Keresés

Részletes keresés

Kilroy Creative Commons License 2000.10.06 0 0 11
Én sem érzem magam függőnek, eddig még akármeddig kibírtam net nélkül, igaz még nem hagytam ki túl sok időt egyszerre, de azt is kibírnám.

Kil

Előzmény: micu (10)
micu Creative Commons License 2000.10.06 0 0 10
A levegővételről nem akarsz esetleg legszokni ? Sz*r dolog ha az ember kábítószerfüggő.Mondjuk egy hónapig csak munkavégéshez vegyél levegőt, meg napi 10 percig hogy a barátokkal beszélhess ;-).
Komolyabban: nem hiszem hogy nagyobb mértékű függőséget okozna mint pl az olvasás. És annak ellenére hogy vannak megrögzött könyvmolyok még senki nem említette az olvasást és a függőséget együtt. Pedig végül is tökmindegy hogy egy könyvet, újságot vagy papír alapú levelet olvasol vagy a neten teszed ugyanezt.
Üdv:Micu
Előzmény: La di la di da (-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.06 0 0 9
Sziasztok,

En is voltam fuggo, meghozza irc fuggo meg valamikor 97ben, ha egy napig nem irceztem mar beteg voltam. Azota leszoktam a napi 16 oras irc partikrol. Nekem hivatalosan az a munkam hogy szorfoljek a neten, online marketinggel foglakozom es ez elegge net fuggo. De ha elhagyoma a melohelyem es elmegyek a baratnomhoz, akkor ki tudom kapcsolni a munkamat az eletmebol. Nem leszek beteg, ha ket napig nem nyitom meg a postalada(i)mat. Az ember ugy van ezzel mint mindennel, a megszokas meghozza a rutint es akkor mar nem is leszel fuggo.
egyebkent csatlakozni a fent emlitett okok miatt nem tudok, de ajanlom hogy te is valami realisabb celt tuz, kimagad ele.
Horasz

Ui: en peldal a neten foglalom le a mozijegyeimet, nincs telefonalgatas, sorban allas, idgesekedes...

Kilroy Creative Commons License 2000.10.06 0 0 8
Ami engem illet, én nem érzek így a nettel kapcsolatban, én imádok netezni. Mellesleg: gondolod, hogy egy hónap kihagyás kigyógyít a nettfüggésből? Ér valamit ez az egész, ha egy hónap után újra netezel?

Kilroy

Előzmény: La di la di da (-)
originalqszi Creative Commons License 2000.10.06 0 0 7
Macskák kitten,
Eadivel ketten:)))
Internet + vonó,
Ez így van jól!
Előzmény: Kitten (6)
Kitten Creative Commons License 2000.10.06 0 0 6
Internet + vonó, mi???
más nem isss kell, Blöki... :))))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: originalqszi (2)
leha Creative Commons License 2000.10.06 0 0 5
és november 6-tól folytatod? akkor minek?
Laslow Creative Commons License 2000.10.06 0 0 4
Nézz rám! Napi 24 órát online a gépem, abból én előtte ülök/fekszek vagy... hát vagy 10-et biztos. Na, abban ugye egyetértünk, hogy ez SOK. De számomra mégsem sok, nem érzem, hogy csökkenteni kellene az adagot, nem érzem, hogy bármi mástól elveszi az időmet a net, sőt, nélküle már rég halálra untam volna magam, így örülök, hogy van mit csinálnom. Egyetlen dologban zavar csak a sok net: képtelenség reggel 8-ra bemenni órára, de még 10-re is eléggé. De viszont nagyszerűen lehet aludni a vonaton, meg sem kottyan a 3 órás utazás. Ez is a Net eredménye:)
Előzmény: La di la di da (-)
Dokikám Creative Commons License 2000.10.06 0 0 3
Megértelek, de kicsit túlzol. A net is olyan, mint a legtöbb dolog az életben, jó ha van, mértékkel.

Nekem pl. nagyon jó volt, hogy szó szerint percről percre követtem a belgrádi bulit, ugrálva a magyar lapok és a Yahoo Full Coverage között.

De függőnek lenni valóban rossz. De hát nagy gyerekek vagyunk, magunkhoz való ésszel, nem?

"Nem fogok embert ölni a késsel, de kenyeret azért akarok szelni véle" jeligére a kiadóba.

Előzmény: La di la di da (-)
originalqszi Creative Commons License 2000.10.06 0 0 2
No jó, most elolvastam a nyitót is! Egy nagy lófűszt!!!!! Nem dohányzom, nem iszom, nem nőzöm:(((((( nem vagyok rabja mozinak, TV-nek, hát akkor még net se?????? Nem, Nem, SOHA!!!!!!!! habár sokszor csak ülök előtte és semmit sem csinálok, csak nézem, nem is kapcsolgatom! Tessék, hogy helyette dolgozni?????? Nem, Nem, SOHA!!!!!!!!:DDDDDDDD
Előzmény: La di la di da (-)
ABSENT Creative Commons License 2000.10.06 0 0 1
engem nem zavar, h0gy függő vagy0k.... így nem csatlakozom :)
abs.
originalqszi Creative Commons License 2000.10.06 0 0 0
0,0,0,0,0,0 ilyen nincs!!!!!!!!!!!
La di la di da Creative Commons License 2000.10.06 0 0 topiknyitó
Az a helyzet, hogy már eddig is túl sokat interneteztem a munkahelyemen, de most, mióta otthon is van, úgy érzem lassan teljesen függő leszek tőle. Nem akarok kábszeres lenni, ezért döntöttem úgy, hogy fogadalmat teszek: 1 hónapig nem fogok netezni. Arra kérek mindenkit, aki hasonlóan érez, jelezze itt a topicban egy "Y"-szel. Én már csak november 6-án fogom látni, de örülnék a sok névnek, mikor újra fent leszek. A magamnak szabott feltételek: csak munkaügyben használhatom a netet + a barátok megtartása miatt napi 2-szeri bejelentkezés a postaládámba. Javaslom tegyen így mindenki, aki csatlakozni akar. Ellenőrzés úgy vélem nem szükséges, hisz a csatlakozás önkéntes, s saját magát csapja be az, aki fogadalmát megszegi.
CSATLAKOZZATOK!!! Meglátjátok mennyivel több idő marad minden más egyébre, amire most a monitort nézve nem futja. Találkozzunk november 6-án itt, az Indexben!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!