Az olaszok minőségi fölénye szerintem megkérdőjelezhetettlen. Még így is, hogy két alapemberük hiányzott. Nem nálunk játszanak ex nba-s meg volt euroliga játékosok hanem náluk. Max a két edző közti különbség az, ami mi felénk billen. A tegnapi meccs mutatta meg talán a legjobban, hogy Bosnic rendszere mennyire iszonyatosan stabilan működik. Darthard tegnap megmutatta a kvalitását, és ez a rendszer eddig bőven elbírta az ő hiányát. Mint ahogy Pallaiét is, és vagy éppen Barnes tegnap esti korai kiszállását.. Dehát a sok szagértő mégis kritizálja, mert nem cseréli fejtvesztve pánikolva, a valóban minősíthetettlenül gyengén játszó Vrabacot. A 20 pontos zakó után a tegnapi meccsre nagyon jó karaktert mutattunk, szerintem ez lepte meg leginkább az olaszokat.. kérdés hogy a most megteremtett esély bénít, vagy önbizalmat ad majd?? Hajrá Olaj!!!
Az irányítókat limitálták az első meccsen, és erre nem tudott kellően reagálni akkor a Szolnok. Szerintem most az olaszok nem tették magukat oda annyira védekezésben.
Ebben nem lennék annyira biztos.. Sem abban hogy továbbjutunk ... az olaszoknak még van két adu ásza, Ross, és Sissoko, akiket még nem vetettek be ellenünk, és akik keddik még felépülhetnek, és bőven el is dönthetik a mérleg nyelvét.. Sem abban hogy továbbjutás esetén Vrabac el lesz küldve.. Én azt sokkal inkább elképzelhetőnek tartom hogy továbbjutás esetén, hozunk egy 6. légióst.. A folyamatos sérülések miatt ( most éppen Barnesnak kellett idő előtt kiszállnia) ez nem is lenne indokolatlan..
Gratula a csapatnak. Nem gondoltam volna hogy visszahozzák...
Ez a Vrabac vagy altat mindenkit vagy a Konakov beépített embere, de Eb-t megjárt bosnyák válogatottként ilyen stabilan így teljesíteni az már lassan hihetetlen. Az ő cseréje vagy pálfordulása, illetve Pallai visszatérése még két nagy fejlődési lehetőség Szolnokon. Ez a Somogyi - Darthard - Skeens trió egészen nagy extra.
Hát, a keddi miskolci meccs előtt ezt a vasárnapi szegedi túrát én lehet, hogy passzolnám, Szedeáknál úgyis edzőcsere volt a héten, még lehet, hogy bele is mennének.
Azért Vrabac kb minimum háromszoros pénzt keres, mint Molnár. Marci legalább a magyar bajnokságban használható. Vrabac sajnos ott sem. B csoportos szinten van a csávó. Remegek ha nála van a labda. Kedden továbbjutunk, aztán búcsút intünk neki!
ez a meccs meg is mutatta gyönyörűen miért az olaj az első számú favorit
jó magyarok,jó légió,jó edző,jó kémia, idegenben underdogként végig vezetve,a hullámvölgyet elbírva
ha cserélik vrbacot, akkor csak elbaszni tudják szinte (mint tavaly a falco)
nem tudjuk mi vrbanc szerepe az öltözőben meg a kémiában csak ezért lehet kényes a csere, nekünk sajnos csak egy trójai falovunk volt erre a posztra,aztmeg a falco behúzta,bár amit hallani,nem figyeltek még nálatok is feltűnhet,vrbanchoz képest legalább akkora upgrade mint wojcikhoz képest volt:))))
Egyszerűen nem látom, hogy Ő egyszer majd jó lesz. Kb az a szint a légiósok között, mint Peringer a magyarok között. Reménytelen. Úgy érzem, mintha az Olaj csak azért tartaná meg, hogy megmutassa, őt is elbírjuk :)
Hatalmas bravur! Kétségtelenül csak gratulálni lehet ehez a hatalmas nemzetközi győzelemhez. Elsőként szeretnek gratulálni a szolnoki olajbanyasznak! Köszönöm ezt a fantasztikus sikert a magyar és nemzetközi kosárlabda topik nevében! Köszönjük!
az irigykedo kommenteket várom leginkább :) utána azonnal rohanok a falko topikba, ahol a reménykedő embereket, akik varjak h mennyi sérülés lesz emiatt :)
Érdekes a Sport, a keddi, hazai meccs előtt nem volt elérhető a meccsfelvezető cikk, de ha már kiutaztatnak egy tudósítót külföldre, akkor rögtön reggel olvasható: