Keresés

Részletes keresés

closs Creative Commons License 2021.08.11 -1 0 26372

A https://be2.hu oldalt szeretném ajánlani, szerintem ez a legjobb most Magyarországon. Itt találtam meg a párom akivel 3 éve együtt vagyunk. 

Marry Michael Creative Commons License 2018.10.15 -1 1 26371

Helló, Mary Michael vagyok, azért jöttem, hogy ezt a jó hírt az egész világra terjesszem arról, hogyan visszakaptam a férjem szerelmét. Amikor múlt hónapban a szerelmem egy másik lányra hagyott, de amikor találkoztam egy baráttal, aki bemutatta Drigginovia-nak a nagy hírvivőt, azt mondtam DrIgbinovia kérdésére, hogy hogyan hagyott a férjem, és hogyan kell dolgozni egy nagyon nagy cég. Csak azt mondta nekem, hogy a megfelelő helyre jöttem, hogy a szívem vágyát minden mellékhatás nélkül elhozzam. Azt mondta nekem, mit tegyen Miután befejeződött Az elkövetkező két napban a szerelmem felhívott a telefonra, és sajnálom, hogy élni fogok, és a következő héten, miután a szerelmem felhívott, hogy bocsánatot kérjek, hívták egy interjúban a kívánt cégnél, és felügyelőként kellett dolgoznom. Annyira boldog vagyok és túlterhelt az a tény, hogy ezt az egész világnak meg kell mondanom arról, hogy Drigbin segít nekem, hogy megadja a szívemnek a vágyat. A Drigbinovia mindenféle varázslat és jó mágia szakembere. Ha bármilyen kérdése van, forduljon a Drigbinovia-hoz a következő e-mail címen: doctorigbinovia93@gmail.com

Köszönöm később.

Kardee22 Creative Commons License 2018.09.14 0 0 26370

Azt elfelejtettem leírni hogy azt mondta hogy meghallgat viszont ne vegyem készpénznek. Legalább ezt sikerült elérnem ami haladás.Kardee22 Creative Commons License 2018.09.14 0 0 26369

Tegnap beszélgettünk sikerült addig eljutnom hogy meghallgat amit szeretnék neki mondani haladás végülis ez is. De nem fogom erőltetni ezt a témát ne hogy azt gondolja hogy erőszakoskodom. Ha meghallgat és eljönne velem arra a programra amit terveztem vele (falmászás meg hasonló extrém sportok ezeket akarta annó kirpóbálni velem) akkor lehet hogy ismét közel tudnék kerülni hozzá. Ha jól sül el és látom hogy élvezi akkor lehet további komolyabb programokat szervezni. Szerintem ő ezt már érezte hogy ez lesz csak nem mondta el ami kicsit azért fáj..

Előzmény: Törölt nick (26368)
Törölt nick Creative Commons License 2018.09.13 0 0 26368

szerintem nem még, hanem már nem akarja. 

 

aki egy nyaralás után igy jön haza - az eldöntötte- az vagy összekovácsol vagy elválaszt- ha ezzel a gondolattal ment ki. 

 

szerintem amit irsz, h mit " öltél " ki belőle az összességében az ő számára ezt a kapcsolatot befejezte. 

 

legalábbis nekem ez jön le. 

 

:( 

Előzmény: Kardee22 (26367)
Kardee22 Creative Commons License 2018.09.13 0 0 26367

Azt kifelejtettem hogy komoly tervei voltak velem: gyerek eljegyzés és azt mondta hogy kiöltem ezeket belőle. Mondtam neki ameddig albérletbe vagyunk addig nem fogok gyereket csinálni. Szerintem a sok várakoztatásba is beleunt az összeköltözésnél is sokat várt akkor most a gyerek eljegyzés... Én meg most kezdek rájönni 1.5 hónap után  hogy mit vesztettem el és hogy mennyire hiányzik.

Bármit megtennék hogy vele legyek akár ki is mennék dolgozni utana de ő jelenleg nem nagyon akarja... Barátkozzak vele? Októberbe haza jön 1x legalább találkozunk még a maradék cuccokat visszaadjuk egymásnak akkor hogy hívjam el bárhova is? Mert facebookon már ecseteltem neki a találkozást de nem nagyon akarja ő ezt még...

Kardee22 Creative Commons License 2018.09.13 0 0 26366

Sziasztok.

3.5 évet voltunk együtt és most 1.5 hónapja szakított velem a barátnőm de úgy hogy vasárnap jöttünk haza a nyaralásból és kedden bejelentette hogy ennyi volt. A történet a következő, azt tudni kell hogy első komolyabb kapcsolatom eddig csak futó kapcsolataim voltak. Én 26 vagyok a hölgy pedig 28. Utolsó félévbe költöztünk össze ő mar 2éve nyaggatott ezzel ez volt az egyik probléma, nem tudott megfelelni nekem a háztartásbeli dolgokkal ez is néha szült konfliktust és ami betette a kaput az hogy kirugták a munkahelyéről. Az egyik barátom kiment svájcba dolgozni és magányos volt a barátom kint és elkezdtek beszélgetni és kicsit eltávolodtunk egymástól ő nyomkodta a telefont én meg a sz.gépnél ültem ez is hatalmas gond volt szerintem hogy nem foglalkoztunk egymással. Amikor összejöttünk utána 1.5 évre rá mondta hogy menjünk ki külföldre dolgozni (ő már volt kint szóval tudta jól hogy mennyivel jobb az életszínvonal) én nem akartam.. és amikor megtudta hogy kirugják a munkahelyéről felkereste a régi osztrák munkahelyét és oda ment ki. Nos ugye kedden bejelentette hogy ennyi vasárnap meg a barátom vitte ki külföldre mert pont kapóra jött neki hogy megy vissza és akkor kitud vele menni (olcsóbb volt a kiutazás). Azóta már átment a volt barátnőm is svájcba a barátomhoz mert ott talált jobban fizető állást és egy munkásszállon is laknak. Én szerinten nincs közöttük semmi csak barátok. Viszont én még szeretnék érte küzdeni de a legfőbb probléma számomra az 1000km távolság. Jönnek haza mind a ketten októberbe mert egy faluba lakunk és mondtam neki hogy találkozzunk beszélgetünk és csinálunk valami programot. Válasza az volt hogy nem szeretne exel közös programokat szervezni. Viszont akkor mért irogat facebookon? 3.5 évet nem lehet 1.5 hónap alatt kitörölni. Valamilyen szinten biztos hiányzok neki.. mi tévő legyek tudtok nekem ebbe segíteni? Nem szeretném elveszíteni :(

Dobbokocka Creative Commons License 2018.06.02 0 1 26365

Szakitás után hogyan tovább.

 

Ne gondolj vissza hanem előre. Tudd hogy vége és keress minél hamarabb mást..

Az időt ingyen kapjuk az életben, de mégis a legdrágább dolog ami van.

Akár mennyire fos érzés, tudd hogy ő is nagyot veszít.

Legyél nyitott az első perctől más nő felé, beszélj magabiztosan, határozottan, pozitívan és próbálj viccelődni. Ne legyél unalmas más nő szemében és ne viselkedj mint egy loser. Vegyél új ruhát  menj sportolni hogy jobb alakod legyen, legyél ápolt borotválva és hidd el a nők úgy rádfognak találni és tapadni hogy na. Csak azzal foglalkozz aki valamit hoz az életbe amit értékelsz és a többit szard le.

Mutasd meg egy nőnek hogy jó veled lenni és biztonságot tudsz nyújtani neki.

 

Ennyi, tényleg nem nehéz dolog és most már hagyd abba a sírást.tegyél lépéseket és két hónapon belül már szexelsz is a következővel és kiröhögöd magad hogy milyen marha voltál hogy sírtál és reménykedtél az exedér aki úgyis már mással szexel.

Taljanbika Creative Commons License 2018.06.02 0 1 26364

Nem könnyű ez!

Mi két évet voltunk együtt a párommal, aztán felsorolta a negativ tulajdonságaimat és viszlát...

Nem mondom hogy nem volt igaza, mert sokszor tényleg túl negativan/reálisan látom a dolgokat,de neki nem kellett megküzdenie semmiért, a családja sokáig egy közép osztályba tartozott, már nem, de hiába 32 éves még mindig a szüleivel lakik és a keresete ugymond zsebpénz! Én mindig is csóró voltam, én is apummal lakom, de apum 60 évesen nem talál munkát, én dolgozok de alig van életem mellette, ebből adódik a negativitásom, de ő ezt nem értette meg, nem is hibáztatom érte mert addig nem tudja az ember hogy milyen amig nem kerül bele, tervben volt hogy veszek egy házat és összeköltötünk, de ő nem akarta hogy apum ott lakjon velünk, ahol meg most lakunk ott elég rossz a helyzet szomszédság terén és nem hagynám itt!

A lényeg az hogy azóta összejött egy haverjával, és kiderült hogy ez miatt is szakitottunk, kicsit padlóra küldött mert a pasi elég érdekes fazon, antiszociális stb.

Én tudom hogy jó döntést hoztam, mert azóta ő is "formálodott" a pasi mellett, felszedett vagy 10kilót,és már nem az a szép szőke lány akit én megismertem, de azért rossz látni őket együtt...

Jó lenne találni valakit akivel egy irányba húzunk, de eddig nem akartam senkit magam mellé!

Tudom hogy megérdemlem hogy nekem is legyen valakim, de nehéz megtalálni az igazit!

Előzmény: Tonahl27 (26363)
Tonahl27 Creative Commons License 2018.06.01 0 0 26363

Ebben igazad van, nem tudom ,hogy lehetne kialakitani ezt az elkotelezodest, mert ez tenyleg hianyzik belolem es emiatt tortent kb minden. :(

Előzmény: Törölt nick (26359)
Törölt nick Creative Commons License 2018.06.01 0 0 26362

ahhha  :)

 

akárhogy is gondoltam - egy ffinek ugye van töke - egy nő meg nem akar növeszteni - csak ezért nem tudtam megfejteni :DDD

Előzmény: Krüger Frédi (26361)
Krüger Frédi Creative Commons License 2018.06.01 0 1 26361

Ma már nőknek is sikerülhet:

 

Előzmény: Törölt nick (26359)
OrSoLy Creative Commons License 2018.06.01 0 0 26360

Megfejtés: tököt növesztenék :D

Előzmény: Törölt nick (26359)
Törölt nick Creative Commons License 2018.05.31 0 0 26359

nem tudom mi az a " tokot novesztenek" :) :) istenemre próbáltam megfejteni.

 

azt gondolom, hogy az van, ami mostanában a legtöbb  35 éve baja - egyedül is akarsz lenni meg nem is- szerintem az elköteleződni tudás fontos dolog - merni kell .  sokkal könnyebb utána minden.

Előzmény: Tonahl27 (26358)
Tonahl27 Creative Commons License 2018.05.31 0 0 26358

Gondoltam kiirom magambol, bar latom halott a topic :)

 

35 eves vagyok, a parom 32. 5 eve vagyunk egyutt, ebbol 3 eve egyutt elunk az o lakasaban.

Az igazsag az, hogy amig egyutt voltunk, az elmult egy evben en allandoan sulyoltam h hianyzik az egyedul let, hogy visszakoltozzek a sajat lakasomba es kicsit felepitsem magam, hogy lassam hol tartok, hova tartok igy 35 evesen.

sajnos totalnelhanyagoltam ot, semmi szeretetet nem adtam, nem foglLkoztam vele nem

voltak kozos programok, neha bulik de az is ki-ki a sajat barataival.

O birka turelemmel allt mellettem sokaig, aztan 3 napja robbant a dolog, hogy szakitsunk es koltozzek el.

hosszu ido ota ezt akartam de mindig visszatancoltam es most o mondta ki. 

Emiatt valamiert teljesen megzuhantam, hogy most tenyleg elveszitem es semmi mas nem jar az agyamban csak a jo dolgok Amikbol alig volt, es nem ezek a dolgok amiket leirtam.

nem ertem miert vagyok ennyire keszen es jelenleg barmilyen kompromisszumra kepes lennek (beleertve a gyereket, ami a legnagyobb problema volt, hogy en meg nem tudom akarok e.. tudom 32 eves es lepnie kell ezugyben) hogY visszacsinaljuk, holott racionalisan tudom h nem mukodott.

de azt is tudom hogy en basztam el, miattam nem mukodott es lehet ha tokot

novesztenek es vegre felnonek akkor meg tudnam valtoztatni a hianyossagaimat.

Taljanbika Creative Commons License 2018.01.26 0 0 26357

Akkor csak én égetem itt magam 

Előzmény: Törölt nick (26356)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.26 0 0 26356

vagy már mindenki tudja hogyan tovább :);)

Előzmény: Taljanbika (26355)
Taljanbika Creative Commons License 2018.01.26 0 0 26355

Él még a topik?

Vagy már senkise szakít? :D

Fred8814 Creative Commons License 2017.11.05 0 0 26354

Azért egy köszönést nem viszonozni!? Hááát, hogy is mondjam. Az még a bolti eladótól is taplóság pedig nem vele élek.

Sosem értettem miért kell a másik érzelmeivel szórakozni, játszmázni. Már kívülállóként is ökölbe szorul a kezem. :D 

Előzmény: Altamira.01 (26353)
Altamira.01 Creative Commons License 2017.11.05 0 0 26353

Tényleg elég tahó, nem rég jöttem haza, köszöntem neki, ő meg csak játszik a telefonon és még csak meg se moccan és nem is köszön vissza. Nem tudom mit akar ezzel, engem már nem bánt vele. Csk mindig arra a köetkeztetésre jutok ilyen esetekben, hogy baj an a fejével.... 

Előzmény: Fred8814 (26351)
molnarimi Creative Commons License 2017.11.05 -1 0 26352

Nincs! Nálunk is ugyanez a helyzet csak fordított felállásban...

Előzmény: Altamira.01 (26350)
Fred8814 Creative Commons License 2017.11.04 -1 0 26351

Jó nagy parasztnak tűnik a srác!

Viszont Te nagyon jól bírod, ha már két hónapja így viselkedik és nem verted még nyakon.

Előzmény: Altamira.01 (26350)
Altamira.01 Creative Commons License 2017.11.04 -1 0 26350

Szakított velem a párom, agyis minden jel erre utal. Még mindig együtt élünk. Viszont közel 2 hónapja teljesen elhidegült tőlem, én sokat sírok, ő pedig úgy tesz, mintha egyáltalán nem érdekelné. Minden közös dolgunk hirtelen megszűnt. Külön eszik tőlem, szinte soha nem néz a szemembe, nem beszélünk semmiről, és lényegében kiköltözött a konyhába (távol tőlem a nappalitól). Ez egy kínszenedés mert még mindig szeretem és természetesen ágyom is rá. Nagyon-nagyon hiányzik. Mindent megteszek, hogylegalább kibéküljünk... Finom ételeket készítek (de nem nagyon kell neki), próbálom leknyerezni, stb. Nagyon nehéz ez az állandó ridegség. És persze mindent őrá alapoztam a jövőmben, egymással terveztünk, stb. De nem zaklatom, próbálok a lehető legtermészetesebben iselkedni... De az érzelmeimet nem tudom mindig leplezni... Esetleg elonulok sírni... Egy alkalommal volt, hogy néhány napra közeledni kezdett felém, szóba állt elem megint, jókedvünk volt, ennek nagyon örültem... De aztán megint történt valami (nem tudom mi!) és megint úgy bánik velem mint egy senkivel.... Sok minden an a hátunk mögött, szerintetek van még remény arra, hogy minden jóra forduljon? 

Eszetlen Tóbiás Creative Commons License 2017.08.21 0 0 26349

Majdnem sikerült...

Törölt nick Creative Commons License 2017.07.06 0 0 26348

á annál sokkal nagyobb a világ- ez az élethelyzet minden utcasarkon ott van :)

Előzmény: Eszetlen Tóbiás (26347)
Eszetlen Tóbiás Creative Commons License 2017.07.05 0 0 26347

Tudod, kicsi a világ, és könnyen felismerhetné valaki az élethelyzetet...

Előzmény: Törölt nick (26346)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.03 0 0 26346

publikus? :)

Előzmény: Eszetlen Tóbiás (26345)
Eszetlen Tóbiás Creative Commons License 2017.07.03 0 0 26345

Nagyon komoly projektben vagyok benne...

Előzmény: Törölt nick (26344)
Törölt nick Creative Commons License 2017.06.09 0 0 26344

elmeséled a szitut?

 

pár éve itt sokat beszélgettünk ezekről - sok-sok "törölt nick "  :) lett ilyen és olyan eredmény is. 

 

egyébként nekem van egy olyan példám - az egyik volt osztálytársam - , akik el is váltak - mindketten éltek másik párkapcsolatban -  aztán újra összeházasodtak és most boldogan élnek - remélhetőleg - míg meg nem halnak :)

 

de ezek az újból összejövések csak akkor "jók" ha tényleg az okon tudsz változtatni. magam részéről pl. abszolút nem akarnám a volt férjemet vissza, pedig azt hittem évtizedekig, hogy ő a nekem való. és aztán miután másik kapcsolatba kerültem azt vettem észre, hogy sokkal inkább más dolgok fontosak nekem a másikban. van olyan tulajdonsága persze, ami hiányzik, meg nem azt mondom, hogy az nem volt jó akkor, de ma már látom, hogy miért nem működött holtomiglan/holtodiglan.  

Előzmény: Eszetlen Tóbiás (26340)
csip.csiripp Creative Commons License 2017.06.09 0 0 26343

Nem is mondtam, hogy tudok mindent, sőőőőt. :) Arról beszélek csak, amit látok magam körül.

 

Egyébként ha veled a párod azért szakított, mert volt olyan tulajdonságod, amiből konfliktusotok volt, akkor miért nem akkor változtattál, amikor mondta neked, hogy ez őt zavarja? Miért csak így utólag kapsz észbe? Akkor nem volt annyira fontos a párod?

 

Nem támadni akarlak ezzel, tényleg érdekel a válasz, hogy miért nem kapcsoltál időben.

 

Az a tapasztalatom amúgy, hogy ilyen helyzetben a másik fél túl biztosnak érzi magát és a helyét a kapcsolatban és úgy gondolja, hogy ez nem is fog változni, ha a kisujját se mozdítja meg a kapcsolat érdekében. Aztán utólag döbben rá, hogy bizony ezt elrontotta. Vagy megbeszélik, a változás beígérve, aztán változtat is, de tart egy pár napig, hétig, aztán visszaáll minden a régi kerékvágásba. Ezek miatt nem hiszek abban, hogy a visszaszerzés tartós lehet.

Ne legyen igazam, kívánom neked, de ez a tapasztalatom, csak azokat írtam le.

Előzmény: Eszetlen Tóbiás (26342)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!