Keresés

Részletes keresés

Bajót Creative Commons License 2007.03.01 0 0 4
Ismerve a Fradi mai helyzetét érdekes ez a topic.Aki nyitotta az érezte,hogy itt bajok lesznek.Bár inkább a vezetőséggel van a baj és nem a játékoskerettel.(illetve azzal is,de a pénzügyeket nem ők intézték,gondolom...)
sevenside Creative Commons License 2000.09.20 0 0 3
Ezekszerint nem értettétek meg mit akrtam érzékeltettni. Nekem pl. a Lipcsei Peti volt a kedvenc játékosom. Amikor másodszor is hazajött, akkor sem volt már az az igazi (Elvágom a torkod! - Porto elleni meccs) lendületes, nagy akarással játszó játékos. De akkor is érezni lehetett, hogy tartást ad a csapatnak és a hátán visszi. De gondoljatok csak bele!? Ő egy igazi Fradi szívvel játszó landarúgó, aki a Fradiból ment el. Viszont most, amikor harmadszorra jött vissza (tudjuk, hogy mennyi pénzt lemondva), Ő újra a Fradiban szeretne játszani. Ez sajnos nem teljesűlhet neki, mert érzi ő is: EZ NEM A FRADI!
Olyan mintha a Vácban vagy a Vidibe érkezett volna vissza. Nincs az a légkör amit itt hagyott. A Klub morálisan szétesett. Ezt csak radikálisan lehetne újra éleszteni. Valahogy ki kell vágni a Ferencváros életéből ezt az időszakot. Szerintem csak ez segítene.
Gyurka_d Creative Commons License 2000.09.19 0 0 2
A BL-es idők már elmúltak - legalábbis a Fradi számára.
Egyébként szerintem teljesen mindegy, hogy kik játszanak, amíg a szar teljesítményért is lekaszálnak 20-30 milliókat.
Gondoljátok el, ti rohangálnátok állat módjára 90 percig, ha egy vereségért kapnátok 80 ezer forintot? ( Mert ennyit szerintem biztos kapnak )
Mert én biztos, hogy szarnék az egészre, és azt mondanám, hogy a franc sem izzasztja le magát, amikor megkapom a pénzt, meg különban is árt a szépségemnek, meg vár otthon a csajom stb.

Egyszerűen az összes fosarcot ki kell rúgni, aki nem teljesít ( aki nem győz )

Gyurka

kbatis Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1
sevenside

Ez valami utópia nem? :-)
Kristonnak olyan vastag a bőre hogy észre se venné ha ráégne a mez. Egyébként meg nézd meg mi lett abból hogy visszahoztak régi Fradistákat vagy olyanokat akik még egy sokkal erősebb Fradiban játszottak (Lipcsei, Dragóner)
Szerintem sokkal inkább a fiatalokat kell felhozni a nagycsapatba. És ha valamiért akkor ezért érdemes lenne leváltani a Csankot, mert ő soha nem meri játszatni a fiatalokat.

Mirrmurr Creative Commons License 2000.09.19 0 0 0
Kristoné lenne a 0-s mezszám.
Előzmény: sevenside (-)
sevenside Creative Commons License 2000.09.19 0 0 topiknyitó
Ha Fradistákkal erősítenénk a csapatot, akkor bisztosan kilábalunk a gödörből. Persze a Simon Tibinek is itt lenne a helye! A Varga Zolit imádoknak is félre kell tenniük az ellentéteket, akkor újra egységesek lehetünk. Ki kell vágni ezt a hanyatló rossz időszakot a Fradi életéből. Vissza kell pörgetni az idő kerekét. Meg kellene csináltatni a BL-s Fradi mezeket és csak az veheti fel, aki érdemes rá. Ha a Kriston felvenné, akkor ráégne...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!