a nővérem Olaszországban él, a férje olasz, így azt hiszem van egy kevés tapasztalatom a kérdésben! szóval szerintem ilyen kijelentést egyetlen ország lakosaira se tehetsz, undorító előítélet!
az idegenlégiósokkal kapcsolatban: számold meg a Chelsea, az Arsenal, vagy a ManUtd angol kezdőjátékosai számát... ez mindenhol így van Európában, ez a trend!
Csak azt nem értem,hogy akkor miért az olasz csapatok játszottak BL döntőket,Vb,illetve Eb döntőt(Uefa kupáról már nem is szólva) az utóbbi 10 évben,és miért nem az angolok(egyetlen kivétel:1999).
Ha a rohadás ezt jelenti,akkor én még kérek belőle...
Amiket most felhoztál nagyban igazak. Cragnotti valóban egy gátlástalan állat, akitől még ez is kitellik (bár nincs még bizonyítva).
Viszont az interes dolog nem egészen igaz....
Egyrészt nem most, hanem az egyel azelőtti meccsen történt az eset amikor nyertek 3-0 az Atalanta ellen. És a dolgot legjobb tudomásom szerint a bergamoi szurkolók követték el. Bár itt,(http://internazionale.virtualave.net/archiv/bergamo/bergamo.htm) meg is nézheted, a dolgot.
hogy lehetne szeretni az antifocit?Mindig is köcsög mázlisták voltak az olaszok, ez soha nem változik meg.Mancinitől Del Pietroig az összes zseléfejű tésztazabálót utálom!!!!!
loose bowels!
ez egy normális válasz,
én például utálom a német focit,
de ha jön valaki és azt mondja,hogy az a legjobb
nem kezdem leromázni egyböl,
nem küldöm el a fenébe,
meghalgatom,elmondom
az én érveimet,
és miden megy tovább...
Csak érdekel a véleményem,ha igy felbaszott
téged.
Nem érdekel neked mennyit számit a véleményem.
miért ne csodálkoznék?
Attól hogy te munutdfan-nak hivod magad
lehet,hogy te vagy egy utolsó roma gyerek
csak álcázod magad.nem ?
Kusba kellene lennem mert még nincs 100
hozzászólásom?
Ha nem huzok mit csinálsz?
Ugy látom sok degenerált majmot
fújt ide a szél!
De nagyra vagytok magatokkal,
szidjátok itt az olaszokat mint az állat!
Ez tudjátok miért van?
Azért mert jobbak mint bárki más,
és ezt ti nem tudjátok elviselni:
Bele vagytok betegedve!
Mondd,neked mindig elő kell jönnöd valamivel,amire büszke vagy?!Elég sokat irkálsz a fórumokba,és sokaknak fel tűnt szerintem hogy te mindennel menőzöl.Akárki akármit ír,te mindig jössz valamivel,hogy te milyen király csávó vagy.Az egy dolog,hogy utálod Olaszországot,de azért nem kéne mindig szidnod.Mit érsz el ezzel?!Én biztos vagyok benne,hogy Angliát is sokan gyűlölik ám mégse szidja senki úgy,mint te Olaszországot.A gyűlöleted az olaszok iránt szerintem beteges.És ezzel nem ártana valahova elmenned valami lélekgyógyászhoz.
Na és mé' nem kötöd???Szerintem ez egyáltalán nem indiszkrét kérdés.Na de te is tudod,hogy szégyen,hogy Angliát isteníted,MAGYARORSZÁGOT meg le se szarod.Sőt!Még ellenük is szurkoltál.El tudom képzelni,hogy egy világ tört össze benned ,amikor Hrutka berúgta azt a bizonyos szabadot.SZÉGYEN VAGY!
Szerintem ezzel az olaszgyűlelettel igen kevés ember ért egyet.De hát ti(Cannon,ManutdFan)mindenkit utáltok,aki nem angol...-Amúgy MautdFan,kinek szurkoltál a magyar-angolon???Eltudom képzelni,hogy a tv előtt ültél,remegő lábakkal angol zászlót lengetve.Én kedvelem az olaszokat,de azért a magyar-olaszon utáltam őket...-első a HAZA(apropó,ismered te egyáltalán ezt a szót?)!!!
TE,elvakult manutd.!
Az Arsenal-Lazio meccset közvetíti az a nyamvatt m1.Na kiváncsi vagyok hogy melyik csapat fogja játszani a szebb,eredményesebb focit.Habár ez nem kérdéses.Természetesen a Lazio.