Keresés

Részletes keresés

V.Gy. Creative Commons License 1 napja 0 0 9204

Tudom, tudom, csak most valahogy átcsapott fél percre hozzánk is a UPCD-re az m1-re. :-)

Előzmény: XNC (9203)
XNC Creative Commons License 1 napja 0 0 9203

A műholdas (9°K) szórásban megy ez; bizonyos tartalmakat kódolnak.

M4sport-on gyakorlatilag egész nap ez megy.

Tűnjön már úgy a TV-nézőnek, hogy a Mindig-gel jobban jár. (Ami amúgy 1 elavult sz@r.)

Előzmény: V.Gy. (9202)
V.Gy. Creative Commons License 1 napja 0 0 9202

Na ilyet se láttam még. :-)

Híradó utáni sporthírek ment az m1-en, valami külföldi focimeccs, egyszer csak:

Aztán fél perc múlva visszajött a kép, a foci után.

XNC Creative Commons License 2026.01.12 0 0 9201

Nem tudom, ezt hogy sikerült összehozniuk.

Nekünk exDigi One van most. Ma hoztam fel a januári számlát.

Előzmény: gunji jackdaw (9199)
V.Gy. Creative Commons License 2026.01.11 0 0 9200

Nekem már megjelent online a fiókomban a 2. One-os számlám is, a 01.31-es határidejű. Mondjuk én mindig is online kaptam.

Előzmény: gunji jackdaw (9199)
gunji jackdaw Creative Commons License 2026.01.11 0 0 9199

Namost szerdán megjött a számla levélben: mármint a decemberi, fizetési határidő 12.31. A januári számla online a fiókban nem nézhető meg, gondolom majd február elején küldik ki postán. Idióták.

Előzmény: gunji jackdaw (9198)
gunji jackdaw Creative Commons License 2025.12.27 0 0 9198

De ahhoz kell egy új szerződésszám, amit eleddig nem voltak hajlandók közölni. Hét levél és telefon után a kishölgy közli, hogy be kéne menni az ügyfélszolgálatra, mert csak úgy oldható meg, online nem. Mondom de, online igen, ő: nem, én igen, ő nem. Végül másfél óra telefonálgatás után csak kibökte a szerződésszámot és a számla sorszámát, így végre be tudtam fizetni. Csak 25 napba telt.... És igen, idióták.

A következő probléma az lesz, hogy nem az ő weboldalukon fizettem be, hanem a bankom oldalán (kinézem belőlük).

Visszatérnék a csoportos beszedéshez, de azt csak telefonban lehet engedélyeztetni :(
Őszintén szólva a nyolcvanas években nem volt ennyi x*r a ventillátorban, ha ügyet akartál intézni :(

Előzmény: V.Gy. (9197)
V.Gy. Creative Commons License 2025.12.17 0 0 9197

Csináltál online fiókot?

https://d-ugyfelkapu.one.hu/register

Ott is látható a számla.

Előzmény: gunji jackdaw (9196)
gunji jackdaw Creative Commons License 2025.12.17 0 0 9196

Én még mindig nem. Ezek egyszerűen idióták, nem lehet velük kommunikálni :(

Előzmény: V.Gy. (9195)
V.Gy. Creative Commons License 2025.12.13 0 0 9195

Igen, emilben.

Előzmény: gunji jackdaw (9194)
gunji jackdaw Creative Commons License 2025.12.13 0 0 9194

Megérkezett az első számla?

Előzmény: V.Gy. (9192)
Pompiere Creative Commons License 2025.12.05 0 0 9193

Nekünk küldött a One egy e-mailt az HBO Max újra aktiválásáról. Abban benne volt az új szerződésszám.

Ami viszont érdekes:

Elindítottam az új HBO Max regisztrációt és a rendszerük érzékelte, hogy egy ugyanolyan e-mail címmel már regisztrálva vagyunk és nem javasolta az új regisztrációt. A régi HBO Max regisztráció továbbra is működik, mind tévén, mind számítógépen, azaz még nem lőtték le az előző szolgáltató égisze alatt kapott kódokat.

Előzmény: V.Gy. (9190)
V.Gy. Creative Commons License 2025.12.04 0 0 9192

Valakinek azt mondták, hogy csak a szolgáltató boxával lehet majd használni.

Ja, olvastam.

Kérdés, hogy azért akkor a upcd SD beltérik maradhatnak? Meg a nem SD upcd-beltérik? (mert ezek ugye szolgáltatói boxok) Tehát csak a csak-kártyásokat szivatnák?

Mert elég irreálisnak tartom, hogy a rengeteg upcd-beltérit saját költségükön lecserélik fölöslegesen, hiszen jelen állapotban csak a pénzt kell besöpörniük és kész. Többszázmilliós kiadást csinálnának maguknak a semmiért?

Ja, a fiókomban megnéztem az áraimat.

Eddig 7470-et fizettem, ez 7870 -400 ePack.

Most 7870. Tehát ahogy mondták, nincs ePack, amúgy ugyanaz.

Nyilván ez változhat, de jelenleg ezt látni nálam.

Előzmény: gunji jackdaw (9191)
gunji jackdaw Creative Commons License 2025.12.04 0 0 9191

Netboardon azt írták, hogy teljes a káosz az ügyfélszolgálaton. Valakinek azt mondták, hogy csak a szolgáltató boxával lehet majd használni.
Kíváncsi vagyok, mikor fogják átterelni a felhasználókat kábelre. Én nem tudom még, hogy érdemes-e folytatni. Esetleg tavasszal egy több holdas rendszerre, ha van még értelme. 
Szegényebbek lettünk megint :(

Előzmény: V.Gy. (9190)
V.Gy. Creative Commons License 2025.12.04 0 0 9190

Lehet regisztrálni a One-nál online fiókot, ahol a számlák is lesznek.

https://d-ugyfelkapu.one.hu/register

Első belépéskor kérni fogja a szerződésszámot és a születési időt.

Az új szerződésszámot a 1270 tudja megmondani, nekem pár perc alatt sikerült, az eddigi ügyfélazonosító kell hozzá (a régi számlán: "Ügyfélszám (szerződő fél azonosító) 016123456") és személyes adatok. Számlázási menüpontot választottam, hamar kaptam ügyintézőt.

V.Gy. Creative Commons License 2025.12.04 0 0 9189

81-HGTV, 86-DaVinci, 100-Mezzo nincs jel

Ezek a legmagasabb frekiken vannak, 12687 és 12723, utóbbi eddig nem is volt nekünk, lehet a fejed soha nem is tudta ezt venni.

12687: Mezzo és Mária Rádió Erdély

12723: Da Vinci, HGTV, Super One

Esetleg nézd meg, az a rádió megvan-e? Meg a SuperOne. Ha az sincs, akkor ezeket a frekiket tán nem veszi.

Előzmény: N_N_N (9185)
XNC Creative Commons License 2025.12.02 0 0 9188

Meg kell keresni az okát. Ha több boxod van, könnyű a dolgod, mert felcserélve kiderül, hogy az az ág rossz-e, vagy a beltéri.

Máskor inkább frekit írj, én ránéztem Lyngsat alapján, és nálam volt jel....

N_N_N Creative Commons License 2025.12.02 0 0 9187

Tönkrement az évek során.

Előzmény: XNC (9186)
XNC Creative Commons License 2025.12.02 0 0 9186

Fejet miért kellett cserélni?

Amúgy okozhat ilyet hibás kábel....

N_N_N Creative Commons License 2025.12.02 0 0 9185

Sziasztok.

A MŰHOLDAS előfizetőktől kérdezem, mert a tegnapi átállás után a három médiabox közül az egyiknél probléma lépett fel. Nem tudom, hogy mi lehet a hiba oka, még fél éves sincs a lecserélt parabola fejegység, remélem nem azzal van a baj. A csatornalista frissítését is elvégeztem, sőt még gyári visszaállítást is végeztem.

Három programhely esetében (az egyik médiabox érintett), 81-HGTV, 86-DaVinci, 100-Mezzo nincs jel (K524).

Szerintetek mi lehet a gond?

Köszönöm.

V.Gy. Creative Commons License 2025.12.01 0 0 9184

Nálam a nagyon régi szolgabeltéri simán frissült, a saját beltérin le kell kerestetnem pár transzpondert. A netes fiókhoz nem férek hozzá, hiába írják, hogy a canal+-nál ugyanazzal be lehet jelentkezni, és a One-nál se tudok hozzáférést csinálni az előfizetéshez, mert nem tudom, milyen szerződésszámot kérnek hozzá. A directone.hu már a canal-ra megy, nem tudok a régi fiókba belépni, számlákat megnézni.

Viszont olyan adókat kaptunk vissza, mint a Da Vinci, Travel, TLC, Fashion, Discovery, Inv Disc, és még pár, ami most nem jut eszembe. Jó, ezek nem a csúcsok csúcsa, de azért volt, amit hiányoltam. És szerintem mozicsatornák is jöttek, amik eddig nem voltak.

És végre az újonnan jötteknél már az EPG-n az ékezetes nem kukacka-malacka a saját boxon. :-) (a Digi-s feladásúaknál volt eddig jó az ékezet)

Még biztos reszelgetik, év végén még futnak ki csatornák, nálam a Comedy már most nem elérhető, a Paramount viszont igen (ezeknek együtt kellett volna év végén megszűnni).

Előzmény: gunji jackdaw (9183)
gunji jackdaw Creative Commons License 2025.12.01 0 0 9183

Első este tapasztalatok?

A streamre már nem sikerül bejelentkezni (hibás felhasználó), de honlapra igen. Ahol is még a tizensok évvel ezelőtt megszűnt email-címemet mutatja, megváltoztatni nem engedi. 4ig. Érdekes lesz a számlázás.

V.Gy. Creative Commons License 2025.09.23 0 0 9182

"a Canal+ által biztosított e-Pack kedvezmény a jelenlegi formájában a szolgáltatóváltást követően megszűnik"

De a One-nál is one valamiféle e-pack, majd meglátjuk:

Az e-Pack kedvezmény feltételei

Innen vettem, ezt küldték levélben is, megjelent a részletes leírása az átállásnak:

Tájékoztató a szolgáltatóváltásról Direct One ügyfelek részére

Előzmény: gunji jackdaw (9181)
gunji jackdaw Creative Commons License 2025.09.22 0 0 9181

Azt írják, nem lesz drágább. Áh nem. Csak megszűnik az 500 forintos e-pack kedvezmény, meg a Direct One-stream. 
És az átálláskor mindenki saját maga intézze a csoportos beszedés módosítását. 
Feltételezem, hogy a bel- és kültéri kauciója is megszűnik (akinek még volt).

Előzmény: V.Gy. (9180)
V.Gy. Creative Commons License 2025.09.22 0 0 9180

Mai levél tőlük:

December 1. 00-06 óra között lesz a műszaki átállás One-ra. Lehet hogy kézzel kell csatornafrissítést indítani. A saját boxoknál meg lehet kezdeni leszedni és rendezgetni a csatornákat, hurrá.

A TV Medium csomagot fogja kapni mindenki. Itt a mostani csatornakiosztása, PDF.

gunji jackdaw Creative Commons License 2025.07.29 0 0 9179

Érdekes, sikerült elhúzni egy évig a vizsgálatot. Mondanám, azt hittem, hogy már rég az övék, ámbár nem emeltek árat, úgyhogy tényleg nem. Még.

Előzmény: V.Gy. (9178)
V.Gy. Creative Commons License 2025.07.29 0 0 9178
Miklos Fodor Creative Commons License 2025.02.17 0 0 9177

Azért akartam lemondani, mert egyszerűen nem volt rá szükségem. Nem voltak azok a filmek, amik érdekeltek volna.

Manapság az internetes szolgáltatások 90%-át ingyenesen ki lehet próbálni. Amit meg nem, ott rögtön látod, hogy nem. De itt úgy tettek, mintha próbaidő lett volna, ám mégsem: határozott idejű szerződést fogadtattak el, úgy, ahogy mások tesztidőszakot ajánlanak.

Játékoknál is van 30 nap free trial például. A google egyes szolgáltatásainál is, folytathatom.

Előzmény: V.Gy. (9176)
V.Gy. Creative Commons License 2025.02.14 0 1 9176

Ha így van, az elég nagy szemétség.

Te voltál, aki fel akartad mondani? Ha igen, miért akartad?

És hogy lehet - műszakilag értem - a direct one-t egy hónapig kipróbálni?

Előzmény: Miklos Fodor (9175)
Miklos Fodor Creative Commons License 2025.02.14 0 0 9175

A TV-zés bekajáltatója: reklámozzák az egyedi ajánlatukat, hogy egy hónapig így meg úgy próbáld ki őket, mert milyen jók. Látod, hogy luxemburgi cég, mégiscsak Nyugat-Európa, elvárod, hogy korrektek lesznek.

Szóval, kipróbálod, mert az ötlet jó. Elővigyázatosan beállítod, hogy időben lemond, ha nem tetszik, és amikor 20 nap után le akarod mondani, rájössz, hogy egy éves szerződést írtál alá, amit potom 30e Ft-ért mondhatsz fel.

Rohadt kisbetűs, trükközős üzletszerzés, és még van pofájuk visszaírni, hogy hol láttam a honlapon, hogy 30 napon belül felmondhatom a szerződést? Ja.... Hogy mindenhol a "Próbáld ki" szerepel, meg az 1. hónap kedvezménye, de rögtön egy full határozott idejű szerződést írsz alá.

TIPIKUS megtévesztésre alapuló üzletpolitika!!!!

FIGYELJETEK ERRE!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!