Keresés

Részletes keresés

Vonós Creative Commons License 2000.10.02 0 0 10
Tiplinek igaza van Dal !
Mindig az a legnehezebb pillanat, amelyben vagy éppen ( furcsa, hogy én mondom ezt ).
Először a szülők, azután a lányok, a suli, az álláskeresés, a családalapítás, etc...Mindig van ok panaszra, de a fő az, hogy lásd a szépet is.
Carpe diem !
Előzmény: Tipli (9)
Tipli Creative Commons License 2000.10.02 0 0 9
Nos igen... Fura dolog ez a korral. Gesztipajti jut erről eszembe: Az akarok lenni, aki akkor voltam, mikor az akartam lenni aki most vagyok :))))
Ne csüggedj, az évek csak jönnek, jönnek, jönnek, aztán már csak mennek, mennek, mennek...
Tudsz örülni egy hamburgernek, ha a kiscsaj a pultnál rádmosolyog. Ez nagyon jó ám. Később nem lesz ez így. Ráförmedsz, hogy ne viháncoljon, hanem siessen, mert rohansz az értekezletre... :)))))

Ne a tapasztalat után sóvárogj, élvezd, amit _most_ nyújt neked az élet, és soha többet...

Tipli, aki már elcsócsálta a kenyere javát :)))

Előzmény: Vonós (8)
Vonós Creative Commons License 2000.10.02 0 0 8
Üdv Dalkiel !!!
Ne keseredj el nagyon, ezt az időszakot mindenki átéli. Bennem még frissek az emlékek, tudom, mit érzel...
Mikor nekem azt mondták, hogy fogalmam sincs, egy 19-20 éves srác mennyivel többet tud adni egy lánynak, mint egy 15 ( annyi voltam ugyanis, a csaj meg 18 !!! ), kiröhögtem.
Most már tudom, bár egy ideje nem is vagyok ebben olyan biztos, ha érted, mire gondolok ?
Volna egy tanácsom is:
Tudod, hogy az ismerkedés társaságban a legkönnyebb. Tehát igyekezz megválogatni a társaságodat !!! Ha bulizni, csajozni mész, olyan fiukat vigyél magaddal, akik tudnak a lányokkal viselkedni ( én se szívesen társalgok egy lánnyal, ha a mikor a barátnője megszólal, kiesik a szájából egy fél tanya...) Tehát jól válaszd meg az "ellenségeidet" (is).

Jó bulizást és sok lányt kívánok neked!

Vonós



hc Creative Commons License 2000.10.02 0 0 7
CoolWitch:
A testi fejlettségről irtakban általában igazad van. A fiúk általában később kezdenek érni, mint a lányok és általában később fejezik be. Igy alakult ki az az általános rend, hogy a lányok az 1-2 évvel idősebb fiúk után érdeklődnek inkább. A fiúknál ez úgy néz ki, hogy 12-13 éves korukig együtt vannak a lányokkal és amikor a nagyobb fiúk meglátják a bimbózó nőt addigi barátnőikben, akkor tulajdonképpen egy ideig hoppon maradnak vagy elkezdenek egy idősebb 'tanító nénit' keresni. Aztán pár év múlva észreveszik, hogy a haver huga, az nem egy hülye pisis, hanem egy bomba csaj...
Természetesen ez csak egy általában vett magyarázat, amitől bármikor bárki nyugodtan eltérhet. Topicnyitó fiatal barátunknak, pedig a továbbiakra nyugodt keresgélést kivánok. Hidd el az meghozza a gyümölcsét, ellentétben a kapkodó eredmény(?)hajszolással.
Ha pedig csak olyan lányokkal hoz össze a sors, akik egy negyvenfelé járó, úszógumis, családos pasira vágynak, akkor légy szives vigyél magaddal!! :-)

hc

CoolWitch Creative Commons License 2000.10.01 0 0 6
Így visszaolvasva nagy baromság a kifejlett test, már csak így nevezve is az:-))) Meg eszembe jutott, hogy van 16 éves, akinek jobb teste van, mint egy 2x-nek:-))) Ezt ne nézd:-) Bár az a 16 éves általában kinéz 19-nek is:-)
CoolWitch Creative Commons License 2000.10.01 0 0 5
Húúú, de nagyon felhúztad Magad!!:-))
De nagyrészben igazad van. Ez tényleg így van. És tudod, miért? Mert általában egy 16 éves srác túl komolytalan!!! Nem cikizésből mondom, se nem a korosztályt nézem le, már csak azért sem, mert én meg 17 vagyok:-)) Nekem spec. a 3-4 évvel idősebb srácok tetszenek. Talán még a plusz 2 év, DE ettől független volt olyan barátom is, aki fiatalabb volt nálam. (mondjuk csak fél évvel) Bár nem ez a jellemző. De ez tapasztaltabb fiúval sokkal jobban érzem magam, már a beszélgetés is más. Meg az van még, hogy valahogy ciki is egy lánynak ennyi idős korban, hogy ha fiatalabb a barátja 1-2 évvel. 14 évesen pl. a 16 éves srácok tetszettek. Szerintem a 14-15 éveseket célozd meg, azok általában nem akarnak 20 körüli fiút. (nem mindig!) Hogy mit tud egy 20 éves srác, amit egy 16 nem? (általánosságban beszélek) Először is, sokkal tapasztaltabb, majd meglátod, Te is sokkal több mindent fogsz tudni 3-4 év múlva! Sokat számít ebben a korban a 4 év! Ezen kívül nincsen az, hogy x. időre haza kell mennie, vagy hogy ellógott otthonról, esetleg van kocsija, (nem ez a lényeg, de MÁS)több mindent tud mutatni. És akkor nem beszéltem a testi fejlettségről, szvsz egy 20-22 éves srácnak kifejlettebb teste van, mint egy 15-16-17 évesnek. 1x megkérdezte egy 18 évbes fiú ismerősöm, teljesen kiakadva, hogy a 16-17 éves csajok miért mennek a 20-22 éves pasikra. Hát, ezért. Mert 1xűen jobb:-)))
Bocsi, ha megbántottalak, ÉN így látom.De ne aggódj, tuti vannak csajok, akik nem így gondolkoznak, a másik meg az, hogy biztosan vannak olyanok is, akik a fiatalabbakra buknak, és még olyan is lehet, hogy Neked fog megtetszeni egy Nálad 2-3 évvel fiatalabb lány, akinek pont TE fogsz kelleni!
Még valami: ez a testi fejlettséges szövegem különben olyan, hogy mindenki MÁS. Nem lett volna szabad ennyire általánosítanom, de most már ez van, és azért én továbbra is így gondolom.
Ha jól vettem ki, most a 16 körüli lányokról írtál, akik beszóltak a korod miatt.

ui: a kor szerintem sem érdem, hanem állapot!!!!

Előzmény: dalkiel (-)
dalia Creative Commons License 2000.10.01 0 0 4
dal kedves,

nyugi, biztos nem lehet könnyű, ha így látod, pedig nem kéne...
Amikor én 17 éves voltam - azt kb. tegnapelött volt:) - akkor egy 15 éves fiú volt a nagy szerelem, és ő mutatott meg nekem sokmindent, amit bizony ma már tudom, huszon, sőt harmincas pasik sem mindig tudtak.
Például türelmet, odafigyelést, érdeklődést.
Meg hát közösen fedeztünk fel egy világot.

Szerintem ne aggódj hát, biztos összefutsz majd egy lánnyall aki nem a személyigazolványodban (az ugye már van 16 évesen? öööö-bocs:))) található adatokra lesz kiváncsi, hanem hogy mi van a fejecskédben, a szívedben, no és egy kis szerencsével, hogy mi van a nadrágodban...:))
addig pedig olvass, tanulj - pl. itt - , figyelj maragdra, éld a mindenapjaidat...

sok szerncsét,

dália

Előzmény: dalkiel (-)
_wave Creative Commons License 2000.10.01 0 0 3
Szia!

Ha ez megnyugtat, később pedig vén hüly elszel. :)
De a viccet félre téve, kétfajta embert különböztess meg az általad leírtak alapján:
-aki elfogadja amit mondasz a korodat nem figyelve
-aki nem fogadja el hagyd a fenébe

Azok az emberek, akik maguknál kevesebbre tartják a fiatalabbakat általában maguk is ezt élték át, és így vezetik le a megragadt frusztrációikat. Tisztelet a kivételnek.

De amit még hozzá kell tenni, ha konkrétan azzal van problémád, hogy a te korosztályodba tartozó lányok az idősebbek társaságát keresik, akkor tudd, hogy ez nagyjából így is van rendjén. Nehéz átélni ezt az időszakot, de attól még így van. És így is lesz még, kb 22-25 éves korod körül fog realizálódni az, hogy a saját korosztályoddal lesz optimális a kommunikáció.

_wave

Előzmény: dalkiel (-)
Tóth Attis Creative Commons License 2000.10.01 0 0 2
Na én meg nem tudom, hogy mit szidom itt a kutyákat szegényeket... :)))

Szóval "Hátrébb az agyarakkal!"

Atti

Előzmény: Tóth Attis (1)
Tóth Attis Creative Commons License 2000.10.01 0 0 1
Hátrébb az agarakkal, itt egyelőre nem vágott senki semmit a fejedhez. Sőt! Itt inkább megértő arcokkal fogsz találkozni. Pl. velem. Nem csak a te korodban van ez így...Nyugi, kb. 25-30 éves korodig fogod még így érezni néha. Persze meg lehet találni a lányok között is azt, aki a korod ellenére tud rád figyelni, érdekelni tudod.
És tudod mit? Velük érdemes csak kezdeni valamit...

Attis

(ha nullázhatnék még, azt írnám, hogy "Attis, nem 0 tapasztalattal :))) )

Előzmény: dalkiel (-)
hc Creative Commons License 2000.10.01 0 0 0
Egy megértő lányt kívánok neked: 0 <-ilyen szép bejárattal!!

hc

dalkiel Creative Commons License 2000.10.01 0 0 topiknyitó
Milyen egy ifjú élete!
Akármit mondanak a nagyobbak, nem tudják milyen nehéz a mostani ifjú fiúknak.
Én például nem tudok normálisan beszélni egy lánnyal,mert egyből lerohan a korommal!
Hány éves vagy? Miért csak ennyi? Bla-bla-bla!
Meglehetősen nehéz ifjúnak(14-17)lenni!
Utálom, hogy mindig csak a tapasztalt nagy "ŐT" várják a lányok!
Velem mi lesz?Azt hiszik én nem vagyok tapasztalt,mert csak 16 vagyok?Hát nem!
Nem vagyok a legokosabb a világon, de sokmindent tapasztaltam már a 16 év alatt!
Lehet csodálkozni nagyok!Nem csak ti vagytok tapasztaltak!Vannak kivételek a fiatalok közt!
Köszönöm,hogy meghallgattatok(bölcsek)nagyok!
Tisztelettel!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!