Nem tudnék Nagy Tímeánál kedvesebb, tiszteletreméltóbb, lélegzetelállítóbb vívónőt elképzelni.
Szeretem azt a jellegzetes széles, harcias vívóállását. Szeretem fekete cipőjét. Szeretem, ahogy végtelen bájjal rázza meg ökölbe szorított jobbját egy-egy kritikusabb helyetben csinált sikeres akció után.
Szeretem, ahogy mindig mosolyogva jön be a négyesdöntő előtti bemutatásra, az elődöntőre és a nagydöntöre is. Mint egy édesanya, aki finom tortát sütött. Micsoda édesanya ráadásul...
Szeretem, ahogy magabiztosan araszolva, ellentmodást nem tűrően tolja, szorítja le megszeppent ellenfeleit a pástról. Szeretem, ahogy angyali természetességgel visz be mindent eldöntő, 14-14-es tusokat. Szeretem, hogy nem felejti el, hogy köszönet illet mindenkit, aki részes sikerében, edzőit, családját, a drága szurkolókat és a Jóistent, akinek kezébe ajánlotta magát. Nohiszen, meg is látszik...
Szeretem azt, ahogy olimpiai győzelmei után sugárzik az arca. Szeretem, ahogy a dobogón a Himnuszt énekli. Szeretem ilyenkor nyelni a könnyeimet...
Kedves Tímea!
Ha olvasol netán... egyidősek vagyunk - hadd tegezzelek. Köszönöm azt a hatalmas boldogságot, amit nekünk megint szereztél. Engedd meg, hogy magam, feleségem és három "manónk" nevében sok boldogságot kívánjak Neked és egész - talán nem is nagyon soká tovább gyarapodó - családodnak.
Szenzációsan vívott, de engem mégis a sportszerű, szerény és szimpatikus sportember és édesanya nyűgözött le. Szöges ellentéte az undorító, nagyképű, öntelt franciának, akit legyőzött a döntőben. Megvédte a címét, ez egészen fantasztikus, szép volt, Timi!
Nagyon felemelő pillanatok voltak.Borsózik az ember bőre mikor hallotta azt a csodálatos bíztatást és a még csodálatosabb vívást.Minden egyes pont megszerzése oly gyönyörű volt itt a Tv előtt is,hát még az utolsó.A himnuszt hallgatva is oly jóeső érzés volt magyarnak lenni.4éve is ő szerezte meg az első aranyat és remélem minden olimpikonunknak további erőt ad.Őszinte gratulációm Nagy Tímeának és köszönet a magasfokú küzdenitudás bemutatásáért:)
Ja, a férje nyilatkozta, hogy 5,3 kg-s 64 centis második babát szült, majd megsérült, onnan szedte össze magát... Nem semmi akaratereje van.
Amikor nyilatkozott, hihetetlenül nyugodt, boldog, békés, kiegyensulyozott embernek tünt. Valami olyasmit mondott, hogy neki jót tesz, ha lemegy a vivóterembe, mert ott kiereszti mindne mérgét, feszültségét. Hát elég jól ki tudja ereszteni. Friderikusz meg kérdezte, hogy milyen amikor mérges, mert nehéz volt róla elképzelni, ahogy ott ült a babával az ölében :-)
Multkor láttam egy vivóversenyen, nagyon magas és nagyon formás, csinos nő.
Az a tipus, aki smink nélkül is szép, mert olyan kedves, finom vonásai vannak.
5,3 kg?Hú bazz, ilyenkor örülök, hogy férfi vagyok!:))
Elképesztő ez a nő.Nagy Tímea, Cseh Laci...nagypofájú gusztustalan focistáink, akikért minden héten megfogadom, hogy nem megyek többet focimeccsre!Ezt nézzétek!
Pár éve Friderikusz Sándorral beszélgetett a TV-ben , vele volt a két kislánya is, a pici csak nehány hetes lehetett, rengeteg hajjal komolyan feküdt az anyja ölében, a nagyobb meg vidáman mászkált a studióban.
Annyira kiegyensúlyozott, pozitiv és fantasztikus volt az anyukájuk, hogy nem lehetett elfelejteni. Most nyilatkozta a férje, hogy az 5,3 kg-s baba megszülése mellett sérüléssel is bajlódott, szinte előlről kellett kezdenie mindent. Ja meg ő gyógypedagógus is , okos is, szép is, anyuka is, dolgozik is, fogalmam sincs hogy van ideje emellett még a világ legjobbjának lennie.
Szerintem az ő emberi teljesitménye a legnagyobb ( remélem léhütő focisták is nézték a TV-t...)
Nagy Timi ezzel a győzelemmel a legnagyobb sportolók közé emelkedett - az én szememben mindenképp! A második gyerek után így visszatérni... Gratulálok!! Mindig minden nyilatkozatában kihangsulyozza,hogy minden mozdulata a gyerekeiről, a gyerekeiért szól.Hihetetlen plusz motivációt jelent neki a család, példát mutatva ezzel a magyar társadalomnak,mely érzelmileg és az emberi intelligenciát tekintve amúgy is ezer sebből vérzik. Győzelmének,győzelmeinek számomra - túl a felejthetetlen sportteljesítményen - ez a legfontosabb üzenete!
Mindenesetre jó, hogy ott tudtál lenni! Most pénteken találkoztam a Timivel, és meséltem neki, hogy milyen jól ellevelezgetünk itt az indexen. Nagyon örült neki, és üdvözöl!
Bocs, hogy ilyen későn válaszolok, de csak most kerültem gépközelbe. A Timi hívott fel telefonon, ő meg azt hiszem az Emőtől kapta meg a számomat.Hát így.
Hali Joy!
Kár, hogy nem voltál pénteken, mert személyesen találkozhattál volna Titivel! Tök aranyos volt, és az is tök jó, hogy itt lehet vele dumálni!
Ez neked is szól Titi! Kösz, hogy látogatod a topicot!
Az volt a Csenge ajándéka, amit az András elfelejtett odaadni? Nem tudom mi volt benne, csak a csomagolást láttam, meg azt amikor az András nyújtotta le neked a színpadról! Elég muris volt, aranyos az a srác, csak tök szétszórt!
Hogy kerültél oda? Ki keresett meg?
tegnap találkoztunk a timoteus társaság "winner take all" party-ján. kíváncsi lennék, hogy tetszett, hogy érezted magad! tetszett amiket mondtál, jó volt egy olimpiai bajnokkal beszélgetni. én kint voltam az aranygép érkezésé-
nél, ott is láttam bajnokokat életnagyságban, de ez más volt. köszi, hogy eljöttél!
A csapatirodában mondák, hogy jött e-mail, meg fax jókívánságokkal,de személyesen csak a freemail-es leveleket olvastam, amit a csak a családtagok ismertek. De kint amúgy sem volt túl egyszerű gépközelbe kerülni.
A freemail-es címet, meg a jelszavamat meg úgy küldték utánam sms-en Sidneybe (némi használati utasítással), mert a kiutazás előtt erre nem gondoltunk...
Gratulálok neked és köszönöm azt a hatalmas élményt és örömet, amelyet szereztél nekünk! Megmondom őszintén, hogy a közvetítések kezdetén még egyáltalán nem láttam a találatokat, csak a felvillanó lámpák alapján tudtam követni az eredményt, de azért türelmesen szemléltem az eseményeket. Meg is lett az eredménye, az elődöntődön már a lábra menő akciókat észre is vettem! Hát ennél tovább sajnos nem jutottam...
Szia Titi,
ha megengeded, hogy igy szolitsalak. Jopar eve talalkoztunk mar nehanyszor, a Budaorsi koleszban, sot kinn is voltunk Veled nehany OB-n szurkolni. Most nagyon buszke vagyok am, hogy szemelyesen is ismerek egy olimpiai bajnokot.
Es ha megigered, hogy Athenban is nyersz, es a csapattal is elsok lesztek, akkor ez azt igerem, hogy oda szemelyesen elmegyek drukkolni. Sydney tul messze volt. :(
Szia! :o)
Én nem vagyok egy sportőrült, de négy- (már kettő :)évente odaragadok a tévé elé... Ilyenkor kiesnek a szemeim, főleg, ha ilyen időpontban vannak a közvetítések :o) Téged is láttalak, és nagyon tetszett! :o) Köszönjük a legnagyobb örömet! Te törted meg a jeget, és loptad a reményt a szivünkbe: Ez az olimpia is szép lesz :o)
Veg
Szia Tímea ! (nem tudom, megengednéd-e a beceneved használatát, ezértmaradok a hivatalosnál)
Ha tényleg Te vagy, és nem viccel valaki velünk, mégegyszer hadd mondjam el, hogy nagyon-nagyon büszkék vagyunk Rád, és nagyon nagy örömet szereztél minden magyarnak, azoknak is, akik nem kimondottan sportbubucok, mint mi, saját tapasztalatomból mondom, azok is figyeltek és örültek a sikerednek !
Nagyon megérdemelted az olimpiai aranyat is, meg ezt a kis pluszt, amit a mi szavaink jelentenek. Remélem lesz még módunk és alkalmunk sok sikerhez gratulálni Neked !
Az egész családnak sok boldogságot kíván:
üdvözlettel:
MathiasR
UI: Írtam ki Sidneybe is a fanmailon, odaért ? Mennyire tudtátok követni az üzeneteket ?
Ciao !