Keresés

Részletes keresés

Robert3179 Creative Commons License 2020.11.14 0 0 62

+1 Valtrex - topeuro-shop.com Megkaptam a rendelésem, mely időben érkezett, és a pirulák is tökéletesen hatnak. 

chopard999 Creative Commons License 2018.11.21 -1 0 61

aciclovir valakinek megmaradt?

eszticat@yahoo.com

minka456 Creative Commons License 2018.11.04 0 0 60

Egyszer mikor nagyon rosszkor kezdett viszketni a szokott helyen a szám széle, kínomban fogtam pár jégkockát és egy nylonzacskóba rakva addig tartottam rajta, míg már nem is éreztem a számat. És láss csodát, a vírusok nem bírták és visszahúzódtak az idegdúcba, a herpesz ki sem alakult. Ez azóta nálam tuti bevált módszer, azóta sem voltam sebes. Ennek már kb. 10 éve. Szóval: a feszítő-viszkető érzés jelentkezésekor (hiszen ismeritek!) rögtön jegelni és elő sem jön. Persze, ezt semelyik orvos nem fogja propagálni, ki veszi meg akkor a drága gyógyszereket, amik a köv. herpeszig már le is jártak?

 

Amúgy van egy családi ökölszabály a betegségekre: a nyavalyák min. 50%-át a vizes borogatás vagy a kamillatea meggyógyítja. (Ehhez még hozzátenném bőrproblémák esetére a szappant a tusfürdők és egyebek helyett.)

shadow777 Creative Commons License 2015.12.06 0 0 59

herpeszre a tuti és gyors megoldás a parajdi sószappan gyakorlatilag órák alatt elkezd javulni, 1-2 nap és nyomtalanul elmúlik, szinte hihetetlen, www.parajdisoszappan.hu 

Alexiaa Creative Commons License 2015.06.17 0 0 58

Sziasztok!Nagyon régóta szenvedek a herpesszel volt,hogy egyszerre 8volt a számon,pedig mindig figyeltem,hogy ne nyúlkáljak a számhoz,más után ne egyek,igyak stb. Nekem a telviran herpesz krém sokat segitett plusz melle a telviran gyógyszer. Tiszta alkohol,a só,az ecet,a jég,a teafaolaj,a grapefruitt cseppek,a herpesil gél, a mentolos szájöblitök,és a vermix száritókeverék(2000ft kb a dmben)ezek sokat segitettek..Remélem segitettem ezekkel valamelyik sors társamnak!:)

Selcuk Creative Commons License 2014.01.21 0 0 57

Szeretnék egy kis segítséget nyújtani a herpeszeseknek.Mivel az immunrendszer legyengülésével hozható összefüggésbe a kiújulása ezért, az immunrendszer szinten tartása az egyik legfontosabb tényező.

Elmondom az én BEVÁLT taktikámat.

Minden nap szedek:

  • C-vitamint (500mg-CETEBE)
  • cink tablettát (15mg-JutaVit, a herpesz egyik fő ellensége a cink)
  • E-vitamin (200mg-Bioextra)
  • L-lizin (Lizin-C kapszula, gátolja a herpes simplex virus szaporodását)
  • Béres csepp (20csepp

Körülbelül 1 hónap telt el a folyamatos szedés után, mikor már nem jött újra. Ez volt 3 hónapja.

 

Egyébként nagyon fontos a táplálkozás is. Ugyanis a vírusok melegágya a cukor, tehát nem érdemes cukrot fogyasztani egyáltalán. Illetve kerülni kell a koffein, mazsola,mogyoró, zselatin tartalmú ételeket, ugyanis ezek megakadályozzák az L-Lizin jótékony működését.

 

Valamint minden fürdésnél csepegtetek a fürdővizembe vagy teafa / eukaliptusz / citrom 100% tisztaságú illóolajat. Mert mind antivirális hatású. Egyébként a már kialakult herpeszekre is ezek az illóolajok a legjobbak.

 

Ami semmit nemért nekem az a ZOVIRAX kenőcs,csak nagyobb lett tőle.

 

ötfelezős Creative Commons License 2012.07.01 0 0 56

Most látom, öt éve már megírtam. :) Hiába, a neten már minden fent van, akinek baja van, olvasson.. :)

Előzmény: ötfelezős (55)
ötfelezős Creative Commons License 2012.07.01 0 0 55

Én a Béres-cseppet szoktam ilyenkor alkalmazni - én ugyan 3x35 cseppet, ami a max adag felett van, de hát nálam a tapasztalat szerint ez fogja meg a herpeszt.  De az első érzéskor el kell kezdenem szedni, különben nem tart rövidebb ideig, csak megáll félállásban a fejlődése.

Előzmény: evelin&istván (53)
Doctor Morreau Creative Commons License 2012.07.01 0 0 54

Először is:

 

a herpesz egy vírus, amely (elsősorban) gyermekkorban telepedhet meg az ember szervezetében - ha egyszer megtelepszik, akkor nagy valószínűséggel az illető több alkalommal is fog találkozni viszkető sebbel a szája szélén.

 

 

A herpesz leginkább akkor jelenik meg a szájszélen, ha az immunrendszer legyengül, valamilyen fertőzést kap el az ember, más után eszik/iszik.

 

Tehát:

 

- ne igyál/egyél idegenek után

- ha kijött a herpesz már, akkor ne vakard el, ne érj hozzá

- a legjobb szerek: bármi, amiben mentol és alkohol van. (Leginkább alkoholos-mentolos szájvíz.)

 

A mentol pusztítja a herpesz-t, az alkohol leszárítja és fertőtleníti azt.

(tanács: ha kijött, mártsd bele a szájvízbe a vattát, majd azzal ecseteljed a sebet. ismételd meg napi 10-szer is akár)

 

 

Még fontos tanács:

 

- ne egyél cukros ételeket ilyenkor, mert a cukorban megtelepszenek a károkozók és az immunrendszert is gyengíti - tehát a herpesz begyógyulásával szemben hat

Előzmény: evelin&istván (53)
evelin&istván Creative Commons License 2012.06.10 0 0 53

Segítségeteket kérném!

Sajnos az én ajkamon is megjeleni a herpesz akár 2-3 havonta is, és eddig bármit is próbáltam semmi sem segitett a herpesz kialakulásának megelőzésében. És ugye most is kialakult, de szeretném, hogy mihamarabb elmuljon, és ebben szeretném segitségeteket kérni!!! Előre is köszönöm a válaszokat!

N Tamás Creative Commons License 2010.03.22 0 0 52

 

Sziasztok!

 

 Sok hozzászólást elolvastam itt, érdekes volt. Én egy remek blogban (http://hasznosinfo.blogspot.com/2009/07/herpesz-gyogyitasa-hazilag.html) találtam jó ötleteket a herpeszből gyógyulni vágyóknak, igaz elsősorban ott ajakherpeszesek írnak, de úgy látom egy része az ott leírt praktikáknak a genitális herpeszen is segíthet.

 Sok sikert a gyógyulásban!

 

 T.

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.26 0 0 51
Nekem bejött az első viszketésnél az Epavir (4x2 tabletta) plusszban 500mg-os C-vitamin. Mióta az Epavirt elkezdtem szedni, sokkal ritkábban jelenik meg a herpesz, de lehet, hogy ez idők során én acélosodtam :-) Ha az első viszketésnél elkezdem szedni, akkor valamikor ki sem jön, ill. ha kijön, csak nagyon kis méretben és terjedelemben, hamarabb is múlik a tablettáktól.
omrami Creative Commons License 2007.06.22 0 0 50
Herpeszre kitűnő ricinusolaj,sőt minden más bőrproblémára is.
Kell egy belső tisztítás !Most jön a dinnye szezon ,ez a legjobb méregtelenítő!
Kezd a napot gyógyteával:zsurló,körömvirág ,sáfrány stb
Előzmény: Törőlt_nick (47)
Vica08 Creative Commons License 2007.05.29 0 0 49

Sziasztok!

 

A hoxa honlapon is van egy herpesz fórum és ott olvastam, hogy az ezüstkolloid nagyon hatékonyan gyógyítja ezt a kórt. Vettem is egy üveggel, mert sajnos megint kijött a számra két hólyag, és a hétvégén kipróbáltam. A hatás fantasztikus.

Vica08 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 48

Sziasztok!

 

Nekem is gyakran volt herpeszem mindaddig, míg egy gyógynövényboltban az eladó nem ajánlotta a grapefruitmag kivonatot. Naponta 3*15 cseppet kell feloldani 2,5 dl vízben. Ha ennél kissebb adagot iszom belőle akkor sajnos kijön a számra, de akkor sem dagad meg mint régen. Ilyenkor hígítatlanul használom, egy kis vattapamacsra rácsöpögtetek és jól rányomkodom a hólyagokra. Egy kicsit csíp, de szépen elmulik tőle a herpesz. Bár nem olyan gyorsan mint kellene.

 

 

 

 

Törőlt_nick Creative Commons License 2007.04.07 0 0 47

richtofit krém szart se ér, lecsukni a gyártóját.

ötfelezős Creative Commons License 2007.01.19 0 0 46

Akinek sűrűbben van, kisérletezze ki, hogy a Béres-cseppet, ha az ajánlott adagnál nagyobban és nagyobban szedi... Nyilván nem ezerszeresben, de mondjuk el lehet jutni a kétszeresig. Nincs két egyforma szervezet.

Saját tapasztalás, hogy megállítja félúton. Igaz, akkor egy kicsit patthelyzet jön - de egészében kellemesebb.

fidelite Creative Commons License 2006.12.19 0 0 45
nekem a herpeszt csak a telviran 400mg-os tabletta szedése múlasztja el.....sajnos semmilyen krém nem használ.....kipróbáltam a zovirax-ot, hevisost is meg csomó szárító pasztát, de semmi jó eredményt nem értem el vele....
lolka_bolka Creative Commons License 2002.03.18 0 0 44
Koszi moderatorok...

confs: neked is kossz, de neked maskepp :)

Lolka

Előzmény: lolka_bolka (41)
sz Creative Commons License 2002.03.17 0 0 43
no, nézz körül itt:
http://www.bioptron.hu
Előzmény: lolka_bolka (41)
sz Creative Commons License 2002.03.17 0 0 42
a szüleimnek van valami lámpájuk (bioptron a neve, ha jól emlékszem), de arról nem tudok, hogy herpeszre jó lenne-e...

tudom, nem segítettem ezzel semmit :)

0.

Előzmény: lolka_bolka (41)
lolka_bolka Creative Commons License 2002.03.17 0 0 41
Sziasztok!

Tudom, hogy ennek az SOS -ben lenne a helye, ott is van herpeszes topic, azert vetem fel itt, mert a Tasztal joval olvasottab, talan itt akad valaki, aki tud nekem segiteni.

A helyzet, hogy a baratnomnek eleg gyakran jon ki herpesz az orran. Allitolag van valami uv lampas cucc, amivel ha vilagija mikor kijon, mint a kvarc lampaval, akkor rogton visszahuzodik, nem kell neki 2 hetig kenocsokkel meg miegymassal bajlodnia. Allitolag valami 150e ft korul van ez a lampa. A kerdes, hogy tudja -e valaki, hogy mi ez, hol lehet kapni, hogy mukodik, esetleg van -e valakinek eloado olcsobban ? Minden segitseget megkoszonok, minden valasz johet e-mail -ben is.
Szeretnek segiteni a baratnomnek....

A moderatorokat kernem, ne rakjak at a topicot az SOS -be, ha senki nem valaszol ugy is sulyed.

Koszi: Lolka

lolka_bolka Creative Commons License 2002.03.17 0 0 40
Sziasztok!

Ahogy latom, reg volt mar fent ez a topic.
A baratosnemnak is elo szokott jonni a herpesze, neki az orran. Ugy 2 havonta egyszer, elmondasa szerint nyaron gyakrabban. Azt mondta, hogy van valamilyen lampa, uv-s, amivel ha mikor kijon, es lampazzak, hamar visszavonul. tud errol valaki valamit ? Kb 150e forint... Ha valaki tudna segitseget adni, akkor megkoszonnem, vennek is ilyet neki, de nincs ra ilyen sok penzunk hirtelen... /nem penzt szeretnek kerni, esetleg ha van valkinek ilyen elado lampaja ami muxik, megvennenk.../

Lolka

BlueBird Creative Commons License 2001.02.01 0 0 39
Még mindig megvan a herpeszem, bár már nem fáj annyira. Szorgalmasan kenegetem Zovirax-szal, éjszakára meg vmilyen tömény, fehér és ragaszkodó krémet vásároltam a patikus tanácsára.

Ez egy ilyen kitartó herpesz. Hogy a fene vinné.

Előzmény: Ermak (38)
Ermak Creative Commons License 2001.02.01 0 0 38
KASvirág vagy Echinacea csepp néven (gyártó pl. Theiss) gyógyszertárban, gyógynövényboltban beszerezheto. (Nekem saját készítésu van - kert + jugó alkohol rulez).

A kifejlett herpesz nem múlik el tole hamarabb, csak az elején nyomja vissza.

Előzmény: BlueBird (35)
i1 Creative Commons License 2001.01.12 0 0 37
i1 Creative Commons License 2001.01.10 0 0 36
Én is hajlamos vagyok rá. Találtam valami kenőcsöt, ami nekem 4-5 nappal megrövidíti a jelenlétét: Hevizos. Nekem bejött.
Olvastam viszont egy érdekeset anno.
Lux Elvira neves pszichológus is hajlamos a herpeszre és az ő véleménye szerint a herpesz vírusa akkor aktivizálódik a szervezetben, ha annak ellenállási szintje egy bizonyos határ alá esik. (Ez lehet a magyarázat az "idegi alapon" előbújó herpeszre) Mikor az orvosi egyetemen tanított erről, a saját ellenállási szintjét képes volt pszichésen annyira lecsökkenteni, hogy a herpesz első jelei már az előadáson bemutathatóak voltak. Előadás végén pedig szintén pszichésen olyan magasra állította az előbb említett ellenállási szintet, hogy az ajkakon a herpesz jeleit sikeresen el is tüntette.
Én is próbálkoztam egy ilyen önszuggeráló módszerrel, több kevesebb sikerrel, hol sikerül, hol nem.
Talán erről kellene egy kicsit többet és kicsit konkrétabbat megtudni. (?)

i1

BlueBird Creative Commons License 2001.01.10 0 0 35
Érintett lévén figyeltem fel a topicra. Most éppen van herpeszem és nagyon utálom. Zovirax-szal kenegetem, de annyit ér kb., mint halottnak a csók. Kakasvirág csepped honnan tudok szerezni? Bár amikor narancsot eszem, akkor is olyan kínjaim vannak, hogy majd kiugrom a bőrömből. Nem hiszem, hogy az alkohollal jobban járnék.

Érdekes, amit írtok, mert a mi családunkban inkább Apukám a herpeszes, neki nagyon soxor volt, Anyunak nem.

Ermak Creative Commons License 2000.11.14 0 0 34
Echinacea (kasvirág csepp): belsőleg + a herpeszre csöpögtetve megállítja/visszafordítja, ha az első tünetek megjelenésekor elkapom vele.

A kasvirág az immunrendszert erősíti + valószínűleg külsőleg az alkohol szárító hatása is segít (háziszerként az after shave-es tunkolást is hallottam már).

Előzmény: andry (33)
andry Creative Commons License 2000.10.28 0 0 33
Kinek van (még) herpeszes története/tapasztalata?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!