Keresés

Részletes keresés

Fido Dido Creative Commons License 2002.03.23 0 0 44
Igaz! Sajnos ezt sokan igen viccesnek tartják, és ők megveszik az "olcsómosóport", tehát a nézettség miatt sikeresnek tekinthető az ilyen "produkció". Az sem segít rajtuk, ha részletesen elmagyarázod nekik, hogy miért intelligensebb náluk a reggeli székleted.
Ez a "műsor_megy - bamba_nézi - reklámblokk_tele" rendszer.
Nem is nézek a Spektrum, NatGeo, Dicovery "szentháromságon" kívül mást!

Fido

Fido Dido Creative Commons License 2002.03.23 0 0 42
Ok. Nehéz dolog, de el kell fogadni, hogy amíg a kereskedelmi csatornák nem a kultúrszomjat oltják, és amíg ordenáré poén a divat, addig ilyen is lesz a TV-ben, és a műsorok elötti feliratok nem helykitöltőnek vannak. Tehát ilyen esetben nincs miért reklamálni. Előre szóltak.
Ha ki van írva egy területre, hogy "Építési terület, balesetveszély!", oda akkor sem megyek be focizni a gyerekkel, akkor sem, ha lila fejjel üvöltve hisztizik.
Ráadásul, ha az állatkertben csinálja két nyuszi egymással, ott még figyelmeztető felirat sincs elötte!:-)

Fido

Előzmény: Solt (41)
Solt Creative Commons License 2002.03.23 0 0 41
Figyuzz, nem gondolod komolyan, hogy a két hétvégi napon egy gyereket ágyba lehet zavarni fél kilenckor, amikor a beharangozott nagy átverések és poénok műsora kezdődik?
Gondolkozz már egy kicsit. Nem néz a gyerek semmi degenerált baromságot, ellenkezőleg a Spektrumot és a Nat.Geo-t szereti nézni, már amikor nem velünk dumál, játszik, vagy magában olvas stb.
Iksolanap előtt fél kilenckor fekszik, ezért sok olyan filmről és egyéb baromságról lemarad, amit elfogad, mert nem debilnek van nevelve. A KÁS nem életünk kulturális csúcspontja, de néha ilyen is kell, főleg egy gyereknek. Közben mindig megbeszéljük, de állítom, a szerkesztőnél jobban meg tudja különböztetni, mi az, ami valóban ötletes, mi lapos, és mi durva poén.
Szóval te ilyen szituációban hogyan "zavarnád" ki, a szokás szerint melléd bújt gyerekedet, amikor feljön az az szöveg??
Előzmény: Fido Dido (40)
Fido Dido Creative Commons License 2002.03.23 0 0 40
Kedves Solt!

Mit keres egy gyerek este 9 után a TV elött?
Miért néz a gyerek olyan filmet, ami elé ki van írva a "horrortábla"?
Miért nem elég a felirat és az ovis jelzés a film elött/alatt?
Nem a TV-nek kéne nevelnie a gyereket, hanem a szülőnek!
Az ORTT is egy kicsit elszállt ezekben a dolgokban.
Igenis minden szülő zavarja este lefeküdni a gyerekét, és ne engedje nézni neki a korhatárosnak jelölt filmeket! Miért kell a mai világban TV-függő, degenerált, filmek által befolyásolt gyermekeket nevelni?

Ennyi!

Fido

Solt Creative Commons License 2002.03.23 0 0 39
Biztosan be volt avatva. Nem feküdt volna a latyakban, csak így, hogy beépített ember volt és a szánalmas-döbbent pillantásokat akarták begyűjteni.
Előzmény: HEnci (37)
Solt Creative Commons License 2002.03.23 0 0 38
Akit érint, keressen meg, ha ezt és amit magamba folytottam személyesen is hallani akarja.
HEnci Creative Commons License 2002.03.23 0 0 37
Szerintem az volt pofátlan, amikor az a három mókus vagy mi a tököm leteperte a földre az utcán azt a fickó, ráadásul vizes aszfaltra. (Nem úgy nézett ki, mint aki be van avatva) Ha velem csinálnák szájba is rúgnám őket utána.
cyber.greg Creative Commons License 2000.09.26 0 0 35
Gyerekek, muszáj idemásolnom egy cikkrészletet a mai Népszabiból.

"A múlt csütörtökön az Európa Kft. szervezésében félévértékelő összejövetelre gyülekeztek a Funlife Ltd. legsikeresebb menedzserei. A házi ünnepséggel egybekötött rendezvény 350 résztvevője egy ismert humorista fellépését várta, ám helyette az ORFK szervezett bűnözés elleni igazgatóságának tisztje lépett a színpadra. „Ez egy rendőrségi akció, kérem, egymás után hagyják el a helyiséget”, mondta, mire a teremben ülők üdvrivalgásban törtek ki és tapsolni kezdtek. Utóbb többen elismerték: azt hitték, a Kész átverés show számára rejtett kamerákkal filmezik őket. Csak akkor döbbentek rá, hogy valódi rendőrségi akció részesei, amikor észrevették, hogy félszáz rendőr körbevette az épületet, és az ajtóknál felállított ellenőrző-áteresztő pontokon lefénymásolták irataikat, elvették a Funlife Ltd. feliratú kitűzőjüket. A rendőrség több károsult feljelentése nyomán a nyár elején indított büntetőeljárást ismeretlen tettesek ellen, piramisjáték-szervezés bűntettének alapos gyanúja miatt. "

Ezen qrvajót röhögtem!

Geitenbeffer Creative Commons License 2000.09.26 0 0 34
" A nagy büdös családcentrikussága amit a médiákkal szétkürtöltetett magáról most nem igazán jött le róla. Úgy stiröl majd egy szottyadt tanga bugyis lotyót aki hostessként hajlong neki - az istenadta - hogy az valami undoritó. "

Pffff.... te ugye lány vagy?

Na mindegy... azért amikor az EKG alatt a novérke megkérdezi Kokótól, hogy: "Sportolsz valamit?" az nagyon ott van.

Boross és Bochkor rúl.

cucu Creative Commons License 2000.09.25 0 0 33
Helo.
Egyetértek! Tényleg gusztustalan, amit művel ez a két faszkalap. Másoknak, -akik becsületes szakmával bírnak- még munkahelyük sincs, ezek meg ebből a baromságból vígen élik az életüket. Ilyenkor kinyílik a bicska a zsebemben.
cucu
Előzmény: OPi (-)
von Schwarz Creative Commons License 2000.09.25 0 0 32
Akkor jól van. Pláne, mert én is valahonnan ismertem a lányt, de nem tudtam, hogy honnan, és nem akartam már megint azzal jönni, hogy kit ismerek személyesen. :)
Amúgy meg nem is bánom, hogy azóta nem néztem. Nem veszthettem sokat.
Előzmény: perge (24)
GroundZero Creative Commons License 2000.09.25 0 0 31
Én régebben sem néztem, még akkor szoktam le róla, mikor a Reviczky vezette, mert egyrészt 70%-ban külföldi dolgok voltak (francia), másrészt meg a Revoczky végig olyxan volt, mintha részeg lenne.
Azóta párszor néztem csak bele, de az egyik arról szólt, hogy a taxis a gyanútlan áldozatot bezárta a kocsiba, és beült sörözni egy kocsmába, a szerencsétlen áldozatot meg a diszpécsr instruálta, hogy lehet kijutni, persze mindenféle állatságot megcsináltattak velük...
Szal... Ha én vagyok ott, azt mondtam volna tutira, hogy OK, én most egy nagyon fontos tárgyalásra mentem volna, úgyhogy várhatják az idézést, mert ebből minimum 20 milliós per lesz. Hadd izzadjanak ők is kicsit!
Most komolyan, ki az a beteg elkme, aki szerint ez a taxibazárás jó poén???
Mr. Question Creative Commons License 2000.09.25 0 0 30
Azér meglehet hogy azér ment be le mert szart mintakurvaélet.
Előzmény: citromfű (28)
QQ Creative Commons License 2000.09.25 0 0 29
a repülőssel is az volt a baj mint a tobbivel.
hogy nem gondolkodnak a reszleteken,hanem felidegesitik az embereket. Ez nem atvgas hanem felidegesites.
Pl. a vago:
mi lett volna ha a manusz minden kerdesre kapasbol valaszol egeszen 25 millioig. Igaz hogy nehezebb kidolgozni.

Meg mint irtam a regebbi kesz atveresre epul az egesz annak is a 80%-a felidegesites.

De pl a legkiakasztobb az volt amikor az a ... riporter a szilardot meg azt az enekest kiakasztotta.

citromfű Creative Commons License 2000.09.25 0 0 28
Én örültem, hogy a Vágót átvágták, és jó volt látni, hogy kínlódik. Miért? Mert olvastam egy vele készült interjút, amiben kerek perec kimondta, hogy a játékost hülyére veszi, az a célja, hogy félrevezesse. Szerinte ez a játék lényege, és az a jó, hogy csak azok a játékosok tudnak nagy összeget nyerni, akik nem hagyják manipulálni magukat. Több közös ismerősöm van a "kedves" Vágó úrral, ők azt állítják, hogy ő valóban ilyen. Szerintem ez egy undorító hozzáállás. A pizzás "tréfa" szerintem is durva volt, bár főleg az egyik pizzást tartottam annak, nem is annyira az ötletet. Ép eszű ember ilyenbe nem megy bele.
angelina Creative Commons License 2000.09.25 0 0 27
Szeritnem a Vago fele meg a ket pizzafutaros az durva volt. Most ha belegondolunk. Vago valoban nem szamitott ra, hogy megint atvagjak. Mivan ha kipakolja ott az urget? vagy mi van, ha o maga lesz rosszul? sztem tok szarul nezett ki, tok ideg volt. Igy nem lehet jatszani emberekkel. Pizzafutarral se. Mivan ha egy olyan felenk kis urge, hogy osszepisilja magat felelmeben, vagy valami meg durvabbat csinal? Vagy a cigizos, a masodik, akinek nagy arca volt, elkezdte volna verni az ál "áldozatot", akit 4 napja eheztet a maffiozo, hogy kussoljon...? Szal ha belegondolunk, tortenhetnek durva dolgok...
viszont az autosiskolas az tetszett. :) egyik ismerosom is a megszivatottak kozt volt.
GroundZero Creative Commons License 2000.09.25 0 0 26
Én láttam is filmen. Nagyon durva volt!!!
Előzmény: vivijúú (21)
GroundZero Creative Commons License 2000.09.25 0 0 25
Namost egyedül nekem van már holt elegem a Boros&Bochkor (Beavis & butthead) párosból??? ŰHalálosan unom őket!!! Nem rosszak, csak már mindenhol ők vannak!!! A Boros meg ráadásul az a tipikus soha fel nem növő örök hülyegyerek, aki egy hétig még szórakoztató lehet, de aztán már iszonytatóan idegesítő. SZVSZ.
A műsor pedig erőst "célrétegnek" készül.
perge Creative Commons License 2000.09.25 0 0 24
>Arra emlékeztek, amikor a srác ordítozott valami épület tetején, hogy leugrik mert a barátnője >nem szereti ? Na, számomra ott lett vége.
Szamomra is, mivel a "baratno" a regi kolyokidobol ismert fiatal szineszfruska volt, tehat az egesz 1 teljesen elore, megrendezett jelenet volt, "szineszekkel"

A masik amikor a szimpatikus Gerendas Petert vagtak at a szoborkiallitas megnyiton...az hoborgo "szobrasz muveszt" a fel orszag ismeri a HBO Mennyi, 30?? cimu adasbol, nem hiszem, hogy Peternek nem remlett volna...aztan ugyanez az emberke keszitett interjut Aradszkyval....Aradszky sem ismert ra...kulonos.....legvisszataszitobb az egesz musorban szerintem az "atveres" utani nyalas egymas nyakaba borulas es kolcsonos udvariaskodas, mosolygas....pfujjj...
"- puszi-puszi...hogy vagyunk, hogy vagyunk mi mediasztarok egymas kozott, jaj de kiralyok vagyunk....
- puszi-puszi...Lajcsikam, Gabikam jaj de aranyos gyerekek vagytok, amugy most jelenik meg az uj albumom"

Pedig a Capuccinoban ill. a Boomerangban szellemeseknek es kreativnak tunnek.

Előzmény: von Schwarz (16)
sub Creative Commons License 2000.09.25 0 0 23
hello, elmondana valaki mi volt ez a repulogepes?
Előzmény: Vajk (15)
Degeczi Creative Commons License 2000.09.25 0 0 22
Emlekszem - de arra is, hogy akkor tobben is szoltak egy itteni asztalnal, hogy ismerik a ket szereplot: amator szineszek!
Előzmény: von Schwarz (16)
vivijúú Creative Commons License 2000.09.25 0 0 21
>Csak az derült ki belőle, hogy "only" 100 ezerért mire nem kapható az ember fia/lánya.

Ehhez még pénz sem kell igazán. Piszológia előadásokon mindig megemlítik azt az amerikai kísérletsorozatot, melynek az lett a végeredménye, hogy bizonyos körülmények között az emberek túlnyomó többsége képes akár ölni is.

Előzmény: Stanlex (1)
harm Creative Commons License 2000.09.25 0 0 20
Én csak azt nem tudom, hogy az átverek közül vajon eddig még senkinek sem sült el az ökle?? Vagy tényleg az az átverés, hogy mi azt hisszük, hogy ők átvertek valakit is??

Üdv, Harm

Spinderella Creative Commons License 2000.09.25 0 0 19
Sziasztok!

Gini, én is ott voltam ám a forgatáson! :)
Kicsit mondjuk csalódtam, de utána elgondolkodtam azon, hogy végülis ez egy műsor, természetes, hogy vannak "trükkök", kulisszatitkok, amit nem kötnek minden néző orra hegyére.
A durva átvágásról annyit, hogy amelyik szereplő (akár híres ember, akár nem) nem adja írásba, hogy leadhatják a róla készült felvételt, akkor az nem mehet adásba. (Tudtommal Fábry Sándort is átvágták, de a showman nem engedte, hogy leadják.) Íly módon magára a szereplőre van bízva annak megítélése, hogy mit tart durvának és mit nem. És mivel a műsor nagyon nézett, gondolom, a többség jól szórakozik azon, hogy pl. a Vágót már megint átvágták. Nem hiszem, hogy áldozatnak kéne kikiáltani azokat, akik szereplői lesznek ennek a műsornak, hiszen felvállalták.

Egyébként nem védeni akarom ezt a műsort, de ennek a lényege az átvágás. És mivel ez egy show, annál jobb, minél nagyobbat "durran". Tehát nem igazán célszerű finomkodni, mert akkor lényegét veszti az egész.

Üdv,
Spin

Vajk Creative Commons License 2000.09.25 0 0 18
Azert mert nezi a noket, lehet csaladcentrikus. Nem ertem, miert ne nezhetne?
Igaz, en nem lattam meg a musort.
De az elozetesben volt egy nagyon nagy otlet: bemegy a szolariumba egy nafógydarab ficko, es ott helyetcserel egy elore elbujt torpe emberkevel. A torpe kijon felhaborodva az ajton: mit tettek velem?! Azt az arcot, amit a szolariumos csaj levagott....

Ha veled csinaljak meg a repulos sztorit, akkor mit gondolsz? Jot rohogsz, hogy milyen klassz viccet talaltak ki? Amugy az otlet tenyleg jo, csak ezt max olyanokkal lehetne megcsinalni, akit nagyon ismersz, nem vadidegenekkel.

Előzmény: Gini (17)
Gini Creative Commons License 2000.09.25 0 0 17

Ott voltam a forgatáson, nulla baja volt a Vágónak a Borosékkal...
Viszont a következőben Kokot szopatják majd, és Koko eddig is egy szar volt a szememben mint ember, most aztán végképp az lett... A nagy büdös családcentrikussága amit a médiákkal szétkürtöltetett magáról most nem igazán jött le róla. Úgy stiröl majd egy szottyadt tanga bugyis lotyót aki hostessként hajlong neki - az istenadta - hogy az valami undoritó.
Mindegyis... viszont lesz még egy aranyos..Borosék mondani fogják, hogy most élőben fogunk Kokóval beszélni aki Münchenben van...:-))) Naná hogy műholdas lesz, vagy ötször indultak neki mert egy összevágott, előre felvett szutyokra kérdezgetnek a Borosék majd:-)))
Na szóval csalódás hegyek...:-(((

Előzmény: OPi (-)
von Schwarz Creative Commons License 2000.09.25 0 0 16
Arra emlékeztek, amikor a srác ordítozott valami épület tetején, hogy leugrik mert a barátnője nem szereti ? Na, számomra ott lett vége. Annál még a Bochkor is szabadkozott egy keveset, annyira súlyos volt, bár ha velem csinálják tuti nem is engedem adásba. Szemetek.
Vajk Creative Commons License 2000.09.25 0 0 15
A leghdurvabb es legszelsosegesebb atveresuk a repulogepes volt....Azota erkolcsi zerok a szememben.
QQ Creative Commons License 2000.09.24 0 0 14
A musorral az a problema hogy felidegesiteni sokkal konnyebb barkit mint megviccelni.
en meg lattam az os kandikamerat amin fetrengeni lehetett de ami az rtl-en ment regebben az is a felidegesitesre epult nem az viccre.
Es a kesz atveres is azokat a hagyomanyokat koveti.
a regihez gondolkodni is kellet ehhez mar nem sokat. Ahhoz nem kell esz hogy dudaljak hatulro valakire aki nem tud menni mert elaljak az utjat,stb.
OPi Creative Commons License 2000.09.24 0 0 13
raadasul a Vagoval masodjara csinaltak meg ugyanazt. Miert ? Ez magaban ennyire vicces ? Raadasul adott a szituacio, 'szegeny' Vagot koti a musorrend, adott hogy beszopja a dolgot, nem tehet mast...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!