Keresés

Részletes keresés

epoxylj Creative Commons License 2013.06.28 0 0 4

Vannak minden évben újabb és jobb allergiaellenes gyógyszerek. (Jó drágák!) Kiábrándítalak. Nekem is parlagfűallergiám van és a szakmába tartozom. A gyógyszerek valamit segítenek, ha ki tudom kerülni a parlagfüvet. Egyébként szenteltvíz. Ne is reménykedjen senki, hogy kigyógyul. Ha van rá pénz el kell húzni a környékről a virágzás alatt. Ha nincs, lehetőleg kerülni a fertőzött helyeket. Ha ez nem megy - mert olyan helyen dolgozunk - végig kell szenvedni.

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.24 0 0 3
Én is szénanáthás vagyok, Augusztus vége az nekem maga a pokol.
Hasonló tüneteim mint neked az utóbbi 1 évben vannak, de nem ilyen erősen. Nekem reggelente kell köszörülnöm a torkomat, de aztán napközben már semmi és éjszaka sem kelek fel rá. Pedig nem dohányzom, ettől nem lehet. Szerintem ezek az allergia tünetei. Remélem. :)
afintha Creative Commons License 2001.06.18 0 0 2
Tortent valami azota?
Előzmény: Pomponazzi (-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.10 0 0 1
Ez allergiának tűnik. Orvoshoz vele.
Előzmény: Pomponazzi (-)
Master Szaki Creative Commons License 2000.10.09 0 0 0
Tüdőrák. Mi más? :-)))) Sajnos én is ezekkel a panaszokkal küszködök. :-( Nekem az augusztus közepe -> szeptember vége időszak a legnehezebb. Sőt a barátnőm vett egy füztölőt és tegnap nem tudtam aludni a köhögéstől. ALLERGIA. Menj el egy vizsgálatra, ahogyan én is teszem. MOST!!!
Előzmény: Pomponazzi (-)
Pomponazzi Creative Commons License 2000.10.06 0 0 topiknyitó
Kedves erre járó doktor úr/nő, a következő panaszaim vannak: három éve kezdődtek allergiás tüneteim és azóta minden nyáron júliusban, augusztusban zsebkendők százait használom el naponta. Az év egyéb hónapjaiban mérséklődik a baj, de nem szűnik meg egészen. Sőt az utóbbi időben állandó enyhe torokfájás mellett sűrű váladék képződik a légcsővemben, ami éjszakánként olyannyira felgyülemlik, hogy gyakran előfordul, hogy fel kell kelnem miatta és fél órás köhögéssel tudok csak megszabadulni némileg a váladéktól. Természetesen ovoshoz is fordultam már, erre a bajomra Ambroxol Q tablettát írt fel. Viszont a bajom immár 3-4 hónapja nem akar megszűnni, sőt a hátamban gyakran érzek enyhe, tompa szúrást, ami egészen biztosan ezzel a problémámmal van összefüggésben. Kérem mondja meg valaki, hogy mi lehet ez. Köszönettel. Pomponazzi.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!