Az egyik csapat légiós centert cserélt a legutóbbi forduló óta. És erről még a saját honlapjukon vagy közösségi média felületeiken sem írnak, bb1-et hagyjuk is, egyszerűen csak cseréltek a csoportoson, holnap már játszik az új ember.
Mondjuk a DEAC rohadt jó csapat az egyetemi bajnokságban. Palánk alatt egy ügyes óriás, és kintről mindenki nagyon jól dob. Gyakorlatilag ők tényleg nem védekeznek, ellenük meg igazán nem lehet.
Egyébként vannak nagyon jó egyetemi meccsek. A legtöbb egyetemi fix csapat is. Deac és az Eszterházy ugye B csoportos, TF NB2 teteje.
Hol lehet megnézni a kupameccsek statisztikáját a hunbasket oldalon (vagy akár máshol)? Mert ugye ez nem bajnoki, tehát a menetrendben nem szerepel. Csak egy cikket találtam róla.
de szerintem minden A csoportos csapatban van minimum egy olyan idegenlégiós (körmenden nekifutásból kettő)akinek steril körülmények között hétköznapi dobóedzésen is megugorhatatlan lenne mondjuk a 20/18 kettes (mégha kétharmada ziccer is volt gondolom) szóval
100pontot dobni 33perc alatt az amatőrbe is,utcák-tereken is,grundon is,de még xboxon is megsüvegelendő, függetlenül attól hogy A csoportban értelmezhetetlen a srác.
Igen en is néztem ezeket. úgy tűnik, hogy gyakorlatilag minden csapat "run and gun"-t jatszik védekezés nélkül es, akinek jobban elsül a keze, az nyer. az NBA-ben 48 perc alatt van annyi vagy kevesebb dobaskiserlet, mint amnnyit az egyetemistáink 40 perc alatt bemutatnak...