Keresés

Részletes keresés

Stanlex Creative Commons License 2000.10.10 0 0 18
Igen, igen. De vigasz lehet a számára, hogy őt választottuk a legszebb olimpiai sportólónőnek a másik topikban!
Előzmény: Ancsa1 (17)
Ancsa1 Creative Commons License 2000.10.03 0 0 17
Bár kicsit megkésve, de teljesen egyetértek.
Annyira elegem van abból, hogy a magyarok nagy részének csak az arany az elfogadható sportolói teljesítmény. Én is versenyeztem (más sportágban) így van némi fogalmam arról, hogy mit jelent kijutni az Olimpiára. Aki kijut, azt én nagyon becsülöm, függetlenül attól, hogy milyen eredményt ér el!
Az Adrienn gyakorlatát láttam, bár a tornához nem értek, szerintem nagyon szép volt. Sajnálom, hogy nem volt szerencséje. De ha így áll hozzá, hogy nem adja fel, biztosan lesz még nagy eredménye.

SOK SIKERT ADRIENN!!!!

Előzmény: Exile (13)
DjSzaky Creative Commons License 2000.10.01 0 0 16
Szegényke... Foglalkozhattak volna vele többet is az esése után. Semmit nem lehetett tudni, hogy mi történt... Na mindegy. Sok sikert, Adrienn!!! :-)
Kataca Creative Commons License 2000.09.21 0 0 15
Nekem az nem tetszett, hogy nem folytatta a versenyt. ez nem sportszeru hozzaallas. Ha serulesre hivatkozik, az ok, de azt mondani, nem votl ertelme folytatni ... ezt nem tudom elfogadni!
Előzmény: Wazull (11)
Exile Creative Commons License 2000.09.20 0 0 14
Nem vagyok egy torna-expert, de szerintem az, hogy 8.875-öt kapott még így is, vmit jelent azért... Pedig kb. csak 2/3-ánál járt. Mások meg n kapnak egy kész gyakorlatra 9-hez közeli pontokat... Saját szubjektív véleményem szerint sokak gyakorlatánál jobb volt, amit csinált. Nem mondom, hogy aranyérmes lett volna, de ennél azért tuti biztos, hogy többet érdemelt volna... De javítsatok ki, ha hülyeséget mondtam, biztosan van itt vki, aki nálam sokkal jobban ért ehhez.
Előzmény: Cicalekvar26 (12)
Exile Creative Commons License 2000.09.20 0 0 13
Ja, az első nyilatkozatában valóban mondott ilyet. De nem annnyira magyarázkodás volt az szvsz, hanem inkább düh... Nem szívesen lettem volna abban a pillanatban a helyében, az az igazság. Mert ez tényleg pech volt a javából. Pont egy olimpián, amikor a szerencsének is elég nagy szerepe van, nemhogy szerencséje nem volt, hanem pont szerencsétlensége... :-(
Ettől függetlenül szerintem így is megérdemli, hogy felnézzenek rá, már csak azért is, hogy kijutott az olimpiára. A történtek után meg különösen, hogy nem tört meg, és folytatja...
Előzmény: Wazull (11)
Cicalekvar26 Creative Commons License 2000.09.20 0 0 12
Tudjatok az egeszben inkabb az a legrosszabb, most az esestol fuggetlenul, hogy vkinek v. az edzojenek milyen a neve a sportban. Lattam mar olyat, hogy valaki csinalt egy tenyleg jo es irigylesre melto gyakorlatot, s teljesen lepontoztak... Szegeny Adriennel ez az eses tenyleg pech volt... De gondoljatok, ha ez nincsen akkor is jo pontokat kapott volna?
Előzmény: Wazull (11)
Wazull Creative Commons License 2000.09.20 0 0 11
Nyeste Adriennt sajnalom. Ami nem tetszett, az hogy a fejreallasa utani elso nyilatkozata az volt: pedig ott lett volna a helyem a dontoben. Aztan kovetkezett annak a taglalasa, hogy az agyonsztarolt Horkina sem jobb mint Ny.A. ...
Ez mar sok volt nekem. Az olimpia arrol szol, hogy az ember elotte edz rohadt kemenyen tobb evet (esetleg evtizedet), odaall a rajtkore, es megmutatja a vilagnak, hogy az osszes addigi eredmenyenel jobbat tud produkalni. Ha ezzel megelozi az osszes tobbi indulot, akkor olimpiai bajnok lesz az illeto. Ha nem, akkor is megerdemli, hogy felnezzenek ra, megha utolso is lett a versenyben. Nade magyarazkodni, meg hogy: ... volna... Hat ne...
Stanlex Creative Commons License 2000.09.19 0 0 10
Borzasztó érzés lehetett neki, én is nagyon sajnálom!
Pech, hogy pont az olimpián történt, pont amikor éppen mindennek össze kéne jönnie...sportsors...:-((

Ne add fel, Adrienn, szurkolunk Neked a továbbiakban is!!

Kitty Creative Commons License 2000.09.18 0 0 9
Én 7 évig tornáztam, de ekkora esést még nem láttam. Ez akkora pech volt, mint ide Lacháza! Még szerencse, hogy nem lett semmi baja. Rettenetesen sajnáltan szegényt.... iszonyú, mit érezhetett...
Exile Creative Commons License 2000.09.18 0 0 8
Tegnap volt az Enternet Sport Cafeban, meg ma a TS-ben is egy interjú vele... Nagyon csodálom a lelki erejéért, hogy nagy nyilvánosság előtt ki mert állni, és nem sírta el magát... Pedig látszott az arcán, hogy szomorú... :-( És azt is mondta, hogy nem fogja feladni.

Egy kis galéria, a legszomorúbb pillanat nélkül, amiatt még mindig fáj a szívem... Szóval hajrá Adrienn, ne add fel, mi szeretünk, Te vagy a legjobb!


keddkata Creative Commons License 2000.09.18 0 0 7
Hello!
Én is csak az összefoglalóban láttam amitn a földhöz csapódik. Tényleg felháborító, hogy nem mondtak a tv-ben egészségi állapotáról semmit. Egy barátnőmet hívtam fel, akinek történetesen osztálytársa tesi szakon. Tőle tudtam meg, hogy jól van Adrienn. óriási pech. Pont a korltában, a legerősebb számában ekkorát bukni. Egy kis hiba és a több éves munkája semmibe vész. Remélem azért 2002-ben megmutatja a világnak, hogy mit tud. HAjrá Adrienn.
medve Creative Commons License 2000.09.18 0 0 6
Hányszor csinálhatta végig hibátlanul a gyakorlát az edzések során! Ezekben a sportokban ez a tragédia.
fafaj Creative Commons License 2000.09.18 0 0 5
A kereskedelmi TV összefoglaló bejátszása addig tartott amíg szegény Adrienn födhözcsapódott. Szörnyű volt!!
És hogy van? Mi lett vele? Arról 1 qrva szót sem szóltak! Undorító magatartás! Az mber találgassson.
Ma tudtam meg hogy jól van. Örülök neki.

Sok sikert a jövőben Adrienn!

Törölt nick Creative Commons License 2000.09.18 0 0 4
Ezek szerint nem tört össze lelkileg. Élőben néztem a TV-ben és elég megrázó volt. Főleg az esést követő percek. Nem értek szinte semmit sem ehhez a sporthoz, de szerintem szépen csinálta a gyakorlatait. Reméljük, minél hamarabb összeszedi majd magát. És "csakazértis" bizonyít majd!
Előzmény: Lunatic (2)
Felagund Creative Commons License 2000.09.18 0 0 3

Ez azért nagy szemétség a sorstól. Varga Adrienn után most Nyeste! Borzasztóan sajnálom, láttam az esést, és rendesen elsápadtam utána. Nagyon vártam egy szép korlát-eredményt, ami egy döntos helyezést hozhatott volna.

Annak idején azért szurkoltam, hogy Varga Adrienn jusson ki az olimpiára, a kvalifikációs eredmények végül is Nyestét igazolták (akirol egyébként tudni kell, hogy Atlanta után volt egy nagyon súlyos sérülése, mégis képes volt utána talpra állni). Remélem, ez a mostani dráma nem fogja megtörni, és hamar visszanyeri az önbizalmát.

Lunatic Creative Commons License 2000.09.18 0 0 2
Csatlakozom, igaz a gyakorlatát nem láttam,
ám a rádióban hallottam, hogy azt nyilakozta: nem adja fel addig, amíg valami kimagasló eredményt elér...
tiszta szívemből kívánom neki, hogy végül igaza legyen!

Kitartás!

L.

batkez Creative Commons License 2000.09.17 0 0 1
Minek várni Athénig?

Majd meglátjátok

.....Budapest
megér egy estet...

B)

Előzmény: _LaJoS_ (0)
_LaJoS_ Creative Commons License 2000.09.17 0 0 0
A legteljesebb mértékig egyetértek!!! Egy ilyen szép gyakorlat után...szegényt, nagyon, nagyon sajnáltam. Szóval:

Fel a fejjel, Adrienn!

Előzmény: Exile (-)
Exile Creative Commons License 2000.09.17 0 0 topiknyitó
"Nyeste Adrienn már túl volt a felemás korlát gyakorlatának kétharmadán, amikor egy szerencsétlen mozdulat következtében kicsúszott kezéből a korlát és leesett szerről. A szivacs szélére repült, ott feküdt néhány percig, első pillanatra ijesztő volt a látvány, ám a „jó” hír a rosszban, hogy szerencsére sérülés nem történt. Nyeste ezek után gerendán a gyakorlatát nem mutatta be, így számára véget ért az egyéni összetett versenye.A bírók így is pontozták, gyakorlata 8.875 pontot ért"

Nagyon sajnálom, ami szegénnyel történt... Nekem nagyon tetszett, amit csinált, igazán megérdemelt volna egy méltó eredményt... Hajrá Adrienn, ne add fel!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!