Keresés

Részletes keresés

Szeles Creative Commons License 2000.09.20 0 0 6
herbert grönemeyer bochumból származik, egy haveromék szomszédságában lakott az ottani csillagvizsgáló közelében. fiatalkorábán, sôt még (a das bootban alakított szerepével) sikerssé váló szinészkorában is közvetlen, normális pasinak tartották. aztán elment az esze. odáig vitte, hogy dühében szabályosan feldúlta lemezcége, az emi akkori fôjogászának irodáját, mert egy nagy rockfesztivál plakátjára az ô nevét állítólag kisebb betűkkel írták fel, mint a bap-ot. ami, mint kiderült, nem volt igaz. ugyanakkora pontnagyságú betôvel volt kiírva mindkettô, csak a bap három betűje alatti sorban a "herbert grönemyer " felirat optikai csalódás miatt jóval kisbbnek látszott...szegény hiú ripacs.
Larel Anorien Creative Commons License 2000.09.20 0 0 5
Én ismerem,valóban Herbert Grönemeyer. Szeretem a dalait....különösen a Land untent..egyszerűen gyönyörű.A zenéje egyébként meglehetősen melankolikus általában,érdemes a szövegre is nagyon figyelni.
kiszti Creative Commons License 2000.09.20 0 0 4
Én ismerem,de úgy tudom a pontos neve Herbert Grönemeyer.A személyét ismerem,meg egy pár számot,de annyira nem is tetszik.
Csak gondoltam jelzem,hogy ismerem.
Előzmény: Infomaker (-)
eMM Creative Commons License 2000.09.19 0 0 3
SzerinteMM Jürgen Pronchow volt a föszereplő,a Kapitanleutnant.
Vagy G...meyer a haditudósító volt?(akkor tekinthető főszereplőnek)
Előzmény: getom (1)
PETYUS Creative Commons License 2000.09.19 0 0 2
>Bár nem tudok németül (németül énekel) de gyönyörű a szám.

Az meg mindegy, mert nem látom azt a gyönyörű szádat. :-)

Előzmény: Infomaker (-)
getom Creative Commons License 2000.09.18 0 0 1
Egyrészt Grönemeyernek híjják, másrészt játszott a Das Boot c. német filmben mint főszereplő, harmadrészt a Viva2 anno előszeretetel játszotta a dalacskáit, negyedrészt halálra unom, és ötödrészt tényleg 0.

Itt a vége fuss el véle!

Előzmény: Infomaker (-)
rokko_ Creative Commons License 2000.09.18 0 0 0
Az összes infóm errő a dalról a semmivel egyenlő, de ha esetleg elcsípem a klipet, azért meghallgatom. Bár a német tudásom nekem is 0...
Előzmény: Infomaker (-)
Infomaker Creative Commons License 2000.09.18 0 0 topiknyitó
Üdv!
Régebben hallottam tőle a Halt Mich című számot az MTV-n, most megszereztem, azóta a kedvenc lassú számom lett. Bár nem tudok németül (németül énekel) de gyönyörű a szám.
Meséljetek!
Üdv.:
InfoMaker

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!