Keresés

Részletes keresés

pitya Creative Commons License 2000.12.02 0 0 38
na esz mos m´? jéghegynek ütközött & bekampózott. na mind1. más topicot is hoztak már fel, de ebben nem volt semmi fantázia:((
Pitya
_wave Creative Commons License 2000.09.26 0 0 36
Kedves Bastyaelvtars!

Amit leírtam, csak a magánvéleményem, én így gondolom. Lehet egyetérteni, vagy sem. Győzködni nem foglak.

>Hát ez nekem teljesen új információ. Szerintem >ha érzelmeket akarnak közvetíteni, meg töltést >adni, akkor fogják meg egymás kezét, bámuljanak >egymás szemébe, de egy orgazmus nélküli >szeretkezésre ne akarja már senki elhitetni >velem, hogy az neki bármilyen szempontból is jó.

Azt hiszem erről inkább úgy kellene véleményt alkotnod, hogy ismerd a szóban forgó másik fél
véleményét is. Az, hogy mi itt elméletben miket írunk le, még nem jelent semmit. De azt hiszem nem vagyok egyedül a véleményemmel.

Üdv.

Előzmény: bastyaelvtars (34)
kzt Creative Commons License 2000.09.26 0 0 35
Latod kedves elvtars, mennyi minden ujat lehet itt talalni? Lehet hogy a vegen kiderul hogy a vilag nem teljesen olyan mint amilyennek Te gondolod.

>Hát ez nekem teljesen új információ. Szerintem ha érzelmeket akarnak közvetíteni, meg >töltést adni, akkor fogják meg egymás kezét, bámuljanak egymás szemébe, de egy >orgazmus nélküli szeretkezésre ne akarja már senki elhitetni velem, hogy az neki bármilyen >szempontból is jó.
A legtobb lanynak, kulonosen amikor kezdok, nincs mindig orgazmusa, annak ellenere hogy nem csak fogjak egymas kezet es bamulnak egymas szemebe. Ennek ellenere tudjak elvezni a szeretkezest. Kerdezd meg errol nyugodtan a baratnodet.

Előzmény: bastyaelvtars (34)


bastyaelvtars Creative Commons License 2000.09.25 0 0 34
Kedves wave:

"Az, hogy egy szeretkezés "jó volt", baromira nem egyenlő az orgazmussal."

Már megbocsáss, de akkor mivel egyenlő? Én úgy tudtam, a szeretkezés célja az orgazmus, nem pedig ahogy írod:

"Jó attól lesz, hogy mindkét félnek jelentős érzelmi töltést ad, közös érzelmeket közvetít"

Hát ez nekem teljesen új információ. Szerintem ha érzelmeket akarnak közvetíteni, meg töltést adni, akkor fogják meg egymás kezét, bámuljanak egymás szemébe, de egy orgazmus nélküli szeretkezésre ne akarja már senki elhitetni velem, hogy az neki bármilyen szempontból is jó.

Előzmény: _wave (33)
_wave Creative Commons License 2000.09.25 0 0 33
Hello!

>A te verzióiddal a következő a baj:
>
>1. Tanítja a pasit: Hát kíváncsi vagyok én arra >a pasira, aki nem tartja megalázónak, sőt, jó >néven veszi, ha a nő tanítja. A nő nyilván nem >akarja megbántani, ezért nem fogja tanítani.

Malacod van, találtál egy ilyen pasit. :)
Ha a nő érthetően és főként nem bántóan tudtára adja a férfinak, hogy neki mi a jó, azon nincs mit sértésnek venni. Megsértődni csak az fog ezen, aki az a tipikus "kan".
Én speciel elvárom, hogy a párom ne tegyen úgy, hogy a párom tudtomra adja mi a jó neki.

>2. Az meg még érdekesebb lehet, ha azt mondja, >hogy ugyan jó volt veled, de én nem mentem el >
>(vagyis nekem egyáltalán nem volt jó).

Nem igaz. Az, hogy egy szeretkezés "jó volt", baromira nem egyenlő az orgazmussal.
Jó attól lesz, hogy mindkét félnek jelentős érzelmi töltést ad, közös érzelmeket közvetít.
Az orgazmus hiánya hosszútávon nyilvánvalóan nem jó, de attól ha egyszer-egyszer kimarad, még nem rossz az egész.

Előzmény: bastyaelvtars (19)
Trish Creative Commons License 2000.09.25 0 0 32
Csak eggyel. :))
Amúgy szvsz nem von le, csak nem vagyok reprezentatív minta... (ebből a szempontból... :))
Előzmény: bastyaelvtars (31)
bastyaelvtars Creative Commons License 2000.09.25 0 0 31
Persze, itt most csak általában beszéltünk a jelenségről, egyéni kivételek lehetnek, bár azért befizetek én arra a nőre, aki azt állítja magáról, hogy a felsoroltak közül még egyik miatt sem feküdt le. A te állításod értékéből rengeteget levon az a tény, hogy te még csak pár hete fekszel le férfiakkal.
Előzmény: Trish (30)
Trish Creative Commons License 2000.09.25 0 0 30
Ezek szerint nem jó, ha őszinték vagyunk a partnerünkhöz? Vagy azért nálam, aki az általad felsorolt lehetőségek közül, amiért egy nő lefekszik egy pasival, csak egy jön számításba azért működhet az őszinteség?
Előzmény: bastyaelvtars (29)
bastyaelvtars Creative Commons License 2000.09.25 0 0 29
Mondom, azért, mert te csak a vágyaidat írtad le, én meg a valóságot. Hogy a te általad elképzelt variáció jó lenne-e vagy sem, azt nem lehet előre tudni, ezért tehát neked csak igazad LEHET. De lehet, hogy úgy egyáltalán nem működne az egész, talán nem véletlenül van úgy, ahogy én leírtam, végül is így működőképes a világ.
Előzmény: Trish (28)
Trish Creative Commons License 2000.09.25 0 0 28
bástyaelvtárs!
Csak egyet kérdezek: Nekem miért csak igazam _lehet_ és Neked miért _van_ ??? :))

Másrészt én mind a két pontodra tudok példát. Azok után, hogy reálisan gondolkodtam...

Üdv,
Trish

Előzmény: bastyaelvtars (19)
kzt Creative Commons License 2000.09.25 0 0 27
Kedves RIPityom,

rendben, majd szolok amint latok ilyen lanyt, bar mostanaban gimik korul eleg valoszinu hogy elofordulnak :)).

>Nem akarnék – ismételten – a lelkivilágodba taposni, de szerinted, úgy mégis, hányan kapják >azt a vkit, akit szeretnének?
A lelkivilagom eleg eros :)), masreszt meg vagyok gyozodve arrol, hogy mindenki alakithat az eleten. Az orvosnonel meg akar be is ajanhatsz. :))).

>Dagadt, zsiros, pattanasos no: egyertelmu, hogy az igenyesseget elsosorban magaval kell kezdenie. Ha valaki lusta / igenytelen a kulsejere, vagy barmi masban az eleteben, akkor elobb-utobb csak hasonlo emberek tarsasagban talalja magat. Ha o elvarja a ffi-tol, hogy hetente ketszer gyurjon, minosegi ruhak, nemi kp, akkor a ffi is elvarhat hasonlokat. Ez az elet. Masreszt, ki a fene keresi az atlagos lanyt :)))?

>De, szerintem, ha szólni kell, akkor azt már a fene megette...
Ugyan miert? En inkabb szolok, mint megvarjam meg rajon. Trivialis pelda: Kedves-rendes bolcseszlany nem sok tapasztalattal de annal tobb lendulettel nekiesik a szajaval az embernek.
Kicsit olyan volt mint amikor a boci elkapja huvelykujjad :)). Megalltunk egy kicsit, meseltem neki egy nehany dolgot a ffi anatomiarol, es lam egybol csodat tudott muvelni. A vegen meg buszke is volt magara, hogy milyen ugyes.

>Bazze’! Te aztán jól kened, nekem még jóformán egy lány sem (max.:2-3) vallotta meg l>egbizalmasabb szexuális fantáziáját.
Nem biztos hogy a legbizalmasabb volt :)), de kiprobalhato. Megerte a felora beszelgetest. Az ilyen beszelgetesek megelozhetnek kellemetlen csalodasokat ill. felsuleseket is ...

Előzmény: RIPityom (26)
RIPityom Creative Commons License 2000.09.25 0 0 26
Hahh, így többeKöZT!

„…egy ertelmes 16-17 eves lany mar nagyon jol tud tanitani…”

Nemmondom, ha tudsz ilyen facér, jófajta, csinos tanítóleányzót, okvetlen ajánlj be… számítok Rád ;-)

„Miert is el egyutt egy barbar horda dicstelen peldanyaval?”

Nem akarnék – ismételten – a lelkivilágodba taposni, de szerinted, úgy mégis, hányan kapják azt a vkit, akit szeretnének? Beszélgettem egy enyhénszólva is reprezentatív, rendkívül kellemes 24éves doktornővel. Nos, egy bizalmas pillanatában megvallotta, hogy az intelligens(diplomás, nem feltétlen orvos), egzisztenciálisan stabil, jóképü és jóalakú emberre vágyódott. Volna. Mert ilyen csak a mesében van. Illetve, aki jutott neki, az kompletten volt nem normális. („Lehetek maximalista, csak akkor vénlány maradok”)
S ő még a szerencsésebbik kategóriába tartozott az adottságait tekintve.
Nézz egy dagatt, zsíros, pattanásos okádék nőt….
vagy, ne legyek szélsőséges, csak egy nagyátlag, tipikus magyar leányt –

nyilván BradPitt –ről álmodik, JonhHolmes méretü buzogánnyal és BillGates magánvagyonnal. Legalábbis ez volna számára a non-plus-ultra. Ehhez képest hol van szegény, igénytelen átlag magyar…. Ébresztő!
Gondolom, Te is tudod, minden nő életében volt egy ffi, akinek a kedvéért, bármikor elhagyná aktuális kedvesét, férjét, gyermekét.
Na, ez nem a férje, barátja. Sz’al lehet ideákat, ábrándokat kergetni… csak az élet az valami egész más.

„csodalkozott, de aztan rajott, hogy jobb ha szolok, minthogy unalmamban a tevet nezzem a valla folott…”

Azmár igaz,
szóból ért a magyar. De, szerintem, ha szólni kell, akkor azt már a fene megette...

„…De igyekszunk az ilyesmirol beszelni, mert szeretnenk reszei lenni egymas fantaziainak…”

Bazze’! Te aztán jól kened, nekem még jóformán egy lány sem (max.:2-3) vallotta meg legbizalmasabb szexuális fantáziáját. (s hogy mit jelent az, hogy a „legbizalmasabb”- gondolom, lapozgattad „A női szexuális ábrándok” c. remeket. Hát, az valami) Egyikben sem kellett szerepelnem :-)

„…elmondunk, de nem mindent... nehogy meg a vegen kedvet kapjon a pasimra…”

Korrekt :-)))

RiP

Előzmény: kzt (25)
kzt Creative Commons License 2000.09.25 0 0 25
Hali,

a riportot nem olvastam, csak a sajat, statisztikailag nem szignifikans mintamra tamaszkodom.

S ott feketén-fehéren kiderül, átlag anyáinkban több a szemérmesség, a szégyenlős zavar, a félénkség, a tapintat, az odatartás(!)(nem odaadás), a beletörődés, a szimuláció, mintsem hogy instruktora legyen egy nagyra nőtt mamlasznak.
Nem az anyanak, inkabb a partnernak (szereto, baratno) lenne a feladata ez. Anyucit itt mar ki lehet hagyni a jatekbol :))). Egy ertelmes 16-17 eves lany mar nagyon jol tud tanitani, illetve tudja hogy neki mi/hogyan jo.

S Te még azt kérded, vállalkozik, vállalkoznak-e tanítani a barbár horda többségének e dicstelen példányát? De mégis, hogyan?
Miert is el egyutt egy barbar horda dicstelen peldanyaval? Nem jutott jobb neki? Lusta volt jobbat keresni, huje volt es terhes lett, vagy nem kellett masnak? Egyebkent mitol lenne jobb a ffi,, ha senki nem mondja meg neki? A legtobb ember egyebkent egesz jol reagal az egyszeru de ertheto instrukciokra.

szerintem, fogalmad sincs, mi jár párod fejében, miközben azt hiszed, jól kened.
Tenyleg nincs. Ezert szoktunk errol beszelni. Az is elofordult, hogy o sem tudta hogy nem az igazi amit csinal, azt pedig en mondtam meg neki. Kicsit csodalkozott, de aztan rajott, hogy jobb ha szolok, minthogy unalmamban a tevet nezzem a valla folott. A vilag marcsak ilyen, ha szeretnel valamit, akkor erdemes szolni. Lehet hogy hallgat ra :))).

Azt hiszem, Te is, jómagam is, aligha hinnénk a fantáziájuk kivetítőjén pergő képeknek, jeleneteknek…
Ezt nem tudom, hiszen nem latok a fejebe. De igyekszunk az ilyesmirol beszelni, mert szeretnenk reszei lenni egymas fantaziainak. Szvsz ha nem tudok errol egy lannyal kommunikalni, akkor az azt jelenti, sokaig nem fog tartani a kapcs.

Lanyok es kibeszeles:
egy volt bnom mondta: Elmondunk, de nem mindent... nehogy meg a vegen kedvet kapjon a pasimra. Egyebkent ha megkerdezed, hogy milyen volt a regi pasija, akkor kb. latszik hogy az o noi szemszogebol mi a fontos...

Előzmény: RIPityom (24)
RIPityom Creative Commons License 2000.09.25 0 0 24
Szervusz többeKöZT!

Nem szeretnék – újfent – feleslegesen belepofázni…de,
nem tudom, olvastad-e Dr.Hide Riportját?
Tanulságos, ha optimista szeretnék lenni; illetve, szomorú – ha realista maradnék.
De,
inkább hajlanék a pesszimizmusra: iszony. Egy iszonyat.

S ott feketén-fehéren kiderül, átlag anyáinkban több a szemérmesség, a szégyenlős zavar, a félénkség,
a tapintat, az odatartás(!)(nem odaadás), a beletörődés, a szimuláció, mintsem hogy instruktora legyen
egy nagyra nőtt mamlasznak.
Merthát,
az átlag férfi megvan róla győződve, hogy hím, bika és tigris mivoltjából fakadólag többet is tud a kelleténél;
s egy nőnek bőven elég 5-10perc előjáték, kis csőr, kis cickó… röpke oralitás, aztán gyorsvágta misszionáriusban, s ha ideje, ereje engedi a hölgyet megkéri pattanjon nyeregbe… aztán ezzel vége is… alvás. S teljesítette a VadKan szerepéhez kötödő feladatát, profihoz méltó módon.
Tudod,
hány nő maszturbálna ezek után, ha lenne hozzá bátorsága, ott a sötétben, a hortyogó embere mellett?

S Te még azt kérded,
vállalkozik, vállalkoznak-e tanítani a barbár horda többségének e dicstelen példányát? De mégis, hogyan?
„- na, apukám, akkor most kezdjük előröl! Onnan, hogy moss fogat…” vagy: „Ne egyél már légyszives ebédre cigánypecsenyét!” s akkor az intim beretválkozás szóba sem került, vagy a vibrátor, Uram Bocsá’a pezsgősüveg, a fagyi, a tejszínhab… hogy tekintene a Teremtés Koronája nőstényére, ha ilyen vagy ehhez hasonló extrém ötletekkel állna elő – akármilyen diplomatikusan?

Kockáztassa meg,
hogy elveszíti nagy nehezen elcsábított álmai hercegét? Még ha beszélni is lenne hozzá bátorsága… szerintem, fogalmad sincs, mi jár párod fejében, miközben azt hiszed, jól kened. Persze, ez rám is vonatkozik, nyilván. Azt hiszem, Te is, jómagam is, aligha hinnénk a fantáziájuk kivetítőjén pergő képeknek, jeleneteknek…

S hogy a topichoz is hozzászóljak:
Naná!!!
Persze, hogy kibeszélnek. Szaftosan, alaposan. Nyilván vannak kivételek, a soraimat – többekközt azok a lányok, asszonyok akik momentán most olvasnak, de sajnos… bezony. Kibeszélnek. Picinyke cégünknél, szerény személyemről – tévesen – az hír járja/járta, hogy szexuálisan hyperaktív vagyok (s amikor ezt tagadtam annak kedves, bájos hölgynek, aki ezt volt szíves a szemembe mondani, azt válaszolta erre legnagyobb megrökönyödésemre: „Kár, mert szivesen kipróbáltak volna!”) Vagy például, csak hogy folytassam a sort, miután egy másik hölggyel keveredtem (tüz)forró viszonyba – e cégnél szintén az hír járta, hogy – állítólag még a csilláron is csináltuk. S én erről nem pofáztam senkinek, ami nem is volt olyan meglepő, mivel ott tényleg nem csináltuk ;-)

RiP

Előzmény: kzt (23)
kzt Creative Commons License 2000.09.25 0 0 23
Tobb is az mint egy varos :)))

Ami a spec. eseteket illeti, azokrol nem tudok sokat nyilatkozni, hiszen sem penzem, sem befolyasom nincsen, ami miatt ilyen celpont lehetnek.

De ezzel akar meg is lenne a holnapi kerdeskor. Lanyok, ti
- szoktatok iranyitani - segiteni - tanitani a ffi-t szeretkezes kozben?
- elfogadnatok / szeretnetek, hogy a ffi ezt tegye?
- Ha nem, akkor szerintetek hol/hogyan/kitol tanulja ezt meg a partneretek ill. ti?

- nem jott ossze a dolog, nem sikerult elmennetek. Melyiket mondanatok:
Nekem is jo volt - vagy - Jo volt erezni teged, legkozelebb sikerul nekem is. - vagy -
Jobban figyelhetnel ram, megint nem mentem el.

Előzmény: bastyaelvtars (22)
bastyaelvtars Creative Commons License 2000.09.25 0 0 22
Hát az meglehet, hogy a te és az én nőim közt nincs átfedés, végül is elég nagy a város :))

De inkább arról van szó, hogy más esetekről beszélünk. Te csak arról, amikor mindketten szerelmesek egymásba, én meg az összes felsoroltról. Ha mondjuk egy nő azért fekszik le valakivel, mert szeretné megkapni az egyik kereskedelmi csatorna vetélkedőjét, akkor érthető, ha nem fogja közölni a producerrel, hogy nem ment el. A többi esetre ugyanez érvényes. Még ha a nő szerelemből fekszik is le, akkor sem biztos, hogy meg meri bántani a pasit, ha az nem szerelmes belé.

Előzmény: kzt (21)
kzt Creative Commons License 2000.09.25 0 0 21
Na és mi jár annak, akinek igaza van? :))
A szaja :)), tied a pont.

>1. Tanítja a pasit: Hát kíváncsi vagyok én arra a pasira, aki nem tartja megalázónak, sőt, jó >néven veszi, ha a nő tanítja. A nő nyilván nem akarja megbántani, ezért nem fogja tanítani.
Kivancsi vagyok arra a pasira, aki csak ugy magatol tudja, hogy mi a jo a nonek... illetve a not, hogy mi a jo a pasinak. Szeretkezni lehet, de szegyellnek rola beszelni?

>2. Az meg még érdekesebb lehet, ha azt mondja, hogy ugyan jó volt veled, de én nem >mentem el (vagyis nekem egyáltalán nem volt jó).
nem ment el es a az egyaltalan nem volt jo ket kulonbozo dolog. Egyebkent tenyleg erdekes, de egy jo kapcs-ba belefer.

>Gondolkodjunk már reálisan.
Realisan ebbol az kovetkezik, hogy nincs atfedes a te es az en noim kozt.

Előzmény: bastyaelvtars (19)
Pille Creative Commons License 2000.09.25 0 0 20
-Elmentél drágám? - kérdi elfúló hangon a fiú.
-Nem. - válaszol a lány.
-De azért jó volt, ugye? - hökken meg a fiú.
-Nem, nem volt jó - jön az őszinte válasz.
-De akkor miért nem szóltál, hogy hagyjuk abba?- görbül síróssá a fiú szája széle.
-Mert bíztam benne, hogy hátha jó lesz mégis - így a lány
-Semmit se éreztél? - kesereg teljesen maga alatt a fiú
-Dehogynem, kedves.. az elején egész jó volt - próbálja meg vígasztalni a lány.
-De hát az hogy lehet, hogy akkor nem mentél el? - megy át támadásba a fiú.
-Nem tudom, így alakult - védekezik a lány.
.Most akkor jó volt, vagy nem volt jó? - faggatózik csak egyre a fiú.
-Jó volt na, csak aludjunk már. - adja meg magát a lány.
-Tudtam én! - mondja a fiú, és a fal felé fordul.
Előzmény: bastyaelvtars (19)
bastyaelvtars Creative Commons License 2000.09.25 0 0 19
"Trishnek teljesen igaza van."

Na és mi jár annak, akinek igaza van? :))

De más malomban őrlünk. Trish azt mondta el, hogy szerinte hogyan kellene működnie a dolgoknak (ebben lehet igaza), én meg azt, hogy a valóságban mi van (ebben meg nekem van igazam).

A te verzióiddal a következő a baj:

1. Tanítja a pasit: Hát kíváncsi vagyok én arra a pasira, aki nem tartja megalázónak, sőt, jó néven veszi, ha a nő tanítja. A nő nyilván nem akarja megbántani, ezért nem fogja tanítani.

2. Az meg még érdekesebb lehet, ha azt mondja, hogy ugyan jó volt veled, de én nem mentem el (vagyis nekem egyáltalán nem volt jó).

Gondolkodjunk már reálisan.

Előzmény: kzt (18)
kzt Creative Commons License 2000.09.25 0 0 18
Trishnek teljesen igaza van. Ha szinlelesre epul a kapcs. akkor mindketten mast hisznek a dologrol: affi lassan elhiszi, hogy a o falu bikaja, a lany meg fejbol tudja hogy melyik sarokban lakik pok a mennyezeten. Ha ez kiderul, akkor lehet ezen osszeveszni, tanyert torni, elvalni...

Ket masik lehetosege van a noknek:
1; Tanitja a pasit, ravezeti hogy ugy csinalja hogy a nonek is jo legyen. Ez feltetelezi, hogy a pasit ez erdekli, illetve a nonek fogalma van arrol hogyan mukodik a sajat teste.
2; Egyszeruen azt mondja, hogy ma nem mentem el, de jo erzes volt szeretkezni (ha az volt) es orulok hogy neked jo volt. Normalis pasi ilyenkor orul hogy nem azt hallotta, hogy faj a fejem es menj a sunyiba nem keres mas not es legkozelebb figyel ra hogy a csajnak is jo legyen.

Előzmény: bastyaelvtars (14)
Trish Creative Commons License 2000.09.25 0 0 17
Úgy érted, hogy egy-egy alkalommal nem kívánja a dolgot? Mert én a magam részéről, ha szerelmes vagyok valakibe, akkor nagyon ritkán nem kívánom az együttlétet...
Ha erre gondoltál: Azért, mert 30-ból egyszer nemet mond a csaj, már vége egy kapcsolatnak? És mi van, ha a pasi mond nemet? Szerintem ha emiatt tönkremegy egy kapcsolat, azzal alapjaiban problémák voltak... Ha meg 30-ból nem egyszer, hanem sokszor nem kívánja, akkor is valami gáz van...
Előzmény: bastyaelvtars (16)
bastyaelvtars Creative Commons License 2000.09.25 0 0 16
Nem. Mi van, ha szerelmből fekszik le, de nem kívánja a pasit? Akkor inkább megjátsza, nehogy elveszítse. Nem?
Előzmény: Trish (15)
Trish Creative Commons License 2000.09.25 0 0 15
Várjál, várjál! Ha szerelemből fekszenek le, akkor mi a fenének színlelnek?? Kinek jó az? A többi eset eleve távol áll tőlem, erre nem tudok mit lépni. De ha szerelmes vagyok a másikba, akkor minek hazudozok? Nem alap, hogy őszinte vagyok a másikhoz????
Előzmény: bastyaelvtars (14)
bastyaelvtars Creative Commons License 2000.09.25 0 0 14
Nem értem, mi ebben az érthetetlen. Mint az tudott, egy nő számtalan okból lefekszik egy férfival, és ezek közt csak egy az, hogy valóban kívánja. Az esetek többségében azonban az ok más. Egy nő lefekszik:

- pénzért
- karrierért
- félelemből
- megszokásból
- kíváncsiságból
- presztízsből
- gyerekért
- szerelemből
- hogy férjet fogjon

és még ki tudja, mi mindenért, és ezek közt csak egyetlen ok a szexuális vágy.

Akkor meg mit tehetne, ha nem azt, hogy az esetek legnagyobb részében színleli az orgazmust.

Előzmény: Trish (13)
Trish Creative Commons License 2000.09.25 0 0 13
Szia Nőgyógyász!! :)
Na, ezt én sem értettem soha. Miért jó az, ha valaki színlel? A csajnak nem jó, mert nem megy el - s ha így folytatja nem is fog... A srácnak meg szintén nem jó, mert azt hiszi, hogy sikerült a párját boldoggá tenni, azt hiszi minden tökéletes volt, aztán meg nem is. Nem jó érzés, ha átverik az embert... Esetleg a csaj még később a fejéhez is vágja, hogy még egy szar orgazmust sem tudott neki okozni... a pasi meg ott áll értetlenül. Arról meg ne is beszéljünk, hogy mi van, ha a pasi tudja, hogy a lány színlel...
Előzmény: Nőgyógyász (12)
Nőgyógyász Creative Commons License 2000.09.24 0 0 12
De, valóban elgondolkoztató, hogy mi szükség van a színlelésre. Miért nem mondja meg a nő, hogy neki mi és hogyan a jó? Nem is muszáj mondani ... oda lehet húzni a pasi fejét :) Talán a nő maga sem ismeri a testét, a reakcióit eléggé?
Előzmény: taenia (11)
taenia Creative Commons License 2000.09.24 0 0 11
Az egyik legtobbszor felmerulo tema az, hogy szinleltel-e mar orgazmust, raadasul ugy, hogy a ferfi eszre sem vette. A valasz minden esetben igen volt.
Nem elgondolkodtato ez egy kicsit?
Előzmény: Törölt nick (10)
taenia Creative Commons License 2000.09.24 0 0 9
Sziasztok!

Mi szoktunk beszelgetni a baratnoimmel szexualis eletunkrol, foleg a problemakrol vagy gubancos esetekrol. Inkabb csak a tanulsag vagy a jotanacs kedveert.
De semelyik baratnom nem szokta "nevesiteni" az eseteket. Ugy hangzanak el, hogy "tortent mar ilyen". Onnantol kezdve vagy ki akarom talalni, hogy kivel vagy sem.

Trish Creative Commons License 2000.09.23 0 0 8
Sziasztok! :)
Csak a saját nevemben tudok nyilatkozni, de az tény, hogy én a magam részéről nem beszélem ki a szexuális életemet a barátnőimmel (azt a rövidet... :)). Lényeg az, hogy én nem mondok semmit arról ami az ágyban történik a Kedvessel és a barátnőim sem ecsetelik nekem az ő nemi életüket. Igaz, minden másról viszont szoktunk eszmecserét tartani. Hogy milyen a pasi, hogy hogyan viselkedik velünk szemben, stb. Szóval inkább az érzelmi oldalát firtatjuk egy kapcsolatnak. Szvsz nem is fair dolog elmesélni fűnek-fának, hogy a Kedves mit művel az ágyban, még ha eszeveszetten szuper, akkor sem. Csak ránk tartozik, senki másra.
Pusz Nektek,
Trish
_wave Creative Commons License 2000.09.20 0 0 5
>Lányokról ugyanezt viszont nem tudom elképzelni

Az biztos, hogy nem jellemző. Ez inkább egy "férfias játék". De ettől függetlenül nem is lehetetlen.

Volt egy barátnőm, akitől rákérdeztem erre a dologra. Ő azt mondta, hogy nagyon ritkán, alkalomszerűen előfordult, hogy megbeszéltek egy-egy intim részletet két barátnőjével. De akkor sem
annyira a gyakorlati dolgokról esett szó, inkább
arról ki hogyan élte át a dolgokat.
Ahogy Igus is írta, lényegesen komolyabban, főleg
tapasztalatcsere a beszélgetés lényege.
De továbbra is fenntartom a véleményem, hogy emberenként változó a dolog, nekem pl nagyon nem
tetsző téma ilyesmiről beszélni.

>Ha néhány csaj hallaná,miként figurázzák ki az >ágyjeleneteiket a barátjuk másoknak,alighanem a >falra másznának

Na pontosan ez az! Most tui bunkó leszek, de:
nem hallottam még olyan esetről, hogy a srác azt mondja a barátnőjének:
"Gyere má' *******' le!"
Erre a lány megteszi, másnap arról áradozik, hogy milyen jó volt, stb.
Viszont ugyanezt hallottam már részeg arcok által
sok verzióban előadva különböző kocsmákban és egyéb helyeken.
Ettől forog a gyomrom.

Előzmény: Törölt nick (4)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!