Keresés

Részletes keresés

ZSOLTEE Creative Commons License 2000.11.07 0 0 132
Végülis igazad van... Mindenesetre tanulságos végigolvasni, nem?
Előzmény: Törölt nick (131)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.06 0 0 131
Talán, mert mindent elmondtatok a témában. Arról meg nem is beszélve, hogy az ember szeret simogatni, de nem csak baráti alapon.
Előzmény: ZSOLTEE (130)
ZSOLTEE Creative Commons License 2000.11.06 0 0 130
Szomoruan latom, hogy sullyed a topic...


voiture Creative Commons License 2000.10.23 0 0 129
Ha túl mélyen belematfiziologizáljátok magatokat egymás lelkébe és tetszik, amit ott találtok (máskülönben miért lennétek barátok?), exponenciálisan tágulnak a barátság keretei. Belefér? Lehet. A virágnak megtiltani viszont nem nagyon...
ZSOLTEE Creative Commons License 2000.10.18 0 0 128
En is valahogy igy vagyok azzal a lannyal, akirol mar irtam egyet s mast, csak adott esetben en vagyok a testver baratja (szoval ertitek :))
Előzmény: hufu (127)
hufu Creative Commons License 2000.10.16 0 0 127
Akkor ez egyáltalán nem volt furcsa. Gyerekkorunk óta együtt játszottunk, rengeteget voltunk (tesómmal) náluk, és Ő nálunk. Szóval szinte családtag volt. Amikor meg középiskolások lettünk, akkor meg suli után, vagy mikor ráért inkább nálunk volt mint otthon. Szóval ez egyáltalán nem volt furi, mert így szoktam meg.
Előzmény: sanchete (126)
sanchete Creative Commons License 2000.10.14 0 0 126
Na igen, az igazi barat fogalma tenyleg az. Voltam mar igaz gonban? Mert en mar voltam, es olyanokra akikre azthittem, hogy rogton szamithatok, csak egy ne haragudj volt a valasz.
De az megis fura, hogy azelott egyutt toltottetek minden idotoket nem?
Előzmény: hufu (125)
hufu Creative Commons License 2000.10.12 0 0 125
Azt még elfelejtettem, hogy persze, hogy mostmár a családjával kell törődnie, ezzel egyáltalán nincs is baj. És bár valóban nem beszélünk ki mindent már, ez szerintem nem is baj, mert kinőttünk a tizenéves korból és szerintem az az igazi barát, aki ha segítségre van szükséged ott van, és nem az akivel esetleg együtt töltöd az összes idődet.
Előzmény: sanchete (121)
hufu Creative Commons License 2000.10.12 0 0 124
Bocsi. Ezek szerint valamit nem mondtam el. Az az emberke akivel én nap mint nap találkoztam, az a testvérem legjobb barátja, osztálytársa és mindenese volt. Rengeteget játszottunk együtt gyerekként hármasban, mindig megvédett a testvérem piszkálódása elöl stb. Rengeteget voltunk nála kisgyermekként és viszont. Aztán felnőttünk és ez a kapcsolat egyáltalán nem szakadt meg, ő ugyanúgy jött hozzánk (nem csak hozzám), aztán együtt jártunk szórakozni stb. Szóval ez nem olyan dolog volt, hogy hazamegyek a suliból és rohanok hozzá, vagy ő hozzám, hanem volt, hogy hazaértem a suliból és ő már hamarabb nálunk volt mint én, vagy tesóm, de szüleim mindig beengedték, mert már szinte családtag volt.
Előzmény: sanchete (121)
whisper Creative Commons License 2000.10.12 0 0 123
Hufu!
Bingó! Én osztom a véleményed, nekem is hasonló "tapasztalatom" van ezzel a témával kapcsolatban. És a gyakori találkozás nem feltétlenül jelenti azt, hogy más is van a háttérben. Hacsak nem azt, hogy egyébként mindketten magányosak a felek és kedvelik egymás társaságát. Nekem is volt egy gimis osztálytársnőm, suliban is mindig együtt voltunk, de legtöbbször a suli utáni délutánokat is együtt töltöttük, mégsem volt semmi barátságon túli dolog. Neki közben volt két udvarlója is, és ez egyáltalán nem zavarta meg a kapcsolatunkat. Nos, röviden ennyi.
Előzmény: hufu (119)
sanchete Creative Commons License 2000.10.12 0 0 122
leha!
Miota szexelsz azonos nemuvel? A baratsag fogalmaba ez nem fer bele! Ha valaki a baratod, azt tiszteled is! A baratok nem szexelnek, kulonben minden barati osszjovetelem orgia lenne. Nem mintha megvetnem a szexet, de vagy baratom vagy jarunk, ha meg nem akor egyszeruen jol erezzuk egymast, csak hogy azt egy baratommal nem teszem. De meg mindig azt mondom, hogy fiu es lany kozott baratsag nincs, talan ez a ket nem kulonbsegebol adodik.
sanchete Creative Commons License 2000.10.12 0 0 121
Mondjuk ugy, igazad van, mert nekem is van egy ilyen lany, de egyetlen egy, neha atkarolom, meg simogatom, de nem tortenik meg mindig amikor talalkozunk es nem is talalkozom naponta Vele.Ha ti naponta talalkoztatok, akkor ott valami mas is volt, gondolkodj csak kivel talalkozol naponta akivel joban vagy, persze most nem munkahely vagy iskola, hanem csak ugy talalkozni? Persze, hogy nem banod, hisz a sors igy akarta, de ugy latom nem akarod bevallani magadnak, hogy kesz, vege. Neki csaladja van, es mar nem szamithatsz ra ugy ahogy akkor. Nekem is volt egy ilyen kapcsolatom, a lanynak meg nincs csaladja, de mar 2 eve egyutt el egy sraccal. Annak idejen ugyanugy talalkoztunk szinte minden nap. Most is joban vagyunk, bar kozben volt 3,5 ev kihagyas, nem miattam, de ez a kapcsolat meroben mas. Mar nem is kotok mindent az orara. A multkor kerdezte, regebben, hogy mikor lesz olyan a kapcsolatunk mint regen, hat erre mit mondasz?? Semmikor, ami volt az volt, de az mar nem lesz, nem is lehet! Mondjuk nagyon szerettem ot, es o is. Rajongtam erte, ami most mar alab hagyott. Pont ezert nem jartunk, hogy ne vesszunk ossze. Teljesen mind1, mert igy vagy ugy elveszitettem. Az hogy mi lett volna ha jarunk sosem fogom megtudni, mert ilyen mar nem hiszem, hogy lesz. Itt nem a szexualis vagy a barati simogatasrol van szo, mert mond hogy kit simogatsz ahogy talalkozol Vele ha nem vonzodsz hozza? Akihez nem vonzodik az ember azt ne msimogatja. De itt nem akarok semmit mondani, meg ha tenyleg megvagytok akkor maradjon igy is, de ne altasd magad hogy barmikor szamithatsz ra, de ez az elet rendje, Neki most mar a csaladjaval kell torodnie. Te maradsz a baratja valoszinuleg, de ez mar inkabb egy laza haveri kapcsolat. Egyebkent tetszett Neked a lany? Gondolom igewn, mert valamiert ilyen joban letetek nem?
Előzmény: hufu (119)
leha Creative Commons License 2000.10.11 0 0 120
lehet, hogy ez másik topik?
volt már szerencsém (?) olyan kapcsolathoz, amikor szex volt, mégsem voltam szerelmes. ha ezt mind a két fél elfogadja, miért ne lehetne barátságról beszélni?
hufu Creative Commons License 2000.10.11 0 0 119
Hát én ezzel nem igazán értek eggyet.
Megmondom őszintén nekem két komolyabb barátom volt az ellnkező nemmel kapcsolatba. Az egyik 18 éves koromig elkisért ("sajnos" az illető családot alapított) nagyon jóban voltunk, bármit bármikor elmondhattam neki, olyat amit esetleg csak a másik nem képviselőjével tudsz megbeszélni, vagy tőle kapsz értelmes választ. Szinte minden nap beszéltünk, és még mondanom se kellett ha valami gondom volt, mert mindig ráérzett és segített. (és viszont). Ha szükségem volt rá átkarolt megvígasztalt, de sose léptük át azt a határt amikor már nem barátságról beszélünk.
Most, hogy családot alapított a helyzet kicsit megváltozott (egy percet se voltam féltékeny, hogy "elvették tőlem"), de nem abban, hogy nem számíthatnék rá, vagy ő rám, hanem abban, hogy a napi találkozások, heti-re, havi-ra ritkultak, de a mai napig sincs semmi kétségem affelől, hogy bármelyikünknek segítségre lenne szüksége a másikra számíthatna. És a barátságba az a lényeg, hogy a jóban és rosszban is kitarts a másik mellett és segítsd, akkor is ha épp arra van szüksége, hogy átkaróld megsimogatsd (persze nem olyan helyen ahol egyértelmű, hogy többet akar egy barátságnál). A barátságba sokminden belefér, de szerintem abszolult megvan a különbség a baráti simogatás, és a sexuális töltetű simogatás között. Hát ennyi... Remélem valamit megértettél belőle.
Előzmény: sanchete (118)
sanchete Creative Commons License 2000.10.10 0 0 118
Fiu es lany kozott a baratsag fogalma elvesz. A simogatas nem tartozik oda meg masszirozas meg van aki mar durvabat is csinal, ez nem baratsag! De ha meggondolom nem is lehet, mert akivel ilyen szinten joban vagy az tetszik Neked ha mar simogatod is egy bizonyos szinten, ha engedi akkor ez valoszinu forditva is fennall. Azt, hoghy ezt miert nem lepitek tul, azt nem tudjatok, talan azert mert ez igy jo, meg biztos. Nem tudjatok mi lenne ha komolyabra fordulna, ha jarnatok, de azt sem, hogy esetleg mit hagytok ki!!!!
En 4 eve nagyon nagy hibat kovettem el, epp ezert, de a legrosszabb az amikor a lany hasonlitgat a mostani baratjahoz, pedig semmi szexualis kapcsolatunk nem volt, de imadtuk egymast, en rajongtam erte, es o is nagyon szeretet, meg simi meg masszir, kezenfogva jarkalas meg ilyesmi. En utana miutan elvesztettem egy 3,5 evre, mert baratja (kedvese) lett ki voltam teljesen. De most neha o bankodrik, hogy mit hagyott ki, hat igen igy van ez. Pedig meg mindig a kedvese van, sot mar ossze is koltoztek.
Előzmény: hufu (115)
sanchete Creative Commons License 2000.10.10 0 0 117
Nyugtatas keppen rendben megsimogatod, de nem megmasszirozod, meg puszikat nyomsz neki meg ilyenek, hanem megsimogatod a fejet vagy ilyesmi. Mondom nekem van egy baratnom, es azthiszem o az egyetlen, de ot nem masszirozom, nem megyek Vele kezenfogva, nem simogatom, ha vigasztalni kell, akkor egy-egy simogatas, meg talan egy puszi, de egy, nem pedig puszilgatom meg ilyesmi. Es o nem tetszik ezert tudom ot elfogadni ^baratnak^. De valoszinu, hogy o vonzodott hozam valamikor hiszen ez csak ugy nem alakult ki. De elmult, es tenyleg joban lettunk. Bar nem tudom, hogy esetleg meg remenykedik e, de nem hinnem. Mindenesetre tenyleg olyan mintha egy fiu baratom lenne, hozza kell tennem az egyik legjobb es lanyban az egyetlen.
Előzmény: hufu (111)
geszt Creative Commons License 2000.10.09 0 0 116
Ezt már előttem is megkérdezték, de válasz asszem még nem jött, viszont a kérdés újra aktuális: akkor miért nem simogatod te (fiú) a fiúbarátodat, ill. te (lány) a lánybarátnődet???
hufu Creative Commons License 2000.10.09 0 0 115
Igen de ezek szerint ők nem tudják elválasztani a sex és a barátság fogalmát
Előzmény: dusek (114)
dusek Creative Commons License 2000.10.09 0 0 114
igaz, de egyesek itt a topicban ezt nem igazán így gondolják, nem?
Neveket nem mondok, mert nem emlékszem. aztán meg úgyis csak az veszi magára, kinek inge is.
Előzmény: hufu (113)
hufu Creative Commons License 2000.10.09 0 0 113
Köszönöm dusek...
De hát én barátságra gondoltam, már pedig ha valaki olyan helyen kezdi simogatni a másikat az már nem barátság, hanem valami más...
Előzmény: dusek (112)
dusek Creative Commons License 2000.10.09 0 0 112
hufu, szívemből beszéltél. de azért az a simogatás nem történhet akárhol a másik testén. ezt szeretném leszögezni.
Előzmény: hufu (111)
hufu Creative Commons License 2000.10.09 0 0 111
Én abszolúlt el tudom képzelni, már nem azt, hogy csak úgy elkezded simogatni a másikat, hanem akkor, ha valami problémája van, és meg akarod nyugtatni. Akkor nem hiszem, hogy mást is akarnál
Előzmény: geszt (110)
geszt Creative Commons License 2000.10.09 0 0 110
A másik, amit nem értek: ha a simogatás-ölelgetés olyan jó, akkor hogy lehet "lestoppolni" a dolgokat egy idő után? Nem tudom elképzelni, hogy az ember ne akarna többet egy idő után... Különben inkább a kielégületlenséget érzed, mint az örömöt, nem?! Vagy csak én vagyok telhetetlen??
Előzmény: sanchete (109)
sanchete Creative Commons License 2000.10.06 0 0 109
Ez igaz!!! Teljhes mertekben egyetertek Veled, en mar tapasztalatom alapjan is azt mondom, hogy nincsen. Most persze it bensoseges baratsagokrol beszelek. Ilyen fiu es lany kozott egyszeruen nem letezik, nem letezhet. Elobb utobb az egyik tobbet fog erezni, de miert, mert ha a masik fel ilyeneket megenged, meg szeret velem lenni, meg hasonlo akkor az ott mar nem baratsag, miert erre mindig visszaterek, miota simogatja fiu fiu egymast, pedig a ffi baratsag eveken at tart, de azert nekem sem hianyoznak annyira a fiu barataim, persze tok jol elvagyunk, es ha tudunk talalkozunk, de nem feltekenykedem, nem vonom kerdore, es fokepp nem simogatom, nem is engedne hozzateszem, hisz ehhez ket ember kell. Persze mint mondtam mas ha nem facer egyik sem, de azert akkor is fura, hogy simogatjak egymast nem? Plane ha tenyleg duravabban, meg kezenfogva jarkalnak, nem, nem vagy baratno (kedvesed), vagy haver max. Ez a ket lehetoseg tobb nincs. Legalabb is en meg mindenkit elvesztettem akivel olyan szinten ment, hogy simogatas stb.
Előzmény: geszt (108)
geszt Creative Commons License 2000.10.06 0 0 108
Márpedig férfi-nő barátság nincsen. Sorry!!!! (Vagy legalábbis én még sose láttam...) Ha annyira jó fej, akkor - hacsak nem egy bányarém - megkívánod őt.
ZSOLTEE Creative Commons License 2000.10.06 0 0 107
Na, most hogy jol elinteztem mindenkit egy hozzaszolasban, hazamegyek... Hetvegen meg barmi tortenhet. :)
Bye all
Gentleman Looser Creative Commons License 2000.10.06 0 0 106
Hat igen, el is vagyok kenyeztetve rendesen... :-)
Es ha nincs a kozelemben akar csak egy barati simogatasra (es semmi masra) akkor is hianyzik, hatmeg amikor nem-csak-baratian simogat. :-)
Előzmény: ZSOLTEE (104)
Infomaker Creative Commons License 2000.10.06 0 0 105
Újra itt a topikindíó Infomaker!
Üdv mindenkinek, örülök, hogy ilyen felkapott a téma!!
Amúgy csak annyit, hogy azóta járunk a hölggyel, én nagyon jó, és szép minden.
Üdv:
Infomaker
ZSOLTEE Creative Commons License 2000.10.06 0 0 104
bagojj:

"Megerősíteném véleményemet, miszerint most tetetk kellenek. Nem biztos, hogy nagyon beszélgetni kell erről, talán nem szerenscés mindenáron "nyilatkozatra" kényszeríteni a lányt. De ha bújik hozzád, szeret veled lenni, akkor mi a baj? "Meg kell szelídíteni", aztán már nem lesz menekülése :)"
Ebben egyetertunk, egyenlore meg csak igy fogok probalkozni... De mondjuk "szimplan jarni" vele... az egy olyan dolog, amihez 2 ember kell...

hufu:
Ezek kozul az 1. es 3. verzio lehetseges

gebild:
En kimutatom, hogy tetszik es hogy szeretem, de neha ilyenkor megijed es menekul, neha pedig teljesen odaig van ertem... :)

Gentleman Looser:
Ami a korosztalyt illeti valoban konnyebb helyzetben vagy... ;)

sanchete:
Az a gaz, hogy eleg nehez lenne elkerulni, meg nem keresni, ugyanis a csaj a letezo legjobb baratom huga... Az altalad leirt viselkedes (nem ilyen mertekben, de) jellemzo ra.

sanchete Creative Commons License 2000.10.06 0 0 103
Fiigyelj, sajnalom, hogy ki kell abranditsalak, de nincs vesztenivalod, ha nem nem, akkor Neked keresni kell mast. Ugyis el fogod vesziteni, hisz Neki is lesz valakije. Igazan akkir lehet barati kapcsolat egy lannyal ha o sem facer, de te sem, mert jo hogy tetszik, de mivel barati kapcsolat van ezert tiszteled ot annyira, hogy nem fekszel le Vele holot mindketten tetszetek egymasnak ahogy kiveszem szavaidbol, mert igy szar. Te epedezel erte es o inkabb viszakozik, egyebkent en pont igy vagytok egy lannyal, akivel kb. 5 honapja beszeltem meg a dolgot, de nem kerdeztem meg, hogy miert is nem, viszont azt latom, hogy ha kevesebbet torodom Vele, vagy buliba csajozgatom, esetleg van mas akkor feltekeny, meg mi van miert nem jelentkezem, meg ki van meg ilyenek. Mar volt olyan eset, most nem viccelek, egy buli utan annyira ki volt, hogy sirt, jo megmondom oszinten, tenyleg nem sokat torodtem ?Vele azon a bulin, hozza kell tenem nem is noztem. Mind1, az meg semmi, hogy sirt, masnap 2 oramba telt mire kis mosolyt varazsoltam a szajara, ez ugy 3 honapja tortent, en is nagyon meglepodtem, de nem firtattam a temat. Azota is ha eltunnok, nem hagy beken, meg hiv meg ilyesmi, most hal isten kulfoldon van, igy nem annyira szar, csak onnan is ir mindig levelet, smst es mailt, es neha kerdore von, hat ki erti ezt??? Holott tudom, hogy ha ujra felvetnem akkor viszakozna, na erre varjal gombot:). Mind1, kis sztori, azert mondom huz bele, a remeny az utolso amit feladsz. Lehet, hogy egy kicsit ott kellene Neked is hagynod, vagy nem keresni, nem tudom, mindenesetre vazert legy ott mindig mogotte.
Előzmény: ZSOLTEE (93)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!