Keresés

Részletes keresés

hb000 Creative Commons License 2000.09.11 0 0 1
Mivel eleg szukszavuan irtal, azaz nem irtal az altalad hasznalt rendszerrol, altalanos megoldaskent ezt ajanlom:
http://www.sendmail.org/virtual-hosting.html

Udv
Bence

Előzmény: Filamér (-)
Filamér Creative Commons License 2000.09.11 0 0 0
Bocsika, azt hiszem, hogy az első kérdést kicsit elhamarkodottan tettem fel. Egész hétvégi dokumentáció bújás után most akadtam rá a http://www.apache.org/docs/vhosts/index.html helyen a válaszra. :-((( Hát van ilyen is, bocs. A második kérdés a (az email címekről) továbbra is kérdés.
Filamér Creative Commons License 2000.09.11 0 0 topiknyitó
Bocs, hogy itt teszem fel a kérdést, de talán valaki tud nekem segíteni. A probléma az, hogy egy LINUX-os WEB szerveren meg kellene oldani a virtual WEB hosting-ot, de ilyet még eddig soha nem csináltam. A hétvégén átnyálaztam az elérhető doksikat, de néhány kérdés még mindíg nem világos. Ha valaki tud, legyen szíves segítsen. A kérdések:

Egy IP címmel megoldható-e a probléma, vagy minden virtuális host-hoz új IP-t kell rendelni? Ha új IP kell, azt hogy lehet bekonfigni (odáig eljutottam, hogy az ifconfig-gal, de nem értem, hogyan)?

Ehhez kapcsolódó másik téma a mail forwarddal kapcsolatban:
Ha mindkét domainnak van ugyanolyan felhasználóneve (pl: info@domain1.hu es info@domain2.hu), akkor hogy lehet megoldani, hogy a ket cimre kuldott level kulon-kulon mailboxba keruljon.

Ha off topic a kerdes, akkor bocs, a valaszokat elore is koszonom.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!