1. Nálunk sose lesz mindenki egyszerre egészséges. Érdemes lenne ennek az okával voglalkozni az illetékeseknek, de gondolom úgy vannak vele, biztos csak véletlen
2. Szerintem csak beugró, nem marad szezon végéig.
Aki tőlünk tart idén, az felesleges dolgokra pazarolja az energiáit, ismét.
Max Ivosev üti meg ezt a szintet: Szeged, Falco, Olaj, KTE, Kaposvár, Deac, Pécs (7 csapat) + ha a másodosztály is játszik, akkor Jászberény és TF... Szóval kilenc :D
A Besiktas és az AEK Athén szurkolói ugyanezt csinálták Szombathelyen, ráadásul mindkét brigád erősen csürhe kategória volt. A törökök talán a leginkább, akik valaha megfordultak az Arénában.
Levett póló per szurkoló arányban szerintem magyar csarnok csúcsot döntenek a ciprusiak. Többen vannak akiken sapka és/vagy maszk van, de póló nincs. Szerencse, hogy enyhe az október :)
Amúgy kifejezetten színvonalas eddig a meccs, Feput sérülés miatt le kellett cserélni, remélem, vissza tud jönni..
Omenakáról én is sokszor elfelejtkezek, de ő amúgy csak és kizárólag a magyar bajnokságban számít magyarnak az utánpótlásban eltöltött évei miatt, nem? Szóval nigériai állampolgár, és miután már játszott is a nigériai válogatottban, nem elég, hogy honosítani kéne, ha a magyar válogatottban akarnánk játszatni, de még a FIBA-tól is kéne valami különengedély az országváltáshoz, nem?
Jó, ettől még egy év eleji beharangozóban meg lehetne említeni, mivel nagy veszteség volt a távozása a Körmendnek, plusz a BB1 úgyis szívesen szemlézi az itthon korábban már játszók későbbi pályafutását, akármilyen vándormadárról van szó.:)
Igazad van egyik sem vagyok. Engem nem is érdekel, maradok a spanyol bajnokság magyarjainál: kicsi koruk óta rengetget láttam őket játszani, nagyon drukkolok mindkettőnek.
Nem tudom hányan olvassuk még papíron a szöllősi féle újságot, de már oda süllyednek, hogy idén a kiemelt meccsek kivételével a kosár és a kézi meccsek dobói egy megyei bajnoki szintű tudósítás szintjére kerültek sajnos. Igen, láttam, h az nso-is....
Ha arra lett volna szükség, akkor 50 ponttal is nyert volna a Falco. De megsérülni, feleslegesen keménykedni senki nem akart. Tudta ezt mindkét fél, úgy is nézett ki a meccs.
amúgy tudom,hogy te nem vagy sem bb1,sem kezdo5 sem nemzeti sport se semmi,de a szagportálon szerencsélten Omenaka miért nincs leközvetítve? Egy éve ilyenkor pályám tarthatatlan volt a csapkodós faltjai miatt,most egy jó bourgban fix rotáció tag volt már kezdő is,még sosem sikerült kipontozódnia,teljesen korrekt számokat hoz,múltkor dobott 2/2 hármast:DD és minden bourg összefoglalóban tiktok vagy insta videóban zsákol egy akkorát hogy nem tudnám hogy ez a mi kajla godwinunk,azt hinném valami euroliga sztár.hazai sajtó meg hírzárlat…
Tudom, hogy így van ez nemzetközi szinten, de nálunk eddig a 30+ perc volt a megszokott. Keller Áki örülni fog ennek, de a többieknek biztos furcsa lesz.
Ugyanúgy, ahogy az Euroligában a még nagyobb sztárok is teszik ezt. 10-11 fős rotációval ez nem tud másképp menni, ha valaki egy komolyabb csapatban akar játszani, akkor ezt el kell tudni fogadnia.
A tegnapi Falco 20 pont nem kevés ? Már azt sem értettem, hogy neten miért volt 17,5 a hendi, gondoltam azt jól benézték. És a Falcoban nincs garbage time, egyedül Verrasztó 6 perce ajándék. Az lesz még a kérdés, hogy a sztárok hogyan viselik ezeket a 19-22 perces játékidőket.
A Crvena zvezda közben elkezdte az idényt az Adria-ligában. Hanga plusz három játékos nem játszott, a nevek alapján szinte egy teljes Euroliga-kezdőcsapat. És így is simán nyertek az Igokea csarnokában. Gondolom, kisebb sérülések lehetnek a dolog hátterében. Jövő héten kezdik az EL-t otthon az Asvel ellen, lehet, hogy nem akartak kockáztatni.
Az Igoekánál a volt debreceni Stefan Moody kezdőként jól odavágott 22 perc alatt 3 ponttal, 1/8-as dobásmutatóval és 4 eladott labdával.
Szegény Palencia... Előbb 3 másodpercen, a rájátszás végén meg 4 másodpercen múlt, hogy nem nyerték meg fennállásuk első hazai, élvonalbeli meccsét, és rögtön a címvédő Barcelona ellen. Ha a legeslegvégén bement volna az a tripla, valszeg ünnepnappá is nyilvánították volna szeptember huszonkilencedikét.
Már az előző szezon vége felé sem működött, most sem.
telefonon meg ha rákattintok a meccsre, a lejátszás gombnál azt írja ki, hogy “előfizetés szükséges”. Remélem a meccs időpontjában már működni fog, mert ma levonták automatikusan a díjat.