Keresés

Részletes keresés

peli_w Creative Commons License 7 órája -2 2 426533

Mondjuk maradjunk annyiban, hogy Ivosevnek is minden meccsen van 2-3 olyan mozdulata, amit csak azért viselek el, mert saját játékosként szeretem az energiáját meg a hozzáállását, de kőbuta felesleges veszélyes mozdulatai vannak majdnem minden meccse.

Előzmény: Faultvolt (426532)
Faultvolt Creative Commons License 7 órája -3 1 426532

Kopácsi Ákos a bajnokság egyik legalattomosabb játékosa. Minden meccsre jut egy olyan megmozdulás, ami ezt igazolja

Feffo Creative Commons License 8 órája 0 2 426531

Mondjuk úgy nehéz nyerni , ha a 4 légiós összesen 12 pontot dob és q legidosebb játékosunkon kívül  senki nen tud hozzátenni.

Feffo Creative Commons License 9 órája 0 2 426530

Az Olaj kimagaslik  a magyar mezőnyből.  Semmi szükségük ilyen fujasra, amit ma Nyilas és Fránya

tol.

Feffo Creative Commons License 10 órája 0 0 426529

Meccs előtt birózok,  Nyilas utál bennünket  😀

Pick and Roll Creative Commons License 14 órája 0 0 426528

Az elsőre tuti nem a válasz.

A másodikhoz nem értek :)

Előzmény: Feffo (426526)
Gabriel Sousa Creative Commons License 20 órája -1 6 426527

A szkeleton, mint  hagyományos magyar sikersportág kiütötte az Alba-Szolnokot az M4 képernyőjéről. Az természetesen fel sem merül, hogy a Fradi meccsel szemben halvány esélyük is lenne.

Feffo Creative Commons License 28 órája 0 2 426526

Holnap két kérdésre is választ kaphatunk:

- egy meccsen van-e esélyünk megszorongatni az Olajt ?

- egy ilyen rangadóra megtelik-e a csarnok, akkor, amikor semmilyen más sportesemeny nem lesz a városban ?

Én tartok tőle, hogy két nem lesz a válasz. 

ájzéjá Creative Commons License 2 napja -3 1 426525

Ez ok, de az fb posztok alapján, amik mondjuk féligazságokat, csúsztatásokat tartalmaznak vagy éppen köze sincs az igazsághoz, olyan következtetéseket levonni, hogy "nem voltak képben", meg "nem tudják merre van előre" azért kicsit erős.

A mostani szegedi poszt sem tartalmazza, hogy a hazai csapat küldte el a halasztási kérelmet a szövetségnek. 
Ez alapján meg ott nem játszhatott volna új légiós. :)

Az hogy körbe udvarolta előtte magát a két klub tök jó, bár utólag meg megtudtuk, hogy nem teljesen úgy történt ahogy január elején kommunikálták.
Kár hogy bele lett rondítva ezzel.
De gondolom sokan jártak már úgy más-más munkahelyen, hogy jön a főnök valami eszetlenséggel, amiről mindenki tudja hogy nem fog működni, de meg kell csinálni, mert a főnök mondta.

Előzmény: litván80 (426523)
litván80 Creative Commons License 2 napja -2 2 426524

Szerintem ez az ügy , meg a lejárt sportorvosi,  a szegedre nézve elég kínos. Ugyanakkor más szemszögből ugyanez a két ügy , azt is mutatja( mutathatja) hogy a szövetség nem volt túlságosan lojális hozzájuk. A lejárt sportorvosit azt az ellenőrnek is észre kellett volna venni. Ha észre vette , akkor speciel szólhatott is volna hogy gáz van. Így elkerülhető lett volna a pont levonás..  Ha meg nem vette észre akkor remélem ő is kapott némi dorgálást.

Előzmény: B0nyi (426522)
litván80 Creative Commons License 2 napja 0 1 426523

Mivel a facebookon kommunikál a klub, mi másból induljak??

Előzmény: ájzéjá (426521)
B0nyi Creative Commons License 2 napja -1 2 426522

Nem gondolnám, h felelőtlenül jártatok volna el. Nekem egyre inkább az az érzésem, h itt formailag vmi félrement. Hisz (formailag, és ez látszik a mostani határozatból is) ti kértétek a halasztást. Ezt bizony el kellett volna utasítani arra hivatkozva, h ezt saját kezdeményezésre vizsgálják/döntik el. Majd ennek megfelelően kellett volna határozatot hozni a halasztásról. Így viszont a Szeged szemszögéből az egész kinézete ugye az volt, h az ellenfél kéri, és még hálálkodik is, h belementek a halasztásba. Ha a szövetség saját maga kezdeményezi a halasztást (lásd Falco-Alba), akkor nem kell megkérdezni, h belemennek-e a halasztásba, meg megköszönni sincs mit. Azért Szegeden sem full fogalmatlanok ülnek.

Előzmény: litván80 (426519)
ájzéjá Creative Commons License 2 napja -1 0 426521

Te megint abból indulsz, amit láttál a facebookon.

Előzmény: litván80 (426519)
litván80 Creative Commons License 2 napja 0 1 426520

Ja... lassan rátérhetünk a Magyar Kupára. Szerintem az utóbbi évek legkiegyensúlyozottabbnak tűnő, elődöntői lesznek . Én személy szerint ,(sokakkal ellentétben , ahol mindenki Olaj -Falco döntőt vár) bármilyen párosítást eltudok képzelni a döntőre. Minden esetre a jegyeladás eddig elég nagy szolnoki fölényt mutat, mind a két napra🙂❤️🖤

Előzmény: realfan (426514)
litván80 Creative Commons License 2 napja -1 0 426519

Azt hogy Wójcikot játszattuk, azt nyílván körbe jártuk ,és nem lutrira mentünk. A Szeged meg gondolom , minden mindegy alapon óvott. Bár ahogy hallani..ott is csak egy ember gondolta ezt jó ötletnek. De amikor, és ahogy a halasztás történt,  hogy állítólag végül nem is mi , hanem a Szeged kérelmezte.. mi meg nyílvánosan megköszöntük..az eléggé azt mutatja hogy sem mi, sem ők nem nagyon tudták, hogy merre van az előre...

Előzmény: ájzéjá (426518)
ájzéjá Creative Commons License 2 napja -1 2 426518

Ugyan már. A meccs előtt ez le lett tisztázva. Ha kicsi kétely is lett volna nem játszik.
Az hogy a Szeged miért döntött úgy, hogy mégis óv annak valszeg az ottani elnök az oka, aki még megpróbált ebbe belekapaszkodni. 
Ahogy hallottam innen-onnan, az Olajnál is nyugodt volt mindenki, mert tudták hogy ez sima ügy.  Még egy facebook posztot sem pazaroltak erre az egészre. :)

Az hogy mi szurkolók a neten megjelentek alapján próbáltunk találgatni az meg egy másik dolog. :)

litván80 Creative Commons License 2 napja 0 5 426517

Bosna Sarajevo. Nekem leginkább onnan ismerős hogy nyáron innen igazoltuk Wrabacot. Ezért szárnyalnak ezek ennyire🙂

Előzmény: realfan (426506)
litván80 Creative Commons License 2 napja 0 1 426516

Az indoklást olvasva lényegében az történt amiről elősszőr írtam. Hogy egyik csapat sem volt képben. A nemzetközi miatt nem is kellett volna kérni a halasztást. Nem ártana a két klubba egy-két írní olvasni tudó ember....

joseluistorrente Creative Commons License 2 napja 0 0 426515

Így elolvasva, akkor valószínűleg az Olaj teljesen jogosan játszatta Wojczikot. Csak a Szeged nem kapott semmilyen hivatalos papírt az MKOSZ-től, hogy ez szövetségi halasztás, mert Őket csak a Szolnok kereste meg.

Fura egy sztori… de nyilván a pályán elért eredmény alapján teljesen jogos, hogy az maradt a hivatalos.

Előzmény: realfan (426514)
realfan Creative Commons License 2 napja 0 2 426514

Hát de úgy értem, hogy ha az van, ami abban a hozzászólásban van, amire én reagáltam, akkor a szövetség hivatalos utakon hibázott és csak szóban bólintottak rá emberek, hogy ez így oké. Egy óvás vizsgálatánál szóban elhangzó ígéretekre meg beleegyezésekre nem lehet hivatkozni, csak a leírtakra. Ezért mondom, hogy jelenleg teljesen reális az a felvetés, hogy az Olaj rákérdezett a szövetségnél (és akár az ellenőrnél, bárkinél), hogy rendben van-e így, és azt a választ kapták, hogy igen - aztán később a szövetség rájött, hogy b***a meg, papíron ez mégsincs rendben. Ami rendkívül kínos lenne.

Persze az már önmagában kínos, hogy ez az óvás ennyi hozzászólást generál, miközben kulcsfontosságú vb-selejtezők jönnek és az egyik magyar klubcsapat történelmet írt tegnap este. Újabb bizonyíték rá, hogy nem a sportág népszerű (ezért nincsenek tv-közvetítések), hanem a klubok (úgy-ahogy).

Előzmény: HDO (426510)
(zsiga) Creative Commons License 2 napja 0 2 426513

Már kint van, elutasították az óvást.

Előzmény: csege (426511)
HDO Creative Commons License 2 napja 0 2 426512

Közben megnéztem (bár csak a 24-25-ös szezonra vonatkozó doksit találtam meg), de nem milliós tétel az óvás, csupán százezres.

Rosszul emlékeztem. :/

Előzmény: HDO (426510)
csege Creative Commons License 2 napja 0 0 426511

Ivosev fegyelmi tárgyalására is kellett várni pár hetet. Azért remélem, hogy az óvás kapcsán még az alapszakasz befejezése előtt döntés születik.

Előzmény: Willie_3 (426509)
HDO Creative Commons License 2 napja -1 0 426510

"de a pontlevonásuk után úgy vannak vele, hogy akkor ebbe most beleállnak."

Hát, ha tudták, hogy az Olaj ezt körbejárta, valamint igaz a szóbeszéd, hogy a vezető jv és az ellenőr is megerősítette (bár ez nyilván nem lehet hivatkozási alap), hogy játszhat, akkor ez feleslegesen kidobott lótyi.

Költhették volna UP-ra, vagy adhatták volna nekem azt a pár (talán 6) millát, amit ki kell csengetni óvás esetén. Ami ráadásul akkor sem jár vissza, ha végül nekik adnak igazat.

Előzmény: realfan (426505)
Willie_3 Creative Commons License 2 napja 0 2 426509

Nekem meg az a bajom, hogy mar eltelt ket nap es a szovetseg ugy viselkedik, mintha nem tortent volna semmi. Azert egy ilyen dologre illene reagalni.

Előzmény: Feffo (426507)
B0nyi Creative Commons License 2 napja -2 1 426508

Annyiban azért van különbség, h a Falco meccse aznapra esett volna, míg az Olajé meg nem. A Falco esetében a szövetségnek be kellett avatkoznia, míg a Szolnok maga kérte (teljesen érthető okokból), h halasztás legyen. Ez döntő faktor a két eset különböző megítélésében.

Az, h Avery két csapatban is játszhatott ugyanabban a fordulóban a mai állás szerint szabályos, de kétség kívül fura. A józan ész azért nem azt diktálja, hogy egy játékos játszhasson mégegyszer...

Előzmény: Feffo (426507)
Feffo Creative Commons License 2 napja -2 2 426507

Nekem az a bajom ezzel az esettel és a Falco-Albával is, hogy nálam a nemzetközi kupa miatti halasztás esetén is erősebb érv az, hogy az adott játékos nem volt a keret tagja az eredeti időpontban. Tehát semmi jelentősége, hogy miért került sor a halasztásra. Volt egy-egy rossz légiós választása a két klubnak , és ezért légióst cseréltek, akik az eredeti időpontban még nem  voltak a klubnál. Ráadásul mind a Falco, mind  a Szolnok Avery és Wojcik nélkül is sima győzelmet aratott volna. 

realfan Creative Commons License 2 napja 0 1 426506

A Murcia előtt le a kalappal, hogy tette a dolgát tegnap. Érdekes volt a 4. fordulóban, hogy a Falco Perl nélkül majdnem megfogta őket. 

Nehéz belőni a Bosna Sarajevo keretének erősségét (ismerős bosnyák válogatott nevek, észt válogatott, amerikaiak), de az elég kemény, hogy bejutottak az ABA-liga felsőházába. Így a következő hetekben az ő ellenfeleik: 3 Euroliga-csapat (Dubai, Partizan, Crvena Zvezda), 3 Eurocup-csoportból továbbjutó csapat (Kolozsvár, Cedevita, Buducnost), meg az Igokea. Szép kihívás.

realfan Creative Commons License 2 napja -1 1 426505

Ez teljesen benne van. Sőt, az is, hogy erről a folyamatról a Szedeák is tudott, de a pontlevonásuk után úgy vannak vele, hogy akkor ebbe most beleállnak.

(Egyébként mindkét esetben aránytalanul súlyos büntetésnek tartom a pontlevonást. Egy cserejátékosnak nem volt érvényes a sportorvosija egy olyan meccsen, amin kikaptak... Hagyjuk már! Kapjanak egy kis pénzbüntetést, aztán kész. A másik meg... Örülünk, ha valaki elindul nemzetközi kupában, csomó pénzt el kell rá költeni, aztán programütközés miatti halasztás után beírunk nekik gyakorlatilag két vereséget?! Ne már!)

Előzmény: B0nyi (426504)
B0nyi Creative Commons License 3 napja -1 2 426504

Azért az is benne van, h a szövetséget megkérdezte az Olaj, h játszhat-e Wojcik, akik azt mondták, h igen. Most meg lehet, h rájönnek az MKOSznél, h elcseszték, és nem szabadott volna játszania, de vhogy kijogászkodják, h mégis. Csak h nekik ne legyen bajuk.

Előzmény: ementálib (426503)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!