Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.04.27 0 0 78
Persze, ez jogádban áll. Ha örjöngve szereted, vagy örjöngve utálod a sorozatot. Vagy ha csak örjöngsz:))
Éljen a visszatért Géza! Talán lesz neki megint Császármorzsája!
Előzmény: DoHi (77)
DoHi Creative Commons License 2001.04.23 0 0 77
császtok
hány fórum nyílik még a sorozat kapcsán?
nyithatok én is egyet mondjuk "barátok közt örjöngők" topicot, vagy mi a here?
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.27 0 0 75
Vágási Feri után meg fog majd jönni a Tenkes kapitánya és leváltja Vili bácsit? Aztán Manci néni, aki szerint a víz is olyan drága, aztán beslattyog alma Trokánnal? Talán idáig nem süllyednek. Bár Kábel Maszop Anitát már megvette az Rtl
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.21 0 0 74
Sajnos a tegnapi részt nem láttam, de kárrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.20 0 0 73
"A gyerek csakis az enyém, és senki másé se. Aki hozzámnyúl, annak leharapom. Ha megszülöm a kis zabit, visszajön Géza, és együtt fogunk pénzt hamisítani, számoljuk az albérletben a poloskákat, szereljük a motorját... csupa jó dolgot fogunk csinálni." Hiába, az szelerem...

"Ottvan má az a rohatt főnyomócső, pont az utunkba. Ha ez ott marad, ott fog zubogni a víz a multik alatt. Na, vezessük má odébb saját magunk, vagy toljuk el a hegyet."

"Dani kopjá má le, mint az orosz radír! Nem látod, hogy itt a vidékiek bulija van? Vajdaság, Baranya, egy tanya! Nya! Húzás má, mennyé rexolni haza."

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.25 0 0 72
Egy kiállítás képei:
"Köszönöm Klaudia asszony, hogy odaadta magát és a vaskos borítékot ergya fia sárga lépcsőjének díjazásáért. Ákos tényleg tehetséges..." "ó nem tesz semmit, legközelebb szadomazoban is lejátszhatjuk, de akkor már az Ermitázsban tegye ki a fiam képét. Vagy legalább a fotóját." "rendben, az etológiai kiállításon, a nyerítő lovak között..." "Jó lesz!"

"Ákibogár, mostmár mindenki látja, hogy tehetséges vagy, nemcsak én. Ebből végre meg fogsz élni, nem nyomorogsz mint eddig. Leszek a Múzsád mint Adynak Léda, átadhatod nekem a szifiliszt. Vagy olyan leszek mint Csokonainak Lilla, s amikor elutazol Szegedre, hozzámegyek a dunaalmási fakereskedőhöz" "Jó, jó, de ne mozogj, mert elbaszom... ha nem sikerül a deagerrotípia, kiszögezlek, mint azt az artistát minden évbe', akkor, amikor a sonkát zabáljuk" "Rendben, nem mozgok, de akkor hatolj belém, hagyjuk a halhatatlanságot holnapra"

"Szójjá má bele abba a rohatt telefonba te surmesz! Há kiállításon vagyok, ne csörgessé má, te! Hallom, hogy szuszogsz, vagy csak kevés a térerő?, haggyá má műélvezni, jóóóóóóóóóóó?"

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.24 0 0 71
A tegnapi rész maga az unalmas mélypont....eltűnt a széf tartalma... na és?
Bazsi lemondta a randit... ez esemény?
Tilda marad... ez mi?
Miko rlesz már izgalmas cselekmény, vagy alszik a forgatókönyvíró?
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.23 0 0 70
Mi volt ez ahülyeség tegnap is: "nem engedem nyálaskát elszökni, inkább a betonon alszom, kapucnis melegítőben". Ez az igazai érzelmi vihar, még nahátimi is nevetni kezdett rajta, pedig ő usztasaként sok hátborzongatót élt át.
Na és Bazsi: "dealer vagy?" "Nem, csak hifiügynök" "akkor oké", mintha az sokkal jobb lenne.
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.19 0 0 69
Hát ez a Bazsi még mindig Gagyi.
De legalább Westerika még nincs benn a sorozatban.
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.15 0 0 68
Sajnos az utóbbi két részt nem láttam. Elvonási tüneteim vannak...
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.05 0 0 67
Izgi, bár fokozhatnák a feszültséget.
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.05 0 0 66
Új év, régi színvonal.

Na de Balázst azért már csak nem kéne. Szép a haja, ok, de mivégre? Meg visszajött a Westeles is. AFENE.

A hamisítást is elővették, mert már nem volt ötlet. Gratula.

Törölt nick Creative Commons License 2000.12.21 0 0 65
Kis pauza után újra itt.

De lássuk csak, mi történt tegnap?
Miki, sikeresen legyűrve az ejakulációs preacox okozta feszültségeit, nyugodtan ugráltatná LeCsurgót, aki visszavág. A porszemek életrekelnek, s a levegő felremeg... ahogy gyerekkorunkban Halász Jutka énekelte. Íg a Boss bosszankodva rááll a családtervezésre Andráséknál.
Minicici összejön Szabó Csillával... lehet, hogy egymásba fojtják bánatukat? Vagy már szerveződik a csipetcsapat a gruppenpartyra? Ha igen, akkor a család last minute kiutazik a görög tengerpartra. Imi papája tusristalátványosságként ostorral veri fiát, míg Laci bárgyú mosolyával pizzát hord a megfáradt olymposiaknak. Minicici levágja a hajukat. A vendégművész, Dani Kijájé pedig kiveri a részeg ukránokat a fordrászszalonból. Este pedig egymásba bújnak a szerelmesek.
Közben fogadás volt brókeréknél. "Tudod szemölcsöském, én is parasztgyerek vagyok, lecsóval mosok fogat. De harcoltam, és már nem vagyok olyan kevés mint gépsonkában a fogaskerék. Tanyám van, banyám nincs, gyertek le. Mi indiánosat játszunk, anya főz. Együtt lenni jó." "Persze, lemegyek, úgy is rég voltam magam alatt, csak nem tudom, hogy a riherongy akarja-e" "hááát, ha kétszer kinyaltok egy nap, lemegyek"
De izgi már nagyon várom a folytatást.

Törölt nick Creative Commons License 2000.12.08 0 0 64
Mosmá' annyira keverik a szálakat, hogy félek: összecsomósodik oszt dobhattyák ki az egészet a fenébe. Mer mi is történt, nézzük!
A két szikla, a két őserő, a két testvér hadüzenet nélküli háborújának lehettünk rövid szemtanúi a rész végén. Ó mennyi megoldatlanság és izgalom! Nyugtatókon élek hétfőig. Magtalandrás ugyanis ököllel belefutott hites öccsének fehér ingébe. Mindezt egy nő miatt, ó Heléna óta nem tanul a férfinem. Még jó, hogy ott volt Mikusz egyetlen fegyvere és András kicsorbult. Ezért hadonászni kezdett, de ekkor jött be Forgószem Fábry hangjával, így nbem tudom, hogy elesett-e vagy Miki megfogta.
Közben Vili kegyeiért verseng a két lepukkant vénasszony. Pfúj, gerontofília. Juditka Magdimamának elmondta, hogy milyen volt a fiúk fütyijével játszani a bandában. Sörözés közben. Böff.
Rém izgi, van egy nőtípus, aki folyton azzal dicsekszik, hogy milyen jó neki fiúk között. Hát igen, mert akkor végre észreveszik. Ha másik lány van ott, már nem a felére csökken az esély.

Szabó Csillát már unom. Quelle Lacit harmadszor rúgja ki miatta Minicici. Ha még egyszer kidobja, visszaállok a "here we are"-ra (ott legalább örök élet van), vagy az M1 Híradójára (ott is).
VISZONT BERCI MEGVAN!!!!! ÉLJEN!!!! Keveset szerepelt, de a szodomistákat ez is kielégíthette, ha figyeltek és nem az M1 Híradóját, vagy - ha van még - a Vad angyalt nézték éppen.

mókamiki Creative Commons License 2000.12.06 0 0 63
Cool 2:)))
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.06 0 0 62
Na most megint mi volt....! megáll az ész és lekuporodik.
Miki elmegy Csurgó Árulkodó Sztivivel kincset lopni, és csak Trikli szavaira ébred fel: tényleg, rosszul tettem, rossz embert választottam. Miki a jól informált, ő tudta meg utoljára, hogy CsurgeszTaxi hatszemű fenevad. Bár lehet, hogy rossz volt a DEPRESSZÓ tojása, vagy csak reggel volt, és még nem kelt fel, hiszen egész éjszaka ugyanabban, a reggelre magától megtisztult öltönyében pakolászott. Apropó: ha valaki tud ilyen öntisztítós öltönyt szóljon, megveszem.
Zsuzsa Puli megérdemli sorsát, azt, hogy András máshoz megy Fanni. Bár biztos vagyok benne, hogy DaniSzan nem hagya magát, majd letölt az Internetről egy karateprogramot és jól lekijájézza a margitszigeti Futapest futóbajnoknőjét.
Áki viszont nem robbant rá Erikára. Hiába mondtam neki, hogy ha nem teszed, Westel! Na mindegy. Lehet, hogy a gusztustalan nyaklánc volt az akadály, vagy ez a divat Londonban? Nem hinném, inkább a csajszi egy újabb bölcselme fizikai valóságban. Egyébként tegnap még egy bölcselmet mondott: Londonban nincsenek jó pasik. Remek. Ezután már csak az a kérdésem, hogy Van Gogh érthető, hogy fül nélkül festett, de hogy lehet szem nélkül? Nem csoda hogy Áki képeit jónak látja. Pontosabban nem látja.
mókamiki Creative Commons License 2000.12.05 0 0 61
cool:)
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.05 0 0 60
Megvan!
Miki Nóra helyett kincsre lelt. Talált egy gyertyatartót meg két bölcsőt, plusz egy teli ládát, amiről nem tudtuk meg mi van benne. Hát ez elég soványka. Ebből nem fog a két Hofferke továbbtanulni. Maximum Bangladesben.
Áki rá fog cuppanni a gusztustalan nyakláncú Westelreklám-csajra. Biztos akar egy Kapcsolatot...
Daniszan nem engedi apját Fanni, mert kifolyt a mosogatógép. Már az ötlet is irracionális: egyfolytában ömlik a hab. Ez baromság, mert a hab is korlátozottan termelődik még, ha áll a gép. Na mindegy, ez már fizika.
De mi van Bercivel? Ez bozasztó, nem tudok aludni.
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.04 0 0 59
Huh de izgi.
Mikike barlangászás közben rábukkant egy.. na mire is? Titkos átjáróra, kincsekre? Megtudjuk a következő részben! Csak nehogy egy titkos átjáróra találjon a Juharhegy felé, mert akkor bevezeti oda a négyes metrót. Apropos: Józsi öltönyében kalapácsot és kis csákánykát hord. Ez nem is meglepő egy fogadáson, annyi az ellenség. Még lehet, hogy egy buzi is jön, akit le kell ütni.
Ákombákom lehet, hogy kijut nyugatra, bár lehet, hogy nemlétező szerelme megakadályozza ebben. Voltaképpen nem lenne rossz, egy évig nélküle, főleg ha elvinné a koordinálatlan mozgású és affektáló epizódista csajszit, aki remek közhelyeket mondott a rajzokról. Pont igy beszél egy outsider.
András összejön Fannival? Nem ártana, szurkolok neki. De tényleg, bár ezzel Zsuzsa puli sajnos nem fog kiesni a sorozatból. Ha jó színészre várunk, Andráson és Kareszen kívül már csak Bandikában bízhatunk!

Törölt nick Creative Commons License 2000.12.01 0 0 58
Picasso Áki ismét távlatokat kapott. Nem kell hozzá egy nap és úgy rástartol a lányra mint Ben Johnson a stanozolonra. Ő is lebukott, Áki is lefog, de Hamu Ripőkke biztosan visszafogadja, ha nem megy el Londonba persze.
Fontos a business a szegény Hoffer családban. A "mióta éltem forgószélben próbáltam megállni helyemen..." és a folytatás nem nagyon BarnaBarbie életmottója.
András nézegette nemlétező hasizmát a tükör előtt. Nagyon akar Fanni, de úgy látom Fanni is nagyon akar adnrásni. Ezek egymásra fognak találni. Úgy kétszáz rész múlva.
Bercimég mindig nincs meg, botrány. Mi lesz alegjobb szereplővel?
Apropos: ma láttam Moncsicsit a tévében. Énekelt. Volna. Ha volna hangja. Remélem ez nem a visszatérés jele. Nekem nem kell az anorexiás puszinyuszi.
seherezadej Creative Commons License 2000.11.30 0 0 57
Hello! Most olvasom a Kham-topicban, hogy azonosak vagyunk! Ez tök jó, most már értem, ezért tetszik, amiket írsz. :)))
OFF
megy a mail!
On
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.30 0 0 56
Nekem ebből egyedül az Arnold tetszik.
Előzmény: mókamiki (55)
mókamiki Creative Commons License 2000.11.30 0 0 55
A Mancizást én is hallottam, s el is gondolkodtam, milyen jellemzőbb nevei lehetnének a hősöknek:
Józsi az jó Hoffernek,
Arnold Bartha Zsoltnak,
Jancsi Lacinak,
Baradlay Jenő Mikinek.
Ha valaki tud még szóljon.
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.30 0 0 54
Mostmár tényleg nem tudok aludni. A kérdéshegyek nyugtalanítanak.
Ki ez a Szabó Csilla? Ha nem mondják meg, felhívom az összeset a telefonkönyvben! Meg egyébként is. Mi ez a Laci-féle mezei virág? Ezt akarta hozzávágni a csajhoz a Gül Baba türbéjénél? Oda rózsával kellene menni, nem? Minicici meg miért izgul be a csokortól, nem ismeri a virágnyelvet?
Monocici egy csoportba jár Kopasz Gyurival, miért nem kérdez rá valakinél, hogy mi van vele? Csurgó Sztivi meg miért nem nyomoz, ha igéri?
Ráadásul hol van Berci kutya? Magdi anyus nem valami nagy állatbarát, hogy hagyja elveszni egy vita miatt. Az egész sorozatból őt sajnálom a leginkább.
Apropos: hallottátok, amikor a beszélgetés hevében Rékasi Karesz véletlenül lemancizta Magdit? Jobb név lenne!
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.29 0 0 53
Hát ebben a mai részben megint túlbonyolítottak mindent.
mókamiki Creative Commons License 2000.11.29 0 0 52
RULEZ
Előzmény: Törölt nick (48)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.29 0 0 51
Persze. Szerintem is van egy két jó beírás. Minden tizedik kb.
Én nem osztom Seherezadej véleményét a teljes leszólásról..
Előzmény: estha (50)
estha Creative Commons License 2000.11.29 0 0 50
meet joe black...

jól szórakoztam.
azért olvasod a fan clubot is? érdemes :)

estha

seherezadej Creative Commons License 2000.11.29 0 0 49
Csurgó István visszadöccen a fiúkra? Ahogy Misi bal fülébe sugdosott, az élmény volt. Innen már tényleg csak pár arasz:)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.29 0 0 48
Upsz...
Mikike olyan ideges szerelme, Nórika miatt, hogy azzal ordít, akit szeret, meg fejbeveri a csörgővel. Prepubertás szerelem. Ha tetszik, jól megverem...
Közben dúl a szellemi csata Minicici és Quattro Staggione között. Karpov és Kaszparov intellektuális gólyák hozzájuk képest. Cseles telefonok, éles rákérdezések, Gül Baba türbéje. Mi lesz még itt? Sasson mint Ali Musztafa? Vagy Kaya Ibrahim?
És Kopasz Gyuri vajon hol van? Ennyire komoly az államvizsga vagy megijedt az állatvizsgától (a'la KARCSI)?
Csurgó Becsületes anyagi gondokkal küzd, pedig mindent lát. És mindent megenged. Remélem leesik a Tantus és egy alapítvány kisegíti. Vagy a Barátok Khözt Fun Club. Rettegen tőle...:))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!