Keresés

Részletes keresés

SZ.I. Creative Commons License 2000.09.18 0 0 2
tegnap lattam a tvbe, vmi olyasmit mint itt volt nalunk a balatoni naplo, csak multiban. helyszin anglia, es egy hazban elt (nemtom, hogy tobben voltak e) egy fiu x napig, kis kukkolo kamerakkal, 24 oran at, es rengeteg penzt kapott a vegen.
a fiu az egesz penzt odaadta egy baratjanak, akit az egyesult alamokban tudnak csak gyogykezelni, mert sulyos beteg. ez azert tok jo, nem?
GroundZero Creative Commons License 2000.09.17 0 0 1
Mindenre.

Az egyik gólyatáborban, ahol főgólya voltam, kis társaságban beszélgettünk, talán én voltam az egyetlen hímnemű, meg még 3-4 nő. Szexről beszélgettünk, és az egyik azt ecsetelte, hogy nem érti, miért olyan prűd, meg hülye minden nő, mert hallotta pölö, hogy egy milliomos felajánlott valami pézt egy nőnek amcsiban egy dugásért (a lá Tisszességtelen Ajánlat), az meg feljelentette. Na, mondta ő, ha télleg csak egy alkalomról volna szó, akkor ő már akár 10 rongyért is hajlandó lenne, mert egyrészt az jó dolog, másrészt meg tuti pénz... (Nagyon jó nő volt, és nem is kurva-alkat). És ezek után egész este nyüstölt, hogy kísérjem vissza a koliba...
Nyugi asszony (ha olvasod), rég volt (talán 93), és nem kísértem :)

SZ.I. Creative Commons License 2000.09.17 0 0 topiknyitó
Most a lopas, rablas, gyilkossag es a bunugyek nem jatszanak.

- Szombat estenkent cigit osztogatnak az reszegeknek szorakozohelyeken.
- beulnek egy suzukiba ket hetre idegenek melle.
- szeretkeznek.
- Vago Pista szemebe nezve gondolkodnak hangosan egy kvizjatekban.

folyt.?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!