Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

FAN THOMASZ Creative Commons License 2008.05.08 0 0 6

Üdv!

Jár még valaki ide?? Nagyon nagy itt  a kihatság:S

tcaoe Creative Commons License 2000.09.12 0 0 5
Nem, de nagyon nem.: citro markt(Miskolc), Auto Escort( Debrecen), a Gyongyosi es az Egri ford szervizek. Hanyagok, szakszerutlenek.... Az egyik ax-D motorjat miskolcon ujittatam fel. Amikor 20000 utan meghalt( a szamlat elszortam, de jobb is) szetbontottuk. a prselyeket nem illesztettek be, meg nem is az volt aminek mondtak, igaz annyier adtak, mint barki mas. a tomitest viszont dragan mertek, meg szar is volt... stb, stb...
Herr X Creative Commons License 2000.09.12 0 0 4
Azt hiszem, hogy mosóolajjal nem foglalkoznak, de minden egyéb (sokféle olaj, olajszűrő, légszűrő, benzinszűrő, gyertya stb.) van náluk, nem kell bajlódni a beszerzésükkel. Telefonon bejelntkeztem (kocsitípus, mit szeretnék) és az adott időben VELEM FOGLALKOZTAK. És nem vágnak át!!! Ha át is akarod mosatni, akkor azt hiszem, hogy Gárdonyban csinálják.
Előzmény: Barnamaci (3)
Barnamaci Creative Commons License 2000.09.12 0 0 3
Herr X
Ez azt jelenti, hogy ott úgy csinálják az olajcserét ahogy elo van írva?
Azaz olaj leenged, mosóolaj be- és le, új szuro fel és új olaj be?
Herr X Creative Commons License 2000.09.12 0 0 2
Az az igazság, hogy Nissanról lenne szó. Főleg műszaki előtti átvizsgálásról, lengéscsillapító cseréről és felmerülő apróságokról. Szfváron ajánlottak egy kultúr helyet, ahol 1600Ft+ÁFA az óradíj.

Szfváron tudom ajánlani olajcsere esetén Szakonyi Győzőt a Budai úton a Halesszal szemben. Udvarias, minőségi, gyors munka korrekt áron!

Előzmény: sonicboom (1)
sonicboom Creative Commons License 2000.09.12 0 0 1
:) Bocsi az elozoert :)
Komolyra forditva a szot: BP-n tudom ajanlani az Ital-Auto muhelyt/autosboltot, ami a Soroksari uton talalhato a 164-es szam alatt.
Foleg olasz autokkal foglalkozik a Domokos Csabi (de multkor lattam ott Peugeot 406-ot is), de a Fiat Auto Magyarorszagnal sokkal normalisabb alkatresz es szerviz arakkal. :) Referenciakert megtekintheto az "Alfa Romeo... szerelem?" cimu topik :)

A Zsambekon talalhato Alfa-Kontakt viszont egy szemet, hazug, undoritoan draga szakbarbar muhely !!!!!

Előzmény: Herr X (-)
sonicboom Creative Commons License 2000.09.12 0 0 0
0 db muhelyt ismerek...
Herr X Creative Commons License 2000.09.11 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

A topic célja Bp. és környéke autószerelő műhelyeinek/szervizeinek feltérképezése. Szeretném, ha személyes tapasztalataitokat megosztanátok, hogy ki, hol, mennyiért, hogyan dolgozik? Kit ajánlanátok, kit nem....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!