Keresés

Részletes keresés

Timna Creative Commons License 2001.10.26 0 0 61
Na teszteltem az ügyfélszolgálatot, igaz, nem túl nagy feladatokkal.
Pl kértem netes kódot, megjött 10 perc alatt (amúgy max 24 órát mondtak), lehet neten egyenleget lekérni, kártyát feltölteni.
Az imént pedig kikapcsoltattam a postafiókot, az is úgy ment ahogy mondták. 15 perc múlva telefon reboot és hopp, nincs postafiókom. Remélem más által sem hívható... Ezt még tesztelem.
Szóval működnek, határozottan :]
Viszont a telefonomban találtam egy szoftverhibát :]
Timna Creative Commons License 2001.10.23 0 0 60
Na de gyerekek!

Azt is látni kéne, hogy minden szolgáltató más célközönséget bombáz.
A vodafone a csóreszmobil, olcsó prepaid, alacsony tarifákkal.
A Pannon olcsó, jó minőségű, nyálas arcoknak :)
A Westel jó arcoknak, kevéssé jó áron, nagyon profi image-dzsel.
A W0660 céges megoldásokra, vagy istenhátamögé király.

Sir Balambér, sajna bedőlt a Vodafon nemzetköziségének, megjárta. Mellesleg az említett sztori szinte pontosan ugyanígy lejátszódott egy ismerősömmel, épp csak Románia + Westel kombóval :)

Az meg miért geciség, ha nem bonthatsz fel csak úgy szerződéseket? Az a geciség, ha nem adnak szerződést, vagy abban nem írnak le mindent, hanem pl "továbbiakért nézze meg az üzletkötési szabályzatunkat...". Velem épp most basz ki a vivendi, mivel 1 évnél hamarabb felmondtam (ill felmondták) az előfizetésemet. Röppen a 30+fás bekötési díj. No és elolvastam ám az igénytelen, ferdén fénymásolt szerződésüket. Nem volt benne ilyenről szó. És a másodpéldányt nem kaptam ám vissza.

Vodám van, vitamax city kártyás.
Van előfizus Westelem is, nem én használom pár hónapja, hanem egy volt munkatársam.

Na most mivel én a keveset telefonáló és nem vitálisan elérendő kategória vagyok, nekem a Vodafone király választás. Technikailag semmi bajom nem volt velük, a vonal minden szolgáltatónál szakadozik időként. Az sms-ek mennek, bár én jó ha kéthavonta küldök egyet, mert 30ftért csúcsidőben is kb 45mp-t beszélhetek bármely mobilhálózatra, és a válasz is egyből megvan :)

A Westellel átéltem az idei karácsonyt, háááát volt egy SMS amit kb 28 óra alatt tudott csak ideenni szegedre a fene debrecenből.

Vodafone előfizetéses: na az előfizetést választani ritka gyíkság, vagy nagy szükség - kizárólag annak aki rengeteget pofázik. Az előfizetésnek két előnye van:
1, kisebb pénzért lépsz be
2, kisebb pénzert beszélsz, ha SOKAT beszélsz
Ezen kívül semmi előny nem jut eszembe, de szarrá szopathatnak a kötelezettségvállalás miatt, havi 4K körül van a legkisebb összeg amit fizetsz (előfizu + készülék törlesztés) oszt ezért gyakorlatilag nagy lófaszt nem kapsz (ja, pl x perc és/vagy x sms ingyen)

A Westel korrekt füzetet adott gyakorlatilag mindenre kiterjedő, világos leírással a szolgáltatást és a kötelezettségeket illetően. A lényege persze az volt, mint mindenhol, hogy szopod a nagy lompost ugy generally, ha már voltál olyan láma előfizetésest választani, de legalább leírták kereken, nem úgy mint az aljas mocsok vivendi.

A vodafone kártyáshoz nem kaptam semmi ilyet, de egy prepaidhez tulajdonképp most minek is? :))

Szóval nem értem az anyázást... Kb úgy nézem ezt a dolgot, mint a matávpusztuljonmeg topikokat. Innen, déltáv illetv már vivendi körzetből a matáv maga az ígéret földje. Szerencsére sikerült megszabadulni tőlük internet és telefonálás terén, igaz, azért a 6-7 hónap elérhetőségért meg kb 800 óra internetezésért valamint kb 5 óra beszélgetésért kb. 180K Ft-ot kell(ett) kipengetnem nekik.

Gondoljátok meg jól, miért ríttok és miért nem!!

buxa Creative Commons License 2001.09.15 0 0 59
szilveszterkor ez nekem is így volt: senki se tudott sms-t küldeni, csak én... :))

érdekes h a voda honlapján nem szerepel a party percdíja (nekem még az van, de ugye már nem lehet kapni) - lehet, h már én se azt fizetem????

nem számoltam utána mondjuk, de érdekelne, h él e még a voda rendszerében a party díjcsomag?

Előzmény: Törölt nick (57)
Léderer Creative Commons License 2001.02.27 0 0 58
Gondolod, hogy pereskedni szeretnék? Van nekem időm erre? Mellesleg ha elolvasod az üzletszabályzatot, gyakorlatilag semmilyen jogom sincs velük szemben.
Előzmény: Törölt nick (57)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.27 0 0 57
Ha annyira rossz lenne a szolgáltatás felmondhatnád a szerzödést egy kis pereskedéssel. De a szolgáltatás igen jó....

Kisebb bakik sajnos minden cégnél előfordulnak. Én is tudnék hasonló velem megtörtént Matávos, Westeles történetet mesélni. Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik.

A családomban, baráti körömben több Vodafone prepaid telefon van, és még senkinek sem volt gondja az sms küldéssel. Még szilveszter éjszaka, éjfél tájékán is simán ment az sms, mig a Westeles, Pannonos haveroknak igen sok problámájuk volt egész este.

Előzmény: Léderer (56)
Léderer Creative Commons License 2001.02.25 0 0 56
Na most ki lettem osztva.
1: kétéves szerződésem van Vodafonenal, mely idén december közepén jár le. Addig csak akkor hagyhatom ott őket, ha a hátralévő hónapok előfizetési díjait kifizetem, de ezt te is megnézhetnéd a számítógépedben, ha bent vagy...
2: nem ismerek családtagot budaörsön, de még ismerősöm sincs ott. Attól még, hogy a barátomat kovácsnak hívják, nem cuculista.
3:érdemes lenne elolvasnod a másik vodás topicba írt írásomat, ott megérthetnéd, miért van a tököm tele velük.
4: nem igaz, hogy semmivel sem vagyok megelégedve, de nem hiszem, hogy ezt neked kéne bizonygatnom.
5: a családban van pannonos, westeles, érdekes, nekik nagyon ritkán van csak problémájuk, az is gyorsan megoldódik.
6: azóta, hogy a másik vodás topicba írtam, történt egy-két érdekes dolog, pl rendszeresen túlszámláztak, aztán amikor bejelentettem, 3 hónapig kellett várni a jóváírással. Az se volt rossz, amikor Londonban a voda hálózatára kiírta, hogy tiltva. Na az volt a hab a tortán...
7: próbáltam kedvesen intézni a dolgokat: egy hétig tartott a számom titkosítása, de a gáz mondjuk nem is ez volt, mert hát mondjuk van ilyen(perzse a voda 24 órás keretet ad magának erre.) A gáz ott volt, h azt mondták, már titkos... aztán véletlen kiderült, hogy hoppá, nem, mert az egyik barátom elhagyta a számom, felhívta a vodát, aki készséggel, címmel együtt megadta. 3 nappal a kérésem után. A srác meg nem tudta, hogy titkosítást kértem, és mondta, hogy képzeljem mekkora fasz, elhagyta a számom, de milyen jó, hogy a voda megmondta. Nem téptem meg a hajam. No sebaj. Amikor a már leírt sztori (másik vodás topic) történt, tény, kikeltem, nagyon. De ki nem tette volna azok után? Meg is lett az eredménye, jóváírtak 60 percet, visszahívtam őket, és megköszöntem. A jóváírásnál gondoltam, megint rendes leszek, kibaszott nyugottan, magamat már-már hülyének titulálva kérdezgettem a csajt a részletes számláról... Mondta, hogy jaj, ténylg valami nem stimmel, majd visszahív másnap. Ha három nappal később nem megyek be a Mammutba és nem bályolgok egy jó csajnak, talán még ma is tartozna nekem a voda kb 5 rugóval, ami azért nem rossz. Lényeg, hogy a novemberi számlámra vonatkozó jóváírást a decemberi és a januári jóváírásokkal együtt írták csak jóvá a januáriban. Vagyis én vagyok a voda egyik hitelezője. Nem rossz, nem rossz. Más kérdés, hogy ha megtehetném, nem adnék nekik.

Ha ezek után is azt mondod, hogy türelmetlen vagyok a vodafonnal, akkor szerintem menj el a főnöködhöz, mutasd meg neki az én írásomat, majd sűrű nyelvcsapásokkal add elő, hogy ez mekkora egy suttyó ügyfél.
1270:)

Üdv: Léderer

P.S. Ezennel befejeztem az itteni írást, mivel ebben a hónapban megjött a számla a jóváírásról, most mintha minden rendben lenne.

P.S.2.: na egy pozitívum: tavaly márciusban még nem lehetett a deákon rendesen vodával beszélni, állandóan elment a térerő...(biztos abban is én voltam a hibás, meg a c25:)) Ellenben ma, amikor már TÖKÉLETESEN van térerő a Deákon. Azért ez zseniális, havi 4 rugóért!

Előzmény: Jessica_atr (54)
nyikhaj Creative Commons License 2001.02.24 0 0 55
Azért érdemes külső szemlélőt is meghallgatni. A Számítástechnikában olvastam egy elemzést a Voda marketingjéről. Érdekes történet...
Jessica_atr Creative Commons License 2001.02.24 0 0 54
Nem értem, honnan veszel ilyeneket, ha nem értesz hozzá. Hogyan képzeltétek ezt el a haveroddal? Vodafone alkalmazott ül a gép előtt és találomra letiltogatja egy-két prepaid üf. kimenő sms-ét? Na, öcsém, te ma már küldtél ennyit, most nem küldesz többet?
Könnyű a szolgáltatót hibáztatni, de jobb lenne, ha az illető a saját háza táján nézne körül előbb. Van fogalmad arról, hányan próbálkoznak ilyen hazugságokkal?? Bla, bla,..van még X Ft-om miért nem engednek smst küldeni? Nem mi nem engedjük, de ha nincs lóvéd, nincs szolgáltatás.

Ha ennyire elégedetlen vagy a szolgáltatással, mi a fenének nem mondod fel a szerződést?
Tudod, igenis sokan-nagyon sokan- vannak, előfizetők,akik elégedettek a Vodafone-nal, ha valami észrevételük van, akkor azt építő szándékkal jelzik, nem ilyen módon, mint te. Bár ahogy a hozzászólásaidat olvastam, kétlem, hogy bármivel is elégedett lennél, legyen akármilyen szolgáltatásról szó.

A budaörsön dolgozó rokonod v. ismerősöd helyében meg szégyellném magam, hogy az ő nevével megegyező nick alatt irogatsz ilyeneket.

Előzmény: Léderer (53)
Léderer Creative Commons License 2001.02.24 0 0 53
Nekem előfizetésem van, még a régiek közül a középső.
A barátomnak nem emléxem milyen fajta kártyás szarja VOLT, de mivel telcsizni tudott, nem hiszem, hogy elfogyott volna a pénz a kártyájáról. Technikailag meg nem nehéz ilyet megoldani, mivel minden kártyás szám 2-vel kezdődik... Ami meg előfizetéses, az meg mással, pl 3.
Előzmény: Törölt nick (52)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.17 0 0 52
Ez egesz egyszeruen nem igaz. Ezt muszakilag is eleg nehezkes lenne megoldani. (Hogy bizonyos ugyfeleknek annak ellenere, hogy van penz a szamlajukon, csak x szamu sms-t engedelyezzen a rendszer.) Arrol lehet szo, hogy 0-ra ment Lederer baratunk egyenlege, es addig nem kuldhetett sms-t amig nem toltotte fel a kartyajat.
Előzmény: Léderer (50)
Kilroy Creative Commons License 2001.02.16 0 0 51
B+, a Vodafone tényleg ekkora gekkó?! Ez durva, de nagyon! Remélem, mindenki otthagyja őket yól, oszt majd nézhetnek... :-(

Kil

Előzmény: Léderer (50)
Léderer Creative Commons License 2001.02.15 0 0 50
NEHOGY!!!!

Egyik első ügyfelük vagyok, és hihetetlen miket meg nem engednek maguknak(előfizetéses vagyok).
Egy barátom nem előfizetéses, vele azt szokták elsütni, hogy naponta x smsnél többet nem küldenek el, hiába van térerő és pénz a kártyáján. Amikor betelefonál, hogy mi a fasz van, közlik, hogy "ez van"... Múltkor az egyik csaj halkan megsúgta neki, hogy mindenkinél így van, mert ugye a pénzt már kifizette, tök mindegy, hogy a vida szolgáltat-e vagy sem.
Pofátlanok, amint lehet, otthagyom ezt a bandát!

Előzmény: rayn (44)
szib Creative Commons License 2000.12.14 0 0 49
Békésen is a saját hálózatra állt a telefon.
Ez a csabai tornyoknak köszönhető, vagy már Békésen is megy? A térerő nem volt nagy.
Előzmény: horai (48)
horai Creative Commons License 2000.12.13 0 0 48
Békéscsabán elindult a Voda.
Előzmény: horai (46)
Sir Balambér Creative Commons License 2000.12.06 0 0 47
Voda el. Westelre váltás megtörtént.
Az az érdekes, hogy ha otthonról kapok vodáról németországba Westelre SMS-t, akkor ha D1 hálózaton vagyok, minden SMS 8-10 példányban jön, illetve volt olyan, hogy 3 napig minden SMS helyett egy bizonyos SMS érkezett meg.. Már nagyon untam a szövegét. Visszafelé is nagyon lassú a dolog..
A megoldás: át kell váltani az Interkomra. Az teljesen korrekt és gyors..

horai Creative Commons License 2000.12.04 0 0 46
Békés megyében is nemsoká lesz Voda. Legalábbis Békéscsabán már gőzerővel építik a tornyokat, sok már kész is van, csak valószínűleg addig nem akarják bekapcsolni őket, amíg nincs kész az egész város. Szerintem pár héten belül működni fog a Voda arrafelé is.
Előzmény: szib (42)
Jiame Creative Commons License 2000.12.03 0 0 45
rayn: szerintem ne az alapján vegyél mobilt, hogy a haver mit árul, vagy melyik reklámja a szimpatikusabb, hanem az alapján, hogy a környezetedben mit használnak gyakrabban...
pl. ha a haverok meg a család túlnyomó részt westeles, csak magaddal szúrsz ki, ha pannont vagy vodát veszel, és így tovább... mivel az egy mobilhálózaton belüli hívások ugye olcsóbbak mindkét irányba...
főleg, ha az ember nem nagy mobil-guru (mint pl én :-) ), érdemes a biztosra/olcsóra menni.
rayn Creative Commons License 2000.12.02 0 0 44
Épp most gondolkodom azon, hogy vegyek -e egyáltalán mobilt.
Én csakis Vodát vennék (egyik haverom árul ilyet is), akkor most mi van?
Mindenesetre kipróbálom, majd meglátom mi lesz.
totyus Creative Commons License 2000.12.02 0 0 43
"ha a Pannon is felmondja a rooming szerződést"

is? A westel-vodafone szerződést nem az előbbi mondta fel, hanem a vodafone, méghozzá műszaki okokra hivatkozva. A voda műszaki partnere állítólag a nokia, a westelé meg ( nagy mértékben ) az ericsson, ez kezdett gondot okozni, legalábbis valahol ezt hallottam.

A héten a népszavában megjelent egy egyoldalnyi westeles reklám, benne nagy betükkel:
VODA - vissza ( a sötét képen egy telefon fordított nekünk hátat ).
Alatta egy pöttyet furcsa hangvételű iromány ( "...a Te hangod már más utakon jár...." ).
Úgy tűnik, nem esett jól a westelnek, vagy legalábbis mintha nem számítottak volna rá.

szib Creative Commons License 2000.12.02 0 0 42
Nagy szarság, hogy időelőtt lekapcsolták a Westel hálózatáról a Vodafone-os telefonokat. Bezzeg mikor kötötten a szerződést váltig állították, hogy a rerületi ellátottság csak növekhet, csökkenésre nem kell számitani, mert mire lekapcsolásra sor kerül, addigra már kész a saját hálózatuk. Éppen a Pannontol váltam meg miattuk, s most ugyan abban a helyzetben vagyok,ami miatt elmentem a Panontól, hogy a saját lakásomban nem tudom használni a mobilomat. De semmi gond, mert igérik, hogy jövő augusztus végére meglesz a saját országos hálózat. /tavaly decemberben ez év vége volt a határnap,/. Akkor mekkorát fogunk szivni, ha a Pannon is felmondja a rooming szerződést, s lehet, hogy akkor sem lesz még egy vodafone-os torony Békés megyében.
szib
Attys Creative Commons License 2000.11.11 0 0 41
Hol lehet kapni 2500-as kártyát? Gyártják még?
buxa Creative Commons License 2000.10.07 0 0 40
van hálózata a vodának - budapesten 90%ban saját logót látok a telcsimen, de vidéken inkább westelt (metróban pannon).

vki írta, h a pannon 2 év alatt építette ki a hálózatát: talán kicsit több türelem kellene - van még végülis 1 év, h össze lehessen hasonlítani őket...

ami pedig a "huménerőforrás" részét illeti a szolgáltatásnak: nekik is el kell sajátítaniuk a dolgokat: nem hiszem, h itt közülünk is mindenki 1ből +tanult járni, miután +született... ;-)

azonkívül (mongyuk erről aztán télleg semmi infóm)nem tudom, h +jelenése után mennyi embert csábított át a már +lévő w/p szolgáltatóktól (itt most nem a vezetői szférára gondolok, hanem inkábba front office oldalra)! itt most arra gondolok pl., h a UPC törzsgárdája jórészt volt matávosokból áll: vagyis az ő szolgáltatásuk értékelésekor a tapasztalatlanságot már el lehet felejteni...

az a külföldi 60e ftos dolog azért télleg durva lehetett - én (sem) hagynám annyiban!!!

Előzmény: Kukorica János (24)
nickwarren Creative Commons License 2000.10.02 0 0 39
az ahhoz képestet nem tudom értékelni
azért mert a tulajdonos kurva gazdag nem biztos, hogy minden jól fog menni
és hát láttál már céget aki úgy hirdette magát, hogy elég szar vagyok, de majd azér lehet, hogy jó leszek... marketing, apukám, marketing...

de amúgy télleg csalódás a voda

nw

Előzmény: TevTanito (38)
TevTanito Creative Commons License 2000.10.02 0 0 38
nickw.

Lasd be, teljesen igaz, hogy a vodafone ahoz kepest mennyire veri magat es mi all mogotte elegge pocsek ocska semmit nyujt mind szolgaltatasban mind technikaban.

TT

Előzmény: nickwarren (34)
cs_geza Creative Commons License 2000.10.02 0 0 37
'94 elejen indultak, 95 vegere 90%. A semmibol. No roaming, no knowhow, no tapasztalat. Mindket szolgaltato a semmibol indult el (par honap alatt Bp-t osszeraktak es kesz). A pancsifon mogott ott all a nagy anyaceg, 5-6-7 ev tapasztalata, volt le7oseg szakemberek "beszerzesere". Messze nem uaz a tempo..... 20 MRD eredmeny kontra mennyit is fektettek bele? Kicsit sem sajnalom egyik ceget sem, de a VF nem vitte veghez azt a feladatot, amit vartak tole.....
Előzmény: nickwarren (34)
nickwarren Creative Commons License 2000.10.02 0 0 36
városban, autóút mellé sűrűn 1800-as és néhány 900-as, de mondjuk az Alföldet nyilván nem fogják két km-enként lefedni... kiraknak pár 900-as cellát, aztán hadd nyomják a juhpásztorok a mobilbizniszt ;)

de az esszenciája a mondanivalónak stimmel. többet kell telepíteni

ja és még egy dolog, a hálózatot közvetlenül nem a voda, hanem a nokia építi

nw.gsm

cs_geza Creative Commons License 2000.10.02 0 0 35
Szerencsere meg egyet sem lattam, de olvastam, hogy templomtornyok/viztornyok, etc tetejere epitik/epitettek oket.....Raadasul mivel 900/188-asok, igy meg surubben kell tenni, mint a sima 900asat....
Előzmény: nickwarren (33)
nickwarren Creative Commons License 2000.10.02 0 0 34
mit épített ki a pannon meg a westel 1-2 év alatt??? max a gépjármű flottáját a managereknek...
nem kasza és erről ne is nyissunk vitát

de a legegyszerűbb megnézni az eredményeket... w. 20mrd tiszta haszon - ez a kasza

nw

Előzmény: cs_geza (32)
nickwarren Creative Commons License 2000.10.02 0 0 33
voda torony van egy rakással
januárra meglesz a kb 80%os lefedettség (nem területre, hanem emberre számítva)

nw

Előzmény: TevTanito (30)
cs_geza Creative Commons License 2000.10.02 0 0 32
Nem vagyok hulye, tudom, hogy nem ingyer'.....helyette fizethetUNK(w/p-n keresztul) az 1800-as frekiert, mert megkaptak (w/p, meghozza hamarosan, mert akkor ennek volt a 6arideje 1 ev), meg a vizifon is fizet a roamingert, de gondolj csak bele: a w/p 1-2 ev alatt kiepitette a teljes halozatat, a vizifonnak van ra 5 eve (ha tenyleg ennyi van)! Azaz Mo-ra "alig" (a teljes kiepiteshez kepest) kell beruhaznia az elso 2-3 evben, es mar szedi is a sok(?) elofizetoi es beszelgetesi dijat (aminek egy resze elmegy ugyan a roaming dijra, de marad is). Na, kasza? :((((
Előzmény: nickwarren (29)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!