Keresés

Részletes keresés

nickwarren Creative Commons License 2000.09.30 0 0 13
szerintem rendezzünk inkább téli olimpiát
ez is teljesen irreális, viszont remek agytorna, hogy mondjuk hol rendezzük meg az óriásműlesiklást ;)

nw

Wazull Creative Commons License 2000.09.30 0 0 11
Nalunk tokeerosebb, meg sportdiplomaciaban nagyobb hatalmu orszagok erolkodnek. Eselyuk sincs...
Kevesbe tokeeros, am hagyomanyokkal (olimpiai rendezes teren) rendelkezo orszagok mint a gorogok 1996 helyett majd villanhatnak 2004-ben. Ha tudnak villanni.
Az olimpia egy dologrol szol manapsag: a penzrol. Folytassam?
A felvetes vicc volt egyebkent? Akkor nevetek rajta :-)))
Ha esetleg komolyan gondoltad: :-(((
Tamás Creative Commons License 2000.09.30 0 0 10
Kedves Youwine!

Ébredjél fel, légyszíves. Aztán fogd vissza az ilyen ötleteket, mert meghallja a Deutsch vagy az Orbán, vagy valami hasonló megalomán idióta, aztán még komolyan fontolóra veszik! :-))))))

Előzmény: Youwine (3)
totyus Creative Commons License 2000.09.30 0 0 9
Az olimpiát is olyan kiválóan rendeznénk meg, mint a világkiállítást?
Az olimpia ráadásul nagyobb falat.
Még sokat kell fejlődnünk. Nemcsak infrastruktúrában.

Spec. világszínvonalú kajak-kenu pályánk már van. ( 1998 Szeged, VB )

hkr Creative Commons License 2000.09.30 0 0 8
Nem egyenlő. De ha nincs közlekedés, igen nehezen jutnak el az áruk a boltba, az ügyintézés nehézkessé válik mindenhol, egy csomóan mennének szabadságra, és azok, akiknek se nem üzleti haszon, sem nem szórakozás az olimpia, eléggé felborulna az élete tőle.
Előzmény: kivi (7)
kivi Creative Commons License 2000.09.30 0 0 7
Szerinted: élet=közlekedés? Te szegény...
Előzmény: hkr (5)
banya Creative Commons License 2000.09.30 0 0 6
Édes Youwine!

Az egyesületek pályáiról ne beszéljünk, mert ha véletlenül nem a szokott 100-8000 néző van, akkor a terheléstől összedőlne a lelátó, nem beszélve a kiszolgáló helyiségekről (horribile dictu: a WC-kről).
A kongresszusi központot nem pontosan értem, bár ott kiválóan meg lehetne rendezni a fedettpályás távollátó futamokat... :))
A leendő új sporcsarnokot már nagyon szeretném látni, biztos nagyon eurokomform lesz, de mikor?!
A Balaton és a Velencei tó: már látom lelki szemeimmel, hogy a kajak-kenusok (érdekes, hogy miért pont ők jutottak eszembe épp most ;)) ) lapátja beakad a fenék iszapjába, mert alacsony a vízállás, viszont néhány döglött angolnát kilapátolnak... :)
Margitszigeti sportkomplexum: "Kedves nézőink! Az úszófutamok ma is elmaradnak, mert a versenyzők sajnos nem tudtak bejutni a Margitszigetre, tekintettel az Árpád és Margithidakon lévő dugók miatt."

Mondhatnád, pesszimista vagyok, de inkább csak realista. De tudod mit?! Legyen igazad és rendezzünk olimpiát... úgy 2016 táján. Akkora tán már nem lesz min szégyenkeznünk...

hkr Creative Commons License 2000.09.30 0 0 5
Én már akkor is a plafonon vagyok, ha valami fontos vendég érkezik Budapestre, vagy utcai futóversenyt rendeznek. Mindent lezárnak, sehova nem lehet eljutni, meghal az élet.

Ha vidéken csinálnátok, akkor OK, de Budapesttől inkább tartsuk távol az ilyen nagy eseményeket, ha szabad kérni!

pipi Creative Commons License 2000.09.29 0 0 4
szálloda, olimpiai falu, infrastruktura(tovább is van, mondjam még)
Előzmény: Youwine (3)
Youwine Creative Commons License 2000.09.29 0 0 3
Kedves Banyus!

Igen, komolyan gondolom.

Egyesületek pályái, csarnokai, Kongresszusi Központ, a leendő új Sportcsarnok, a margit-szigeti sportkomplexum, a Balaton, a Velencei-tó, stb...

Segítsetek összeszámolni.

Előzmény: banya (1)
pipi Creative Commons License 2000.09.29 0 0 2
de pl mezei futásra alkalmas hely az van elég(de az nem olimpiai szám) :))))
Előzmény: banya (1)
banya Creative Commons License 2000.09.29 0 0 1
Youwine, édes!

Komolyan gondolod???????? Egy csomó helyszín???? Pl. a Népstadion vagy a Fradi pálya??
Ne kacagtass...

Sok víz lefolyik még a hátunkon, mire alkalmas sportlétesítményeink lesznek. :(
Hogy egyebekről ne is beszéljek...

pipi Creative Commons License 2000.09.29 0 0 0
sp0rtolónk már van elég :00)
Előzmény: Youwine (-)
Youwine Creative Commons License 2000.09.29 0 0 topiknyitó

Egyszer már elnyerte Budapest a rendezés jogát, ha jól tudom 1920-ra, de a vesztett világháború miatt elvették tőlünk.

Szerintem kimagaslóan meg tudnánk rendezni, egy egész csomó helyszín rendelkezésre is áll már most.

Ti mit gondoltok?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!