ilyen butákok az amcsik?
mi sem birjuk rendes idoben nezni az idoeltolodas miatt, oszt megis nezzuk .. pedig ok nyerik a rakas aranyermet, s nekik szolt mar vagy 50szer a himnusz
Bob Costas nekem szimpi, ő legalább kitudja mondani a magyar neveket...
"mindent kb ot percenkent reklam" - igen de azok a reklámok kb másfél percesek és nem is maradsz le semmiről
"egy nap kesessel adnak le mindent" - az azért van mert ha élőbe menne akkor senki nem tudná nézni az időeltolodás miatt
"botrany amit az NBC muvel" - az NBC még sosem adott le ilyen teljes olimpia közvetitést mint most 2000-ben
3 csatornát lefoglalnak (1 broadcast és 2 cable) + az online-on is megtudod nézni a dolgokat
ez eddig még ok
nekem azzal van a gondom hogy minden érmet az amcsik visznek és már egymillioszor eljátszották az amerikai himnuszt
Arrol nem is beszelve, hogy egy nap kesessel adnak le mindent kb ot percenkent reklam es raadasul a Bob Kostas hulye szoveget is hallgatni kell. Szoval botrany amit az NBC muvel. Az ameriakiak is utaljak.
Egyebkent ugy tudom, hogy szigoruan tilos barmilyen videoanyagot kozzetenni a neten az olimpiarol. Mintha pont itt az indexen olvastam volna rola.
Willie
nekünk sem sikerült letölteni videot egyik tvtársaság honlapjáról sem, ezért marad a Petőfi rádió, elég jól közvetítenek, izgulhatunk a munka pedig addig áll!
Hajrák Erdei, Hajrá kajakosok-kenusok!!! És hajrá vizilabdás magyarjaink!!!
Hat, itt Ausztraliaban is kb ez a helyzet. Szinte csak az ausztralokat mutatjak, egy TV adon egesz nap csak az olimpia megy, de itt a munkahelyemen csak a radio nyujt megoldast. En a Duna TV honlapjarol toltom le minden nap a Sport Preceket (naponta ketszer) RealVideo-ban. A Petofi radioval nem tudom mi van, mert elerhetetlen.... mintha eltunt volna.
Valaki talalt esetleg valami elo es/vagy archive video anyagot a neten? Itt Texasban nagyon szar a musor, es a Magyarokat alig mutatjak, valami jobbra vagyom!