Üdv körünkben dragonman!
Aztat mondjuk én sem értem, hogy miért csak ennyien vagyunk. Illetve van egy sejtésem: a Gurut olvasók csak igen kis százaléka nézi meg a full progit, és az az igen kis százalék is 1 perc után azt mondja, hogy szar, mert nem csillog-villog, nincs lens-flare effektus, nem használja a 3d kártyát, ilyesmi. Pedig ezekben a progikban a HANGULAT az, ami megfogja az embert.
Más: én sem érek rá vele állandóan játszani, még nem is vittem végig. Ha jól emléxem 11 level-ből áll, én meg a 7-en tartok. Sebaj, türelem rózsát terem. Amúgy szereztem róla egy tök jó leírást angolul. Ami akkor jön jól, ha az ember minden titkosajót és ládát meg akar találni benne. Szóval ha érdekel titeket a dolog, akkor szép lassan beillesztek ide 1-1 levelt. Bár szerintem ne az alapján játszatok. Én sem csinálom. Akkor szoktam elolvasni, ha végigviszek egy szintet, és azt látom, hogy secret 17/18. Azaz egy nem volt meg valahol. Akkor néha előfordul, hogy visszamegyek.
A Heroes I-gyel még én is játszottam anno. A II-vel meg csak egy picit, nekem túl nehéznek tűnt, legalábbis a kampány rész. Asszem már az elején a 3. pályán elakadtam, mivel nekem csak valami kis seregem volt, az ellen meg azonnal jött egy hatalmas csapattal, és rögtön elfoglalta a váramat. Talán négyszer újrakezdtem, egyszer sikerült is megtartanom a váramat az elején, de aztán egy másik sereg simán szétvert.
Na visszatérve a Hexplore-ra, játszatok vele, megéri!
Üdv, IST, akinek úgy tűnik nem áll meg a keze, ha egyszer már gépel...
Üdv
Gondoltam szólok, hogy itt vagyok és játszottam a Hexplore-t. Sajnos jelenleg semmire nincs időm ezért most egy időre abbahagytam. Talán majd ZH után...
tegnap eldöntöttem, hogy újrainstallálom a progit. tegnap odáig jutottam, hogy a régit letöröltem. minthogy a múltkor a min. installnál épp csak egy kicsit többet tettem fel (a 35 megás változatot telepítettem), megpróbálkozom egy kicsit nagyobb változattal. talán összejön.
de miért csak ketten vagyunk itt?
nem igaz, hogy a hexplore senkit nem érdekel. szerintem többet érdemelne az a program.
különben a HoMM2-t én is várom. én még játszottam a HoMM1-gyel is. (akkor még nem volt mellette 1, mert nem volt belole több :o)
üdv
Nálam szerencsére nem voltak gondok a hanggal. Hát, mondjuk azért a BG-től elég messze van. Inkább akcióprogiként kell felfogni a dolgot mintsem RPG-ként. Sok sikert estére!
hali
tegnap felraktam a progit, el is indítottam, de egyelőre csak hang nélkül fut. lehet, hogy ma este megnézem, mi a baja. mellesleg kicsit járkáltam vele, és egyelőre tetszik. igaz, nem egy baldurs gate, de szerintem a grafikája is nagyon jó. ha helyrehoztam, nyomulni fogok vele.
Szerintem nyugodtan nézd meg a játékot, megéri. Nem mondom, hogy nagyon megmozgatná az agysejteket, de azért tök jó. Külön pozitívum, hogy a játéktér forgatását nagyon királyul oldották meg, teljesen használható a dolog, illetve használni kell!
Ezúton hívom fel minden Gurus figyelmét, hogy ne csak a szemétbe dobják ezeket a régi progikat, hiszen bár nem csillognak-villognak mint az újak, de azért hangulatban nagyon ott vannak a topon. Már alig várom, hogy megjelenjen a következő a HOMM2-vel.
nem hagyom, hogy nullázzanak.
egyébként a pcguruval én is megvettem a játékot, de még nem néztem meg, hogy milyen. az előzetese alapján jó lehet, meg a képek is tetszenek belőle. előbb-utóbb eljutok oda, hogy megnézzem, és akkor majd kérdezek.
Üdvözlök mindenkit, akinek tetszik eme játék. Meg azokat is, akiknek nem. Kíváncsi vagyok mindenki véleményére a progiról, ki-hol tart, ha elakadt valaki, próbálok segíteni, szóval minden jöhet, ami a játékkal kapcsolatos.
Jut eszembe, külön üdvözletem a nullázó személynek.