Keresés

Részletes keresés

Turulkoma Creative Commons License 2002.11.23 0 0 13
Nem, hiába mosakodik a Fidesz
Előzmény: Y-forduló (11)
turulkovics Creative Commons License 2002.11.18 0 0 12
A budapestire se?
Előzmény: Y-forduló (11)
Y-forduló Creative Commons License 2002.09.11 0 0 11
"Meg tud tisztulni a FIDESZ?"

Nem.

Előzmény: KyshTurul (10)
KyshTurul Creative Commons License 2002.09.11 0 0 10
Tompika viszont önként távozott a Machester mrcsről amikor a zalaegerszegi szurkolok a ZTE stadion rekontstrukcióját kérték töle számon. Szerintetek meddig ügyeskedhet Tompika a politikai közéletben? OV már levette a kezét róla. Nem lett frakció vezető, nem vezeti a bpi listát és néhány ügyben magyarázkodni kényszerült. Meg tud tisztulni a FIDESZ?
Előzmény: Korhatár (7)
Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2002.09.11 0 0 9
"Speckó" emiatt a pimasz demokrácia miatt az emberek képesek visszapofázni. Marha kellemetlen neked, ugye?
PS.: TUDOM, engem meg aztán FŐLEG NEM KÉRDEZTÉL:-DDD
Előzmény: sz (8)
sz Creative Commons License 2002.09.11 0 0 8
Speckó téged pont nem kérdeztelek...
Előzmény: Korhatár (7)
Korhatár Creative Commons License 2002.09.11 0 0 7
Ő egy senki volt te meg egy senki vagy a sok közül:-)
Előzmény: sz (6)
sz Creative Commons License 2002.09.11 0 0 6
Jajj, hát ennyit ért az Országimázs központ? Két év kevés volt ahhoz, hogy Ausztráliában megismerjék Magyarországot?

Fogadd már el: Deutsch egy senki volt a sok közül...

Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.11 0 0 5
En speciel a vivo csarnoktol 5 percre lakom, es olyan hulye emberek volt a biztonsagi orok hogy kb 3 orszagot ismertek Anglia USA es Ausztralia, baromsagokat beszelsz es nem vagy tisztaban az itteni helyzetel, a Nemet nagykovetet nem engedtek be az uszasra (csak nehezkesen) es tobb orszag VIP venedegeinek is apro gondjaik voltak, es ha egy orszagon a vilagon nem itelkeznek azon hogy hogy nezzel ki az Ausztralia. Viszont ha lejaratast akkar halani Magyar politikusrol akkor nesze: Frankfurtban '98-ban a Demszky elkezdte verni az asztalt hogy o Budapest Fo polgarmestere es businessen akar utazni tovabb Kinaba mert a turista osztaly nem tetszett neki BP es Frankfurt kozt, mondta neki a kiszolgalo holgy ok 10,000DEM plusz es akkor elkezdte kovetelni hogy neki ingyen kell, majd ra szolt a biztonsagi or hogy ha nem vesz semmit faradjon arebb. Ket ismerosom alt a sorban kettovel mogotte.
Előzmény: BITBULL (-)
Original Ganjaman Creative Commons License 2002.09.10 0 0 4
A következő idején meg nem engedik KI :-))DDD
Seki Waker Creative Commons License 2000.09.24 0 0 3
Hát valahova tuti, hogy beengedték. Láttam róla egy fotót, amin kereplővel biztatja a mieinket. Szó ami szó, nem tűnt tipikus miniszternek a felvételen, de ez nálam ez inkább jópont, mint rossz.
Előzmény: deep one (2)
deep one Creative Commons License 2000.09.23 0 0 2
Na ha a Deutsch cáfolja akkor tuti,hogy így volt.
Előzmény: Frizbye (1)
JIMMY Creative Commons License 2000.09.23 0 0 0
???
Vívócsarnokba csak sportminiszterek léphetnek be? :))
Én azt hittem, hogy belépővel közlekednek, nem bemondásra engedik be az embereket "xy vagyok, sportminiszter". Szóval ez egy BIT-es kacsának tűnik...
BITBULL Creative Commons License 2000.09.23 0 0 topiknyitó
Deutsch Tamást Sydney-ben nem engedték be az őrök a vívócsarnokba,mert nem hitték el ,hogy sportminiszter.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!