No de persze Csernobilt sem fogom elfelejteni(mielött lekomcsiznál)
Csak a hasonlat és a pontosság kedvéért...
Szerintem jó így a index ahogy van...
Jó néhanéha becsúszik az InternalServerError!!!
De attól még működik...
...az meg a másik, hogy úgy érzik, mindig kurva okosnak kell lenniük, komoly kinyilatkozásokat tenniük, és állandóan topicokat nyitogatniuk. :-DDDDDDDDD (mennyi D ez idáig?)
Ilyet marpedig ne beszelj, ugyanis rezso a Forum meghatarozo szemelyisege (ez igy van, mert o maga mondta). Ebbol kovetkezoen ez egy fontos, nelkulozhetetlen es meghatarozo topic, a tema meg olyan, hogy en pl. magamtol soha sem talaltam volna ilyet ki. Nnna.
Tudod ilyen a gazdaságos tervezés. Arra kell törekedni, hogy az egyes alkatrészek kb. egyszerre romoljanak el. Semmi értelme pld. olyan képcsövet gyártani, aminek háromszor akkora a várható élettartama mint a többi alkatrésznek. Ezzel szemben a szovjeteknél a gazdaságosság nem volt szempont, a mérnökeik mindent túlbiztosítottak, az anyagár nem számított. Persze a rossz minőségű emberi munka sokat rontott a minőségen.
Lemaradt a :).
Ha nem, akkor csak szimplan idiota vagy.
Az ertelmesebbjehez: Olyasmit hallottam fel fullel, hogy az olimpia miatt, kicsit megnott a latogatottsag(60000 hit/nap -> 200000 hit/nap). Na, ezt nem igazan birjak a sracok vassal, es drottal. :))
Erről eszembe jutott egy történet a szovjet-magyar (még nem orosz) és a "nyugati" tévékkel
kapcsolatban...
A Szovjet Tévé döcögött nap mint nap 1000ed annyiba se került mint a nyugati,
de amikor fel-le mozgott remegett rajta a kép, csak rá kellett baszni egy kiadósat
a tetejére és aznap már nem volt semmi baja...
Meg néha 3-4évente 1-2 biztosítékot kellett rajta kicserélni...
Ez így ment hosszú-hosszú évekig...
Egy nyugati tévé 1000-szer annyiba kerül (ma is) megy rendesen 2-3-4-5 évig, aztán
meg a szeméttelep mert annyi egy pillanat alatt!