Keresés

Részletes keresés

kbatis Creative Commons License 2000.09.19 0 0 2
Már én is látom :-)
cs_geza Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1
Ld. Kodoljak az AM-mikrot! c. topic.....
originalqszi Creative Commons License 2000.09.19 0 0 0
Igen, a szervezettségük, meg a pénzük is 0:(((((
kbatis Creative Commons License 2000.09.19 0 0 topiknyitó
Tegnap eljött a nap amikor végre hozzá lehetett jutni a dekóderhez. Fel is kerekedtem felkészülve hogy biztos sokan lesznek és vagy 1 órát kell majd sorba állnom.
Tévedtem. Nem kellett sorbaállnom. Ugyanis nem volt miért. A 10 csak Budapesten fellelhető forgalmazóból a számomra legkönnyebben elérhetőhöz mentem a Westendbe. Kb 10 ember állt sorban de ahogy közeledtem már hallottam hogy nincs rendben a dolog mert felháborodott emberek jöttek szembe. Kiderült még valamikor délelőtt osztottak sorszámot hogy majd ha délután megérkezik a 30 db!!! dekóder akkor a sorszámosok megkaphatják azt. Akinek nincs sorszáma ne is strapálja magát.
Gyorsan átrohantam a Dohány utcába a még elérhető elárusító helyek egyikére. Ott senki nem állt sorba már meg is örültem amikor az eladó közölte hogy most regisztrálhatom magam de másfél hétnél előbb nem juthatok dekóderhez majd értesítenek.
Ezt követően hazamentem és gondoltam felhívom az ügyfélsz-ot és ott megrendelem egy hét alatt biztos kihozzák. 3 óra! kisérletezés után bejutottam a rendszerbe ahol 10 percig vártam a "munkatársukra szíves türelemmel" Aztán egy percig se tartott a beszélgetés miután közölték hogy október 11 a legkorábbi időpont. majdnem egy hónap. Tisztára olyan ez az egész mint a kommunizmusban amikor megérkeztek az új trabik meg ladák.
Kérdéseim:

Vajon miért nem számítottak arra, hogy több százan akarnak majd szerződést kötni?

Miért nem nagyobb üzletek forgalmazzák a dekódert kis GSM szaküzletek helyett és legfőképpen miért csak Budapesten?

Hogy lehet hogy minderre nem tudtak felkészülni az elmúlt 3 hónapban (sőt már nyílván korábban elkezdték a szervezést vagy nem?)

Érdekelne nektek milyen tapasztalataitok vannak és szeretném tudni milyen a szolgáltatás azoktól a szerencsésektől akik már nézhetik.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!