Keresés

Részletes keresés

hWindy Creative Commons License 2000.10.10 0 0 52
Mostansag szivesen kovetnelek, de sajatos korulmenyeim miatt a net nelkul el vagyok vagva... Viszont mindig remenykedem, hogy belefutok azert olyanokba is mint te:)
Szijja:)
Előzmény: kolopeter (51)
kolopeter Creative Commons License 2000.10.10 0 0 51
Kedves Windy,
neked is csak azt javasolhatom: tégy úgy mint én.
Szia
kolopeter
Előzmény: hWindy (48)
kolopeter Creative Commons License 2000.10.10 0 0 50
Kedves Kiran,
igazad van. Ezért én ezt a topicot (a többivel együtt) számomra befejezettnek tekintem.
Tschüß kolopeter
Előzmény: Törölt nick (49)


hWindy Creative Commons License 2000.10.08 0 0 48
Az, mármimt a hujeség:((( Olyannyira, hogy ahelyett, hogy eszrevennem ki az akivel nem erdemes vitatkozni mert ugyis csak azt latja amit latni akar, meg fel is veszem a kesztyut es azzal cseszem el a draga idom, hogy megprobalom elmagyarazni, eccer, keccer, haromszor:(
(Ja, ez egy masik topik volt, pontosabban ketto is szimultan:)

Jo eg. Hat persze, hogy en is huje vagyok:)

Gyertek majd. Azert en meg nem adom fel, hogy itt par emberrel normalisan is lehet beszelgetni.

Előzmény: kolopeter (47)
kolopeter Creative Commons License 2000.10.07 0 0 47
Kedves Jedi,
Kirannak 1800-nál több hozzászólása van, nekem meg sajnos kevés idöm. De nem vagyok haragtartó, szerintem kvittek vagyunk el lehet ásni a csatabárdot. Uff.
De most már tényleg abbahagyom, mert az éjjel rövid a munka meg áll. Jó éjszakát mindenkinek.
Előzmény: jedi1 (45)
hWindy Creative Commons License 2000.10.07 0 0 46
OFF
:((( Jovanna:(
En is tudok ronda hangnemben, de meg mennyire - mondjuk csak nehanyaknak fenntartva es eros irritalas eseten:(

Most hogy meggyontam alhatom ha tudok?

Joejt Jedike.

Előzmény: jedi1 (45)
jedi1 Creative Commons License 2000.10.07 0 0 45
Na tudtam hogy Windy helyeselni fog!:)))

Kedves kolopeter

Igazad van,a hangnem talán fontosabb mint maga a vélemény.Mert az nem szégyen ha valaki nem mindetudó,de az igen ha bunkó.Egyetértek.
Azomban javaslom,ha neki ugrasz valakinek,előtte próbáld megnézni egyéb hozzászólásait is.Én gyakran megteszem(igaz,nem mindig)mert lehet hogy egy értelmes emberbe botlasz,csak épp az adott hozzászólása/hangneme volt ellenszenves.Nem irhat senki mindig csúcs szinvonalon.
Ami Kirant illeti,szerintem többnyire nagyon jókat ir.Az itteni hozzászólásáról nem mondok semmit,Te tudod,mennyire bántott meg.
Szóval csak azt akarom mondani,nem kell egyből kardot rántani.Mostanában mindenki ezt csinálja,pedig lehet hogy nem kéne.Nem is papolni akarok,mert néha én is harciasabb vagyok.De legtöbbször felesleges.

Előzmény: kolopeter (42)
kolopeter Creative Commons License 2000.10.07 0 0 44
Á, dehogy hWindy, nem vagy egyedül; külömben köszi a toleranciát. Sajnos most el kell köszönjak, mert rengeteg a melóm. Majd valamikor újra bekukkantok. Legyetek jók és kövérek!
:-)
Előzmény: hWindy (43)
hWindy Creative Commons License 2000.10.07 0 0 43
Vegre!:)
Kezdtem azt hinni csak velem van a baj...
Előzmény: kolopeter (42)
kolopeter Creative Commons License 2000.10.07 0 0 42
Helló jedi1,
nem a vélemény, hanem a hangnem az ami nem tetszett - miért kell fölényeskedni, mi mindnyájan egy-egy porszem vagyunk egy sivatagban(még csak homokszem sem)aki magáról azt hiszi hogy okos, azt végtelenül sajnálom. Ha valaki jópofáskodik, az egyáltalán nem zavar, hiszen azért vannak a topicok, de miért akarnak egyesek többnek látszani, mint az átlag? Miért próbálnak ítélkezni ismeretlenek felett? És ha már megteszik, miért nem kérdö formában? Aki ezekre az oldalakra tévedt, az úgysem a tudomány világába botlott bele!
Vagy van valaki akinek erröl más a véleménye?
jedi1 Creative Commons License 2000.10.07 0 0 41
kolopenter

Ha közvéleménykutatást akartál,akkor mért zavar ha meg is irja valaki a véleményét?Egyébként emlékszel még a saját nyitóbeszédedre?Abbol ugy látszik,Te sem vagy minden topiccal maradéktalanul megelégedve.

Kékróka

Elrontottam a multkor.A stilus használatánál nem a "hogyan" számit,inkább a "mire".De szerintem ugyanarra gondolunk.:)))

kolopeter Creative Commons License 2000.10.07 0 0 40
Akinek inge, az oltözzék már fel!
Elnézést, hogy elözö hozzászólásomban csak Kiran-hoz szóltam, többen érdemelték volna meg.
Akinek nem inge, az ne vegye magára, akié ellenben, az pedig jó volna ha feöltözne!

:-c

kolopeter Creative Commons License 2000.10.07 0 0 39
Helló Kiran,
nem mindenki lehet olyan "lángész" mint te; (vigyázz el ne süljön a fejed). Meg ha nagyon tudni akarod, nem mindég van idöm marháskodásra, hála a sorsnak idöm nagy részét komolyabb dolgokkal kell eltöltenem. Ami pedig a computerkultúrád illeti, ne gondold, hogy te találtad fel a spanyolviaszt; ha te még a modemes megoldással dolgozol, nagyon sajnálom, de te vagy lemaradva, nem én. Idestova négy éve ISDN kártyával internetezem, szinte egy éve meg ADSL sebességgel.
Ami engem illet, töled eltéröen, se szexproblémám nincs, se társat nem keresek, kizárólag közvéleménykutatás, illetve IQ tesztként tettem fel a kérdést - te sajnos elbuktál. Szerintem is jobb számodra, ha megmaradsz a megszokott topic-kerékvágásodban, onnan nehezebb kisiklani. Terpeszkedj el, ha lehet az összes topic összes hozzászólása felett, hátha akkor kielégülsz. Szerintem ez lesz az utolsó hozzászólásom, mert kár az idöért amit olyanokra költök mint te . . .
Üdv neked
Előzmény: Törölt nick (32)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.04 0 0 38
Ó, a TV. Van húsz csatorna, egytől-egyig szar mind. Akkor mi van? "Thirteen channels of shit on the TV to choose from" - ahogy az vélhetőleg volt már húsz éve is.
Az pedig, hogy azonos témában több új topik is nyílik, nem mutat mást, mint hogy van egy csomó lusta tasztaltárs, aki nem fogja elolvasni a vonatkozó topikokat, hanem nyit egyet, aztán várja, hogy válaszoljanak neki. Sok ilyen van, akiknek külön le kell húzni a nadrágját, hogy kinyalhassák neki.
Előzmény: tomcat (33)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.04 0 0 37

jedi,
Nincs ellentmondás.
A stílus - a szó eredete következtében - valakinek az írásmódját, írásművészetét jelenti. Átvittebb értelemben a szellemi magatartás, modor ismérveit jelenti.
Előzmény: jedi1 (36)
jedi1 Creative Commons License 2000.10.03 0 0 36
Csak arra reagálnék miszerint " a stilus maga az ember."
Ezt régen én is igy gondoltam.Ma azt mondom,a lényeg abban van,ki HOGYAN használja a stilusát.
Teljesen uri modorral is lehet valaki bunkó paraszt.Vagy pl.számomra az elit fehérgalléros bűnöző is csak ugyanolyan mocskos tolvaj,mint a mezei betörő.

Windy,amit a hülye topicokról irsz,abban sok igazság van.Tényleg bárki bekattanhat és nyithat egy "lerágott csont" topicot.Ezzel együtt,mikor böngészem a listát,nagyrészt csak hülyeséget látok.Én is inkább a kedvencekből élek.

Előzmény: hWindy (35)
hWindy Creative Commons License 2000.10.02 0 0 35
Kedves Kiran.
Bizonyara igazad van. Bevallom nem toltok itt tul sok idot (pl. nekem munkabol nem megy a netezes) ezert nem is listazom le (vagy csak ritkan) az uj topikokat es maradok a regi kedvenceknel. Tehat valszeg igazad van.
Ezzel egyutt fenntartom, hogy sehol annyi elkeseredett es problemakkal kuzdo embert nem lattam mint itt. (Most az mindegy, hogy mi mit gondolunk az adott problemarol - a lenyeg: hogy o milyen sulyosnak eli meg.) Ezert batorkodtam, hogy probaljuk toleralni es ne pedig kifigurazni, ha egy mod van ra.

Ki tuggya tan holnap en is bekattanok vegleg azt nyitok par topikot "Kinek kell egy szoke csaj?" "Ertelmem es Erzelem", es egyeb hujesegek cimen.:))) (De ez ettol meg nekem akkor komoly lesz es azert teszem mert mondjuk segitseget varok.)

Egyebekben Tomcathoz csatlakoznek. (Makka, makka:))

Joestet, kulonben hogy vagytok?:)

Kekroka kedves!
Tevecc, a stilus nem maga az ember. Stilust lehet felvenni, tanulni. - az ember mogotte van, s ki tudhatja elore milyen... Szerintem.
Mikor legutobb osztak nagyhercegnot jatszottam hat az se jott be, csak egy darabig... Most mondjatok miert?:))) De a plazacica is ment, par napra:)))
Bocs, bocs, hogy elpoenkodom. Jo lenne nemi lazasag, meg az is, ha idorol-idore nem harapnank el egymas torkat.

Előzmény: Törölt nick (32)
_wave Creative Commons License 2000.10.02 0 0 34
Szeretnék egy olyan topicot látni egyszer, ahol senki sem kezdi el kitombolni magát, és nem kerülnek elő személyes marhaságok sem.
Vagy kompromisszumos megoldásként egy olyat, ahol
senki sem reagál, ha mégis előkerülnének. Sem intellignesen, sem máshogy.
Úgy látom ez sem az... :(

Az igazi intelligancia arról is megnyilvánul, hogy tudjuk mikor kell hallgatni. Nem úgy, ahogy most teszem. :)

tomcat Creative Commons License 2000.10.02 0 0 33
Ne legyetek már olyan szigorúak! Ugyanolyan mint a TV. Ahelyett, hogy a rossz műsoron bosszankodnál, miért nem választasz mást?
Arról pedig, hogy mi mennyire lerágott csont szintén lehet vitatkozni. Szerintem az ismételten felbukkanó témák azt jelzik, hogy vannak az embereket örökké foglalkoztató kérdések, amikhez minden új topic lehet egy új adalék, új nézőpont. (Itt a banális méricskélős topicoktól most tekintsünk el.)

tomcat

Törölt nick Creative Commons License 2000.10.02 0 0 31

De :)
Azt szokták mondani, mindenki annyi, amennyinek érzi magát, s amennyinek a környezete gondolja. A stílus maga az ember - e mondás alapján jutottál ilyen következtetésre, ezért köszöntem meg :)
Előzmény: _wave (30)
_wave Creative Commons License 2000.10.01 0 0 30
Mindössze anyyiról van szó, hogy jóval fiatalabbnak gondollak, mint kellene. Nem? :)
Előzmény: Törölt nick (25)
hWindy Creative Commons License 2000.10.01 0 0 29
Keeerlek, mijaafrancert veszel mindent szemelyes sertesnek? Az emlitett idezet egyebkent Maud stilusa volt (akiet - fuggetlen viszonyunktol - mindig elismeressel olvastam).

Epp ezert kerdeztem, s meghozza komolyan, amit kerdeztem!

Pl. Axem is hagyott kivannivalot maga utan, szamosat. Es itt-ott megis masolom:((( Bezony. Ez van. Stilusa volt...

Tovabba keretik nem elsiklani a masik felett se. Nekem ugyanis q.rosszul esne, ha agymenes belyegzot sutnenek ram, mert maganyomban itt probalkozom...:((((

Oke?
:)

Előzmény: Törölt nick (28)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.01 0 0 28

OK, Windy, mondd ki! Kire?
Van stílusom, nem kívánom másét átvenni.
Aktív vagyok? Jellezmző rám.
Előzmény: hWindy (26)
hWindy Creative Commons License 2000.10.01 0 0 27
Nem, Kekroka, azt az allapotot ketsegbeesesnek nevezik. Esetleg feltunesi vagynak. Mindenkeppen azt prezentalja, hogy az illetonek tarsasagra van szuksege... Esetleg problemaja van amivel nem tud megbirkozni es azt remeli itten a sok okos, muvelt ember tobbet tud nala...

Es topikot sem kell nyitni hozza. Ha megnezel csak egyetlen napot, mindig latsz ket-harom nikket ami "porog". Nos, a tulaja ul szepen egyedul a gepe elott es beszelgetne, beszelgetne.
Olykor szerintem Te is (legalabbis nagyon aktiv vagy mostanaban). Es persze en is vagyok igy.

Ennyi. Hm?

Előzmény: Törölt nick (12)
hWindy Creative Commons License 2000.10.01 0 0 26
Félreolvasol, de ugye mindenkibe azt latjuk bele amit akarunk es az elefant sem felejt - ahogy mondtad.

*Nem* a temarol beszeltem. Az irasod stilusjegyei emlekeztetnek kisertetiesen valakire. Nincs ebben semmi rossz. Azoktol az emberektol akik hatnak ram valamilyen formaban en is atveszek dolgokat, meghozza ontudatlan.

A kerdes az volt egyebkent, vajh mer van ez igy? Mert hatnak? Mert peldakepet latunk bennuk? Miert?
Nem hiszem el, hogy mast nem foglalkoztnak ilyen gondolatok. Telleg nem?:(

Mosolyszunet eddig is volt:)), ugy laccik annak felfuggesztesere csak en vagyok kepes, dehat mint tuggyuk se nem roka, se nem elefant, csak egy oroszlan:)

Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.01 0 0 25

Jedi, igen, olvastam, mulatságos történetek :)
Ha szereted az állatokat, olvasd el a Megható állattörténeteket. Ha a macskafélék érdekelnek, akkor ajánlom a Kismacskák és nagymacskák c. könyvet Elizabeth Marshall Thomas etológustól :)

wawe,
Írd le itt v. levélben mire gondolsz, jó? :)

Előzmény: jedi1 (21)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.01 0 0 24

Drága(?) Windy, elsősorban önmagammal vagyok azonos. E témában ez az első megnyilvánulásom.
Mosolyszünet.
Előzmény: hWindy (23)
hWindy Creative Commons License 2000.09.30 0 0 23
Kékróka:)

Sajátos stílusazonosságot vélek felfedezni.:( Ezt a nyelni nem nyelni-t én olvastam. Meghozza itt, csak a nick volt más...

Gondolkodtatok azon vajon miért másolunk?

Megyek is, mert a könyvekkel való picit sem merev, ám igen kényelmes bánásmódom miatt ugyis utálsz:)))

_wave Creative Commons License 2000.09.30 0 0 22
???
...nem mondom, hogy semmit nem fogtam fel a dologból, de vajon az van, amire gondolok? :)
Előzmény: Törölt nick (8)
jedi1 Creative Commons License 2000.09.30 0 0 21
Kékróka
Farley Mowat:Ne féljünk a farkastól alapmű.Az egyik kedvencem!Örülök hogy olvastad.De remélem a mártott egeret azért nem próbáltad ki?:)))
Egyébként ismered James Herriot könyveit?Pl.Állatorvosi pályám kezdetén...Csúcs!Ajánlom!!!

Bagojj
Ha a lakás a tiéd,szerintem mégse körbe,inkább bele...Persze vendégségben,az más.:)))Akkor foglalj a másik lakásából akkora részt,amekkora csak a hólyagodtól telik!:)))

Előzmény: Törölt nick (18)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!