Keresés

Részletes keresés

Siraso Creative Commons License 2000.10.06 0 0 5
Mit mondjak. Imho a bermuda 3szog utan a nok lelkivilaga az amit sose fogunk megerteni...
Viszont tippekben bovelkedo konyvet ajanlhatok: szerzore nem emlexem, de a cime az volt hogy Hogyan csipjunk fel csajokat. Ne itelj elsore! marha jo konyv, eszmeletlen poenra veszi a dolgot. egy idezet epp ide passzol, legalabbis a te esetedre levetitve:
"Ahogy Ignac bacsi mondta : 'Minden tehenet maskepp kell befogni.' " :))))

sok sikert

sIRE

Beebite Creative Commons License 2000.10.05 0 0 4
Persze minden attól függ, milyen céllal ismerkedünk... Egy olyan diszkói tízperces...hát igen... végtelen kis valószinűséggel egy rendes dolgos családanya.
Ha viszont tartós kapcsolatra keresel valakit, akkor minél kevésbé veszi a direktenyomulást annál biztonságosabb neked...
Szvsz. aki túl könnyen rááll a dologra, annak vagy csak épp viszket, vagy teljesen mindegy neki, csak legyen már egy társa...
Egyikse ideális kórkép..

Bee

realdoko Creative Commons License 2000.10.05 0 0 3
Ne általánosítas és ne döntsd el előre, hogy mi lesz a taktikád. Legyél természetes.
Az bejön.
Laza, de csak annyira, amennyire még természetes.
Ez bejön.

Mondanám, hogy minden nőnek, de tényleg nem lehet általánosítani még ezt se.

Snatch Creative Commons License 2000.10.05 0 0 2
FixY: bizony változnak az idők... Diszkóban még ettől is gyorsabban megy a dolog (néha még 10 perc sem kell). De ez általában a tel. számra érvényes. A többire egy kicsit többet kell várni. Vagy mégsem? :-)
Előzmény: Törölt nick (1)
DjSzaky Creative Commons License 2000.10.05 0 0 topiknyitó
Őszintén szólva az utóbbi időben marhára nem tudok kiigazodni a nőkön. Nem gondoltam, hogy 20 évesen ez ekkora gond lesz. Egyszerűen nem lehet kitalálni, hogy az egyik mit szeret és a másik mit nem szeret... Tiszta káosz. Nemrégen kettővel volt dolgom (ismerkedés szinten). Az elsőnél nagyon óvatosan tapogatóztam, de úgy látszik ez nem tetszett neki, mert másfél órai "agyfűzés" után még a telefonszámát sem adta meg. Rámenősebbnek kellett volna lennem, ez tuti. Két napra rá, úgy gondoltam (éppen egy másik lánnyal próbálkoztam) rámenősebb leszek. Hát nem jött be... Seperc alatt tudtomra adta, hogy ez nem fog menni. Na szép! Most mit mondjak? Ők a legszebbek, de kiismerni őket lehetetlen. Ti mit gondoltok? (Milyen az ideális ismerkedőszöveg?)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!