Keresés

Részletes keresés

Amarill0 Creative Commons License 13 órája -3 8 424329

Zsivera Gábor nyugodtan kimondhatta volna, hogy szerinte a döntő esélyese a Szolnok, mivel gyakorlatilag végig ezt sugallta az egész podcast során. Nincs ezzel semmi baj, ez is egy vélemény, és még akár be is jöhet hisz jó csapat a Szolnok.

Amit hiányolok, hogy amellett, hogy alaposan megszakértette a Szolnok lehetőségeit a Falco ellen, úgy nem vizsgálta meg ezt fordítva is. Kicsit így ismét részrehajlóra sikerült a mondandója, ami így sokadszorra már kezd unalmas lenni. Nyilván annak szurkol, hogy a kliense bajnok legyen, ezáltal jobban eladható legyen, de egy országosan hallgatott podcastban ez olyan, mint amikor ifj. Knézy az M4-en kommentál…

Előzmény: Mogyi! (424327)
Willie_3 Creative Commons License 14 órája 0 2 424328

Foleg azert nem mert az a Seppala, aki nalunk azert eleg jol elmuzsikal a bajnoksagban csak 8.-9. ember a finn valogatottban kb. 10 perces es 4 pontos atlaggal. Ugy hogy az amerikaban jatszo finnek nem is szerepeltek az EB selejtezokon. Pedig van ott meg 1-2 210-es jelolt...

Előzmény: birka_zoli (424326)
Mogyi! Creative Commons License 16 órája -4 1 424327

Sziasztok!

Egy sima- és egy nagyon kiélezett elődöntős párharc értékelése és a döntő beharangozója az új epizódban!

261. rész - Falco - Olaj ismét - döntő beharangozó

https://tripladupla.podbean.com/e/261-resz-falco-olaj-ismet-donto-beharangozo/

Idén is az Olaj lesz a Falco ellenfele a bajnoki döntőben. A szombathelyiek nagyon simán rendezték le a ZTE-t, míg az Olaj egy nagyon izgalmas négymeccses csatában bizonyult jobbnak a Paksnál. Az elődöntők kibeszélése mellett megpróbáljuk megjósolni, mi dönthet a fináléban, az epizód végén pedig a többi csapatról is megemlékezünk.

Házigazda: Magyar Dávid

Vendég: Király Márió, Zsivera Gábor

Ha szeretnéd támogatni a munkámat: https://www.donably.com/tripladupla

Ne felejts el feliratkozni a podcastre abban az appban, amelyikben épp hallgatod! Elérhető Spotify-on, Apple Podcasts-en vagy bárhol, ahol podcastet hallgatsz, sőt, most már Youtube-on is!

Lájkolj Facebook-on, kövess Instagram-on! 

Iratkozz fel a podcast Youtube-csatornájára is! 

Minden link egy helyen: https://linktr.ee/tripladupla

birka_zoli Creative Commons License 16 órája 0 2 424326

A finneket sem szabad lebecsülni, 2x annyi pontjuk van és jóval előrébb vannak a rangliatán mint mi, ha ez számít:

https://www.fiba.basketball/en/ranking/men

Inkább vegyük figyelembe, hogy ez az egész nyáron lesz, kábé minimális eséllyel, és gondolom ennek okán mennek az alkuk, hogy ki akar egyáltalán elindulni edzőtáborba és ott mennyire teszi oda magát.

Előzmény: realfan (424325)
realfan Creative Commons License 21 órája 0 5 424325

A vb-selejtező sorsolásról szóló hírek, még a szövetség honlapján is, kicsit szűkszavúra sikerültek.

Elég hosszú folyamat a világbajnoki kvalifikáció és ahhoz képest már nem is lesz több sorsolás. Ha megnyerjük augusztusban az előselejtező második fordulóját, akkor a selejtező első fordulójában az ellenfelek Görögország, Montenegró és Portugália lesznek. Ebből szerintem Montenegró lehet a legerősebb. Amennyiben másodikként jutunk tovább, akkor Franciaország, Belgium és Finnország jön. Itt talán a finnek előzhetők. A négyesekből hárman jutnak tovább úgy, hogy minden eredményt (tehát a kvázi kiesővel szembeniket is) visznek tovább a csapatok. És itt jön az érdekesség: a második körben vagy az A-csoportból (spanyol-grúz és két előselejtezős) vagy a H-csoportból (szlovén-cseh-svéd-észt) kapunk három-három ellenfelet. A második körös hatos csoportokból hárman jutnak ki a vb-re.

Nem gondolom, hogy reális lenne kijutnunk, de lehetnének itt jó meccsek. Azért az nem rossz, hogy a CD-ágat elkerültük, ahol összejöttek a litvánok, az olaszok, a szerbek, a törökök és a bosnyákok.

teddapalyara Creative Commons License 1 napja 0 5 424324

az uccsó mondat nem tudom, hogyan került ide, bocs :D

Előzmény: teddapalyara (424323)
teddapalyara Creative Commons License 1 napja 0 2 424323

Cseh Botond már a Körmend elleni drámai vereségük utáni nyilatkozatban "megígérte" a bentmaradást: https://mkosz.hu/merkozes/x2425/hun/hun_76272, én örülök neki személy szerint, hogy sikerült is nekik. De látszott is már az alapszakasz végén, hogy kezd összeállni a Szeged, főleg Glisics érkezése után, és azért 10 forduló alatt 1-2 pont hátrányt be lehet hozni, így nem akkora meglepetés szerintem a bentmaradásuk.

Az OSE most kettőt játszik otthon két, már kvázi tét nélkül pályára lépő csapat ellen (NKA, Honvéd), így talán lépéselőnyben vannak, mert a PVSK-nak egy fokkal nehezebb dolga lesz a kövi 2 meccsen (Kecskemét idegen, Szeged hazai) tartani velük a lépést. Most az egyéb összeesküvés elméleteket hagyjuk, hogy melyik csapat melyik klub kiesésének örülne, és ennek fényében mennyire fogja odatenni magát ezeken a meccseken... de maradjunk annyiban, hogy ilyen téren se a PVSK előjelei a kedvezőbbek. De az igazi az lenne talán, ha az uccsó körben egy ki-ki mérkőzésen dőlne el a dolog.

A kapcsolódó építészeti elemek és műtárgyak megvalósítása a tecvhnológia szálíltójával szoros egyeztetés. szakági tervezők bevonásával

Előzmény: Artúr Doki (424322)
Artúr Doki Creative Commons License 1 napja 0 5 424322

Közben a Szeged szép csendben kiharcolta az élvonalbeli tagság meghosszabbítását...

Néhány hete/ hónapja nem sokan fogadtak volna rájuk.

Marad az Ose-Pvsk páros,mint kiesőjelölt.

Sajnálni fogom bármelyik is fog kicsúszni....

realfan Creative Commons License 1 napja 0 1 424321
B0nyi Creative Commons License 2 napja 0 1 424320

Köszi!

Ez alapján az eset nagyon max a 2. pontba fér bele. De az esetet többször visszanézve is inkább tűnt szerencsétlen ütközésnek.

Előzmény: robi0122 (424315)
BerCLas Creative Commons License 2 napja -6 2 424319

Lockettet fel is vetettem a fórumunkon, mint egy esetleges nyári szerzeményt, ha esetleg Clark nem marad. Szerintem ő valóban teljesen rendben volt nálatok, ráadásul egy magasabb polcról érkezett, mert aki két éve a Nymburk csapatában (a triplákat leszámítva) megfelelő számokat hozott (12 pont, 6 lepattanó, 3 assziszt) az csakis komoly kosaras lehet (magyar szinten mindenképpen).

Szerintem egy edzőnek nagyon nehéz komoly taktikát összeraknia egy olyan csapatban, ahol van egy Chandler típusú játékos, mert az egyéni megoldások nagyjából borítanak minden esetlegesen előre eltervezett tudatos játékot. Persze Chandler hozott szép számmal nektek meccseket is, de a rájátszásban ez már kevésbé szokott működni.

Előzmény: - Marky - (424318)
- Marky - Creative Commons License 2 napja -1 8 424318

Szerintem Chandleren kívül más nem nagyon volt streetballos durván.

Dukes simán gyenge, Lockett az elmúlt 5 év egyik legnagyobb fogása volt szerintem, csendben hozott nagyon jó számokat, és Lake se gondolta magát minden esetben Jordannek

Ott volt még Joseph is hosszabb ideig, ilyen értelmes légióst szintén ritkán látni itthon.

Nagyon Chandler központú volt a csapat és ezért ragadt ránk ez az imazs leginkább, meg azért mert a mester elfelejtett egy év alatt normális taktikát osszetenni és maradtak az egyéni megoldások 

(megnéztem volna az idei csapatunkat pl Vidin vagy Konakov keze alatt)

Lockett és Joseph szerintem Falco mezben BLben is simán fitek lettek volna abba a mentalitású csapatba 

Előzmény: BlackBird_ (424313)
kutyara der Creative Commons License 2 napja -9 3 424317

azt tudjuk biztosan, hogy a falcoé 4.-5.:)…vagy meghazudtolod a gm-eteket?

Előzmény: dd20120519 (424312)
dd20120519 Creative Commons License 2 napja -1 3 424316

aha, ja persze, tehát nem tudni semmi hivatalosat.

Előzmény: robi0122 (424314)
robi0122 Creative Commons License 2 napja 0 1 424315

Annyira egyedi eset, hogy nincs rá olyan, hogy "mit kell ítélni".

Normál hibát ugye nem lehet visszanézni (Lukács lábában elbotlás fault vagy nem), csak az "act of violence" szituáció visszanézhető.

A sportszerűtlen hiba játékos általi érintkezés, amely:

• érintkezés egy ellenféllel, nem közvetlenül a labda megjátszására irányuló kísérlet a játék szellemén és szándékán belül;

• játékos által a labda megszerzésére irányuló kísérlet közben az ellenféllel szemben túlzott, kemény érintkezés (durvaság);

• védőjátékos által szükségtelen érintkezés okozása annak érdekében, hogy megakadályozza az ellenfél gyorsindítását vagy ellentámadásának kifejlődését. Ez a támadójátékos dobómozdulatának megkezdéséig alkalmazandó.

• egy játékos által okozott szabálytalan érintkezés az ellenfele ellen hátulról vagy oldalról, aki az ellenfél kosara felé halad, és nincs másik játékos

• a haladó játékos, a labda és a kosár között.
  • a haladó játékos a labdát próbálja birtokba venni, vagy
  • a labda egy átadás során a haladó játékos felé száll

Ez a támadójátékos dobómozdulatának megkezdéséig alkalmazandó.

Előzmény: B0nyi (424298)
robi0122 Creative Commons License 2 napja 0 1 424314

Bárki bármilyen adatot mondhat, találhat. A valós számok sose fognak kiderülni a kiskapuk és a mutyizások miatt. Sajnos.

Előzmény: dd20120519 (424312)
BlackBird_ Creative Commons License 2 napja 0 4 424313

Ebbe az eszmecserébe beszállnék én is. Kivételesen egyetértek BerClass-szal. Valóban ugyanolyan tehetségesek az általa írt játékosok, DE mentalitásban teljesen mások, csapatjátékosok. Szerintem is itt lenne a titok, hogy együtt játszani tudó játékosokat igazoljatok, a csapatkohézió legyen jó. Lehet, hogy 1-1 játékosotok most óriási streetballos volt, de azzal bajnokságot nem lehet nyerni. Személy szerint én nagyon örülnék, ha összeállna a paksi különítmény és megmaradna a csapat támogatása is. Remélem a 3. hely meglesz és el tudtok indulni nemzetköziben is. 

Előzmény: - Marky - (424306)
dd20120519 Creative Commons License 2 napja -1 4 424312

miért, tudsz költségvetési adatokat?, csak mert kiváncsi lennék rájuk!

Előzmény: - Marky - (424307)
litván80 Creative Commons License 3 napja -7 3 424311

" optimálisan bele a reménytelenségbe"

Amúgy meg Veni Vidi(n) Vici ❤️🖤

Előzmény: realfan (424286)
Nane72 Creative Commons License 3 napja -7 1 424310

Gyuri bácsi azért jó GM mert ennyi pénzből is megoldja !!!!!

Előzmény: - Marky - (424307)
- Marky - Creative Commons License 3 napja -1 3 424309

Szerintem tuti játszani fog, kemény csávó ő.

A játékában benne van hogy ilyen helyzetekbe kerül, az esetek 90%absn nem ő kerül földre, hanem az ellenfél, most a másik végére került a dolognak 

Gyors felépülést neki, kell egy jó döntőhöz, hogy pályán legyen 

Előzmény: litván80 (424300)
- Marky - Creative Commons License 3 napja -2 2 424308

Az elmúlt évek bohozataihoz képest mindenképp, azért az ritka, hogy cserélni csak sérülés miatt kellett 

Dukes lefelé lógott ki, de őt is lett volna esély cserélni, toketkensegbol, egobol, vagy hozzá nem értés miatt azt szokásos módon elbasztuk.

Egyszer majd kiderül Gulyás Robi memoarjabol biztosan 

Előzmény: Pick and Roll (424289)
- Marky - Creative Commons License 3 napja -6 1 424307

Ahogy idosodik az ember, dobja el a fejéről az alufólia sisakot és hisz a tényeknek:)

Nincs mit ezen szépíteni, a reális cél nem lett meg, minden más csak mellébeszélés 

(A csúcs nyilatkozat ebben a témában Gyuri bá volt nemrég amikor bedobta a Falco 4-5. legerősebb költségvetési sztoriját, szerintem alig bírta tollba mondania a röhögéstől :).)

Előzmény: Sarq_ (424285)
- Marky - Creative Commons License 3 napja -3 2 424306

Mondjuk ezek a légiósok legnagyobb jóindulattal is ugyanolyan jók, mint a mostaniak összességében :) (posztokat most ne nézzük csak a summát)

Beleszoktatok a jóba és amit ti már átlagosnak láttok, azért más összecsapna a két kezét :)

Előzmény: BerCLas (424282)
Artúr Doki Creative Commons License 3 napja -3 4 424305

"Érdekes"volt Szuboticsra fújt sportszerütlen....Halmait faultolta a félpályánál,egyértelmü szituáció volt,a közelben álló Földházi viszont csak sima faultot fújt.

Kapitány ment oda,hogy azé' ezt át kéne gondolni,meg kéne videózni.

Földházi közel 25 éve fújja a sípot....

Chandlert 4.fault+ tekó kombója is megérne egy misét,a fault fújhatónak tünt a visszajátszás alapján( de ilyen kontaktból is van egy rakás minden meccsen),de hogy utána mit fújtak?

A közvetítés alapján nem derült ki,hogy JJ mit csinált( reklamálás,duma sem látszott)

Ugyanakkor viszont a paksi stáb viszonylagos nyugalommal fogadta a bírói döntés(eke)t....

75roberto Creative Commons License 3 napja 0 1 424304

A lelátóról nézve nem gondoltuk, hogy ilyen nagy a baj, csak mikor az oldalára fektették. Jó pár másodpercig nem is ment oda hozzá senki, csak utána szaladt mindenki egyszerre. Talán magánál volt és később vesztette el az eszméletét? Nem tudom tv-n keresztül mi jött át.

Csúnya ütközés volt, lehet nem is számított rá, azért volt ilyen súlyos következménye. Véleményem szerint szombaton nem fog játszani, csak kedden.

Előzmény: Quinken (424303)
Quinken Creative Commons License 3 napja 0 1 424303

De valószínüleg attól van, de még az agyrázkódás sem biztos. Mindenesetre jó jel szerintem, hogy ott maradt a kispadon és a meccs végén is mosolygott a képen. De perszer az eset után néhány órával is jelentkezhetnek a tünetek.

Előzmény: Sarq_ (424302)
Sarq_ Creative Commons License 3 napja -1 3 424302

Amúgy az agyrázkódása nem attól lehet, hogy földet éréskor beverte a fejét a padlóba? Egy szem alatti könyököstől nem annyira jellemző.

Előzmény: litván80 (424300)
75roberto Creative Commons License 3 napja 0 1 424301

A tegnapi Paks kifejezetten jól nézett ki Chandler nélkül. Ha Dukes lett volna és legmagasabbszint Szilárd jobban játszik, baj is lehetett volna! Halmai jól forgatta a csapatot. Az oldalbedobásnál gondolom Benkének kellett volna megkapni a labdát. Mivel őt kizártuk, más opció kellett volna, csak éppen senki nem mozdult feléje. Így letelt az 5mp és vége lett a meccsnek!

A döntő? 70-30 oda, de hátha történik valami érdekes már most szombaton!

Hajrá Olajbányász!

litván80 Creative Commons License 3 napja -1 1 424300

Meglátjuk.. ha játszik is kíváncsi leszek hogy meg lesz e nála ez a intenzitás keménység.. azért egy ilyen ütés benne szokott maradni az emberben. Ha úgy lesz mintha mi sem történt volna.. akkor tényleg egy állat 🙂

Előzmény: B0nyi (424298)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!