LG TV szervíz USB portját fel lehet programozni vagy valamilyen más mődszerrel tanítani arra, hogy azon keresztül külsö merevlemezt lásson vagy sima pendrivot kezlejen filmnézésre? Esetg szervízkód?
vettem egy LG tv t,2007 1 hó ban 2 évre rá se kép se hang.méltányosságból meg javitották.275 ezer ft volt.Most ugyan az a baja 47 ezer ft ért javitanák meg,és ha 1 év mulva ugyan ez lessz a baja? Mit lehet tenni nincs valami ötletetek?
Mindegy, majd próbálgatok. Valakitől kölcsönkérek egypár aktív hangfalat, aztán lehet, hogy rászánok még egy kis pénzt. Mert a képe tényleg qrva jó. Azért vettem. Meg ingyé adták a Metróban. Régi erősítőt hangfallal, meg megpróbálok üveggyöngyért cserélni.
Az az audio/video szvsz nem ki- hanem bemenet lesz. Azért van ott, hogy ha van kamerád, ne kelljen a TV mögött molyolnod a kábelek csatlakoztatásával.
Én egy Zamzungot vettem három éve, a hangja a Pacsirta rádióra emlékeztet, hosszúhullám vételekor. De mondd, a tiéd nem Flatron véletlenül? Barátkozom egy olyannal, mert a monitorom LG Flatron, és esssszméletlenülqurvajó képe van, Zamzung meg mehet a kaprosba. Nálam 6 fejes vidijó+Aiwa minitorony összeállításban jövöget a hang, így már nem olyan rossz :))
Mellesleg (ha nem zavar a gari elvesztése) megpróbálhatsz a helyi TV-szerelővel egyezkedni, hogy monnya meg, milyen hangszóró van a gépben (méret, teljesítmény) és beszereltethetsz egy ugyanolyan méretű, de sokkal jobb hangú autóhangszórót. Persze csak akkor, ha nem valami teljesen elvetélt formájú az eredeti.
ja, akkor elől van. Mindegy.
Az a baj, hogy ezekbe a kis tévékbe nem igen tudnak beletuszkolni nagyobb méretű hangszórókat, ezért aztán megkell elégednie a tisztelt vásárlónak a gagyi hanggal. Azé' az szép tőlük, hogy legalább vonali hangkimenettel látják el eme hazugládákat, hogy az arra rászorulók mégiscsak kicsikarhassanak belőle valami tisztességes hangot.
uff
Hali!
Az audio a nyerő! Azt kell erősítőre csatlakoztatni. Mi a haverral csak videózás alatt szoktuk rákötni, de akkor a szomszédok rémüldöznek, hogy megint kitört a háború! :-)
Bye
Hol kapsz, hol kapsz, megmondom én. Becsörtetsz a fiad szobájába, és bőszen félbeszakítod az elbirtoklását, a cuccot felmarod, és visszaviszed magadhoz.
1.) Mintha a fiam beszélt volna valami RCA kimenetről, de mintha elöl lenne. Nem tudom most.
2.) Az erősítő jó ötlet, de a fiam már egy éve lecsapott a Tesla lemezjátszó erősítőjére és a hozzátartozó fadobozos hangfalakra. Újat meg nem akarok venni, ill. hol kapok én régi fadobozos, egyhagszórós hangfalakat, valamiféle erősítővel?
én intuitív módon rákötöttem egy 37-es orionra egy húszéve kimúlt lemezjátszó-melléklet hangfalat, azóta mindenki meglepődik, milyen jól szól a tévé. Meg még rákötöttem az erősítőt is, két jókora hangfallal, úgyhogy, ha akarom bekapcsolom, és akkor három hangfalból totál mozihangzás társul a gigászi képátlóhoz:)
Nagyon jó a kép, minden frankó, csak a falra mászok a tévék Sokol rádiónál is vacakabb hangminőségétől. Megszoktam a hifit. Ez 51 cm-es képátmérőjú, az óriás képernyőktől (jobb hangminőséggel) irtózom, valamint sajánlom is a pénzt rá, átlag heti 4-5 óra tévézésért.
A fülhallgató kimeneten fülhallgatóval, ha nem is HIFI, de elég jó a minőség. Ha egy nem annyira pitlák PC-s aktív hangfalat rácsatlakoztatok - amilyen nekem nincs -, akkor számíthatok valami hangszerűségre? Műxeni fog?