Keresés

Részletes keresés

Madisonovic Creative Commons License 10 perce 0 0 406087

Az Igokea kb. 5 perccel a vége előtt 73-62-re vezetett az Oostende ellen hazai pályán, de fél perccel a vége előtt már 78-73 a belgáknak. A győztes továbbjut a BL következő körébe.

realfan Creative Commons License 11 órája 0 1 406086

Annyi kiegészítésként, hogy a Real Madrid 15-1-es, a Barcelona 11-3-as mérleggel áll, tehát amennyiben Hangáék nyerik a vasárnap este 18:30-kor kezdődő mérkőzést, akkor azért nem lenne túlzás kijelenteni, hogy nyerik az alapszakaszt:

https://www.nemzetisport.hu/kosarlabda/ferfi-kosar-nagy-almom-megnyerni-az-euroligat-hanga-adam-2871509

 

(Az Euroligában egyébként a Real 15-3, a Barca 16-4, szintén az első két helyen.)

realfan Creative Commons License 12 órája 0 1 406085

"Egyrészt én nem nagyon olvastam a Falco fórumot kivéve, ahol elhatárolódtak - vagy ahogy te írod nemtetszésüket fejezték ki - volna, szóval nem tudom pontosan mire gondolsz."

 

Remélem megérted, hogy a Falco-szurkolók közösségét az itteni topicokat leszámítva egyáltalán nem követem. Na most pontosan azt írtam, hogy "az ide is írók elég nagy százalékban..." Tehát amit olvasok, ott - és ezt írod te is, én is - igenis megvolt a döntő többsége annak a véleménynek, hogy ezt nem kellett volna.

 

"Másrészt kifejezed azt, hogy ha valaki nem egyedül van a baromságával ebben az országban, akkor azzal minek foglalkozni."

 

Nem. Ezzel arra szerettem volna utalni, hogy az országban bárhol máshol előfordulhatott volna hasonló szituáció (és fordul is, csak nem premier plánban), ennél fogva kipécézni egyetlen klubot rasszizmus miatt (akik ráadásul - legalábbis úgy tudni - kitiltották azt az embert), hogy náluk az komoly probléma, egész egyszerűen nem lehet. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy akkor nem kell vele foglalkozni.

 

"Mondjuk kutya kötelességük lett volna kiadni egy nyilatkozatot, hogy elítélik egy közösség kigúnyolását."

 

Ez szerintem ennél bonyolultabb. Egyfelől leginkább a körmendieket szerették volna kigúnyolni (mondjuk ez szerintem nem igazán sikerült és nekem erőltetettnek is tűnik, de ez saját vélemény), mivel a táborok a drapikkal egymásnak üzennek. Másfelől a molinón nincs trágárság, megbélyegzés stb... Harmadrészt ha a klub kiad egy ilyen közleményt, akkor onnantól nagyjából 10-szer annyian tudnak erről, mint most, ezt meg gondolom a vezetőségetek el szeretné kerülni (megértem, hogy ennek nem örülsz, de ilyen a világ). 

Ráadásul a társadalmi érzékenység és a PC-őrület között egyelőre - legalábbis nálunk - nagyon vékony a vonal. Ugyanis például, ha a Falco kiad egy nyilatkozatot, hogy a körmendiek és a szivárványosok összemosása sértő és kirekesztő és jaj de sajnáljuk az utóbbiakat az egy lapon említésért, akkor utána a Bebes visszakézből írhatna, hogy miért írja a Gyuri bácsi, hogy körmendinek lenni rossz, hogy merészeli.

És akkor az ország lelki állapotát, valamint a precedens nélküliséget még nem is említettem.

 

A fentiekben semmilyen politikai beállítottság nincs, ez egyszerűen a történet és a környezetünk helyzetrajza.

Előzmény: Aurora Borealis c (406081)
Withoutshadow Creative Commons License 24 órája -13 7 406084

Nem hittem, hogy ilyet írok egyszer, de szinte már szurkolok a magadfajta körmendiekért, hogy egy megyei rangadó után végre a csapatuk győzelmével büszkélkedjenek és ne azzal kelljen terelni a szitut, hogy a gonosz bírók már megint, vagy bezzeg a szurkolást mi nyertük.

Nagyon unalmas már.

Előzmény: ementálib (406067)
pfffffffff Creative Commons License 27 órája 0 1 406083

Pár hete volt egy BLF - Százhalombatta u18. 200 pont különbség volt, és az egyik srác 113 pontot dobott a meccsen 😂

Előzmény: caseyjones (406072)
peli_w Creative Commons License 28 órája -3 3 406082

Bevallom, utólag már én is bánom, hogy ezt megíram.

 

Na nem azért, mert nem látom problémásnak és azt gondolnám, mint egyesek, hogy a b***zás olyan fene vicces, hanem azért, mert ennek itt sok eredménye úgysem lesz, így értelmetlen belekezdeni.

 

Ezért olyat teszek, amit ebben a fórumban nem szokás: elismerem, hogy nem kellett volna ebbe belekezdeni.

 

Maradok a kosárlabdánál, annál is lehetőség szerint tárgyilagosan, a személyeskedést, trollkodást, politikát meg meghagyom azoknak, akik abban sokkal erősebbek. Ma is született jónéhány erős hozzászólás.

 

MTE

Előzmény: realfan (406078)
Aurora Borealis c Creative Commons License 29 órája -5 1 406081

Te elég korrekten és tárgyilagosan szoktál itt megnyilvánulni, de ez a hozzászólásod több sebből is vérzik.

Egyrészt én nem nagyon olvastam a Falco fórumot kivéve, ahol elhatárolódtak - vagy ahogy te írod nemtetszésüket fejezték ki - volna, szóval nem tudom pontosan mire gondolsz.

Másrészt kifejezed azt, hogy ha valaki nem egyedül van a baromságával ebben az országban, akkor azzal minek foglalkozni.

Harmadrészt pedig azt kérdezed, hogy a klub (mármint a Falco) mit csináljon? Mondjuk kutya kötelességük lett volna kiadni egy nyilatkozatot, hogy elítélik egy közösség kigúnyolását. Ebben a város a legnagyobb ludas, ugyanis nekik kellett volna, mint tulajdonosnak (!) jelezni a klub felé, hogy szólaljanak meg ez ügyben.

 

Nem kell itt mellébeszélni, egy ilyen témában egyszerűen politika beállítottságtól függően nyilatkozik meg egy fórumon valaki, szóval ebben egy másik oldal szimpatizánsát úgyse lehet meggyőzni.

Előzmény: realfan (406078)
Aurora Borealis c Creative Commons License 29 órája -5 0 406080

Melyik részén kellene? Ha leírod talán megértem.

Előzmény: Madisonovic (406077)
Willie_3 Creative Commons License 29 órája -1 1 406079

Ne etesd!!!!

Előzmény: Madisonovic (406077)
realfan Creative Commons License 29 órája 0 7 406078

Hát erre a hozzászólásra de nagyon nagy szükség volt, baszki!

 

Az MKOSZ valószínűleg hivatalos úton nem is tud róla.

A jobb érzésű szurkolók közül az ide is írók elég nagy százalékban fejezték ki nemtetszésüket.

A klubot valószínűleg zavarja, de mit csináljon, amikor ezt a kérdést ebben az országban gyakorlatilag senki sem kezeli sehogyan se.

 

Az nem tudom, hogy kinek a szemében pedofil, akinek 17/18 éves röplabdás lányok tetszenek; szerintem a pedofiloknak azok olyanok, mint neked a nyugdíjas nénik. (A kukkolás / felvételkészítés persze egyrészt atomgáz, másrészt - remélem - büntetendő jogilag is.) A majmozó srác meg hát... Biztos egyedül van ebben az országban, na.

 

Mikor még rendszeresen jártam meccsre, a Savaria Arénával nekem egy nagy gondom volt, de az mindig: kb. negyedórát kellett várni a sörre, ha valaki rendes gyerekként beállt a sorba. Mondjuk én ilyenekért dobálnám az 500 ezres büntetéseket rendezői hiányosság miatt, de valószínűleg a Samu sosem írta be a jegyzőkönyvbe.

Előzmény: peli_w (406057)
Madisonovic Creative Commons License 30 órája 0 6 406077

Tanulj meg nevetni kicsit magadon is.:)

Előzmény: Aurora Borealis c (406076)
Aurora Borealis c Creative Commons License 30 órája -5 0 406076

Ezen mi volt nevetnivaló? Veled jó a viszonyom itt, de tényleg nem igazán értem. Mivel hazugságot írt, azon meg nem szokás nevetni.

Előzmény: Madisonovic (406070)
Aurora Borealis c Creative Commons License 30 órája -8 2 406075

Egyrészt nem vagyok bizsus, másrészt több tisztelettel egy megyeszékhely jelenleg legnagyobb múltú üzletéről !

 

Másrészt pedig hazudsz? Említettem én bárhol ez üggyel kapcsolatban hágai nemzetközi bíróságot? Ha valakiről írsz, akkor azt úgy tedd, hogy nem teszel hozzá kamu dolgokat az elhangzottakról. Ugyanis ez így nem más részedről, mint rosszindulatúság. Ez pedig gondolom nem áll érdekedben.

 

Az pedig sokat elmond rólatok körmendiekről, hogy nem igazán háborodtatok fel a molinó miatt, szombathelyi részről viszont elég sokan. De hát véletlenek nem igazán vannak...

Előzmény: ementálib (406069)
szhely11 Creative Commons License 30 órája -1 1 406074

Persze hogy megtölthető, mikor a fele kb tisztelet ill vip jegy... Mint a kommunizmusban teltház kell azt csinálunk... 

Kb annyi volt a kézilabdával foglalkozó nézők száma, akik maradtak az esti meccsre, a többi az insta poszt ill az ingyenjegy miatt hazament a faszba

Előzmény: caseyjones (406071)
szhely11 Creative Commons License 30 órája -3 9 406073

Milyen beismerő vallomás, büntető dobás közben a hazai csapat szurkolói általában csendben vannak, te szerencsétlen, ezért lehetett hallani tőletek ezt...

 

Az egész hangulat mindkét oldalról nevetségesen fos volt, mindkét tábor a saját maximumához képest lófaszt nem hozott, eldaloltatok Ti ebben nincs kérdés, de

olyan megdörrenés ami korábban volt nálatok nem kevés, semmi nem volt

aztán magatokat tettétek nevetségessé a meccs végi ünnepléssel, ami mögé lehet valami nagy szeretetet adni, de kurva szánalmas volt, egy elvesztett rangadó után

 

Te totálisan elhiszed, hogy itt bárki foglalkozik annyit a Körmenddel ill az egésszel, mint amit Te teszel és lenne bármi olyan ami miatt fel lehetne nézni rátok. 

 

Szurkolásban semmi extra, utcán folyamatos bukta, régi fény sehol, de elhiszed, hogy nagyok vagytok, sőt Te azt is, hogy a Haladás szurkolók veletek vannak (közben meg valamiért akik fontosak a Halinál is a hazai oldalon voltak) pont emiatt a gőgös hozzáállás miatt basztok rá minden évben

 

Összevásároltátok az egész u20-t, de játszatni ezt a szerencsétlen Martinezt toljátok, az ügyes Takács helyett, bohóc görög edzőt futtattok, a saját Kocsis helyett

Minden szépségetek ami miatt fel lehetne nézni a Körmendre és korábban megvolt az elbukott és egy megalomániás ember játékszerei vagytok és nem maradt semmi a körmendi csodából.

 

Én szurkolok tényleg szívből, hogy meg legyen az identitás újra, de olyanok vagytok mint az 50 éves alkoholista a kocsmapultnál, akit vitt volna a Real Madrid de megsérült egy buliban...

 

 

 

Előzmény: ementálib (406067)
caseyjones Creative Commons License 30 órája 0 0 406072

Azóta úgy látom, valaki próbálta megdönteni a rekordot a bajnokságban, de "csak" 74 pontig jutott. :D 

Amúgy ha már szóba kerültek a nagy számok: igaz, hogy csapatszinten volt, de a Debreceni akadémia Miskolc B elleni meccsét szerintem senki nem tudja felülmúlni a serdülő bajnokság 2013/14-es szezonjából, amikor is 305-2-re győzött a hajdúsági csapat. Dobott már vajon csapat ennél több pontot egy mérkőzés alatt akármilyen bajnokságban, akárhol a világban? 

 

 

 

 

 

Előzmény: pfffffffff (405077)
caseyjones Creative Commons License 1 napja 0 1 406071

"Összes meccs" alatt nem tudom, mit értesz: a magyarok összes meccsét, vagy pedig általánosságban az összes meccset. Ha utóbbira céloztál, akkor abban nincs semmi meglepő, elvégre az eddigi tapasztalatok alapján mindig akkor van csak teltház kosár Eb-ken, amikor a hazai csapat játszik. Még a kosárszerető litvánoknál se volt teltház a 2011-es Eb-n például egy spanyol-brit meccsen (a nagyjából 6000 férőhelyes panevezysi csarnokban szerintem nem volt 1000 néző...). 

 

Ha pedig a magyarok összes meccsére értetted, lehet, hogy igazad van. Igazság szerint sok érv szól amellett, hogy miért ne telne meg, még sok érv szól amellett is, hogy miért (én is hoztam egy példát pár hsz-szel lejjebb). Mindenesetre, ha nem próbáljuk meg egyszer sem, akkor sose fogjuk megtudni, mi az igazság. 

Mindenesetre a Papp László csak 12.000-es, azt könnyebb lenne megtölteni.

 

Előzmény: HDO (406056)
Madisonovic Creative Commons License 1 napja 0 0 406070

Köszi, erre a röhögésre most nagy szükségem volt.:DD

Előzmény: ementálib (406069)
ementálib Creative Commons License 1 napja -16 12 406069

Ezen meg ne izgullj,a bizsus -márha szavatartó ember-már a hágai nemzetközi bíróságon van az üggyel :DDD

Előzmény: peli_w (406057)
Real013 Creative Commons License 1 napja -6 7 406068

Mint ahogy körmendi oldalon is rohadtul át lehetne gondolni olyan dolgokat, hogy vesztes meccs után nem verem a nyálam, fas.szopó Falcózok meg a hazai publikum ünneplését próbálom elrontani füttyögéssel meg minden szarral.

 

Azzal semmi baj nincs, hogy megtapsoljátok a csapatot, de az borzalmas vergődés volt, amit a végén előadtatok.

 

A divatdrukkerezés meg különösen vicces, amikor tudnék mutatni olyan képet néhány évvel ezelőttről, amikor a csodálatos körmendi publikum mem töltötte meg a vendégszektort felét sem...

 

Mindkét oldal bőven tanulhatna még.

ementálib Creative Commons License 1 napja -10 8 406067

Lassan itt a következő forduló,megfogatdtam hogy tényleg nem beszélek erről többet,de ez a molinó annyira elvitte a közhangulatot pro és kontra hogy a lényegről nem esett szó,nemhogy itt de még a saját topikokban sem.

Az egyetlen dolog amiért bármilyen szó eshetett a falco táborról,az ez a molinó.Egyébként a szombati jelenlét az 00,a huszfős “”táborral””,a falco-hali(egyebkent koppintás) drapit fél órán keresztül tükrözve rázó 14évesktől a csarnok meg nem mozgatásán és be nem vonásán keresztül az egész ‘jelenlét” valami penetra. lÉs tudom ilyenkor mindig jön pár usb-s vagy franctudja milyen szombathelyi ultra hogy hangunk nemvolt ők meg végig tutultak.Aha,igen. 
A Körmend ellen,hazai pályán egy 35percig kiki meccsen momentuma nem volt a hazai publikumnak. 

A júdasozast ha hallottátok az kvázi beismerő vallomás. 
Sok lesz a mínuszom (jajj:( ) meg égő lehet beismerni, de ez egyoldalúbb lett most mint az utóbbi években bármikor.

Szóval összességében nagy szerencsétek ez a kiírás mert így legalább ennyi szó eshet rólatok.

 

Egyébként lenne mit átgondolni ott szervezett szurkolás címén,de ez legyen a ti gondotok.

pfffffffff Creative Commons License 1 napja 0 1 406066

Bocsánat, h pongyola voltam. Hoznak-e a helyére egy megfelelő légióst a közeljövőben?

Előzmény: kosareso_ (406065)
kosareso_ Creative Commons License 1 napja 0 0 406065

Egynél több nem hiszem.

Előzmény: pfffffffff (406062)
fibonacci011235 Creative Commons License 1 napja 0 0 406064

Ja nyilván, csak tényeket közöltek.

Előzmény: litván80 (406063)
litván80 Creative Commons License 1 napja 0 8 406063

Nem szimpatizálók egy szúrkolói csoporttal sem, szombathelyivel meg különösen nem. De homofóbiát kiáltani erre a szarra??? Na ne már... Ezt gondold át mégegyszer...

Előzmény: peli_w (406057)
pfffffffff Creative Commons License 1 napja 0 1 406062

Laksa out. Jönnek-e a helyére?

Spartak Moszkva Creative Commons License 1 napja -4 4 406060

Ne legyél már álszent pélóka...!

Előzmény: peli_w (406057)
Madisonovic Creative Commons License 1 napja 0 1 406059

Valaki végre árulja már el, hogy mi állt azon a drapin.:))

szhely11 Creative Commons License 1 napja -11 4 406058

Rendőrséget büntették meg, mert nem engedték kirakni az eredeti helyére...

Aki ezen nem tud röhögni annyit is ér...

 

A lényeg hogy továbbra is mindenkikörmendi kivéve a judásgeci, lehet ezeket kellene komolyabban venni

 

Nem vagy Te provokátor dehogyis :)

Előzmény: peli_w (406057)
peli_w Creative Commons License 1 napja -14 5 406057

Amúgy a homofób transzparens 2022-ben gond nélkül belefér egy kosármeccsen?

Az MKOSZ-t nem zavarja, nem lép fel?

A jobb érzésű szurkolókat?

A klubot? 

 

3 éven belül volt pedofil és rasszista botrány is, lehet érdemes lenne picit komolyabban venni ezeket a dolgokat.

 

 

 

 

 

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!