Keresés

Részletes keresés

robi0122 Creative Commons License 2 órája 0 4 424744

Mindig a merkozes vegen kell vezetni. Eleg akar 0,3 mp-ig is :)

Előzmény: szaknévsor (424743)
szaknévsor Creative Commons License 3 órája -1 2 424743

NBA döntő 1. meccs Oklahoma-Indiana 110-111. A győztes buzzer 03:26-nál: https://www.nba.com/watch/video/game-recap-pacers-111-thunder-110

szaknévsor Creative Commons License 3 órája 0 0 424742

A hosszabbítást már simán behúzta a Partizan.

Előzmény: szaknévsor (424741)
szaknévsor Creative Commons License 3 órája 0 0 424741

Ez nagyon komoly, Madar egy kicsit korán mutogatott.... :)

Az ABA döntő első meccse tegnap volt Buducnost-Partizan 88-94 (hosszabbítás után). A Buducnost végig uralta a meccset 40 mp-pel a vége előtt 8(!) pont előnye volt. Aztán jött a hátadőlős Partizan hajrá:

https://www.youtube.com/watch?v=0u-rttp7aaI

Előzmény: Madisonovic (424740)
Madisonovic Creative Commons License 5 órája 0 2 424740

Még egy hátradőlős, ez is a döntőbe jutásért, csak Izraelből és itt nem a hazaiak örülhettek:

https://www.youtube.com/watch?v=O68ApR3Zqo4&t=213s

Willie_3 Creative Commons License 25 órája 0 1 424739

en úgy hallottam, hogy ez inkább Lex Goree, de valóban Kemalra is igaz...

Előzmény: realfan (424731)
peli_w Creative Commons License 27 órája -3 3 424738

Rossz fórumba tettem be, bckormendbe akartam... elnézést..

Előzmény: peli_w (424736)
peli_w Creative Commons License 27 órája -5 0 424737

Csak néhány ötlet így hirtelen: 

lehetne, hogy minden évben mi rendezzük meg az U16 vagy U19 döntőt és aköré felhúzni egy eseményt, lehetne a városi bajnokság döntő/helyosztó napja köré felhúzni egy kisebb fesztivált, lehetne valamit csinálni télen is teremben (válogatott szünetben?), lehetne szeptemberben valami kisebb szezonzáró és ezeket EGYBEN marketingelni, Körmend a kosárlabda városa stb.

Előzmény: peli_w (424736)
peli_w Creative Commons License 27 órája -5 0 424736

Ez már 2 hetes interjú, de hozzám most jutott el.

https://www.youtube.com/watch?v=pk4hOkQLSNE

Nem tudom ezt az egészet más szóval jellemezni, mint, hogy SZÍVMELENGETŐ!

Helyi 18-20 éves srácok, akik az utánpótlásban kosaraznak vagy kosaraztak sok sok energiát és szabadidőt rááldozva lelkesedésből létrehoznak valamit, mert ők már az a generáció, akik nem élhették meg a strandkosarat. A fórum szerintem 90% 35-40 felett van, szóval itt mindenki tudja, milyen hangulat volt régen a Rába parton.

Valahol nekem ebben a sztoriban jön vissza az, milyen volt Körmenden a 90-es években felnőni és mit jelentett a kosárlabda.

Nagyon szurkolok, hallva, hogy mennyi mindenki melléjük állt, kétségem sincs benne, hogy sikeres lesz az esemény már elsőre is, másodikra pedig tanulva a gyerekbetegségekből még jobb.

Hatalmas grat a srácoknak!

Amúgy ez kellene, Körmend brandje 'A' kosárlabda, lehetne évente 5-6 event, amiből 1 a Streetball és 1 a strandkosár és a megyéből (Írtam róla korábban ;) de akár országos szinten is aki akar, egyikre, másikra el tudna jönni. Az új városvezetés gondolkodjon ezen is, most van ez júliusban, van a Streetball augusztusban, mit lehetne még felhúzni.

balldontlie Creative Commons License 30 órája -1 2 424735

Róla hallani is amúgy, hogy lehet jövőre NB1-es... Nem tudom, hogy légiósként számítanak rá, de lehet hogy emiatt magyarként kerül keretbe. Kíváncsi leszek, én azért jót mosolyogtam rajta :)

Előzmény: ptbbtb (424733)
robi0122 Creative Commons License 30 órája 0 1 424734

áhh... versenyszabályok, nem versenykiírás.
megvan :)

ptbbtb Creative Commons License 1 napja 0 2 424733

Ha a 3x3 is beleszámít, akkor akár még Ivosev is lehetne ennek a nyertese.

robi0122 Creative Commons License 1 napja 0 0 424732

Ez mi? Hol? :O

realfan Creative Commons License 1 napja 0 2 424731

"Hazai nevelésű sportolókkal azonos elbírálás alá esik, aki felnőtt Európa bajnokságon vagy világbajnokságon szerepelt a magyar válogatottban, és legalább 5 éven keresztül hazai legmagasabb bajnoki osztályú sportszervezethez volt regisztrálva."

Gondolom ez inkább a nőknél fontos, de a férfi bajnokságra vetítve ez a Lex Kemal?

realfan Creative Commons License 1 napja 0 4 424730

Tartson minél tovább ez a sorozat, szinte minden nap van férfi kosár a Sportban:

https://www.nemzetisport.hu/kosarlabda/2025/06/akinek-a-sportag-legnagyobb-ajandeka-a-felesege-lett

Amarill0 Creative Commons License 1 napja 0 2 424729

Kosárlabda tekintetében is szigorított már a görög állam az előző évekhez képest, mivel a jegyvásárlással nem kapják meg a szurkolók automatikusan a jegyeket, hanem személyigazolvánnyal kell hitelesíteni magunkat a görög állam által létrehozott rendszerben…

Egyébként az OAKA-ba még mindig sokan úgy jutnak be a mérkőzésekre, hogy a forgókapun egy jeggyel 2-3 fő megy át egyszerre. A biztonságiak nem mernek közbeavatkozni… Ezzel szemben az Olympiakosnál jóval nagyobb szigor van beléptetéskor.

Előzmény: Pick and Roll (424727)
robi0122 Creative Commons License 1 napja 0 0 424728

Igen, ezt nézzük mi is folyamatosan, mert terveztünk menni Partizan meccsre. De ez a napról-napra variálás nem segít sajnos.

Előzmény: szaknévsor (424724)
Pick and Roll Creative Commons License 1 napja 0 0 424727

Milyen drasztikus szabályok vannak fociban?

Előzmény: szaknévsor (424723)
Pick and Roll Creative Commons License 1 napja -1 3 424726

Durázi sem 4-es, mégis ott játszatják. Meg Lukács sem.

Ez a magyar bajnokság :)

De amíg ezek a kamu 4-esek egymás ellen játszanak, addig nincs gond, csak amikor egy valódi 4-essel kerülnek szembe. De ugye abból nincs itt sok.

Előzmény: litván80 (424722)
Pick and Roll Creative Commons License 1 napja 0 3 424725

Azért ennyire nem lehet leegyszerűsíteni a dolgot.

Az 1-es és 5-ös posztok mindenképp előbbre vannak fontossági szempontból.

Előzmény: skc devils (424721)
szaknévsor Creative Commons License 1 napja 0 3 424724

Balkán – folytatás

Szerbia

Itt is felszállt a füst: a szerb liga (KLS) dörgedelmes közleményt kiadva, de engedett és kitért az ABA döntő elől. A KLS végjáték az ABA döntő után kezdődik – minden lehetséges ABA befejezésre kiírták a menetrendet.

A Zvezda és a Partizan be is nevezte a KLS-nél a játékosokat. A Partizanban nem fog játszani a két ász: C.Jones és S.Brown. Ők voltak a legerősebb és legaktívabb bunyósok az éjszakai ütközetben – az ügyészség 06.11-re idézte be őket kihallgatásra....

Előzmény: robi0122 (424694)
szaknévsor Creative Commons License 1 napja 0 4 424723

Balkán – folytatás

Görögország

A sportminiszter először keménykedett: együtt kell bejönniük. Aztán ma engedett: külön-külön is jöhetnek. Mentek is, láss csodát felszállt a füst: folyatódik a döntő.  Meccsek: péntek (PANA-OLY), vasárnap (OLY-PANA), ha kell még, akkor szerda (PANA-OLY). Minden meccs 21:00-kor kezdődik.  A meccseket - ingyenes regisztráció után - kiváló minőségben lehet nézni a görög tv ERT WORLD stream oladalán: ERTFLIX.

(A tulajdonosok kölcsönösen feljelentették és beperelték egymást. A Pana tulaj megelőzte a meglepetéseket: besétált a rendőrségre, lejelentkezett, majd ment tovább a minisztériumba. A görög kormány tavaly drasztikus szabályokat írt elő és rendet rakott a foci stadionokban – most hasonlót ígérnek a kosárcsarnokokra is.)

Előzmény: robi0122 (424715)
litván80 Creative Commons License 1 napja 0 0 424722

Kucsera, Hajdu, Kovács, nálam ebből csak Kucsera aki négyes, másik kettő nem. Én még oda várok hozzátok légióst.

Előzmény: skc devils (424721)
skc devils Creative Commons License 1 napja -1 2 424721

Azért azt se szabad figyelmen kivül hagyni hogy a magyar bajnokságban a 3-4 es poszt elég komoly tényező szokot lenni egy csapat játékában ! Mint ahogy az idei döntőbe is látszott hiába a csapatoknál álltalába 2 extra kisember ! 3-4 posztrol kiesik Valaki ! Az bizony komoly érvágás ! Falco (Tiby kiesése 4 es posztrol! Subotic feltámadása szolnoki oldalról ez el is döntötte a dolgot !  

Előzmény: realfan (424717)
TheWorm Creative Commons License 2 napja -2 1 424720

Ők Vas megyei horgaszversenyen, amator kategoriaban erdekeltek Kalman Lacival. Csak bojli, mar elotte 2 hettel etetes. Pedig sztojan oket is hivta Debrecenbe. ez fix info 

Előzmény: peli_w (424719)
peli_w Creative Commons License 2 napja -2 2 424719

És Madison?

Előzmény: TheWorm (424718)
TheWorm Creative Commons License 2 napja -8 3 424718

Govens, somogyi ——> kaposvar 

Verraszto Peti ——> szolnok 

Gyuribacsi ——> nyugdij, egyik haverom latta tenerifen, elvileg hazat vett. 

realfan Creative Commons License 2 napja 0 1 424717

Kucsera szerintem az, aki inkább 3/4 az idei SKC-ból. Na azt persze nem tudom, hogy neki milyen szerződése volt/van... De ha mindketten maradnak Takáccsal, akkor a két új érkezővel ez a két poszt teljesen rendben van egy középmezőnybeli csapatnál.

Előzmény: peli_w (424716)
peli_w Creative Commons License 2 napja -4 0 424716

Takács 2-3 inkább, míg Hajdú 3-4, Kovács meg 4, szerintem teljesen elférnek. A Takács - Hajdú 'fiatal' magot szívesen elnézném Körmenden is.. 

Előzmény: kendeffy (424705)
robi0122 Creative Commons License 2 napja 0 0 424715

A görög szövetség és a miniszterelnök felfüggesztette a bajnoki döntőket, a meccsek halasztásra kerülnek.

Tárgyalásra hívták a csapatvezetőket, hogy ez így nem frankó, amiben ugye az a pikantéria, hogy ők utálják egymást, ráadásul a Pana tulaja ellen elfogatási parancsi is érvényben van már elvileg.

https://apnews.com/article/greece-basketball-violence-panathinaikos-olympiakos-179caf4b05d1cfbac3bf67f52f61a3de

Előzmény: szaknévsor (424692)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!