Biztos, hogy ez a papírforma? :) Nálam Sopronban nem a Honvéd az esélyesebb. Illetve a Paksnak is kellene nyernie Oroszlányban. Ha kikapnak ott, majd a Kapost otthon verik, akkor még 6 csapat is állhat 7-6-tal :)
Ha minden a papírforma szerint alakul akkor az 5-9 helyen álló csapatok 7-6tal holtversenyben lesznek. Nem néztem a kosáraranyokat, de jó kis matekozás jöhet.
Nekem az a gáz a közleményben, hogy a feltétel, eredményhez kötött közlemény. A szurkolóknak pedig nem az eredménnyel van baja. Jó a Falco a nemzetköziben és a bajnokságban is versenyben vannak
Igazán jól nevelt, illemtudó vendég volt az Alba, tényleg nem mondhatjuk, hogy ne tettek volna meg mindent azért, hogy valahogyan csak kikapjanak tőlünk. Viszont néha a legjobb szándék sem elég.:))
Örülök hogy nem kell műteni. De én azért annyira derűlátó sem vagyok, azzal kapcsolatban , hogy ő még ebben a szezonban vissza tud térni. Hat hét van neki a rehabik, ami legalább még ugyanannyi idő. Vagyis kb március közepe-vége fele lesz mire el kezd tudni újra edzeni, de akkor meg már szinte ott leszünk, hogy kezdődik a playoff.. Ott meg top formában kell lenni, nem hiszem hogy lesz idő arra hogy őt vissza épitsd. De ne legyen igazam...
Ne Kellert vedd ki hanem Tanoh Dezt. Ki marad a Falcoba ha kiveszed Perlt és Tanoht? Váradi akit a legtöbb szombathelyi utál jelen pillanatban. Keller aki 2x annyi idő alatt hozza amit Molnár. Bognár meg pontosan Rudner szintjén van most. Krnjajski, Rudner, Molnár vagy Váradi, Bognár, Keller. Esetleg Bognár ha formában lendül mert úgy azért jobb mint Rudner. A másik kettőt biztos nem cserélném el.