Keresés

Részletes keresés

balldontlie Creative Commons License 9 órája 0 0 404606

Végignéztük, ahogy lefuttatja az órát és még lepattanót se szedtünk.

Előzmény: Sarq_ (404605)
Sarq_ Creative Commons License 10 órája 0 0 404605

Csak az online statot figyeltem, mi volt? Mínusz 1-nél nem faultoltatok?

Előzmény: peli_w (404603)
Pick and Roll Creative Commons License 10 órája 0 0 404604

Melyik edző, és mit csinált?

Előzmény: peli_w (404603)
peli_w Creative Commons License 10 órája 0 0 404603

Akkor edzői hiba, amit a végén bemutattunk 10 évente 1 van.

Előzmény: Sarq_ (404601)
CrazyJenő Creative Commons License 10 órája 0 0 404602

Közepesen érdekesnek tartom a fújást. Össze-vissza sípoltak a szürkék! 

Ennek ellenére gratuláció Nyíregyre! 

Előzmény: Sarq_ (404601)
Sarq_ Creative Commons License 10 órája -1 0 404601

A Körmend majdnem visszahozta az utolsó negyedben -14-ről, de végül kitartott a nyíregyházi előny. A chilei center 17/6-tal mutatkozott be hazai pályán.

A Sporttárs Creative Commons License 11 órája 0 2 404600

Engem nem érdekel, mennyit keres, nyilván nem szerződik olcsón sehova. Viszont a második félidőben 0 pont jött tőle, egy utolsó percig kiélezett meccsen. Ezt sem csak neki rovom fel, nyilván minden ellenfél elsősorban őt veszi ki a játékból és az edző sem állt a helyzet magaslatán. Csak azért legalább egy-egy, átlendítő, kulcspillanatban bravúros, fontos és vezérhez méltó momentumot várnék. És biztosan akar is ő, de mintha már teljesen frusztrált lenne időnként.

Előzmény: Bandre (404597)
Madisonovic Creative Commons License 11 órája 0 2 404599

Jó kis meccs volt a Zete-Falco.

Veteránia Creative Commons License 11 órája 0 1 404598

Egerszegen hosszabbítás jön...

 

 

Bandre Creative Commons License 12 órája 0 4 404597

Még mondanám is, hogy sajnálom Vojvodát, de aztán egyből eszembe jut, mekkora lóvé is érkezik havonta a számlájára, úgy hogy sajnálja a tököm.

Nane72 Creative Commons License 12 órája 0 0 404596

Lassan egyszerűbb lesz megmondani ki távozzon az Albától mint azt, hogy ki maradjon. Vojának lassan biztos kell egy pszichológus. Bámulatos hogy építik le Fehérváron a sportot(Vidi,Alba), felkészül a jégkorong ???

Feffo Creative Commons License 12 órája 0 0 404595

Ja és 50 másodperccel a vége előtt még meghúzta a váratlant , visszahozta Mulalicot. Ezzel biztos meglepte Potocnikot. 

Feffo Creative Commons License 12 órája 0 1 404594

Az Alba edző 10 másodperccel a vége előtt , -5 pontnál , még időt kért , gondolom a úgy akart elbúcsúzni , hogy mindenki ott legyen :)

Madisonovic Creative Commons License 12 órája 0 1 404593

6 perccel a vége előtt 79-69 volt az Albának, onnan lett 81-88. Derék az a két összekapart pont 6 perc alatt.

Előzmény: Madisonovic (404592)
Madisonovic Creative Commons License 13 órája 0 0 404592

Az Alba ma eddig egyszer leadott 20 pontot, aztán újra összeszedtek 10-et, és azt is. Úgy néz ki, ez a hobbijuk. Persze még nyerhetik a mait.

ementálib Creative Commons License 18 órája -2 2 404591

:DDD

Előzmény: bornhead (404590)
bornhead Creative Commons License 1 napja -8 4 404590

Nem tudom mennyire függ a pénztől, de ha esetleg Ivkovic bedobná a törölközőt én mindeképpen az Okorn-Konakov párosnak tennék ajánlatot a szövetségi kapitánysággal kapcsolatban, amit ők szakmailag letesznek az asztalra az Európa szinten is említésre méltó, ezen szintű scouting és felkészülés páratlan a magyar kosárlabdában. Bár jelen helyzetben a kosárlabda válogatott érdeke is, hogy ők legyenek a Falco élén. Lehet jót tenne a Magyar kosárlabda megítélésnek is ha nem egy a mindenkori szurkolók által elutasított személytől függne a magyar kosárlabda jelene/jövője. 

Előzmény: mögb (404585)
- Marky - Creative Commons License 1 napja -2 1 404589

Tegnap lehet rossz napja volt a szervezőknek.... Nem mondom, hogy miattuk volt kevés paksi szurkoló, csak azt, hogy azoknak se könnyítették meg a dolgát, akik ott voltak.

 

Péntek este 6, idegenben, úgy, hogy másnap az egész ország zárva és a csapat is elég hálátlan a még kitartó szurkolókkal szemben... Nem hiszem, hogy ebben a helyzetben bármelyik tábor telerakta volna a vendéget...De asszem kiveséztük a témát

Előzmény: kendeffy (404588)
kendeffy Creative Commons License 1 napja -5 1 404588

Amikor mi voltunk minimum 150-en minden frankón működött, beléptetés, vendégszektor stb.

 

Hangosak is voltunk.

Előzmény: - Marky - (404582)
- Marky - Creative Commons License 1 napja 0 0 404587

Szépen áthárítja a felelősséget a csapatra (van is igaza a lentiekben), de tény, úgy le lett meccselve megint, mint a p*csa. A késői, vagy ki nem kért időkéréseknek pedig ő már az itthoni legnagyobb mestere. Ez amúgy az ő csapata, a légiósokat ő válogatta, illene lassan belátni, hogy a magyar mezőny által szabott kabát kezd túlméretes lenni rá, és félreállni, mielőtt még több megaláztatás ér minket.

 

Jól látszik amúgy, mi kell a mennyeibe, hiába vannak minden hájjal megkent, rutinos légiósaid, egy agyatlan atlétika válogatottal többre mész. Djukanovic már megint úgy nézett ki a félidőben, mint aki totál részegen futott le egy maratont. A tavalyi lesajnált csapatunk totál hülyére venné a mostanit... az valahogy csak beverekedte magát a rájátszásba, ez a veszély nem nagyon fenyeget idén minket. 

Mire visszaköltözhetnénk a Gesztenyés útra, már nem leszünk érdekeltek a bajnokságban...

Előzmény: Artúr Doki (404586)
Artúr Doki Creative Commons License 1 napja 0 0 404586

Teo Hojc  tegnapi szavai is sokat mondanak:

Először is szeretnék gratulálni a hazai csapatnak ezért a győzelemért, nagyszerű volt az atmoszféra is amit a szurkolók biztosítottak és mindenképpen külön szeretnék gratulálni a barátomnak Sebanak, nem csak ezért a győzelemért de azért a munkáért is, amit ennél a csapatnál évek óta végez. Ma sajnos csak egy csapat játszott kosárlabdát és ez nem a saját csapatom volt, úgy gondolom hogy a mi klubunk a lehető legjobban bánik a játékosaival, nincsen rajtuk felesleges nyomás és azt gondolom hogy mi együtt csapatként ezt el kell kezdenünk viszonozni minél hamarabb mert több tiszteletet érdemel a klubunk és a szurkolóink is, akik ma is ide utaztak támogatni minket. Ezt nem tehetjük meg velük. Természetesen elfogadható ha elvesztünk egy mérkőzést, de az, hogy hogyan veszítjük el, az viszont nagyon nem mindegy. Nem láttam ma semmi küzdeni akarást, elképzelést, semmi csapatmunkát és ez jobban fáj mint maga a tény, hogy elvesztettük a mérkőzést. Meg kell találnunk a módját hogy kimásszunk ebből a gödörből, hiszen a csapat már megmutatta hogy tud jó kosárlabdát játszani, de ez a mai nem volt elfogadható és én vezetőedzőként mindent meg fogok tenni azért hogy ezen minél gyorsabban javítsunk.

mögb Creative Commons License 1 napja 0 4 404585

Bocs, hogy beleszólok, de ez pl az egyik ok, amiért én nagyon utálom az egész Ivkovici brigádot, mindentől amihez köze van. Kecskeméthez is.

Előzmény: redmiller (404580)
- Marky - Creative Commons License 1 napja 0 1 404584

köszi az üzenet tolmácsolását

Mindenképpen tervezek még menni, feltételezve ha a csapat méltóztatik bent maradni az élvonalban.

 

(Nem jártam még Oroszlányban, de a környék így autóból nézve egyébként túrázásra, bicajozásra is elég csábító)

Előzmény: HDO (404583)
HDO Creative Commons License 1 napja 0 0 404583

Már megérte, hogy fent maradt a téma, és hogy megosztottad a tapasztalatokat - ez mindenképpen megér egy visszajelzést a vezetőségünk felé.

Az hogy miért ennyi jegyet kaptatok, nem tudom az okát, de gyanítom, hogy volt előzetes infócsere a két klub között. Többször volt fullon a vendégszektor, mert annyi jegyet igényelt az ellenfél. Idén is volt erre példa. Nekünk, szurkolóknak is jobb meccsélmény az, amikor sokan jönnek az ellenféltől.

A beléptetéssel egyetértek, sajnos aki nem bérletes, annak döcögős a bejutás, ha helyszínen akarja megvenni a jegyet közvetlenül a meccs előtt. Itt lehetne javulni, aláírom. Bár hozzáteszem, ebben a (hazai) nézőknek is lehetne fejlődni, ha már adott az elővásárlási lehetőség, meg az online opció…

Mégegyszer, sajnálom a tortúrádat, és tényleg köszi a kritikát - ebből lehet és kell is tanulni. Én mindenesetre jelzem az illetékeseknek a negatívumokat. Remélem ez azért nem vette el a kedvedet, és jössz még Oroszlányra.

Előzmény: - Marky - (404582)
- Marky - Creative Commons License 1 napja -1 2 404582

Nem akartam előjönni ezzel, de mivel felszínen maradt a téma, hát tessék: abban, hogy nem volt tulakodás a vendégszektorban tegnap, elég nagy szerepe volt az oroszlányi rendezésnek is.

 

20+ éve járok idegenbe, tegnap volt az első olyan alkalom, amikor nem voltam benne biztos, hogy bejutok a meccsre. Online a meccs előtt a V szektorba már nem lehetett jegyet venni. Átirányítottak minket a hazai jegypénztárba (ahol jegyvásárlásnál eddig sohasem tapasztalt káosz fogadott), ott közölték velünk, hogy nem tudnak jegyet kiállítani vendégszurkolóknak, mert ők leküldtek Paksra 10(!) jegyet, amit ott kellett volna átvennünk. Ez nekem elég nagy kihívás lett volna, mivel nem élek már életvitelszerűen a városban. Azt tanácsolta az eladó, hogy hívjam fel a technikai vezetőnket (5 perccel a meccs kezdete előtt, nyilván felveszi...) és kérdezzem meg, van e Nála még jegy...

 

Végül (emelt áron!, miért?) kaptunk jegyet a K szektorba, ahonnan mondták, sétáljunk át a V-be. A V-t egy préselt falemez választotta el a csarnok többi részétől, és a "kordont" védő szekunak elég nehéz volt elmagyarázni a sztorit, hogy elhigyje, tényleg vendégek vagyunk.

 

Nem tudom mi lett volna, ha itt megjelenik egy nagyobb vendéglétszám, de úgy tűnt, a hazai szervezők ezt megpróbálták minél jobban ellehetetleníteni. Nem bántásból írom ezt, csak azért, hogy lássuk mi van az érem másik oldalán.

 

Egyébként, ha már bíráljuk az ellentábor lelkesedését, essen szó a hazairól is. Én a bejáratnál látott tömegből azt gondoltam, a csilláron is ember fog lógni, de kiderült, ez az ember sokaság csak a szervezetlenség miatt alakult ki, bent kezdéskor egy erős 60%-os ház volt csak, ami erősen meglepett, azok alapján, amit eddig hallottam az oroszlányi légkörről. az viszont tény, aki ott volt, szinte teli torokból nyomta, ami ritka manapság, a hangulat kifogástalan volt, az "Akác" pedig egy igazi ékszerdoboz, ahogy vártam, rögtön a kedvenc itthoni csarnokommá vált. Az emberek tuti jó fejek, sokakkal sikerült beszélni (és szidni a beléptető rendszert :) ) a sorbanállás alatt, mindenki csak barátságosan szólt a 2 eltévedt utazóhoz :)

 

A győzelemhez gratula, bár sok ellenállásba nem ütköztetek a meccsen, viszont ne essetek abba a hibába, hogy a tegnapiról komoly következtetéseket vontok le a jövőtöket illetően, a mezőny jelenleg egyik (ha nem a...) leggyengébb csapatával futottatok össze.

 

erről írni nem sok kedvem van, amíg a jelenlegi formában működik Pakson a kosárlabda néven, az szégyen. Láthatjuk mit ér itthon a cseh "Év edzője", és az általa ide elégnek gondolt légiósok. Őt és az embereiből minimum 3at kéne cserélnünk ahhoz, hogy ebből ne legyen oltári égés a szezon végén, ismét simogatja a hátunkat a kiesés szele. a jövő heti, Szeged elleni meccs könnyen lehet, hogy egy olyan meccs lesz, aminek később még sok jelentősége lehet...gyönyörűen leírja hol tartunk most.

 

 

Előzmény: HDO (404581)
HDO Creative Commons License 1 napja 0 3 404581

Nem Paks specifikus, még ha most épp benneteket is említettelek meg. Másfél évig ment a rinya táboroktól és sportágtól függetlenül, hogy nem lehet meccsre járni. Most amikor lehet, akkor is van kifogás. Pusztán ennyi volt az észrevételem mögött a tartalom. Nem jó ezt látni sem Szegeden, sem Kecskeméten, sem Kaposváron, sem Pakson - amit sajnálok.

Ha valakit megbántottam volna, elnézést kérek. 

Előzmény: Artúr Doki (404575)
redmiller Creative Commons License 1 napja -6 2 404580

Te szerelmes vagy ebbe???
Hány éve is volt????

Előzmény: - Marky - (404579)
- Marky - Creative Commons License 1 napja -3 3 404579

Forrayt még nem lökte be Ivko a pályára?

Előzmény: peli_w (404576)
mögb Creative Commons License 1 napja 0 1 404578

Nem bonyolult a történet, amikor tizedeket is mutat a támadóidő végén, akkor azt így írja(nem ír pontot, tizedes jelet), a másik, hogy nem követte a kamera az eseményeket abban meg nincs semmi csoda :)

 

Előzmény: peli_w (404576)
Veteránia Creative Commons License 1 napja -3 0 404577

Ja, hogy csak a szokásos, és nem azt látjuk, amit kellene?

 

Előzmény: peli_w (404576)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!