Keresés

Részletes keresés

Bure Creative Commons License 2000.10.05 0 0 6
Azért a maratoni futásnak megvan a maga patinája és történelmi háttere. Az valahogy hozzátartozik az atlétikai számokhoz, hogy ott köröznek a városban.

Az nem hiszem, hogy a több mint 200 taggal bíró NOB közgyűlésén az nagy szempont lenne, hogy magyar álljon a dobogó tetején.... Inkább olyan sportágakban kéne királynak lenni a magyaroknak, ami világszerte agy érdeklődéssel kísért (futball, kosárlabda, jéghoki, kézilabda, stb.)

Előzmény: Bekka (5)
Bekka Creative Commons License 2000.10.05 0 0 5
Azért pl. 42km futás sem egy sóműsor. És valljuk meg a leglátványosabb az amikor a dobogó legfelső fokán egy magyar áll. Na, hát akkor?
Bure Creative Commons License 2000.10.05 0 0 4
Állítólag várólistán van. Csak van vele egy baj: nézőként eléggé élvezhetetlen. Én egyszer láttam élőben búvárúszó versenyt: a rajtnál beugrottak a vízbe, utána meg legközelebb a célban láttam a versenyzőket...:) Bár lehet, hogy tv-ben, vízalatti kamerákkal látványosabb lenne.
Bekka Creative Commons License 2000.10.05 0 0 3
Na, de ugrifüles! Én speciel szívesen fizetném a sörödet még egy érem után. (c:§
ugrifules Creative Commons License 2000.10.05 0 0 2
Az az en nagy szerencsem, hogy a buvaruszas nem olimpiai sportag, mert az egy ujabb sörömbe kerulne...:)
Előzmény: Kataca (1)
Kataca Creative Commons License 2000.10.04 0 0 1
raadasul mindketto szegedi :)
Molnar Tamas is
Előzmény: Bekka (0)
Bekka Creative Commons License 2000.10.04 0 0 0
Csak gratula neki, és Fodor Rajmundnak meg persze a csapatnak. (víz-víz)
Bekka Creative Commons License 2000.10.04 0 0 topiknyitó
Bocsi, jobb helyet nem találtam. Azt szeretném tudni, hogy hol találom meg a cikket arról, hogy Savanya Norbi újfent világbajnok. És, hogy ne legyek teljesen offtopic: Mikor lesz olimpiai sportág a búvárúszás?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!