melnyikov te nagyon egyszerű !
látom mégis csak igazam volt abban hogy te az igazi tökös legény , szóval ha te lettél volna kint akkor te belemondtad volna a hétbe, hogy nézzék emberek itt óriási gáz van, ne egyenek zöldséget aki teheti menjen haza a teherutó söfőrök ne induljanak el stsbstb. még is hogy képzeled ? ha igy tett volna jól ráütöttek volna az orrára , hogy arról koldul.
mellesleg nem vagyok megyőződve hogy bárki ugribugri újságíró tudta moszkvában hogy mi történt csernobilban.
szóval:
1. tudta, de nem mondta mert nem modhatta.
2. tudta , de nem mondta pedig mondhatta vola, mert akkoriban bármelyik újságiró bármit mondhatott, irhatott senkinek semmi baja nem volt belőle: hardi egy aljas hazug.
ennek ungyan ellentmond amit irsz hogy a 80as évek közepe (hardi) egyenrangú az ötvenes évekekkel, a médiákokat illetőleg ("Ha neked egy ilyen hazug jó, akkor tonképpen az ötvenes évek médiájával is kiegyezhetnél").
3. nem tudta
hát most aztán itt tegyél igazságot.
ja és mind3 esetben te vagy az idióta: aki mongya , beee....
Melnyikov, én nem szeretnélek megbántani, de Te - felfigyeltem ugyanis erre - könnyen elveszíted az önuralmadat és szitkozódsz. A szitkozódásaid pedig minősítéseket is tartalmaznak.
Idézz vissza egyetlen antiszemita beszólást tőle. Fogsz még te a meaculpába járni.
Másrészt pedig gusztustalan és aljas amit ezzel általában is műveltek, mintha a világ e körül forogna. Itt is számosan vannak, akik elvesztették a jogukat bármiféle antiszemitázásra, hiszen toleranciát követelve folyamatosan mocskolják mondjuk Szt Istvánt, a katolicizmust, "mellesleg" cigányoznak is rendesen. Az indexbalon a rasszisták aránya szemlátomást jóval magasabb a hasonló jobbosokénál.
Szégyelljétek magatokat. Itt alább egy patkány, valami prenotalis, engem is antiszemitáz indirekte, persze ezt sem tudja bizonyítani, hiszen soha le nem írtam ilyet.
Vagy tudsz ilyet idézni te vörös náci? Mert én ellenben igen sok indexbalos cigányozást tudok említeni, pár iylet siekrült is letiltatnom(pl starlet)
sajnálom, ha csalódást okoztam.
Visszaolvastam Rezső beírásait, és annak alapján alakítottam ki a saját véleményemet.
Hozzátenném még, hogy engem nem zavar, mert nem az én szégyenem.
Ha pedig hazugnak nevezel, lelked rajta: de ez a tényeken nem változtat.
Idióta hazug. Hardy nagyon jól tudta a világsajtóból és a skandináv mérésekből, hogy óriási gáz van, mégis hazudott pénzért, lökte a hivatalos vörös náci moszkvai kommünikészöveget tudatosan, mint te. Ha neked egy ilyen hazug jó, akkor tonképpen az ötvenes évek médiájával is kiegyezhetnél.
Egyszerűen én szégyellem magam, hogy olyanok vannak az indexen, akik magukat liberálisnak mondják(hazudják?), miközben jó nekik egy vörös náci újságíró is, akinek bíróság előtt lenne a helye a közvélemény tudatos félrevezetéséért..
MB
látod rezső, kellet neked egy ilyen madárijesztővel szóba állnod.:))
Ráadásul, ha még a zasszony is megtudja. Muszáj lesz egy fényképed beszerezned, mert különben a ménkű se mossa le rólad.
A végén még téged is kidob a párod:-DDD
biztos ha te lettél vonla moszkvában, akkor előkapod a geigermüller számlálódat azt mondod is már frankót a hétben.
bezzeg ez a kis lauder zsoldos már akkor is hazudozott, pedig nagyon jól tudta hogy mi történt csak nem akarta megmondani.
Ezek szerint te a hiteles hazudozókat kedveled. Hardy Mihály volt az, aki 1986-ban Moszkvából hazudozott Csernobilról.
A szennykanálisoknak, a globális tájékoztatásnak persze pont ilyen emberek kellenek.
Meg neked is, szházi(szalonképes copyright by Rajk László).
Jó a Moldoványit megértem, de azt mondod, hogy nem szereted Kulcsár Istvánt (Hardy előtt ő volt a moszkvai tudosító ugye?), a vérprofi és liberális 168 óra vérprofi és liberális szerzőjét? :))