Keresés

Részletes keresés

realfan Creative Commons License 20 perce 0 0 424321
B0nyi Creative Commons License 9 órája 0 0 424320

Köszi!

Ez alapján az eset nagyon max a 2. pontba fér bele. De az esetet többször visszanézve is inkább tűnt szerencsétlen ütközésnek.

Előzmény: robi0122 (424315)
BerCLas Creative Commons License 14 órája -5 2 424319

Lockettet fel is vetettem a fórumunkon, mint egy esetleges nyári szerzeményt, ha esetleg Clark nem marad. Szerintem ő valóban teljesen rendben volt nálatok, ráadásul egy magasabb polcról érkezett, mert aki két éve a Nymburk csapatában (a triplákat leszámítva) megfelelő számokat hozott (12 pont, 6 lepattanó, 3 assziszt) az csakis komoly kosaras lehet (magyar szinten mindenképpen).

Szerintem egy edzőnek nagyon nehéz komoly taktikát összeraknia egy olyan csapatban, ahol van egy Chandler típusú játékos, mert az egyéni megoldások nagyjából borítanak minden esetlegesen előre eltervezett tudatos játékot. Persze Chandler hozott szép számmal nektek meccseket is, de a rájátszásban ez már kevésbé szokott működni.

Előzmény: - Marky - (424318)
- Marky - Creative Commons License 17 órája -1 8 424318

Szerintem Chandleren kívül más nem nagyon volt streetballos durván.

Dukes simán gyenge, Lockett az elmúlt 5 év egyik legnagyobb fogása volt szerintem, csendben hozott nagyon jó számokat, és Lake se gondolta magát minden esetben Jordannek

Ott volt még Joseph is hosszabb ideig, ilyen értelmes légióst szintén ritkán látni itthon.

Nagyon Chandler központú volt a csapat és ezért ragadt ránk ez az imazs leginkább, meg azért mert a mester elfelejtett egy év alatt normális taktikát osszetenni és maradtak az egyéni megoldások 

(megnéztem volna az idei csapatunkat pl Vidin vagy Konakov keze alatt)

Lockett és Joseph szerintem Falco mezben BLben is simán fitek lettek volna abba a mentalitású csapatba 

Előzmény: BlackBird_ (424313)
kutyara der Creative Commons License 20 órája -9 3 424317

azt tudjuk biztosan, hogy a falcoé 4.-5.:)…vagy meghazudtolod a gm-eteket?

Előzmény: dd20120519 (424312)
dd20120519 Creative Commons License 21 órája -1 3 424316

aha, ja persze, tehát nem tudni semmi hivatalosat.

Előzmény: robi0122 (424314)
robi0122 Creative Commons License 22 órája 0 1 424315

Annyira egyedi eset, hogy nincs rá olyan, hogy "mit kell ítélni".

Normál hibát ugye nem lehet visszanézni (Lukács lábában elbotlás fault vagy nem), csak az "act of violence" szituáció visszanézhető.

A sportszerűtlen hiba játékos általi érintkezés, amely:

• érintkezés egy ellenféllel, nem közvetlenül a labda megjátszására irányuló kísérlet a játék szellemén és szándékán belül;

• játékos által a labda megszerzésére irányuló kísérlet közben az ellenféllel szemben túlzott, kemény érintkezés (durvaság);

• védőjátékos által szükségtelen érintkezés okozása annak érdekében, hogy megakadályozza az ellenfél gyorsindítását vagy ellentámadásának kifejlődését. Ez a támadójátékos dobómozdulatának megkezdéséig alkalmazandó.

• egy játékos által okozott szabálytalan érintkezés az ellenfele ellen hátulról vagy oldalról, aki az ellenfél kosara felé halad, és nincs másik játékos

• a haladó játékos, a labda és a kosár között.
  • a haladó játékos a labdát próbálja birtokba venni, vagy
  • a labda egy átadás során a haladó játékos felé száll

Ez a támadójátékos dobómozdulatának megkezdéséig alkalmazandó.

Előzmény: B0nyi (424298)
robi0122 Creative Commons License 23 órája 0 1 424314

Bárki bármilyen adatot mondhat, találhat. A valós számok sose fognak kiderülni a kiskapuk és a mutyizások miatt. Sajnos.

Előzmény: dd20120519 (424312)
BlackBird_ Creative Commons License 23 órája 0 4 424313

Ebbe az eszmecserébe beszállnék én is. Kivételesen egyetértek BerClass-szal. Valóban ugyanolyan tehetségesek az általa írt játékosok, DE mentalitásban teljesen mások, csapatjátékosok. Szerintem is itt lenne a titok, hogy együtt játszani tudó játékosokat igazoljatok, a csapatkohézió legyen jó. Lehet, hogy 1-1 játékosotok most óriási streetballos volt, de azzal bajnokságot nem lehet nyerni. Személy szerint én nagyon örülnék, ha összeállna a paksi különítmény és megmaradna a csapat támogatása is. Remélem a 3. hely meglesz és el tudtok indulni nemzetköziben is. 

Előzmény: - Marky - (424306)
dd20120519 Creative Commons License 23 órája -1 4 424312

miért, tudsz költségvetési adatokat?, csak mert kiváncsi lennék rájuk!

Előzmény: - Marky - (424307)
litván80 Creative Commons License 1 napja -7 3 424311

" optimálisan bele a reménytelenségbe"

Amúgy meg Veni Vidi(n) Vici ❤️🖤

Előzmény: realfan (424286)
Nane72 Creative Commons License 1 napja -7 1 424310

Gyuri bácsi azért jó GM mert ennyi pénzből is megoldja !!!!!

Előzmény: - Marky - (424307)
- Marky - Creative Commons License 1 napja -1 3 424309

Szerintem tuti játszani fog, kemény csávó ő.

A játékában benne van hogy ilyen helyzetekbe kerül, az esetek 90%absn nem ő kerül földre, hanem az ellenfél, most a másik végére került a dolognak 

Gyors felépülést neki, kell egy jó döntőhöz, hogy pályán legyen 

Előzmény: litván80 (424300)
- Marky - Creative Commons License 1 napja -2 2 424308

Az elmúlt évek bohozataihoz képest mindenképp, azért az ritka, hogy cserélni csak sérülés miatt kellett 

Dukes lefelé lógott ki, de őt is lett volna esély cserélni, toketkensegbol, egobol, vagy hozzá nem értés miatt azt szokásos módon elbasztuk.

Egyszer majd kiderül Gulyás Robi memoarjabol biztosan 

Előzmény: Pick and Roll (424289)
- Marky - Creative Commons License 1 napja -6 1 424307

Ahogy idosodik az ember, dobja el a fejéről az alufólia sisakot és hisz a tényeknek:)

Nincs mit ezen szépíteni, a reális cél nem lett meg, minden más csak mellébeszélés 

(A csúcs nyilatkozat ebben a témában Gyuri bá volt nemrég amikor bedobta a Falco 4-5. legerősebb költségvetési sztoriját, szerintem alig bírta tollba mondania a röhögéstől :).)

Előzmény: Sarq_ (424285)
- Marky - Creative Commons License 1 napja -3 2 424306

Mondjuk ezek a légiósok legnagyobb jóindulattal is ugyanolyan jók, mint a mostaniak összességében :) (posztokat most ne nézzük csak a summát)

Beleszoktatok a jóba és amit ti már átlagosnak láttok, azért más összecsapna a két kezét :)

Előzmény: BerCLas (424282)
Artúr Doki Creative Commons License 1 napja -3 4 424305

"Érdekes"volt Szuboticsra fújt sportszerütlen....Halmait faultolta a félpályánál,egyértelmü szituáció volt,a közelben álló Földházi viszont csak sima faultot fújt.

Kapitány ment oda,hogy azé' ezt át kéne gondolni,meg kéne videózni.

Földházi közel 25 éve fújja a sípot....

Chandlert 4.fault+ tekó kombója is megérne egy misét,a fault fújhatónak tünt a visszajátszás alapján( de ilyen kontaktból is van egy rakás minden meccsen),de hogy utána mit fújtak?

A közvetítés alapján nem derült ki,hogy JJ mit csinált( reklamálás,duma sem látszott)

Ugyanakkor viszont a paksi stáb viszonylagos nyugalommal fogadta a bírói döntés(eke)t....

75roberto Creative Commons License 1 napja 0 1 424304

A lelátóról nézve nem gondoltuk, hogy ilyen nagy a baj, csak mikor az oldalára fektették. Jó pár másodpercig nem is ment oda hozzá senki, csak utána szaladt mindenki egyszerre. Talán magánál volt és később vesztette el az eszméletét? Nem tudom tv-n keresztül mi jött át.

Csúnya ütközés volt, lehet nem is számított rá, azért volt ilyen súlyos következménye. Véleményem szerint szombaton nem fog játszani, csak kedden.

Előzmény: Quinken (424303)
Quinken Creative Commons License 1 napja 0 1 424303

De valószínüleg attól van, de még az agyrázkódás sem biztos. Mindenesetre jó jel szerintem, hogy ott maradt a kispadon és a meccs végén is mosolygott a képen. De perszer az eset után néhány órával is jelentkezhetnek a tünetek.

Előzmény: Sarq_ (424302)
Sarq_ Creative Commons License 1 napja -1 3 424302

Amúgy az agyrázkódása nem attól lehet, hogy földet éréskor beverte a fejét a padlóba? Egy szem alatti könyököstől nem annyira jellemző.

Előzmény: litván80 (424300)
75roberto Creative Commons License 1 napja 0 1 424301

A tegnapi Paks kifejezetten jól nézett ki Chandler nélkül. Ha Dukes lett volna és legmagasabbszint Szilárd jobban játszik, baj is lehetett volna! Halmai jól forgatta a csapatot. Az oldalbedobásnál gondolom Benkének kellett volna megkapni a labdát. Mivel őt kizártuk, más opció kellett volna, csak éppen senki nem mozdult feléje. Így letelt az 5mp és vége lett a meccsnek!

A döntő? 70-30 oda, de hátha történik valami érdekes már most szombaton!

Hajrá Olajbányász!

litván80 Creative Commons License 1 napja -1 1 424300

Meglátjuk.. ha játszik is kíváncsi leszek hogy meg lesz e nála ez a intenzitás keménység.. azért egy ilyen ütés benne szokott maradni az emberben. Ha úgy lesz mintha mi sem történt volna.. akkor tényleg egy állat 🙂

Előzmény: B0nyi (424298)
Sarq_ Creative Commons License 1 napja -3 4 424299

Téged ki bántott, hogy ennyire megindult belőled a panasz?

Előzmény: dell. (424294)
B0nyi Creative Commons License 1 napja 0 5 424298

Megnéztem ma megint az esetet. Eilingsfeld kapott egy nem túl jó labdát, amit nem sikerült megfognia, de ez a passz indokolja, h miért volt fent a keze. Ez még önmagában nem lett volna elég, Lukács lábában elbotlott a labda keresése közben. (Nem rúgta fel Lukács!) Számomra erős ítéletnek tűnik a sportszerűtlen, de szoktak erre járni jv fórumtársak, akik elmondják, h ilyen helyzetben mit kell mérlegelni.

Még ha egy Subotic nélküli Szolnok nyilván egyszerűbb feladat lenne is, remélem, mihamarabb pályán lehet.

Előzmény: litván80 (424297)
litván80 Creative Commons License 1 napja -5 2 424297

Csak nem mindegy hogy kitartott al karral (könyökkel) érkezik a vonat, vagy test a testtel vagy vállal ütközik. Lukács szerintem teljesen vétlen volt az esetben, mert jól látható a lassításból hogy két karja lent , és kifelé fordul. Eilingsfeld könyöke viszont ki volt rakva ami az adott szituban nem teljesen volt  indokolt.  Bár mondjuk egy ütközést föl venni kitartott könyökkel mikor az...? Itt ha most a Paks nyert volna és ötödik meccs van, akkor az tuti hogy Subotic nélkül rendelkezik, két nap alatt egy eszmélet vesztéssel járó agyrázkódást nem heversz ki, szerintem a szombati is kérdéses neki...

Előzmény: Langels (424295)
Mivagyunka... Creative Commons License 1 napja -1 9 424296

Azért vitte el a mentő, mert szándékos volt?

Nagyon komoly ütés volt, de szerintem sem volt szándékos. Szerencsétlenül történt, de nem direkt.

Remélem, hogy semmi komoly sérüléssel nem járt.

Langels Creative Commons License 1 napja -1 8 424295

Nagyon nagyot kapott, de ez attól még egyáltalán nem volt szándékos. Sajnos a fizikális, “mindenbe beleállok a testi épségemet nem kímélve” védekezés nagy hátránya, hogy előbb utóbb lehet, hogy elcsap a vonat, ami elé odaugrassz..

dell. Creative Commons License 1 napja -12 1 424294

Még szerencse, hogy nem te voltál a bíró. Elég volt a 3 gyökérből is. Suboticot egyébként a mentő vitte kórházba annyira nem volt szándékos.....Kíváncsi lettem volna ha azt a könyököst te kapod akkor mit írtál volna? Ja valószínű már írni sem tudtál volna többet.

Előzmény: Sarq_ (424292)
Madisonovic Creative Commons License 2 napja 0 1 424293

Egy kis feszkó már csak önmagában a párosítás miatt is várható.:)))

Előzmény: Sarq_ (424288)
Sarq_ Creative Commons License 2 napja -1 1 424292

Furcsa jelenet volt, lehet, hogy Eilingsfeldet kibillentették, de nagyon fura volt az a lefelé irányuló hirtelen csapó mozdulat. Nem nagyon értettem, mi oka volt rá, viszont erre a jelenetre ennek ellenére sem adtam volna sportszerűtlent.

Előzmény: realfan (424291)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!