Keresés

Részletes keresés

Wágner úr Creative Commons License 2002.07.19 0 0 17
Nem tudom, mert én nem tárolom a leveleket, különben is azóta volt egy vinyóformatom és mindent úgy köllött mindenhonnan visszavarázsolni. Még szerencse, hogy pld. az Iszolda megmaradt és az Index szervere nem ugyanakkor szállt el.

Nézd csak meg magadnál, mert határozottan emléxem, hogy ez volt benne - nem adatkezelő, nem tárolhat személyi adatokat! A törvény mindig a kifogásolt "adatok" eltüntetését, törlését írja elő, de tárolásra nem kötelezhet senkit Itt a fenti példa: elszáll a vinyó, mint nálam is, és akkor még meg is büntetnek, mert valami nincs meg? Francokat! Meg kell barátkozni azzal a gondolattal, hogy aki ide ír, az nem az utókornak alkot valami maradandót, bármennyire is elszomorító ez. Még belegondolni is szőrnyű - mi lesz azzal a sokk Sörrel meg a beböfögéssel, amit hosszú éveken át ide belenyomtam?!! Na, erre azonnal innom kell Egy Pofa Sörtr, hogy megnyugoggyak... Egészség!

Előzmény: Törölt nick (16)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.19 0 0 16
Kedves Wágner úr!

'Bocs, csak pontosítanám, az adatvédelmi biztos állásfoglalásában egyértelműen kimondja, hogy az Index nem minősül adatkezelőnek.'

Bocs, de a nálam lévő állásfoglalásban nem ez van. Feltennéd vagy elküldenéd, ha Nektek van másik állásfoglalás is ebben a tárgyban!

Köszi.

Előzmény: Zaturek Manfred (15)
Zaturek Manfred Creative Commons License 2002.07.19 0 0 15
Bocs, csak pontosítanám, az adatvédelmi biztos állásfoglalásában egyértelműen kimondja, hogy az Index nem minősül adatkezelőnek. Eképpen, az Index nem engedheti meg azt, hogy a fórumain közölt hozzászólások konkrét való személyekkel azonosíthatók legyenek, a személyes adatokat tartalmazó beírásokat pedig kérésre el kell távolítani. Ehhez annyit lehet hozzáfűzni, hogy mivel még a rendszerlogok is kétnaponta törlésre kerülnek, még az az egyetlen szál, amelyik egy konkrét számítógéphez vezethetne, azt is elvágják. A fórumok nem banki biztonsági rendszer, ezért semmiféle technikai eszköz nincs, amely hitelt érdemlően bizonyíthatná azt, hogy egy-egy hozzászólást egy konkrét időben ténylegesen egy való személy írt be. Magyarán mondva, ez azt jelenti, hogy még annak ellenére is, hogy a Bajai Régió Fórumon valaki bemutatkozik saját nevén, technikailag semmivel nincs hitelesítve az, hogy adott időpontban mindig az a személy szól hozzá, aki a megadott nevet éppen használja.

Valójában mindannyian csak "úgy teszünk", mintha elhinnénl, hogy ezzel, vagy azzal "beszélgetünk", de erről meggyőzödni csak más eszköz felhasználásával (telefon, levélváltás), vagy személyes találkozás révén lehet - meg lehet kérdezni, hogy te voltál az, aki ezt meg ezt valamikor beírtad?

Bármilyen ezzel kapcsolatos vita, vagy probléma esetén pedig az Index csak egy dolgot tehet - töröl. Ugyanis tárolási kötelezettsége nincs.

Ezt sem ebbe a topikba kellett volna beírnom, de mivel az "alaptéma" úgyis lefutott, itt kell válaszolnom zmaros kérdésére.

Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.19 0 0 14
Tisztelt baja-moderator!

Ezek szerint minden bejegyzés törölve lett abból a topicból. Ez azért érdekes, mert az általam beírtak egyike sem vitatta azt a tényt, amire hivatkozva törölted a topicot.

Kicsit veszélyesnek és átgondolatlannak érzem ezt a döntésed, mert ennek analógiájára számtalan topic törölhető, pusztán azért, mert akad abban egy olyan bejegyzés, ami vitára adhat okot.

Megjegyzem, az Adatvédelmi Biztos állásfoglalása szerint, az Index csak kezelője a 'neves' topicokba beírt információknak és nem tulajdonosa, így azok törlésére csak a tulajdonos irásos engedélye után lehetséges.
Kérlek, ebben a kérdésben konzultálj a GG-vel, mert Ő tudja miről beszélek, Ő látta az AB írásos állásfoglalását is! Hasonlóan a Wágner úr is.

Másik megjegyzésem, miért ebbe a topicba irtad be a törlést közlő hozzászólásod?

Előzmény: Törölt nick (13)
Mijo Creative Commons License 2002.07.18 0 0 7

Gabikám, édes szép fijam, esmét itthon boldog hazádban :)!? Hááááát, a százasról beon lecsúsztál, na de egye fene, kárpótlásul repetázhatsz a következő ribljacsórbából :)))!
Jó hogy jöttél, ugyan pengésített itt a légkör, de ez téged egyáltalán ne zavarjon, nyomjad csak bátran a nyomandót, és ne ülj fel semmi csőbe húzásnak :)! Gondolom nem felejtetted el a jó és a rossz között mi a különbség, na azt tartsd mindig szem előtt.

Hali: Mijo

Előzmény: Törölt nick (6)
Mijo Creative Commons License 2002.07.18 0 0 5

Ezennel a felajánlást tevők visszavonják a kitűzött jutalom folyósítását. Ha ezt követően kerülne elő atyánszky "úr" diplomája, csak gyönyörködjön benne egyedül az, aki birtokolja, társaságunk már nem kíváncsi rá.
Ha ennyi idő nem volt elegendő a bemutatására, akkor méla reménytelenséggel mondunk le ennek a továbbiak során bekövetkező sikerességéről.
Igazán kár :(((.

A donorok nevében: Muity Mijo
Baja

Mijo Creative Commons License 2001.03.26 0 0 4

Kezd a dipó felbukkanása olcsóbbá válni, időközben az eredeti adományozók száma 21 főre gyarapodott, így esetleges jelentkező esetén, máris kisebb kiadásokba kell bocsátkoznunk.
Elgondolkodtam afelett, mi lenne ha eme hirdetményt még szélesebb körben érzékelnék ? Lehetséges, hogy a megátalkodott hitetlenek egy főre vetítendő része fillérekre rúgna :) !?

Mijo

Előzmény: Mijo (-)
Mijo Creative Commons License 2000.09.28 0 0 3

Most, hogy jobban belegondolok, ha valaki, akkor elsősorban atyánszky tudna - politikai - tőkét kövácsolni eme felajánlásból, lévén ha egy laza és könnyed mozdulattal benyúlna a belső zsebébe, és asztalra csapná a kitűzött jutalom tárgyát, zokszó nélkül felmarkolhatná a pénzt, és mint popularitást hajszoló képviselő, azonnal felajánlhatná valamilyen nemesen karitatív célra, ezzel is erősítve közismerten legendás nagyvonalúságát, a másokért, a közért tenni akarás megcáfolhatatlanságát :) !

Mijo

Mijo Creative Commons License 2000.09.27 0 0 2

Jajj, Gábor, ne izélj már, persze hogy sok minden jár ezért is, igaz, hogy nem itt, hanem kisgazdáék háza táján, javaslom próbálkozz !

Jut eszembe: a felajánlás természetesen vonatkozik a Szegedi Tudományegyetem főigazgatója részére is - melyhez az minózus élelmiszer-ipari főiskola tartozik -, ellenére, hogy hetek óta nem küldött választ érdeklődő ímélemre, szóban tett ígérete ellenére sem :( !!

Mint hírlik, atyánszky a tanintézményi vezérkart is "megszorította" országlási láztrappja során, akik tényleg elhitték neki, hogy a kisgazdi képes kellemetlenkedni nekik ......

Mijo

Előzmény: hu washizu (1)
hu washizu Creative Commons License 2000.09.27 0 0 1
Én az oviba jártam együtt vele.Az mennyit ér?
Mijo Creative Commons License 2000.09.27 0 0 0

Ja, igen, természetesen gyurka neked is jár a lóvé, ha mégis rászánnád magad arra, ami elől hónapok óta bújkálsz :) ! Látod milyen drága vagy te nekünk ......

Mijo

Előzmény: Mijo (-)
Mijo Creative Commons License 2000.09.27 0 0 topiknyitó

Mostanában együtt voltunk többen az itt levelezők közül, és egyik jóbarátunknak eszébe jutott ez az egykori könnyelműnek tünő felajánlásom : " Itt a nyílt színen felajánlok húsz kiló kiváló minoségu pontyot annak a személynek, aki dokumentáltan bizonyítja, hogy együtt járt és együtt diplomázott Szegeden az Élelmiszer-ipari Foiskolán atyánszky györggyel, ha már o kijelenti kategórikusan, hogy nem kíván ezzel kapcsolatban megszólalni, az eddigi ezzel kapcsolatos felkéréseknek eleget tenni !"

Azt mondja a cimbora, figyelj öregem, ne halat adj ezért, hanem adjunk együtt pénzt, én máris beszállok x összeggel .....
Nocsak-nocsak mondám, de mit ád az ég, mások is becsatlakoznak és teszik ajánlataikat. Észlelvén a lelkes hozzájárulási szándékokat, diszkréten körkérdést intéztem többek fele, és lám, kialakult a következő összkép.

Bajáról és környékéről 15 fő együttes szándéka szerint, 100.000 Ft, azaz egyszázezer forint jutalomban részesítjük azt, aki dokumentáltan bizonyítja, hogy együtt járt és együtt diplomázott Szegeden az Élelmiszer-ipari Foiskolán atyánszky györggyel, illetve aki bemutatja nekem/nekünk atyánszky györgy, a fenti tanintézményben szerezett hiteles diplomája hiteles másolati példányát !!! Bárminemű ezzel kapcsolatos megközelítést kizárólag e-mail levél formájában, majd személyes találkozó keretén belül vagyok/vagyunk hajlandók méltányolni, valamint csak a civil életben egyértelműen beazonosítható jelentkező fele kívánok reagálni, szintén e-mail levél útján ! E-mail címem: mijo@baja.hu

( A felajánlással élők, nem kívánják felfedni kilétüket, kérésüket tiszteletben tartva, és közös akaratuknak engedve, egyszemélyben képviselem a kört, mint donort. )

Muity Mijo
Baja

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!