Keresés

Részletes keresés

Mijo Creative Commons License 2001.10.13 0 0 6

Az egykor oly vehemensen küzdő Rajnai László, miután megkavarta Baja pangó fekáliáját, majd ezt követően az abban "érintettek" közül, visszautasítva a vádakat egyedül Márfai Péter képviselő tette ellentmondást nem tűrő határozottsággal helyre a kérdést, hosszú és meghunyászkodó hallgatás után, ezzel a magvas gondolatával jelentkezett ismét - no nem itt, hanem - a Bajai Szalonban:

"Nekem a jövõ péntek jobb!

R.Laci"

Azok kedvéért, akik nehezen képesek értelmezni nevezett képviselőnk mondandóját: Rajnai László bajai önkormányzati képviselő, az általa indított és gerjesztett tipikus bajai "lavina" által okozott traumától megéhezett, és úgy döntvén, önsanyargató módon - szinte már vezekelve - kihúz még egy hetet, azaz jövő péntekig odázza bendője szokott módon történő teletöltését :(!

Igen, ezeket "mi" választottuk .......

( Erről a Rajnairól jut eszembe egy másik csendesDon, bizonyos "Vergi" néven az életünkbe robbanó, Baja sorsát megváltani rendelt(etett) messiás: úgy tűnik "valakik" ezt is leintették, mondván, OK öreg, kapod a lét tovább, de csak ha nem jártatod tovább az utóbbiak szerint észlelt módon a lepcses ajakadat ..:)!? Jóságos nagytudású Vergink azóta szájzáras ....)

Mijo

Mijo Creative Commons License 2001.09.30 0 0 5

Kedves Péter, mulasztottam volna bármit is ???

Mijo

Előzmény: marfai (1)
Mijo Creative Commons License 2001.09.30 0 0 4

Rajnai László, bajai önkormányzati képviselő fele feltett kérdésem: ennyi volt, eddig tartott ?

Muity Mijo
Baja

Rajnai László Creative Commons License 2001.08.21 0 0 3
A technika kavar, lépjünk tovább!!!

R.Laci

Előzmény: Mijo (2)
Mijo Creative Commons License 2001.08.15 0 0 2

Hun ?

Előzmény: marfai (1)
marfai Creative Commons License 2000.12.08 0 0 1
Kedves Mijo!

Elmulasztottad köszönteni Rajnai László barátunkat abból az alkalomból, hogy megjelent közöttünk. C-c, figyelmetlen vagy!

Kedves Rajnai László!

Megkérlek, hogy a helyi szokásoknak megfelelően a "Ki-Kicsodában" is tegyél egy bejegyzést. Addig is köszöntelek körünkben. Mint láthatod, most éppen vezető téma lettél néhány topicban. Köszönöm, hogy személyesen vállaltad a megjelenést. Számítok további jóakaratú részvételedre. Köszönettel:

Márfai P.

Előzmény: Mijo (0)
Mijo Creative Commons License 2000.12.07 0 0 0

Rajnai László válasz erre | adatok | e-mail 2000-12-07 22:09:30 (12)

Tisztelt Mindenki !

Kérlek nézzétek el nekem, hogy csak most szólok a témához, de eddig nem volt lehetőségem bepillantani a Net-en folyó, magasröptű hozzászólásokba. ( Az ok egyszerű : nem volt előfizetésünk az Internetre. ) Mint „szadeszos hit-gyülekezetes képviselő„ hozom nyilvánosságra azt, amit egyébként soha nem titkoltam : Én Rajnai László, nős, három gyermek édesapja, a Bajai Hit Gyülekezetének – semmilyen vezető funkciót be nem töltő-tagja, a Szabad Demokraták Szövetségének önkormányzati képviselőjeként foglalok helyet a bajai képviselőtestületben, a többi „karakter” között.
Ami Mijo sárdobálását illeti :
- nem bölcs dolog (csak) a szélsőséges, kirivó (és sajnos, sokszor jelentős túlzásokkal és csúsztatásokkal kozmetikázott) esetek alapján értékitéletet mondani egy közösségről
- a legalább heti egyszeri alkalommal történő „agymosás” után is bizton állithatom, hogy az én hitem tárgya, nem Németh Sándor, nem a Hit Gyülekezete és nem is a Bartus könyvben, egyéni hangvétellel leirt „megnyilvánulások”. Hanem egy olyan valaki, akiben bizva, nem lesz az életem „romhalmaz” , aki soha nem hagy el és akiben nem csalódtam eddig sem és ezek után sem fogok. Természetesen ez a személy, a Názáreti Jézus Krisztus. Csak tanácsolni tudom minden csalódott és „tönkretett” életű embernek, hogy a figyelmét forditsa el a hozzá és hozzám is hasonló, korlátozott képességű és ismeretű, hibázni és rosszul dönteni is képes EMBERRŐL ( vagy emberek alkotta közösségről, lévén egyik sem tökéletes ) és figyeljen arra a Személyre aki tényleg tud segiteni
- ajánlom Mijo figyelmébe a következőket : Pál apostol lev. a rómaiakhoz 2. Rész 1-11., a lelkiismereti-, és vallásszabadságról szóló törvény, illetve az AEVK alapitó okirata és müködési szabályzata
- a „szétszakitott családok” komplexus abból az egyszerű okból fakad, hogy a saját hitüknek és meggyőződésüknek kókusz-szőnyeget guritó, piciny ( alig 30 éves ) gyermeküket az életbe kiengedni képtelen szülők a gyermeknevelésük kudarcának élik meg, ha az a „szerencsétlen gyerek” nem él olyan „normális” ( pl. családi tradiciók, erkölcstelenség, modern gondolkodás ) szinten, mint a nagy többség
- nem tudok Mijonak jobbat kivánni, mint hogy legyen NEKI az Ő HITE szerint!

„az a Rajnai „

Mijo Creative Commons License 2000.10.01 0 0 topiknyitó

gazo válasz erre | adatok | e-mail 2000-10-01 16:50:24 (30)

Hogy kell-e rettegni Baján? Talán nem mindenkinek kell, de amint a Pécsi Rádióban óvtam az ide érkező vendégeket, helyesen járnak el, ha az EPF-796. frsz.-ú fehér Ladát meglátják, akkor lehúzódnak az út szélére, és mereven előre nézve a pedálokra szegezik a tekintetüket. Különösen, ha nő vezeti a kocsit, könnyen kaphat egy-két ökölcsapást.
Nekem egyébként mindig kellene rettegnem, de nem félek. Mielőtt e sorokat írom, megtettem a szükséges intézkedéseket.
1. Védelmet kértem Gergényi Péter megyei rendőrfőkapitánytól.
2. Ha engem valami baj ér, akkor azonnal megjelenik a Dezső Zoltánnal kapcsolatos rendőrségi beadványaim és az ellene hozott bírósági ítélet az interneten.
3. Az említett, mintegy 100 oldalas dokumentációt letétbe helyeztem.
4. Hasonlóképpen letétbe helyeztem azoknak a listáját, akiknek érdekében áll, hogy eltegyenek láb alól.
Történt a következő: szombaton 11 óra 20 perckor érkeztem haza a piacról kerékpárommal Duna u. 10. szám alatti lakásomhoz. Dezső Zoltán néhány haverjával a lépcsőházunkban lakó testépítő fiatalembert költöztette. Nekem támadt, hogy mit írtam az interneten. Nem azért nem válaszoltam neki - amint azt nyilván közhírré fogja tenni -, mert rettegek tőle, hanem mert sem ez ideig, sem ezután nem részesítem abban a megtiszteltetésben, hogy szóra méltassam. A zakómat, melyet rángatott, eldobtam. Undorodtam tőle, amit megérintett.
Nos, ennyit a rendőrségnek, hogy számomra milyen Baján szombat délelőtt a közbiztonság.
Az internetre egyébként semmit sem írtam, mivel ez ideig nem tudtam kezelni. Így azt sem tudtam, hogy mi volt rajta. (Most már tudom.) Amíg részleteiben ismertethetem az ügyet, álljon itt adalékként az eltelt néhány év rövid bajai közbiztonsági vázlata!
Egy fiatal újságíró megírta, hogy egy fekete autó tulajdonosa évek óta jogosítvány nélkül száguldozik a városban. Ha pedig összegyűlik néhány százezer forint büntetés, az autós kifizeti, majd tovább száguldozik. Erre Dezső Zoltán megverte a fiatal újságírót, aki pedig közbe mert lépni a védelmében – egy idősebb korosztályú tanár -, azt leköpte. Szóvá tettem a dolgot a Pécsi Rádióban, - akkor még ritka volt az újságíró verés -, a hírt a Kossuth Rádió is átvette. Ettől kezdve a továbbra is jogosítvány nélkül száguldozó – itt a rendőrségi szóhasználatot alkalmazom - „úriember”, napi átlagban legalább kétszer megfenyegetett, a nap minden szakában ocsmány szidalmakkal ordított a város minden pontján. Amikor pedig leköpött, a bíróság elítélte. (Megemlítem, hogy soha senki nem merte bíróság elé citálni. Az addigi ítéletek hivatali feljelentésre történtek, köztörvényes ügyekben.) Hogy mennyire félnek tőle a nők, mi sem bizonyítja jobban, hogy megverte a Petőfi Népe rendőri riporternőjét is, aki szóvá tette, hogy a Dózsa György úton egy anyát bántalmazott, akinek a kocsiban levő két kisgyermekét a kiállt sokk miatt pszichiáterhez kellett járatni. Hogy ez esetben miért nem történt feljelentés, az érthető. Melyik édesanya merne feljelentést tenni, ha kilátásba helyezik neki, hogy megölik a gyermekeit?
Egyébként jómagam felhagytam azzal, hogy a rendőrséget beadványokkal terheljem, Dezső Zoltán több alkalommal el akart ütni, egyszer pedig majdnem halálos balesetet okoztam miatta. A Duna utcában félre rántotta a kormányt, mintha nekem akarna jönni. Miután én önkéntelenül ugyanezt tettem, majdnem elütöttem egy kislányt, aki a Duna utcában a járdán játszott. Levelezőtársaim nyilván megkérdezik, hogy tettem-e feljelentést. Igen, minden alkalommal. Legutoljára egyébként saját ügyemben akkor, amikor Dezső Zoltán több alkalommal a kis unokámat rémisztgette. Egy kétéves gyermek még nem tudja, hogy mi az az ocsmányság özön, ami ilyenkor elhangzik, de azt érzékeli, hogy egy félelmetes kinézetű egyén ordít a nagyapjára. Azóta fél itt Baján a gyermek. Még egy bejelentést tettem, amikor szeptember 22-én reggel az Oltványi utca bejáratánál Dezső Zoltán egy főiskolai tanárnőt inzultált.
Lehet, hogy Dezső Zoltán most már érzi, hogy csicskásai lassanként elhagyják. Ha igaz, hogy egyszer fizikai értelemben is emberére akadt, akkor legalább három nőt kell leütnie, hogy nimbusza helyreálljon. (A vezéri szerepért ugyanis állandóan bizonyítania kell.)
Ha csak nem sikerül megszervezni azt a polgári ellenállást, ami Baját ismét mindenki számára biztonságos várossá változtatja.

Dr. Gál Zoltán
Baja, Duna u. 10. fszt. 3.


Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!