A monológjai és az utána lévő "humorrész" általában télleg nagyon ott van, a fazon viszont nagyon nem okés sztem - mármint a szerepe.
Ja, és azok a ksi humoros jelentek is színvonalon aluliak, nem?
Az ominózus Friderikusz jelenet nem Conan és nem is Jay műsorában volt, hanem Lettermann-nél. :))
Én személy szerint nem értek egyet azzal az állásponttal, hogy Conan műsora élvezhetetlen lenne... Nekem nagyon bejönnek a poénjai, szerintem messze jobb, mint a Tonight Show.
Évekig nem volt NBC-nk, most egy ideje végre újra tom nézni őket. Először azon basszusoztam, hogy akkor még naponta volt mindkettő, most már csak hétvégén... Azon meg végképp kiakadtam ,hogy Leno uygan tartja a színvonalat, de conan teljesen élvezhetetlenül szar lett. Ez a hülye arrogáns macsó-magamutogató imázs sztem negyon enm "eurokonform" :) A monológja OK - sajna tl rövid, de utána...
azt én is láttam, de emlékezetem szerint jay leno volt és nem conan (bár szar mindegy :)))).
fridi viszont qrva büszke volt, hogy bevágták a leno showba és az égig magasztalta jay professzionalizmusát + hogy kinn volt megfigyelőként amerikában lenonál mielőtt beindította volna a showját, tehát nem értem miért fikázta a mestert, ahogy lentebb idézte valaki...
Csak érdekességképp... Egyszer a Friderikusz meghívott valami CNBC-s hasbeszélő társaságot vagy mit és erről Conan is beszámolt az egyik show-ban mert nem értette, hogy ki az a marha aki átrepít vagy tizenöt embert Amerikából egy fellépésért. Na ezt később Fridi úgy tálalta, hogy Conan O' Brien máéltatta őt a műsorában és gratulált a kiváló showjához. Egészen véletlenül nekem megvolt videón az a Conan show amiben megemlítette Friderikuszt és minden volt ott csak méltatás nem. Lesajnálva poénkodott rajta, de még nevet sem említett csak valami olyat, hogy egy kitudjamilyen show vezetője, stb...
na felhozom kicsit.
én a politikusokkal készített conan interjúktól megyek hídba...a legjobb a clintonnal készített hillary/monica volt, miközben bill hamburgert zabált!!!
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Az úgy volt, hogy '99 nyarán tesómmal LA-ben voltunk nem egészen egy hétig. Az egyik alapprogramunk az volt, hogy bejussunk a show-ra. Megérkezésünk napja egy szerda volt és délután 2-kor egyből a stúdióhoz siettünk. Ekker már tudtuk, hogy minden reggel itt osztanak jegyet az aznapi felvételre. A néni az irodában mondta, hogy mára már elfogyott, de holnap reggel 8-kor kezdik el megint szórni a jegyet, jöjjünk el akkor. Másnap háromnegyed 8-kor oda is értünk, de elég nagy sor végére állhattunk csak be. Miután e jegyek elfogytak, elkezdtek stand-by jegyeket osztani. Nekünk a 19-es stand-by ticket jutott. A z ilyen jeggyel rendelkezőknek ugyanúgy oda kell menni a stúdióhoz, mint a rendes jeggyel rendelkezőknek, de nem biztos, hogy bejutnak, attól függ, hogy az előzetesen postán jegyrendelők és a tiszteletjegyes elit közül hányan jönnek el. Mi úgy döntöttünk, hogy Van Damme nem éri meg, hogy oda menjünk és esetleg nem férünk már be, elhatároztuk, hogy hétfőn fél hétre odamegyünk a pénztárhoz és akkor majd biztos jut jegy. A pénteki no-name baywatch-os színésznő nem érdekelt minket.
Hétfőn annak rendje és módja szerint elaludtunk és szinte pont ugyanakkora sor állt előttünk, mint néhány napja. Ezúttal a 4-es stand-by jutott, ami azért lehetett, mert nem állandó a kiadott jegyek száma. Mivel este tovább kellett állnunk LA-ből muszáj volt odamennünk a stúdióhoz a háromnegyed 4-es találkozóra. Ott már hosszú sor állt, a stand-byosok külön sorban álltak (ültek). Aztán jött valaki, akinek rendes jegye volt, de nem akart bemenni és ez az első számú stand-byosnak adta a jegyét. Aztán jött még valaki, aki nem akrt már bemenni és mivel a 2-es és 3-as stand-by nem volt ott miénk lett a jegy, amivel beállhattunk a sor végére. Közben már nagyon jó jéghideg limonádét adó automatát toltak ki, ami nem jött rosszul a tűző napon. A bemenetellel még plusz szerencsénk volt, hogy kicsivel előttünk mondták, hogy a most következő 36 emberrel az első sorokat töltik fel, mert sok meghívott nem jött el. Így zseniális helyünk volt, pont az asztallal szemben középen. 4:40-kor aztán bejött Jay farmerban (óriási üdvrivalgás) és 10 percig spontán beszélgetésben szórakoztatta az egybegyülteket, de annyira természetes módon, hogy midkettőnket levett a lábáról. Számunkra a nagy kérdés az volt, hogy mennyi öröme telik az embernek az ilyen munkában, amikor hosszú évek óta minden hétköznap délután egy óra hosszat felhőtlenül vidámnak és viccesnek kell lenni. Ebben témakörben is kitűnően vizsgázott Jay, tökéletesen elhittem neki, hogy ő is jól érzi magát. Aztán 10 perc után ő eltűnt átöltözni és egy másik fickó jött ki, aki a maradék 10 percben pörgette föl a közönséget. Ő is nagyon ügyes volt. Aztán 17:00 SHOWTIME! A vendégek: Hugh Grant, az első női űrrepülő-kapitány és Maxwell (valami énekes). A legnagyobb döbbnet számunkra az volt, hogy az egy órás műsort egy óra alatt vették fel!!! Nincs utólagos vágás meg ilyesmi. 5-6-ig felveszik a műsort, közben asszem 3x álltunk le 2 percre, ott egyből betették a reklámot és kész. Nem ám, mint a Fábrynál, hogy 4 órás felvételt miszlikbe vágnak és abból próbálnak egy nézhető másfél órát barkácsolni.
Jay kérdéseit a vendég mögött a színpad szélén gubbasztó szerkesztő mutogatta neki táblákon, egyben azt is, amikor el kell búcsúzni a vendégtől (Gotta Go). Jay hihetetlenül ügyesen olvasta a cue card-okat. Minden szünetben végigmutatták neki az összeset 1mp/tábla sebességgel, tehát csak rájuk pillantott és ezután élesben csak a nézőkön nézett végig jobbról balra és máris elolvasta a tábláról a Nagy Indiánkönyvet is, nem kellett mereven a táblát bámulnia, mint a hazai műsorvezetők 99%-ának.
Fotózni persze nem volt szabad a stúdión belül és sajnos videón sem sikerült megszereznem azt a részt. Gondolom a topic olvasóinak nem kell mondanom, hogy ezzel együtt is felejthetelen volt.
ME
Gondoltam megpróbálom feléleszteni ezt a topic-ot azzal, hogy eldicsekszem, hogy '99 nyarán volt szerencsém részt venni az egyik Tonight Show felvételén. Jay mesteri volt.
ME
Sziasztok!
Nagyon örültem, amikor megláttam ezt a topicot,
már azt hittem, rajtam kívül senki nem nézi ezeket a showkat. Az én ismeretségi körömben vagy nem szeretik őket, vagy pedig nem is hallottak még róluk. Én hat-hét éve nézem mindkettőt rendszeresen, főleg Conan-rajongó vagyok, de Jay-t is nagyon szeretem. Amúgy, kedves tzuiop, bocs hogy kijavítalak, de nagyon szúrta a szemem,hogy hiba van a topic címében: Conan vezetékneve nem O'Brian, hanem O'Brien, ami egy tősgyökeres ír név. (Biztos tudod, hogy Conan ír származású.)
amúgy akkor dícséret illeti a készítőket, mert nem lehet észrevenni, hogy nem oda való, igaz?
amúgy nektek melyik volt a kedvenc rovatotok?
nwekem a Headlines, amolyan tücsökbogár, benne azokkal a jó kis házassági hírekkel, amikor két név összekerülése volt poénos, mint pöl a Nicely-Held wedding, vagy a Mine-Hertz wedding...
Tudtad, hogy a Kapcsolatba nem úgy került, hogy direkt, hanem, hogy amit mondott, azt arra mondta, hogy találtak egy meteoritot, amely bizonyíthatja, hogy volt élet a Marson?
Most láttam nemrég, hogy berakták a Kapcsolat c. filmbe is egy pár másodperc erejéig. Meg volt valami amerikai maffiás humorfilm is, ott mreg valami olasz (vajh miért...) gengsztert jáccott. Elég érdekes volt fiatalnak :)
Na, ez az... amikor nálunk levették a kínálatról a csatornát, még NBC-Super channel volt a neve... Amúgy Leno ugyebár minden hétköznap van, tehát ha háromhavonta mond egy poén kéccer, az elég jó arány, nem?
A UPC-ről sikeresen lebeszélt a két, velük foglalkozó topik, itt futnak (?) a Tasztalon.
Kevin Eubanks... istenem... Már 95-ben azzal szivatta, hogy nem tud egy nőt szerezni magának... Emléxem, eccer ott, a kamerák előtt mutatott be neki egy csajt. yerek úgy, négeren elvörösödött...
Meg az egyik legnagyobb poén volt, amikor arról volt szó, hogy mik a legrosszabbul fizetett melók odaát. a lista két utolsója volt a táncos és a favágó. OK, mondta Leno, akkor megvan az abszolút legrosszabb: a táncos favágó! Be is jött egy favágónak öltözött táncos, táncolt pár másodpercet, hatalmas ováció. aztán később, mikor egy poén nem jött be, leno odaszólt Kevnek, hogy lehet, hogy kéne még egy kicsit táncolnia, nagyobb volt a hatása! Táncos ismét be, műsorszám előad. És ezt még abban az adásban vagy 5 rossz poén után, nyilván nem előre megbeszélve... szegény táncos a végére ideges lehetett kicsit :)
Az abszolút kedvencem az egyik adásban volt egy standup comedian, valami néger fazon, a nevére nem emléxem már. Ha akarjátok, leírhatom, mit adott elő, nem volt semmi. felvettem az ismétlésben kazettára, de nagyon rossz lett a minősége :(
Conan: "The director's just told me we have , somewhere here in the audience, a couple, and the gentleman has just proposed to his sweet young lady. where are you?
(kamera rájuk zúmol, nagy taps)
Conan: "Just tell me this... This was the most romantic place you could spot? 'Cause it would be way down on my list, pal!"
No comment :)
Lettermant még nem láttam, viszont a toptenlistjeit letöltöttem, pontosabban a nekem teccőket. nagyon rojál mindegyik, többet az órákon is felhasználok (angolt tanítok).
Nálam UPC van és a CNBC NEWS(?) nevű állomáson lehet a topic címben említett két showmant látni,szombat és vasárnap este!!
A Telehold nevű műsorújságban egész sok adó benne van, így ez is!
Mostanában elővesz újság cikkeket,hirdetéseket(Tücsök és Bogár?)és az ezekben található poénokon röhöghetünk.
Konkrétan, a múltkor egy régi autó hirdetésénél az extrák felsorolásánál:
napfénytető,elektromos ablakemelő,...,ebben a kocsiban randizott Kevin Eubanks
(Ő a zenekarvezető a Leno showkban,mellesleg az egyik legjobb jazzgitáros!!)
Igen, igen, igen nekem is elvették a Jayt azóta netezek!
Én csiptem a srácot ő legnagyobb arc a világon, Conan is jó. Letterman is király, de ő durvább és még fridinél is egoistább. Ti hol látjátok? Műhold?
Dr. Pepper jó a nicked az íze annál rosszabb.
Azért néha a Lenó bácsi is utánozza (ismétli) magát, legutóbb kb 3 hónapos külömbséggel nyomta le _egy az egyben_ ugyan azt a poént. Gondolom arra alapoz, hogy nincs az az ember aki 3 hónapig minden nap - kivéve hétvége - megnézi a showját.
Egyébként nem rossz, csak jó későn adják. Pedig a felvétel - ha jól tudom - kora délután van (nyugati part). Hiába, ki kell bíppelni utólag a trágár szavakat (sajnos), némely vendég ugyanis tojik a prűd amerikai TV etikettre (szerencsére).