Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

galsuma Creative Commons License 2013.08.31 0 0 31

Sziasztok.

Opel Vectra 2.016v CDX autom mar a vasarlastol fogva (1 eve) nem a megfelelo teljesitmennyel dolgozik.

Tobb szerelo is "gepre tette" de nem talaltak hibat,kiveve a vezeto oldali biztonsagi ov bekapcsolasanak erzekeloje vezetekszakadasat. Okozhat ez teljesitmenykorlatozast? A motor nem fustol,nem csorog,olajat nem eszi,vegyesben 8,5 hosszu tavon 6,5 a fogyasztasa.

Megkoszonok minden segito szandeku hozzaszolast.

Farmer Laci Creative Commons License 2012.06.14 0 0 30

Sziasztok!

Nem rég vettem egy 96'-os Vectra B 2000-es masinát. Szeretnék rá alufelnit venni, de gondom van a kerékcsavar kiosztással :). Én két csavar központját kb. 63 mm-nek mérem, de a katalógusok szerint meg 110. Nem jól mérek valamit? Ja és öt csavaros a feni. Ha valaki tud, segítsen, lécci!

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.01 0 0 29

hajdokisti Creative Commons License 2010.04.05 0 0 28
Sziasztok.Nincs vkinek javítási útmutató opel vectra a-hoz. 1989-es 2000-es 129 LE-ős 20SEH motorkódos
Vectra A1 Creative Commons License 2008.06.28 0 0 27
Na akkor ma már lehet beszélni a szuper peugeot járgányról... Immáron nyolc éves, biztos nagyon pöpec mind.... Igaz a vectra azóta már matuzsálemi korba lépett és senki sem nézi meg, ahogy egy 206-os még annyira sem....
Mason Creative Commons License 2003.10.11 0 0 26
sagama: a típusról sok mindent megtudhatsz a www.vectraclub.hu oldalon, ill. itt is:
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9043530&uq=11813

Masonka

Előzmény: sagama (25)
sagama Creative Commons License 2003.10.11 0 0 25
Igaz, már régen írtál, de megvan-e még az autód?
Ilyet keresünk, vagy hasonlót, de érdekelne a diesel Vectra is. Nő vagyok, nehéz eltalálni, milyen kocsit keressek kb. 85O ezer forint körüli értékben, kérlek, ha tudtok tanácsot adni, megköszönném. Jelenleg egy régi W. Golf-om van.
A sok olvasgatás, nézelődés közben talán az Opel Vectra, ami legjobban szóba jönne. Előre is kössz a segítséget. Sagama
Előzmény: sokaa (23)
vectra20gt Creative Commons License 2003.02.07 0 0 24
Hali!

Sűrgősen eladó egy Opel Vectra 2,0 GT 8V (115 LE), pezsgőmetál, alufelnik, ferdehátú, sport ülések, gyári hi-fi, el.ablakok elöl, el.fűthető tükrök, el.napfénytető, sízsák, osztott h.ülés, plüss kárpitozás, szervókormány, távir.riasztó, immobiliser, centrálzár, ködfényszórók, rendkívűl jó műszaki állapotban, szervizelve eladó. Irányár: 790000.- Ft. Svájcból első tulajtól hozva, ott vezetett szervízkönyves, 159000 km (nincs pörgetve). Fájó szívvel válok meg tőle, de kaptam céges autót. Aki tud segítsen. Bán Attila 06-30-202-51-07

sokaa Creative Commons License 2001.08.24 0 0 23
Helo Saxa!
MEGTÖRTÉNT!!! :-))
(Illett volna ideírnom, de azt hittem végleg elaludt a topic.)
Februárban hozott egy barátom Németo.-ból egy '91 márciusi Vectra 2000 16v-t. Jeget kapott az autó, de miután a tetőket újrafényezték hibátlannak mondható. Nagyon szeretem, minden benne van, amire vágytam. (Na jó, a turbó nincs.. :-))
Bővebben az Opel topicban , vagy a href="http://kep.tar.hu/sokaa">sokaa HaNZi albumában :-))
Üdv! sokaa
Előzmény: Saxa (22)
Saxa Creative Commons License 2001.07.15 0 0 22
Hy

Én is biztos godolkodnék egy ideig, hogy melyik kocsit válasszam....... Legalább egy percig mert a Peugeot csak egy új autó de sok más nem szólna mellette számomra. Én amúgy is szeretek sportosabban kocsikázni a nagy átlagnál és egy ilyen kis Peugeot-t hamart kicsinálnék. Az is igaz, hogy a Vectra nem egy mai gyerek de jól eltalált autó. És még azok akik nem csípik az Opel-t, azt modják a régebbiek jól megvoltak csinálva csak manapság már minden autót gyártanak mindenhol ezért állítolag nem ugyan az a minőség. De ez még biztos német szekér. Bár szerintem pl a magyar Astra egy fokkal se rosszab mint a német. Ja és hol gyártanak Audi motorokat? Na de visszatérve. Ha élvezni akkarod az kocsikázás ha szeretsz oda-oda taposni a gépnek a Vectra mindemképpen jó választás.Én most adtam el az Astrámat de van faternak egy 2éves Vectra-ja ami igencsak elnyerte tetszésemet. Csak 1.6 16V CD-s annyi plus extrával hogy már inkább CDX-lenne csak abba nem volt ilyen kis motor az meg sokat nyom az árban. Szóval Szépen húz pedig semmi tunin nincs benne. Lehet nem arra van kitalálva ez a kis motor ahogy én használom de sokan ha hiszik ha nem az M3-on egy C-s merci mögött jöttem végig és 190 alatt nem igen mentünk. És nagy átlagba 200 felett volt az óra a ford.szám merő meg éppen 6000rpm alatt. El kell ismerni nem ez az utazója de szépen szedte a lábát. Ezzel a Vectrával csak az a gond, hogy mióta ment 50.000 Km-t -addig ilyesmit nem produkált- látványosan eszi az olajat. A fedélzeti számítógép kb 5000Km megtéle után olajszint problémákat jelez. És a következő olajcseréig meg id eszik 1L olajat de ez az Opel szerint normális és ténleg.... ez legyen vele a leg nagyobb baj. Szóval az idősebb Vectrákat nem nagyon ismerem de én biztos azt választanám főleg azokal a cuccokal ami benne van. Tuti gép lehet. De az is lehet szar ha haverod szerint nincs rendbe hagy a francba. De én akkor se vennék francia autót. Szerintem te is tudod, hogy vált be a Kadett-ed szóval van képed arról milyen strapabíró az Opel a sok elrettentő történet ellenére.

Keress egy Király Opel-t. Vagy legalább legyen német! (kivétel Ford, sajnos őket is jól ismerem,a Titász azzal van tele)

Ciao!!

Saxa

sansalvador Creative Commons License 2001.02.14 0 0 21
eksön!

Mit foglalkozol egy ilyen szerencsétlen csóróval? Soha nem volt normális autója, ezért csak irigykedni tud, pláne ha fingja sincsen az autókról. Nekem csak az jut eszembe a "fánieszter" névről, hogy az egyik ismerősömnek is igy hivják a kivert-korcs-vakarék kutyáját.:) Az is csak azt tudja, hogy oldalbahugyozza a kocsikat, másra nem jó...:)

Előzmény: eksön_ (20)
eksön_ Creative Commons License 2001.02.14 0 0 20
Nem moslék, különösen nem a 406-os és a 607-es. Egyébként volt egy ideig 1.9 HDI 306 brékem, és nagy király kocsi volt, szóval nem kell nagyon leszólni. Persze a kicsi kocsi az más abból nekem egyik sem igazán tetszik, és még a kompakt is kényelmetlen néha.
Előzmény: fánieszter (11)
cr2 Creative Commons License 2000.10.04 0 0 19
Hol fogyaszt 6.8-at?
Előzmény: maad (18)
maad Creative Commons License 2000.10.03 0 0 18
Figyelj sokaa!

Nekem egy Pug 206 xsi-m van amirol te beszelsz. Eszedbe ne jusson a vectrat vagy mast venni. 1500km van kabe most az autoban fullos kiveve oldallegzsak. A fogyasztas 6.8! gyari hifit felejtsetek mar el...

Egyertelmu Pug206 xs!

Előzmény: sokaa (-)
fastcar Creative Commons License 2000.09.28 0 0 17
Az biztos, hogy 5-7 év alatt sokkal robosztusabbak lettek az autók. Példának a Punto I egy légies, csupaüveg járgány volt, míg az újban olyan vastagok az oszlopok, sokkal kisebbek az üvegfelületek (legalábbis érzésre), de pl. az ajtó majd 3× olyan vastag, úgyhogy az oldalütközés védelme még oldallégzsák nélkül is teljesen kielégítö volt a tesztbenés 100%-ra értékelték. Majd' 1 éve ezzel verte meg a Polot és került az elsö helyre.

De továbbra is azt mondom, hogy ha ennyire nincs preferenciád az autók között, akkor legalább egy mérettel nagyobb 2-3 éves dízelt próbálj meg venni!

Előzmény: lore (16)
lore Creative Commons License 2000.09.28 0 0 16
Megj:
az NCAP teszteken a kocsik alapvaltozatait teszteli. Ezert volt annyira kiemelkedo az S40-es a 94/95-os tesztsorozatban, akkor meg nem volt a kozepkategoriaban (sem) altalanos az oldallegzsak. Az S40 azota is okes (sot egyes konkurrenseivel ellentetben mas torestesztekben is helytallt), foleg mert most fejlegzsak es WHIPS (ostorcsapas elleni vedelem) is szeria.
DE: ezert volt olyan jo a megane is. Az, hogy egy kocsi ezen a teszten jol szerepel, meg nem jelent semmit. Erdemes megnezni az amerikaban keszitett toresteszteket stb. A Megane ott pl. kozelsem a kategoria bajnoka, a Saabok pedig odaat mindig is jobban taroltak (az elso szerias 900-asok az NCAP-on kozepesen teljesitettek).

Szal az EuNcap se minden, akit erdekel, a neten talalhat erdekes anyagokat.

Kulonben is: valamit valamiert: 94/95-ben az S40 a kategoriajanak legnehezebb autoja volt. A mai (azota atlagosan 70-100 kiloval nehezebb) uj modellek kozul is a nehezebbek kozott van. Emellett egy 'A' vectrahoz kepest pl. loreseken kell kinezni, minden olyan sulyos es massziv benne. Ergo: kis motorok erolkodnek, zabalnak.

Egy kis ontopik: annak ellenere, hogy nekem a topikcimben szereplo autok kozul a vectra jobban tetszik, szerintem a biztonsagi fejleszteseknek koszonhetoen a kis Pugban jobbak a tulelesi eselyek egy esetleges karambolnal.

lore

Előzmény: lore (15)
lore Creative Commons License 2000.09.28 0 0 15
Hali,
a punto II, kulonosen a magyar piacon, tenyleg az egyik legjobb ar/ertek aranyu auto. Egy kis kiegeszites: ma kaptam az autoexpress newslettert, hogy a Yarison is elvegeztek az NCAP torestesztet, es szereplesevel maga moge utasitotta a Puntot es tarsait. De alljon itt a cikk, elvegre a 206-os is szerepel benne:
"The award-winning Toyota Yaris has earned another feather
in its cap – the prestigious title of Britain's safest supermini.
The Japanese car beat Fiat's Punto, the Skoda Fabia and
Peugeot's 206 in the latest series of official European crash
tests.

And the Yaris is among the safest cars of any size,
claiming third spot in Euro NCAP's all-time top 10. Only the
Saab 9-5 and the Renault Mégane have beaten it. As our
table shows, the Yaris got the same four-star rating as
several other cars such as VW's Lupo in the tests, which
comprise a frontal crash at 40mph, a side-on impact at
30mph, and a simulated 25mph impact with a pedestrian –
but it beat rivals for individual marks. Worst performer was
Fiat's Seicento with only two stars, one of which was struck
through. That means testers think occupants have an
unacceptably high chance of injury. A Fiat spokeswoman
said: "The test vehicle did not have a driver's airbag, unlike
UK models which have them as standard equipment. A car
fitted with one would have performed better.""

Azert a Lupo sem semmi, ahhoz kepest mekkora...

Előzmény: fastcar (14)
fastcar Creative Commons License 2000.09.28 0 0 14
Nem akarok nagyon beleszólni, mert egyik modellel sincsen túl nagy tapasztalatom, de

1. Ahogy többen írták, ennyi autózáshoz kicsit alulméretezett a Pug 206 és kategória társai.
2. Valóban talán jobb választás a dízel ennél az igénybevételnél. Annak ellenére, hogy jómagam benzin párti vagyok, gázolaj az olajkályhába való!

Neküknk rövid ideig volt egy Pug 309 1.9-es sima dízellel. Motorikusan semmi kifogásom nem volt vele. Valamivel nagyobb kocsi mint a 206.
Ha mégis maradsz a kisautóknál és a benzin, akkor ezért az árért megkapod a Punto II. HLX modelljét 1.2 16V 80 lovas motorral (minden szaklap dícséri). Az autó 2.660.000 forintért tartalmaz mindent (a teljesség igénye nélkül): ABS, 2 légzsák, klíma, szervó kormány, plüsskárpit, magasságban állítható ülés-kormány, deréktámasz, hátul 3 fejtámla + 3-pontos biztonsági öv, 40/60 arányban dönthetö hátsó ülések, kategória legnagyobb utas és csomagtere. 80.000 az oldalégzsák és 95.000 a 6 hangszórós + mélynyomó Blaupunkt hifi. Ez ma a magyar piacon kapható legjobb ár/érték arányú kisautó. A saját tapasztalat városban 7 liter körüli fogyasztás, vegyes használatban pedig 5.82 liter volt a 3000 km-es nyaralás alatt úgy, hogy volt több mint 4 óra dugó az autópályán, 150-160 utazó az olasz részeken 2 felnött + 2 gyerek, meg dugig csomagokkal. Az autó a kategória legjobb törésteszt-eredményeivel büszkélkedhet.

Bocs ha hosszú voltam

PÍT Creative Commons License 2000.09.27 0 0 13
Egy 206-os szutyok az biztos roncs lesz 10 éves korára, már ha meg éri.:o)
Előzmény: Haliti (12)
Haliti Creative Commons License 2000.09.26 0 0 12
Szia Sokaa,

10 eves autot akarsz egy 206-hoz hasonlitani? A 10 eves `roncs` marad. Donts magad.

fánieszter Creative Commons License 2000.09.26 0 0 11
Az összes peugeot egy moslék. kiválképp azok amelyekben tulipános a kárpitozás.
Előzmény: sokaa (9)
Porter Creative Commons License 2000.09.26 0 0 10
Ha ennyi kilometert autoznek, akkor nem tokolnek es egy dizelt vennek. Ekkora futasteljesitmeny mellett nemhogy behozza az arat, hanem keresel is rajta a benzinessel osszehasonlitva + a dizelek elettartama messze tobb. (sok kilometerrel is dragabban eladhato).

Ajanlom ujonnan a PSA HDI-t, vagy hasznaltan a PSA turbo- vagy rendes dizeleket. Egy PSA szivodizel mar ment a csaladunkban mindenfele motorikus hozzanyulas nelkul 350e km-t, egy PSA turbodizel pedig eppen 200 valahanyezernel tart, hasonloan hibamentesen. Ja, es az 1.9-es TD a maga 90 pacijaval konnyebben mozgatja a 405-os Peugeot nagy kasztnijat, mint az 1.6-os 90 pacis a kisebb Xsarat. Komolyan, ahogy meglodul a turbo kb. 2000-es fordulattol, szinte belesuppedsz az ulesbe.

Amugy az 1.6-os PSA 90 pacis benzines motor nekem nem tetszik. (Mint mar emlitettem, ilyen van a Xsara-mban)
Varosban, vagy kenyelmes autozashoz boven eleg az ero benne, (egyeseknek meg kicsit sok is lehet), de ha sokat mesz orszaguton, vagy autopalyan, es neha oda kell lepned a gazra, akkor feltunik, hogy milyen keves a 90 paci. Ilyen celokra szerintem ugy 150 pacinal kezdodik az elet. Ha az ember nem teheti meg, hogy ujonnan vegyen egy ilyen izomgepet, akkor kompromisszumokat kell kotnie.
A Vectra eseteben a nagy kompromisszum a kor lett volna. A Peugeot-nal a meret es a gyenge motor.

Miert nem gondolkozol egy 3 ev koruli Xsara TD-n?
Turhetoen gyorsul (ha nem is egy Ferrari), belul joval nagyobb, mint a 206, a 3 ev pedig elviselheto kor. Az ara pedig nem sokkal 2 millio folott van.

Előzmény: gabriel_ (8)
sokaa Creative Commons License 2000.09.26 0 0 9
Köszi az eddigi tanácsokat, sajna a kérdés mkét fél kiesésével végződött. Sasszemü szerelő barátom fura dolgokat talált a Vectrán, igy kiszerettem belőle :-((CSAK EBBÖL AZ EGYBÖL!!), a 206-ba viszont nem tudok beleszeretni :-)) Lehet, hogy a telet még kihúzom a jó öreg Kadett GSi-mmel (340e km, ebből 270e együtt...)
gabriel_ Creative Commons License 2000.09.26 0 0 8
Egyiket sem. Miert? Egyik sem megfelelo a celra. Evi 50 ekm * 4ev, az 200ekm. EZ SOK!

Ha most megnezed a Vectra-t, abban is van minima 100ekm. Raadasul sportmotor, nem tul valoszinu hogy kimelte(k) volna elozo tulaja(i). :) Hasznalt. Szep, ez igaz.
300ekm-t pedig tutira nem tudsz meguszni egy ilyen motorral general nelkul. Az meg nem kis penz. Es utana se lesz masod, csak egy teenager autod.

A Pug is rossz valasztas.
1. 200ekm-t en nem szivesen utaznek le egy ilyen pici autoban.
2. 200ekm utan gyakorlatilag eldobhatod, kivagtal 3M-t az ablakon. (eladasi ara 0)
3. ... ha egyaltalan meguszod general nelkul.

Ket opciot latok. Vagy lecsereled kozben valamikor (1-2 even belul), ami azert nem kis penzbe kerul szinten...
Vagy DIESEL-t veszel. Ekkora futasteljesitmenynel hatalmasat sporolsz (jo, esetleg meg a gazbeepites szobajoheta benzinesnel). 200ekm egy mai Dieselnek gyerekjatek.
A Pug Diesel allitolag nagyon jo. Opelbol a 2.5TD-s Omega a nyero (mert abban BMW motor van), nem azert mert nekem is olyan van :))
Ha veszel egy 4-5 eves Diesel Omegat (3M korul) akkor 4-ev mulva lesz egy 8-9 eves autod, amiben lesz kb. 300-350e km. Meg ilyen futasteljesitmenyu es koru Omegak nincsenek, tehat arat nem tudok mondani, de valahol 1M korulre saccolom majd az akkori arat. Motorikusan tuti nem lesz bajod a geppel... :)

lore Creative Commons License 2000.09.26 0 0 7
Hali,
Blasius,
persze, hogy megbizhatobb egy uj (nem is rossz) konstrukcio/auto. De azert sajna ki lehet fogni. Ket kozeli ismerosomnek is van Pug 206-osa, hat... az 'A' vectra, amit altalaban hajtok (most nem :-((() nem produkalt olyan erdekes hibakat mint ez a ket uj Pug (kuplungszerk. csere parezer km-el, radio-csere stb.). A hibak orvoslasa utan egyebkent mindketto kifogastalanul uzemel, csak arra akarok ramutatni, hogy bizony manapsag is lehget szivni zsiruj autokkal. Ugyanakkor az embernek priman mukodhet olyan auto ami 'nem a megbizhatosag szinonimaja'.

Joe,
miert lepodsz meg? Sejtheted, nekem is szimpatikus auto egy vectra, foleg egy 'feloltoztetett'. De egy 9 eves auto vasarlasa mar nagyon nagy riziko, hogy lehetnek barmennyire vectra-fan, ketszer meggondolnam, hogy nem inkabb reszleteket kene fizetnem egy ujabb utan...
Ugyanez a helyzet a 155-el. (Ami mint megtanultuk, nem a vectra konkurrense :-)))))))

sokaa,
annak a vectranak igen jo allapotban kell lennie, ha ennyit elkernek erte. Ugyanis szerintem a mai magyar piacon pl. egy utso szerias 95-os, V6-os vectrat tele extraval max. bo 2M-ert lehet eladni (sajnos :-))). Hany km van benne?
A vectrarol az OPEL topikban olvashatsz (regebben ki lett targyalva). A 206-osrol szinten van egy-ket topik...

Eddig GTI16V foglalta ossze legjobban a lenyeget, ami az arak ismereteben tovabbra is ervenyes. Egyszeruen mas a ket auto. Nekem anno dontenem kellett, hogy melyik auto maradjon a cegnel, egy astra vagy egy corsa. A corsa sokkal ujabb volt (4 evvel 100e km-el), jobban felszerelt (klima, legzsak, elektr bisbasok) es a motorja is jobb volt (1.4 16V <-> 1.7D). A corsat hal' istennek csak par honapig kellett naponta nyuznom (azota vectra), de egyszeruen nem tudtam megbekelni a meretbeli kulonbseggel, pedig elferek benne. Soxor visszasirtam a nagyobb, kenyelmesebb (pl. rugozas) astrat.

Meg1! c20xe errol tudna meselni: a 2000 16v vectrak a 4x4-es vectrak igenyesebb hatso futomuvet kaptak es hiaba nincsen hatul se kardan, se diffi, a csomagtere sokkal kisebb (talan 300valamnnyi liter lehet a negyajtosok 530 literevel szemben). Tehat pl. itt nincs akkora elonye a Puggal szemben mint gondolnank...

lore

Joe 155 Creative Commons License 2000.09.26 0 0 6
Hali c20xe.
Hát nem mondod???? Azt hittem rábeszéled a Peugeot-ra.:))) Én tudod mit vennék? Egy Alfa 155-t! Ja , már van egy! Nem baj akkor egy másikat! :))
Pont Larini mester mondta a minap hogy megvizslatott egy 155 Q4-et ami tipp-topp állapotban volt, és 1.5 mill-ért oda is adnák! Na ezt nevezem én konkuranciának! :))
Előzmény: PÍT (3)
Joe 155 Creative Commons License 2000.09.26 0 0 5
Hali c20xe.
Hát nem mondod???? Azt hittem rábeszéled a Peugeot-ra.:))) Én tudod mit vennék? Egy Alfa 155-t! Ja , már van egy! Nem baj akkor egy másikat! :))
Pont Larini mester mondta a minap hogy megvizslatott egy 155 Q4-et ami tipp-topp állapotban volt, és 1.5 mill-ért oda is adnák! Na ezt nevezem én konkuranciának! :))
Előzmény: PÍT (3)
I. Blasius Creative Commons License 2000.09.26 0 0 4

Sokaa!

Én biztos, hogy a 206-ost venném, mert ha 1-2 ember használja, azoknak a mérete bőven megfelelő, ráadásul, ha 2,85-ért klimásat kapsz, akkor nagyon jó áron kapod, mert a húgom 3,1-ért vett ugyanilyen motorút, klima nélkül, igaz az prémium felszereltségű 5 ajtós.
Egy Vectra A-nál biztos, hogy jobb, hiszen a Vectra amúgy sem a megbízhatóság szinonimája, főleg nem 9 évesen, ráadásul mivel GT, valószínűleg nem kímélte az előző tulaj(ok).

A 206-os viszonylag jól megy, a végsebessége meglepően nagy (185), elfogadható a fogyasztása (városban 9- 10 liter körül, országúton 6 liter körül), a belső részletek pedig szerintem nagyon szépek, az ülések kényelmesek, a kárpitozás szép, és van benne dupla légzsák, ami egy 9 éves Vectraban biztos nincsen (szerintem szimpla se)

Szóval számomra csak akkor lenne kérdés a 206-os választása a Vectraval szemben, ha félő lenne, hogy esetleg nem tudom kifizetni a részleteket. Ha ilyen vész nincs, akkor SZVSZ a 206-os a jobb vétel a kettő közül.

PÍT Creative Commons License 2000.09.25 0 0 3
Hi!
Nekem Vectra 2000 16v van tehát hivatalból, s erkölcsileg sem tudok mást mondani:VECTRA 2000 16v-T!!!!
Komolyra forditva a szót.A két autó ,ahogy GTI16v is emlitette alapjaiban más autó.Az egyiknek az az előnye ami a másiknak a hátránya.
A Peugeot új, valszeg nem sok gondod lesz vele.De kicsi,gyenge,8 szelepes régi technika, számomra jellegtelen .Én valszeg nem érezném jól magam benne.
A vectra ennek az ellentétje.A pozitívumokat tudnám sorolni,de nem dicsérem.Lényeg az, hogy nagyon jókat lehet Vele autózni.De ennek ára van. Mivel nem új autó.Ez olyan embernek való aki EZT az autót akarja és nem csak egy helyváltoztatásra alkalmas eszközt keres.
Neked kell eldöntened, hogy Neked mi a fontos.
Előzmény: sokaa (2)
sokaa Creative Commons License 2000.09.24 0 0 2
Jogos a kérdés, GTI! Vectra 1,4 Mill., P206 2,85 Mill. (Vectra menne önerőből, Peu viszont hitel.) Igény (vagy vágy) igazából egy új 120-150 LE-s autó lenne, de a vágyak és a pénztárcák nem mindig találkoznak, ezért az indító kérdés.
Előzmény: GTI 16V (1)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!