobban a semmiről senki nem beszél ezer oldalán át.
Előzmény: hc (48)
ujraitt Creative Commons License 2000.10.16 0 0 54
ez a regi "fej v iras" jatek. irast akart, hat hullik a feje. nem tevesztendo ossze a "fej v fej"-jel, aminek szabalya: fejni akart,...

de szar vagyok.

Előzmény: DjSzaky (52)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!