Keresés

Részletes keresés

Artúr Doki Creative Commons License 7 órája 0 1 413878

Nem gondoltam volna,hogy egy spori meg egy marci kommentnek jobban fogok örülni( jobban fog tetszeni),mint Marky..

Marky.

8 óra óta egyfolytában csipog a telefonom,irogatnak az Általad is ismert emberek,hogy mi a fax baja a Markynak?

Átérzem a világfájdalmadat,én sem vagyok boldog,meg nyilván egyetlen Ase érzelmű ember sem...

Legközelebb ha itthon vagy keresd meg a Robit vagy a Csirke Ferit aztán vitasd meg Velük az észrevételeidet...

Artúr Doki Creative Commons License 7 órája 0 2 413877

Nem ő cseszett ki,csak tette a dolgát a csapatával együtt.

Ha történt kicseszés,akkor inkább a másik oldalon kapirgálnék( tökéletes álca,hogy 38 percig kaparunk aztán a végén elbukjuk a hazai meccset...kicsit azért a 68 pont meg a végén a 0-8 azért,hmm na)

Maradjunk annyiban,hogy nem járt rosszul a zete és ezt ők is tudják és tudták a meccs előtt is közben is.

Persze,Körmenden meg nekünk kellett volna nyerni...

Előzmény: Feffo (413874)
Marci14 Creative Commons License 7 órája 0 4 413876

Szerintem ebben a keretben (pláne a sérülésekkel, Kacsa betegségével) nem volt több a 14-12-es mérlegnél. Persze a Honvéd elleni vereséget fel lehet hozni, de cserébe volt azért pár bravúrgyőzelem (pl Sopronban, Kecskeméten), de szerintem nem tudtunk volna találni edzőt, akivel sokkal jobb lett volna az idei mérleg. Arról nem Feri tehetett, hogy nem volt pénz ötödik légiósra, vagy, hogy már a harmadik légiós is eléggé alsópolcos megoldás volt, nemhogy a negyedik. Pénz nélkül nehéz csodát tenni, avagy lehet itt bárki az edző ha a magyar mag két használható emberből áll (és az egyik közölük már 35 éves), ehhez meg jön négy légiós (amiből kettő eléggé lowbudget megoldás), plusz a fiatalok, ott kár bármi komolyat várni. 

Én még egy évet mindenképpen adnék Feriéknek, avagy inkább ők mint valami szerencsevadász külföldi mester, lásd előző szezon. Az előző évben 7-19-el zártuk az alapszakaszt, tök utolsóként, holott a keret nem volt sokkal gyengébb, mint idén. A magyar mag ugyanaz volt szinte (Kis-Taiwo csere nem oszt, nem szoroz), cserébe öt légiósunk volt, aztán később hat is, cserélgettünk is többet. Idén ehhez képest 14-12 lett, eggyel kevesebb légióssal, úgy, hogy abból is csak egyet cseréltünk. Szerintem a Brown-Taylor-Brzoja-Goins-Buljevic/Pacevicius egyáltalán nem gyengébb, mint az Edwin-Buckingham-Grubor-Atkinson négyes, már csak a plusz egy fő miatt sem. Aztán láttuk, hogy a kókler edzők mit hoztak ki abból a keretből. Pedig pl. Taylor esetében látszik, hogy nem gyenge játékosról volt szó, csak itt nem tudták őt használni. Inkább Csirkével egy újabb 14-12-es szezon, mint valami délszláv mágussal egy 7-19. 

Előzmény: - Marky - (413871)
- Marky - Creative Commons License 8 órája 0 0 413875

Jövő hétig nem hiszem hogy változnak az érzések.

De mindegy is, többet beszélünk már róla, mint amekkora tényező ő sajnos 

Előzmény: Feffo (413874)
Feffo Creative Commons License 8 órája 0 0 413874

Jő de a mai azért volt érdekes, mert a Vasvilla néven való kommentelgetés és feljelentés óta enyhén szólva sem szeretik egymást Csirkével és ezzel a maival jól kicseszett Ferinkkel.

Előzmény: - Marky - (413873)
- Marky - Creative Commons License 8 órája 0 0 413873

Őszintén, mire megyünk vele? Ha be is jutunk, játszunk egy tétmeccset, ami valószínű ugyanúgy eldől 8 perc után, mint a mai, meg egy tétnélkülit.

Aztán jön a kínszenvedés, hogy legalább a 9. helynél ne legyen még megalázóbb helyezésünk a bajnokságban.

Nem hiszem, hogy Fofó ne akarna bejutni a négyes döntőbe. A mai meccs előtt is sokan leírták, hogy biztos elengedik a meccset, aztán az utolsó percig mentek a győzelemért.

Előzmény: Feffo (413872)
Feffo Creative Commons License 8 órája 0 0 413872

Ismerve a Kecskemét hozzáállását a kupához, szerintem simán nyertek. Fofo okos gyerek, tudja, ha a 25 % esélyünket győzelemre váltjuk szerdán Ők pedig kiesnek, akkor pihenten várjék az első meccset ami előtt 2-3 nappal mi 2 meccset játszunk. De nálam az a papírforma, hogy mindkét csapat egy hetet pihen a play off előtt.

Előzmény: - Marky - (413870)
- Marky - Creative Commons License 8 órája -2 0 413871

Sokat elmond, hogy Csirke mellett az egyetlen érved a folytonosság elve...

Ja, fasza alsóházazni valóban évről évre, néha megfűszerezve a kiesés elleni meccsekkel.

Csak azért tartsuk meg, mert akinek a dolga lenne, lusta edzőt keresni?

Lassan monjuk a nagy számok törvénye alapján kifogunk végre valakit, mert a sikertelenek nagyrészét már megetettük, itattuk a városban

Előzmény: Marci14 (413860)
- Marky - Creative Commons License 9 órája 0 0 413870

Milyen kupa érem?

be kéne jutni először, az is nagy feladat lesz

Előzmény: Marci14 (413860)
peli_w Creative Commons License 9 órája -3 3 413869

Durázi eltiltása komoly lavinát indíthat el, mert akkor minden fault után hevesen kakaskodó játékosnak menni fog az eltiltás gondolom. Pongó kispadról berohanós lökése nyilván nem maradhat büntetlenül. Nagyon más sztori a kettő, ezt múltkor az egyik játékvezető fórumozó kolléga is kifejtette itt. Kérem, hogy továbbra se mossuk össze a kettőt, más szint nagyon. Kíváncsi leszek nagyon.

Előzmény: Nane72 (413868)
Nane72 Creative Commons License 10 órája -3 0 413868

Hát, én is ezen gondolkodtam. Egy Pongó-Durázi egy mérkőzéses eltiltás és egy körmendi csarnok bezárás egy meccsre.

Előzmény: ementálib (413867)
ementálib Creative Commons License 10 órája -3 0 413867

nyilván győztesként könnyű ilyet írni, de sajnálom a paksot és őszintén szurkolok nekik a kupába,nagyon mentek ma,akarták volna respekt

jöhetnek a szagértői tippek,mint amikor a nyíregyhaza után mondtatok h több győzelmünk nem lesz meg ilyenek

a szolnoknak annyiból nem örülök hogy így már tényleg abszolút nehéz lesz/lenne (na nem mintha cél lenne!!) elkummantani az előzményeket...

pikáns

Madisonovic Creative Commons License 10 órája -1 2 413866

Falco-DEAC 4-0 (na jó, nem, 3-1)

Szolnok-Körmend 3-1

Alba-KTE 3-1

ZTE-Sopron 3-2

Withoutshadow Creative Commons License 10 órája -2 2 413865

Viszont ha a Falco túljut a Deac-on, az elődöntő kinéz egy lazább 3-0-nak miközben a kompót és Szolnok valszeg kicsinálja egymást egy ötmeccses szériában. 😉

Előzmény: elefantbaby (413862)
litván80 Creative Commons License 10 órája 0 1 413864

Az Alba -Kecsó sima 3-0 a többire nem merek tippelni 🙂. Bár a Falco - Deac meglepne, ha nem a vasiak jutnának tovább. Az Olaj-Körmend meg nem lesz egy feszültségektől mentes párharc szerintem. Zte - Sopron bármi lehet....

balldontlie Creative Commons License 10 órája -3 0 413863

Na várj. A Falco azért bundázott ellenünk, hogy ne kerüljön össze a Deaccal. 

Előzmény: A Sporttárs (413861)
elefantbaby Creative Commons License 10 órája -3 0 413862

Úgy lett ahogy egy kósza gondolattal azt mondtam,hogy a Zete hozzávághatja a Deacot a Filkóhoz,aztán várja egyel később az esetleges pályaelőnyt. Nagy húzás lenne.

Kíváncsi leszek a Govens faktorra.

A Sporttárs Creative Commons License 11 órája 0 1 413861

Falco - DEAC

Szolnok - Körmend

Alba - Kecskemét

ZTE - Sopron

Lesznek jó kis csaták.

Marci14 Creative Commons License 11 órája -1 0 413860

Fura lesz azért az egész MK annak fényében, hogy két csapat is ott van, akik nem jutottak be a rájátszásba. A minimum a csapattól, hogy a mai után megverik otthon a Kecskemétet, és érmet hoznak haza a kupáról. Mindegy milyen színűt, de érem legyen. A sors iróniája lenne ezek után megnyerni a kupát, erre mondjuk kb 1 százalék esélyt sem látok, de mégis érdekes lenne azok után értékelni a szezont.

Kár ezért az évért, roppant dühítő 14-12-es mérleggel nem bejutni a rájátszásba, marad az MK, mert ami utána jön az kb. senkit sem fog érdekelni. Én egyébként megtartanám Csirkét jövőre is, már csak azért is mert az állandóság híve vagyok, plusz a 14-12-es mérleg ezzel a kerettel szerintem vállalható eredmény. Fogalmam sincs mennyi pénz lesz jövőre, de ha vissza akarunk térni oda, ahol voltunk, ennél sokkal többre van szükség. A fiataljaink nem tudtak igazán jó teljesítményt nyújtani a versenytársakhoz képest, Edwin ahányszor hős volt, legalább annyiszor bizonyult gátnak is, egészen sok eladott labdával abszolválta az alapszakaszt, Atkinson és Johnessy dícsérhető, Kovács Ákos is korrekt szezont hozott, kár a betegségéért, ellenben Grubor és Buckingham alapvetően mellé lövés volt, nagy kár, hogy az a volt oroszlányi bolgár srác nyáron megsérült. 

Személy szerint Atkinsont szívesen látnám Pakson jövőre (erre gondolom kicsi az esély), de a többi légiós felőlem mehet amerre lát. A nyár legfontosabb feladata találn egy okos irányítót. Evans óta nem volt olyan Pakson, szóval ideje lenne. És talán az sem lenne baj, ha a magyar magunk tudna bővülni, főleg, hogy a fiatal tehetség Kovács Ákos 35 éves, Eilingsfeld pedig 32. 

litván80 Creative Commons License 11 órája 0 2 413859

Gondolom a debreceni kolléga most nem fog a "bundázás" gyanújával élni...🙂🙂🙂😉

bio22 Creative Commons License 11 órája 0 0 413858

Végülis a tavalyi Szolnok - 7.helyezett első play-off kör eredménye lehet egy irányvonal 😁

Előzmény: bio22 (413855)
peli_w Creative Commons License 11 órája 0 0 413857

Konnyebb (bocs telefonrol)

Előzmény: peli_w (413856)
peli_w Creative Commons License 11 órája 0 1 413856

Nehez ez, mert ugy tunt a Szolnok jateka nem fekszik nekunk míg az Alba jo formaban. En mindentol fuggetlenul altalaban azt erzem, hogy Fehervaron konyebb nyerni, mint Szolnokon. Meg tobb kormendi tud elmenni. Hajszallal nalam ezert az Alba, de ez inkabb szubjektum, mint eros valasztas.

Előzmény: A Sporttárs (413852)
bio22 Creative Commons License 11 órája 0 1 413855

Csináltam nagy önbizalommal előzetes közvéleménykutatást a leginkább érintettek nagy részénél.

Általános vélemény, mindegy, de: 

javatokra szolgáljon, a 2 Alba győzelmünk és a 2 Szolnok vereségünk ellenére, ha nem is döntő többséggel, de inkább megpróbálná a csapat a Szolnokot 😉 

Madisonovic Creative Commons License 11 órája 0 0 413854

És ráadásul nem is elég egy hosszabbítás a döntéshez.:)

litván80 Creative Commons License 11 órája -1 1 413853

Azt nem tudom hogy a körmendiek kit akarnak, de Frányó a sopront akarja az 5. helyen...

A Sporttárs Creative Commons License 11 órája -3 0 413852

Hosszabbításban dől el, hogy Olaj-Körmend vagy Alba-Körmend lesz-e a nyolc között, kinek szurkolnak Körmenden? :)

- Marky - Creative Commons License 11 órája 0 0 413851

Sztem szerdán nyerni fogtok, ez most hirtelen egy nagyon rossz kémiájú dolog lett Pakson.

Fura, hogy jobb helyen fogunk végezni mint tavaly, mégis mi leszünk a mezőny lúzere.

Azért szar ez így évek óta, az meg még szarabb, hogy akit kéne, rohadtul nem zavar ez az egész.

Csipog az SMS havonta, azt' csá

Előzmény: Madisonovic (413849)
Nemsporttárs Creative Commons License 11 órája 0 1 413850

Az a baj, hogy a amióta teljes a keret, mintha kicsit sokan is lennénk. Olyan, mintha nem tudtunk volna összeszokni, amiben nagy szerepe lehet a sok sérülésnek. Az meg hogy Zalaegerszegen a közönségen kívül senki nem akart győzelmet, azzal felesleges foglalkoznunk. Ott kellett volna nyernünk. 

Előzmény: A Sporttárs (413848)
Madisonovic Creative Commons License 11 órája 0 0 413849

Részvétem Paksra. Szerdán még azért menthetik a menthetőt a szezonból. Kíváncsi leszek, melyik csapat jut majd a négybe a kupában kettőnk közül.

Meg arra is, hogy a Falco-Albán mi lesz. Nagyon tepert azért itt a végén a Falco, hogy ne legyen kiütés.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!