Hát, én már jó pár éve kiszálltam a Suprából... Ha jól emlékszem, akkoriban volt egy emelkedő tendenciája, de amint süllyedni kezdett azonnal megszabadultam tőle. A bevezetésekor nagyon igéretesvolt egy darabig!
Citadellának semmi értelme, az ilyen befektetési alapoknak semmi haszna mert kiszámíthatatlan a jövőkép a take profit szempontjából ráadásul a tartásának semmi haszna hisz nem biztosít passzív jövedelmet ami a rendszeres kifizetés.
nekem is van még ,most nagyon megállt az emelkedés ,egy darabig még tartom aztán valószínűleg valamilyen állampapír lesz belőle csak az a bal hogy tbsz-en van.Ugyanez lesz a citadella sorsa is,mondjuk abban sok mostmár a kötvény is.
Mesterségesen gerjesztett inflációval, csakhogy kiszedjék a lakosságból a pénzt.
Beleértve a piacgazdasággal, a magyar termelők uralják a piacot, az 1300 ft-os lecsópaprikájukkal . Rohadjon rájuk. Nem engednek be olcsóbbat. Ha igen, azt forgalmazzák, ujracsomagolva. És ugye a neresek is betették a patájuk az alapkezelőkba. Mint ahogy az egyetemekre is.
Bemész akármelyik multimarketbe, gyakorlatilag egyformák az árak is, nincs itt kérem árverseny meg szabad piacgazdaság.
Ez abszolut hozam alap: azért elággé a gödörben van az árfolyam, épp mostanság kezdett visszakapaszkodni.. Elnézve a féléves jelentést többnyire emerging market a kittetsége:
Üdv! Van még valakinek Suprája? :) Ha igen érdekelne a véleménye megéri még tartani? nagyon kicsit emelkedett, de én gondoltam kiveszem és állampapirba teszem. Érdekelne a véleménye aki ért hozzá. Köszönöm
Valószínű hogy még lesz egy kis esés mert azt olvastam valahol hogy a bef.alapok is vehetnek a 18%-os egyhetes papírokból az eszközértékük 35% ig.Emiatt a DKJ hozama is emelkedhet majd.
mintha nem engednék, hogy egy kicsit pluszba menjenek a kötvények, addig se tudd kivenni meg ők megforgatják a lóvédat állampapírokban??? Vagy csak fantáziálok?
Elvileg szerepelnie kell a majd NAV által neked megküldött tervezetben. A NAV-nak az OTP küldi a adatokat. Ha idén adod el, akkor jövőre lesz benne az SZJA tervezetben.
Úgy látom, most lefele megy az OTP- török részvény...